Przedostatni już odcinek tego lata.
1.Opis: (przetłumaczyła youhaveamessage):
Związek Emily z Paige nie jest łatwy, ale Emily wreszcie odczuwa, że ich relacja idzie w dobrym kierunku. Kiedy Spencer przychodzi do niej (Emily) z okropną historią o przeszłości Paige z Alison, Emily nie jest gotowa jej posłuchać. Spencer wie o brutalnej przeszłości Paige i krwawych porachunkach z Alison zaraz przed zaginięciem Ali i nie może pozwolić, żeby jej przyjaciółka zbliżyła się do potencjalnego wroga. Czy Spencer przekroczy granicę i upewni się, że Emily dowie się, kim Paige jest naprawdę?
Aria czuje, że musi pomóc Ezrze odsunąć się od przeszłości, jeśli ich związek ma iść naprzód. Dowie się czegoś nieoczekiwanego.
( http://prettylittleliars.us/photos/thumbnails.php?album=468 zdjęcia )
2.Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_AOslfD-ZM
3.Zdjęcia:
http://www.youtube.com/watch?v=wEG7B3pdqqQ
Taa, to pastor widział filmiki? ;>
Nieźle się zapowiada. No i ciekawi mnie co ta CeCe nagada Spencer...
No wszystkie nie xD
ale szczegółowe streszczenia. Sądziłam, że mi się nie opłaca, bo to pomieszanie z poplątaniem xD gorzej niż w serialu haha
aha myślałem, że czytałaś te książki, tzn: ja kupiłem 1 część :) ale nie przeczytałem całej, nie wiem czemu ale jakoś tak wyszło, czyta się ją przyjemnie nie powiem, ale jednak jestem leniwy i wolę serial. Może kiedyś przeczytam wszystkie książki, jak skończy się serial i porównam sobie... chociaż czytałem wiele opinii tych którzy je czytali, i podobno pomieszanie z poplątaniem :) (oczywiście chodzi mi o treść książek).
Dokładnie to samo słyszałam, ale znam tez zwolenników książek :D Dla mnie najgorzej było przyzwyczaić się do tego, że dziewczyny tak inaczej wyglądają :D
SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related
widziałem już ten filmik :P pisali o nim inni pod tematem "Kim jest A" ten filmik nie ma nic wspólnego z PLL.
jak większość użytkowników, przepełnionych nadzieją, że MOŻE, tylko może!, Marlenka kiedyś nas zaskoczy w pozytywny sposób :DDDD
Oj tam, jakby była taka tragiczna to byśmy tego nie oglądali i nie pisali na tym forum :)
Na początku 1. sezonu myślałam, że jest pedofilem. Najpierw miał romans z 14/15-letnią Ali, ale ona go nie chciała/zrobiła się za stara/szantażowała go, to ją zabił i znalazł sobie nową nastolatkę.
Hahah, też myślałam, że skoro lubi młode to wcześniej miał styczność z Ali, wszystko możliwe. XD
A co mówi Julie Plec? :D
Oglądam Pamiętniki, ale odkąd się skończył 3 sezon prawie nie czytam żadnych spoilerów dotyczących 4 sezonu...
Mnie Pamiętniki nigdy tak nie wciągnęły jak PLL więc spojlerów też nigdy nie czytałam, ani promo nie oglądałam. Może raz czy dwa udzieliłam się na forum.
Same głupoty, szkoda gadać :P Ma trochę nierówno pod kopułą ze swoimi pomysłami :P Lepiej się cieszyć, że Dżuli nie ma nic wspólnego z PLL :D
Za dużo już o Em, a nie przepadam za nią. Wkurza. Za to Aria ostatnio odsunęła się od spraw A i zajmuje tylko Ezrą, ile można?
ja do Em nie mam nic, lubię ją na swój sposób, a co do Arii to zgodzę się, że ostatnio nic tylko Ezra Ezra i Ezra.. trochę nudne się to robi...
Również mam już tego dość. Inne dziewczyny zmagają się z mnóstwem problemów związanych z A, a ona im truje o swoim związku. Wyruszają na misje, ryzykują życiem, a ona siedzi sobie w mieszkanku Ezry czy plotkuje z mamusią. Spencer mówi do niej o ważnych rzeczach, a ta EzrA, EzrA... rzygać już można.
ciekawe czego się jeszcze o nim dowiemy... jak dla mnie ta sprawa z Maggie i jego mamusia to nuda...
Wszystko co związane z Ezrą jest nudne. Po tym jak Aria odnalazła pieniądze w jego szafie mogli tak ciekawie poprowadzić ten wątek...
to prawda, scenarzyści na siłę najpierw próbują coś wmówić ( w tym przypadku, że z Ezrą jest coś nie tak) a zaraz przedstawiają to w inny sposób. wolałabym żeby Ezra okazał się jakimś psycholem może to by bardziej ubarwniłoby jego dość nudną postać
poza tym to dla mnie dziwne że mimo, że Toby i Caleb mają większy charakter nie są nudni tylko wręcz przydatni dla samej fabuły to ciągle pokazują profesorka w sweterku w serku
Więc jedynym wytłumaczeniem jest to, że Ezra jest A. W przeciwnym razie nie wiem po co poświęcaliby mu tyle czasu, skoro jak zauważyłaś, Toby i Caleb są ważniejsi dla fabuły.
właśnie! Toby i Caleb ciągle w czymś pomagają dziewczynom, to ich się powinno wysunąć na wcześniejszy plan a Ezre wstawić jedynie w tło.
Dokładnie, przez to wszystko zaczynam coraz mniej lubić Arię, bo jej postać zaczynają poowli przedstawiać tak ndno jak postać Ezry. Ile razy Hannah i Caleb sięrozstawali, czy nawet Spenc i Toby? A oni w kółko są razem, jeden raz się pokłócą to zaraz natychmiast godzą, bez sensu...
Dokładnie. A próbowało rozwalić związki dziewczyn, albo rozstawały się z chłopakami przez sekrety związane z A. Dziewczyna Emily została zamordowana. Tylko Ezra i Aria nadal są razem, jedyne co im zagrażało to rodzice czy problemy z zgniłą limonką i zupkami w torebce. Teraz jak wychodzą na jaw sekrety też się nic nie dzieje. Żadnych kłótni, żadnych wyjaśnień.. unikają problemu i nadal są nudni.
Odcinek ogólnie zapowiada się dość ciekawie. Mam nadzieje że przynajmniej utrzyma standard poprzedniego i będzie jakaś wiadomość od -A.
A właśnie wąż! Zapowiada się sukowata zagrywka ;D
ja też nie mogę się doczekać... więc byle do środy. Mam nadzieję, że będzie tak dobry jak ten ostatni a nawet lepszy.
Dokladnie tak!:D ja chce by teraz juz wzystkie odc byly na wysokim poziomie ;))