okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.
promo
http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
1. Myślę, że Toby tylko udaje, że współpracuje z A (niestety)
2. Według mnie to Emily strzeliła do Caleba. Tylko dlaczego?
3. Dziewczyna z blond włosami? Oby nie Ali, oby nie Ali i jej bliźniaczka...
A mnie za to od razu skojarzyła się z Ali, podobne oczy, usta i włosy, do tego widzimy zdziwioną Hannę. Ale pewnie i tak tym kimś nie okaże się Ali.
w 0:09 widać że to maska "stylizowana" na twarz Ali. To najprawdopodobniej Cece - na zdjęciach z Pretty Dirty Secrets ma podobna maskę w dłoniach.
http://img515.imageshack.us/img515/660/beztytuu2zb.png straszna ta maska! ale fakt, podobna do Ali ;p i rzeczywiście możliwe, że to może być CeCe, wydaje mi się, że byłaby do tego zdolna. Tylko kto w tym miasteczku by nie był...
http://4.bp.blogspot.com/-J-rV4_bTwKU/UDTXCRg9EPI/AAAAAAAABPE/U8bW58sXSMo/s1600/ 15.jpg tu jest zdj na którym widać że Cece trzyma maskę
Spin off serialu, który będzie się pojawiał co tydzień żeby umilić nam oczekiwanie na nowy odcinek.
Odcinki będą krótkie - ale mam nadzieję, że nie aż tak jak pierwszy, który trwa niecałe 2 minuty :D
http://www.youtube.com/watch?v=n1KpmgSLXpk
rozumiem, że to chodzi o sam wstęp a potem będą dłuższe
Dzięki wielkie:)
Gdzieś było napisane, że te odc. mają trwać ok 5 minut więc pewnie tylko pierwszy jest krótszy.
A tej maski to nie było przypadkiem w świrpokoju w ostatnim odcinku? Poza ta maska klauna?
Maska z świr pokoju to nie ta sama z promo. W Pretty Dirty Secrets pokazują akcję z Halloween sprzed 2 lat kiedy Alison jeszcze żyła także ten telefon raczej nie dotyczy kostiumu Alison.
no właśnie, bo przecież to Halloween jak Alison jeszcze żyła, to zarówno przygotowania jak i impreza były pokazane w tamtym odcinku Halloweenowym ;)
po obejrzeniu klatka po klatce, jak dla mnie pod ściąganą maską jest jakaś woskowa? twarz na podobieństwo Mony. I małe pytanie: z kim całuje się Hanna? Bo na Caleba mi to nie pasuje...
jak dla mnie to to raczej jakaś silikonowa czy coś. i raczej nie do Mony, tylko do Ali, tak jak było pisane wcześniej, spójrz na usta, nos.. i to chyba jest Caleb, tyle że w swoim przebraniu, no ale tego nie wiadomo.
to była Mona w tej masce pod koniec odcinka było pokazane, że ma tę maskę pod łóżkiem w psychiatryku :)
jeju, po co wszyscy tak kombinujecie, to raczej oczywiste że to landon strzelił do caleba. od ciosu noże nie umiera się w pare sekund, i myślę że to najbardziej prawdopodobne że właśnie tak się stało. nie żadne milion nowych A ani emily strzelająca do caleba bez powodu -.-
No mimo wszystko jest to naciągane. Może i nie umiera się w 5 min., ale jednak traci się siły no i trochę to boli :D Poza tym przytulając się Caleb był odwrócony właśnie w jego stronę, więc powinien widzieć, że się rusza. Nam też nie pokazali, że się rusza, więc możemy mieć jakieś inne podejrzenia. Poza tym Caleb nie położył broni pod ręką Nate'a (jak to często bywa w filmach akcji:D) ale trochę wyżej, więc Nate musiał normalnie wstać na nogi i podejść po tę broń i jeszcze zrobił to wszystko w ułamku sekundy i bez najmniejszego westchnienia oznaczającego, że coś go boli :D
Taa, to spróbuj się dźgnąć nożem, a potem błyskawicznie podnieść i to bezszelestnie -,-
"Jeju", jeśli nie chcesz kombinować, to ten serial nie jest dla Ciebie, bo A jest 5, jak byś przypadkiem nie wiedziała.
Oczywiste w tym serialu to jest tylko to, że dziewczyny są naiwne.
nie potrafię kombinować i jakoś tego nie kryję, ale nie czuję potrzeby wymyślania miliona scenariuszy kto strzelił do caleba. zobaczymy w następnym odcinku i już
Byran Holdman scenarzysta pll potwierdził na twitterze że to Nate strzelił do Caleba
tak nom mozliwe bron była blisko niego na jakiejs połce czy cos juz nie pamietam (tak wgl to dobrze wiedzieć )
Ten serial jest bardzo zaskakujący, o czym przekonywaliśmy się w każdym odcinku.. Nigdy nie można się spodziewać, kiedy pojawi się nowy A, więc wymyślamy różne rozwiązania.. Każdy z nas po prostu rozkminia, co się mogło wydarzyć.. Wersja z Natem jak dla mnie trochę naciągana, ale niech im będzie. :)
racja racja naiwne jak nie wiem co nie zasuną zasłon jak sa w domu nie moga mówić ciszej głupie sa nie wiedza ze ktoś je podsłuchuje :P
w tym przypadki kombinowanie nie ma nic do rzeczy. Nate nikogo nie zabił. Celowo pokazali, jak leży martwy. Według mnie Emily i Caleb byli w tak ogromnym szoku, że rewelacją nie jest fakt, iż mogli nie usłyszeć kroków skradającej się innej osoby.
no własnie oni byli przytuleni watpie ze Em mogłaby do niego strzelać :)tyle im pomógł i to on ja wgl uratował :D
1. Toby na serio jest zły, mówił o tym producent serialu w wywiadzie
2. Emily strzelajaca do Caleba, to wgl nie ma sensu...
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego nie ma sensu? Oprócz tego, że Emily jest idiotką, no ale może udawać taką tępą, prawda? Jest to trudne grać takiego głupka, ale tacy ludzie są dobrymi aktorami (A Team i inni psychopaci)