okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.
promo
http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
a Maya wspominała, że jakiś facet ją prześladował a nie o tym, że był tam jej kuzyn.
Ale wg relacji Nate'a jego stosunki z Mayą były dość bliskie, a Maya nigdy nic nie wspominała o żadnym kuzynie, a już w ogóle o tym że kogoś zna na tym True North, tym bardziej kogoś z rodziny. Tak ja to widzę :)
On myślał, że były bliskie, a Maya traktowała to po prostu jako przygodną znajomość i zbyt się nim nie przejmowała, tak myślę :)
Kelia -wlaśnie mnie też to zastanawia.Powiedział wiem kim jesteś a nie powiedział wiem jaka jestes a powinnien na przyklad to powiedziec gdy ona go przepraszala a ten 'I know who you are".
W sumie Spenc tez mało sie obrywa od A najwiecej Em i Hannie...
Jeśli podejrzewałabym o coś Spencer to prędzej o zabójstwo Ali niż to, ze jest w A Teamie. Przecież oni na pewno wiedzą kto zamordował Ali i może o to chodziło Toby'iemu?
Ale mysle ze predzej powiedzialby wtedy 'wiem, co zrobilas'. Co do A to Specer jest za inteligentna zeby sie przylaczyc. Poza tym o ile sie nie myle(albo cos pomieszalam) Mona proponowala jej dolaczenie sie do A-teamu, co znaczy, ze w nim nie byla
Nie wiem, mi się zawsze wydawało, że Melissa zabiła Ali. A wie ktoś może co się z Melissą w ogóle dzieje?
z jednej strony można też to zinterpretować jako ''I know who you are'' w znaczeniu "I know you are a killer''... może trochę to naciągane, ale tak jak w wierszyku Mony - Miss Aria You're Killer, a nie Miss Aria You Killed (Sb)
podsumowując bycie blisko śmierci (chyba nic nie pominęłam)
Spencer
po raz pierwszy, gdy Ian chciał ją zrzucić z wieży kościoła i drugi raz z Moną w finale drugiego sezonu
Hanna
A potrąciło ją autem w pierwszym sezonie
Emily
W 2 sezonie, kiedy nie dotarła na ślub ojca Hanny, mogła umrzeć chyba(?) z niedotlenienia, ale dziewczyny ją uratowały
Aria
z e r o
Chociaż nie zmienia to faktu, że słowa Toby'ego zabrzmiały dziwnie i wszyscy zwrócili na to uwagę. Może właśnie o to chodziło
Może troche zle ujelam ze malo ale te slowa naprawde dziwnie zabrzmialy.
Arii zycie nigdy nie bylo zagrozone...
Pamiętacie, jak Maya mówiła Emily, że poznała chłopaka, który zaczął ją prześladować?
Później, kiedy Nate puścił jej nagranie Mayi, było w nim coś, że ukrywa się u Noela czy coś w tym stylu.
Myślę, że Nate po prostu podawał się za kuzyna Mayi, w rzeczywistości był tym prześladowcą.
Yy ale A uratowalo Spencer przed Ianem...
Emily jeszcze miala problemy zdrowotne przez te sterydy (?) czy cos tam co A jej podlozylo.
Poza tym Hanna, musiala zniszczyc na oczach wszystkich ślub ojca, przez A rozstała się z Seanem, jej mama prawie trafiła do więzienia no i bardzo popsuly się jej relacje z ojcem (chodzi o sprawe z Kate). Ona oberwala najbardziej
Hanna rozstała się z Seanem bo skasowała mu auto, nie przez A :D
Spencer i Hannie oberwało się wiele razy. Spencer była podejrzaną w sprawie o morderstwo Alison, policja obserwowała jej dom, wszyscy myśleli, że to ona podłożyła trofeum w szkole, przez A zerwała z Alexem, kilkukrotnie z Tobym (chociaż nie wiadomo czy już wtedy Toby nie był w A-Teamie). Nie wiem, czy dostało im się po równo, ale na pewno obie ucierpiały bardziej, niż Emily czy Aria (która nie ucierpiała WCALE).
yoursun chyba chodziło o to, że A kazało Hannie kręcić z Lucasem, co było jednym z powodów ich zerwania
Ale sie wszyscy podniecacie tym " I know who you are". Spencer w A teamie ? To się kupy nie trzyma...
tym razem widać Mone ;D ciekawe czy zjawi się na imprezie,bo kostiumu raczej nie ma ;D wygląda mi to bardziej na rozmowe z 'A' ;D
też muszę się zgodzić, że tam mogło nie być podtekstu. Toby po prostu wie, jaka jest Spencer - że chciała go chronić, dlatego nie mieszała go w sprawy A., że zawsze chce ze wszystkim poradzić sobie sama itp. gdyby to miało drugie znaczenie, że niby S. jest zamieszana, raczej widzielibyśmy to w jej minie - tak jak widzieliśmy po minach Toby'ego, że coś jest nie tak, gdy od niej wychodził.
Spence niemożliwe bez sensu to nie moze byz zadna z dziewczyn takie cos nie przechodzi mi przez myśl jak niby cztery najwieksze przyjaciolki zgrane i jedna z ich miał by to wszystko udawac ,poddawac sie szantazom nie nie wierze w to ...
no wlasnie powiedzieal wiem kim jestes a ona nic tylko na niego popatrzyla, jakby odczula ulge ze juz nie musi sie przed nim ukrywac czy cos, byloby ciekawie :D
A ja myślę, że do Caleba strzeliła Page, została sama w pokoju, i uwolniła się. Nie przyznała wcześniej Emily, że dostała smsa od A, zobaczyła go i zareagowała jak na coś oczywistego. Kiedy policja przepytywała Emily ona patrzyła na dziewczyny jak winna, ale nie winna sytuacji z Natem tylko winna tego, że im nie uwierzyła w kwestii Page. Nawet nie spojrzała na Page a ta ją obserwowała bardzo uważnie co mówi policji.
Chyba było już powiedziane, że Norman Buckley potwierdził na Twitterze, że to Nate postrzelił Caleba. :)
„Ten odcinek będzie kreowany tak, by widzowie ABC Family poczuli się jak podczas oglądania horroru. To 43 minuty dosłownej jazdy bez trzymanki. Będzie dużo dreszczy i zostanie ujawnione w tym odcinku coś, o czym ludzie rozmawiają do ukończenia sezonu 3B (Styczeń 2013)” - tak mówi Marlen.
mam nadzieję, że tak będzie :) nie mogę się już doczekać!!!!! :))))
ufff.juz niedługo miejmy nadzieje juz zapomniałam o moim ulubionym serialku ale na pewno bedzie cos ciekawego i juz nie da mi sie zapomniec :)
wiecie co oglądałam dziś odcinek pretty dirty ...i myslicie ze to może być jakoś powiazane z PPL bo tam był Jason I CEce i rozmawiałi tak jakby to oni zabili Ali tak mi sie przynajmniej wydawało jak wy myślicie :)