Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Przedostatni już odcinek tego lata.

1.Opis: (przetłumaczyła youhaveamessage):

Związek Emily z Paige nie jest łatwy, ale Emily wreszcie odczuwa, że ich relacja idzie w dobrym kierunku. Kiedy Spencer przychodzi do niej (Emily) z okropną historią o przeszłości Paige z Alison, Emily nie jest gotowa jej posłuchać. Spencer wie o brutalnej przeszłości Paige i krwawych porachunkach z Alison zaraz przed zaginięciem Ali i nie może pozwolić, żeby jej przyjaciółka zbliżyła się do potencjalnego wroga. Czy Spencer przekroczy granicę i upewni się, że Emily dowie się, kim Paige jest naprawdę?
Aria czuje, że musi pomóc Ezrze odsunąć się od przeszłości, jeśli ich związek ma iść naprzód. Dowie się czegoś nieoczekiwanego.

( http://prettylittleliars.us/photos/thumbnails.php?album=468 zdjęcia )

2.Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_AOslfD-ZM

3.Zdjęcia:
http://www.youtube.com/watch?v=wEG7B3pdqqQ

ocenił(a) serial na 10
dominajek

Taa, to pastor widział filmiki? ;>
Nieźle się zapowiada. No i ciekawi mnie co ta CeCe nagada Spencer...

megaami

Cece też pojawiała się w książce??? jak dla mnie to jej postać jest bardzo dziwna...

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Nie, nie słyszałam o takiej, chyba, że inaczej się nazywa :P

megaami

a czytałaś wszystkie części? :P

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

No wszystkie nie xD
ale szczegółowe streszczenia. Sądziłam, że mi się nie opłaca, bo to pomieszanie z poplątaniem xD gorzej niż w serialu haha

megaami

aha myślałem, że czytałaś te książki, tzn: ja kupiłem 1 część :) ale nie przeczytałem całej, nie wiem czemu ale jakoś tak wyszło, czyta się ją przyjemnie nie powiem, ale jednak jestem leniwy i wolę serial. Może kiedyś przeczytam wszystkie książki, jak skończy się serial i porównam sobie... chociaż czytałem wiele opinii tych którzy je czytali, i podobno pomieszanie z poplątaniem :) (oczywiście chodzi mi o treść książek).

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Dokładnie to samo słyszałam, ale znam tez zwolenników książek :D Dla mnie najgorzej było przyzwyczaić się do tego, że dziewczyny tak inaczej wyglądają :D

megaami

Według mnie książki słabe. Tzn. czytałam pierwszą część, ale zakończenie też niefajne.

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

czytałam 6 książek i jak na razie nie było nikogo takiego .

ocenił(a) serial na 5
TheLejdis

SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related

pejkugrej

widziałem już ten filmik :P pisali o nim inni pod tematem "Kim jest A" ten filmik nie ma nic wspólnego z PLL.

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Co to w ogóle jest?

aczkolwieczka

fragment filmu, w którym grała Lucy - 'Deep Cove' :P

ocenił(a) serial na 7
yootsuu

Prawie się nabrałam xd

aczkolwieczka

jak większość użytkowników, przepełnionych nadzieją, że MOŻE, tylko może!, Marlenka kiedyś nas zaskoczy w pozytywny sposób :DDDD

ocenił(a) serial na 7
yootsuu

Oj tam, jakby była taka tragiczna to byśmy tego nie oglądali i nie pisali na tym forum :)

aczkolwieczka

już widzę jak by szczena wszystkim opadła gdyby okazało się, że to Aria była -A :D

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

byłoby fajnie ale wątpię czy by to miało ręce i nogi :D

Leo_Wyatt

Aria - A, a Ezra mordercą :D. Na to stawiałam na początku 1. sezonu :D.

Aguslava

Ale czemu Ezra miałby zabić? Jaki miałby motyw?

Hoax

Na początku 1. sezonu myślałam, że jest pedofilem. Najpierw miał romans z 14/15-letnią Ali, ale ona go nie chciała/zrobiła się za stara/szantażowała go, to ją zabił i znalazł sobie nową nastolatkę.

ocenił(a) serial na 10
Aguslava

Hahah, też myślałam, że skoro lubi młode to wcześniej miał styczność z Ali, wszystko możliwe. XD

Aguslava

No w sumie skoro paige nagle mogła mieć z nią zatarg, to może i Ezra;D

użytkownik usunięty
yootsuu

W porównaniu z Julie Plec to nie jest aż taka najgorsza :D

ocenił(a) serial na 7

A co mówi Julie Plec? :D
Oglądam Pamiętniki, ale odkąd się skończył 3 sezon prawie nie czytam żadnych spoilerów dotyczących 4 sezonu...

ocenił(a) serial na 7
xwerax2

Mnie Pamiętniki nigdy tak nie wciągnęły jak PLL więc spojlerów też nigdy nie czytałam, ani promo nie oglądałam. Może raz czy dwa udzieliłam się na forum.

użytkownik usunięty
xwerax2

Same głupoty, szkoda gadać :P Ma trochę nierówno pod kopułą ze swoimi pomysłami :P Lepiej się cieszyć, że Dżuli nie ma nic wspólnego z PLL :D

ocenił(a) serial na 10

a co dokładniej powiedziała?

Leo_Wyatt

Canadian promo: http://www.youtube.com/watch?v=wD7ckUruYxk&feature=g-all-u

Negacja

o dzięki za linka! jak zwykle promo kanadyjskie najlepsze! ;)

Negacja

Wreszcie jest Alison. Czyli będą retrospekcje. ; D

użytkownik usunięty
Request_

Nareszcie! Czekałam na sceny z Ali :D

ocenił(a) serial na 7
Negacja

kanadyjskie promo jak zawsze najlepsze ;D

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

Za dużo już o Em, a nie przepadam za nią. Wkurza. Za to Aria ostatnio odsunęła się od spraw A i zajmuje tylko Ezrą, ile można?

Iza94

ja do Em nie mam nic, lubię ją na swój sposób, a co do Arii to zgodzę się, że ostatnio nic tylko Ezra Ezra i Ezra.. trochę nudne się to robi...

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Może dlatego, że Ezra jest nudny

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Również mam już tego dość. Inne dziewczyny zmagają się z mnóstwem problemów związanych z A, a ona im truje o swoim związku. Wyruszają na misje, ryzykują życiem, a ona siedzi sobie w mieszkanku Ezry czy plotkuje z mamusią. Spencer mówi do niej o ważnych rzeczach, a ta EzrA, EzrA... rzygać już można.

ciekawe czego się jeszcze o nim dowiemy... jak dla mnie ta sprawa z Maggie i jego mamusia to nuda...

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Wszystko co związane z Ezrą jest nudne. Po tym jak Aria odnalazła pieniądze w jego szafie mogli tak ciekawie poprowadzić ten wątek...

to prawda, scenarzyści na siłę najpierw próbują coś wmówić ( w tym przypadku, że z Ezrą jest coś nie tak) a zaraz przedstawiają to w inny sposób. wolałabym żeby Ezra okazał się jakimś psycholem może to by bardziej ubarwniłoby jego dość nudną postać

elizabeth_otto

poza tym to dla mnie dziwne że mimo, że Toby i Caleb mają większy charakter nie są nudni tylko wręcz przydatni dla samej fabuły to ciągle pokazują profesorka w sweterku w serku

użytkownik usunięty
elizabeth_otto

Więc jedynym wytłumaczeniem jest to, że Ezra jest A. W przeciwnym razie nie wiem po co poświęcaliby mu tyle czasu, skoro jak zauważyłaś, Toby i Caleb są ważniejsi dla fabuły.

ocenił(a) serial na 7
elizabeth_otto

właśnie! Toby i Caleb ciągle w czymś pomagają dziewczynom, to ich się powinno wysunąć na wcześniejszy plan a Ezre wstawić jedynie w tło.

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie, przez to wszystko zaczynam coraz mniej lubić Arię, bo jej postać zaczynają poowli przedstawiać tak ndno jak postać Ezry. Ile razy Hannah i Caleb sięrozstawali, czy nawet Spenc i Toby? A oni w kółko są razem, jeden raz się pokłócą to zaraz natychmiast godzą, bez sensu...

użytkownik usunięty
little_liar

Dokładnie. A próbowało rozwalić związki dziewczyn, albo rozstawały się z chłopakami przez sekrety związane z A. Dziewczyna Emily została zamordowana. Tylko Ezra i Aria nadal są razem, jedyne co im zagrażało to rodzice czy problemy z zgniłą limonką i zupkami w torebce. Teraz jak wychodzą na jaw sekrety też się nic nie dzieje. Żadnych kłótni, żadnych wyjaśnień.. unikają problemu i nadal są nudni.

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Odcinek ogólnie zapowiada się dość ciekawie. Mam nadzieje że przynajmniej utrzyma standard poprzedniego i będzie jakaś wiadomość od -A.
A właśnie wąż! Zapowiada się sukowata zagrywka ;D

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

ja juz nie moge sie doczekac tego odc!:D

maaarz

ja też nie mogę się doczekać... więc byle do środy. Mam nadzieję, że będzie tak dobry jak ten ostatni a nawet lepszy.

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Dokladnie tak!:D ja chce by teraz juz wzystkie odc byly na wysokim poziomie ;))

maaarz

jak na razie ostatni odc był chyba najlepszy więc mam nadzieję, że teraz będą już same pozytywy