PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.

promo

http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI

ocenił(a) serial na 5
mammoth03

Bo to chyba były zdjęcia z tego odwyku, tak mi się wydaje :)

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

a Maya wspominała, że jakiś facet ją prześladował a nie o tym, że był tam jej kuzyn.

ocenił(a) serial na 7
mammoth03

Ale wg relacji Nate'a jego stosunki z Mayą były dość bliskie, a Maya nigdy nic nie wspominała o żadnym kuzynie, a już w ogóle o tym że kogoś zna na tym True North, tym bardziej kogoś z rodziny. Tak ja to widzę :)

ilovecinema

On myślał, że były bliskie, a Maya traktowała to po prostu jako przygodną znajomość i zbyt się nim nie przejmowała, tak myślę :)

ocenił(a) serial na 7
ilovecinema

Kelia -wlaśnie mnie też to zastanawia.Powiedział wiem kim jesteś a nie powiedział wiem jaka jestes a powinnien na przyklad to powiedziec gdy ona go przepraszala a ten 'I know who you are".

W sumie Spenc tez mało sie obrywa od A najwiecej Em i Hannie...

ocenił(a) serial na 5
maaarz

Jak to mało? "A" już chciało zabić Spencer dwa razy chyba ;o

ocenił(a) serial na 3
maaarz

Jeśli podejrzewałabym o coś Spencer to prędzej o zabójstwo Ali niż to, ze jest w A Teamie. Przecież oni na pewno wiedzą kto zamordował Ali i może o to chodziło Toby'iemu?

haushi

Ale mysle ze predzej powiedzialby wtedy 'wiem, co zrobilas'. Co do A to Specer jest za inteligentna zeby sie przylaczyc. Poza tym o ile sie nie myle(albo cos pomieszalam) Mona proponowala jej dolaczenie sie do A-teamu, co znaczy, ze w nim nie byla

mammoth03

Nie wiem, mi się zawsze wydawało, że Melissa zabiła Ali. A wie ktoś może co się z Melissą w ogóle dzieje?

ocenił(a) serial na 3
mammoth03

z jednej strony można też to zinterpretować jako ''I know who you are'' w znaczeniu "I know you are a killer''... może trochę to naciągane, ale tak jak w wierszyku Mony - Miss Aria You're Killer, a nie Miss Aria You Killed (Sb)

ocenił(a) serial na 7
maaarz

podsumowując bycie blisko śmierci (chyba nic nie pominęłam)
Spencer
po raz pierwszy, gdy Ian chciał ją zrzucić z wieży kościoła i drugi raz z Moną w finale drugiego sezonu
Hanna
A potrąciło ją autem w pierwszym sezonie
Emily
W 2 sezonie, kiedy nie dotarła na ślub ojca Hanny, mogła umrzeć chyba(?) z niedotlenienia, ale dziewczyny ją uratowały
Aria
z e r o
Chociaż nie zmienia to faktu, że słowa Toby'ego zabrzmiały dziwnie i wszyscy zwrócili na to uwagę. Może właśnie o to chodziło

ocenił(a) serial na 7
ilovecinema

Może troche zle ujelam ze malo ale te slowa naprawde dziwnie zabrzmialy.
Arii zycie nigdy nie bylo zagrozone...

ocenił(a) serial na 10
maaarz

moze teraz wlasnie3 sezon i pora na zagrozenie dla Arii

ocenił(a) serial na 7
ilovecinema

Emily mogła też zginąć przez Nate'a, gonił ją z nożem :P

ocenił(a) serial na 7
xwerax2

no tak, ale on to trochę inna historia :)

ocenił(a) serial na 8
ilovecinema

Pamiętacie, jak Maya mówiła Emily, że poznała chłopaka, który zaczął ją prześladować?
Później, kiedy Nate puścił jej nagranie Mayi, było w nim coś, że ukrywa się u Noela czy coś w tym stylu.
Myślę, że Nate po prostu podawał się za kuzyna Mayi, w rzeczywistości był tym prześladowcą.

angie__dg

Nie możliwe.. Serio?? ;D

ocenił(a) serial na 8
SYLWIA95

Tak zrozumiałam :)

ocenił(a) serial na 8
angie__dg

swoją drogą, przedstawił się Em jako Lyndon James

angie__dg

OOOO KURDE! DZIĘKI!

ocenił(a) serial na 7
angie__dg

przecież to oczywiste.

użytkownik usunięty
ilovecinema

Yy ale A uratowalo Spencer przed Ianem...
Emily jeszcze miala problemy zdrowotne przez te sterydy (?) czy cos tam co A jej podlozylo.
Poza tym Hanna, musiala zniszczyc na oczach wszystkich ślub ojca, przez A rozstała się z Seanem, jej mama prawie trafiła do więzienia no i bardzo popsuly się jej relacje z ojcem (chodzi o sprawe z Kate). Ona oberwala najbardziej

Hanna rozstała się z Seanem bo skasowała mu auto, nie przez A :D

Spencer i Hannie oberwało się wiele razy. Spencer była podejrzaną w sprawie o morderstwo Alison, policja obserwowała jej dom, wszyscy myśleli, że to ona podłożyła trofeum w szkole, przez A zerwała z Alexem, kilkukrotnie z Tobym (chociaż nie wiadomo czy już wtedy Toby nie był w A-Teamie). Nie wiem, czy dostało im się po równo, ale na pewno obie ucierpiały bardziej, niż Emily czy Aria (która nie ucierpiała WCALE).

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

yoursun chyba chodziło o to, że A kazało Hannie kręcić z Lucasem, co było jednym z powodów ich zerwania

ilovecinema

A, no to faktycznie tak :)

youhaveamessage

Nie no Emily też nie miała lekko. :)

ocenił(a) serial na 7

masz rację z Ianem, pomieszały mi się fakty :)

użytkownik usunięty
maaarz

Ale sie wszyscy podniecacie tym " I know who you are". Spencer w A teamie ? To się kupy nie trzyma...

Zgadzam się, nie dopatrujcie się we wszystkim szczegółów.

smiles

2 promo, następnego odcinka krótkie ale zawsze coś :D http://www.youtube.com/watch?v=3c1jvY83ZMM

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

tym razem widać Mone ;D ciekawe czy zjawi się na imprezie,bo kostiumu raczej nie ma ;D wygląda mi to bardziej na rozmowe z 'A' ;D

smiles

też muszę się zgodzić, że tam mogło nie być podtekstu. Toby po prostu wie, jaka jest Spencer - że chciała go chronić, dlatego nie mieszała go w sprawy A., że zawsze chce ze wszystkim poradzić sobie sama itp. gdyby to miało drugie znaczenie, że niby S. jest zamieszana, raczej widzielibyśmy to w jej minie - tak jak widzieliśmy po minach Toby'ego, że coś jest nie tak, gdy od niej wychodził.

yootsuu

Też tak myślę :)

ocenił(a) serial na 10

Spence niemożliwe bez sensu to nie moze byz zadna z dziewczyn takie cos nie przechodzi mi przez myśl jak niby cztery najwieksze przyjaciolki zgrane i jedna z ich miał by to wszystko udawac ,poddawac sie szantazom nie nie wierze w to ...

ada565

Nigdy Cię przyjaciółki nie zdradziły, co?

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

czy ja wiem ale w takim serialu wszystko się może zdarzyć :)

Nie, ponieważ ona mogła zabić Ali.

ocenił(a) serial na 7
maaarz

no wlasnie powiedzieal wiem kim jestes a ona nic tylko na niego popatrzyla, jakby odczula ulge ze juz nie musi sie przed nim ukrywac czy cos, byloby ciekawie :D

banan20

A ja myślę, że do Caleba strzeliła Page, została sama w pokoju, i uwolniła się. Nie przyznała wcześniej Emily, że dostała smsa od A, zobaczyła go i zareagowała jak na coś oczywistego. Kiedy policja przepytywała Emily ona patrzyła na dziewczyny jak winna, ale nie winna sytuacji z Natem tylko winna tego, że im nie uwierzyła w kwestii Page. Nawet nie spojrzała na Page a ta ją obserwowała bardzo uważnie co mówi policji.

skate130

Chyba było już powiedziane, że Norman Buckley potwierdził na Twitterze, że to Nate postrzelił Caleba. :)

choosingmyconfessions

„Ten odcinek będzie kreowany tak, by widzowie ABC Family poczuli się jak podczas oglądania horroru. To 43 minuty dosłownej jazdy bez trzymanki. Będzie dużo dreszczy i zostanie ujawnione w tym odcinku coś, o czym ludzie rozmawiają do ukończenia sezonu 3B (Styczeń 2013)” - tak mówi Marlen.

mam nadzieję, że tak będzie :) nie mogę się już doczekać!!!!! :))))

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

wątpię żeby tak było :D

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

ufff.juz niedługo miejmy nadzieje juz zapomniałam o moim ulubionym serialku ale na pewno bedzie cos ciekawego i juz nie da mi sie zapomniec :)

ocenił(a) serial na 5
cristiano_ronaldo

Pierwszy sneak peak :)

http://www.youtube.com/watch?v=vuRH30J0Ac0

użytkownik usunięty
Chimcharo

Noeeeeel :( Toby wyglada na przejętego, moze cos go łączy z Noelem.

Albo nie jest taki zły, jak mówi Marlene.

ocenił(a) serial na 10
cristiano_ronaldo

wiecie co oglądałam dziś odcinek pretty dirty ...i myslicie ze to może być jakoś powiazane z PPL bo tam był Jason I CEce i rozmawiałi tak jakby to oni zabili Ali tak mi sie przynajmniej wydawało jak wy myślicie :)

cristiano_ronaldo

Sneak peek: http://www.youtube.com/watch?v=AOSDVwyEPOE&feature=plcp

Negacja

I następny: http://www.youtube.com/watch?v=9AiNFz_XYzA

Negacja

Czy mi się wydaje, czy osoba w masce wsypała Arii coś z pierścionka do szklanki?