okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.
promo
http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
też sie ciesze, bo miałam wrażenie że albo ma coś wspólnego z A albo A daje jej fory z jakiegoś powodu czyli jednak ma coś z nim/nią wspólnego.
nie cieszmy się za szybko;/ było kilka razy tak w promach,że Ari coś sie stać miało;/ a to z 'A' niestety nic wspólnego nie miało ;((
podam przykład...odcinek z 2 seri gdzie nocowali w szkole-Aria poszła na dach i tam (gdy wchodziła po drabinie)ktoś ją chwycił-w promo wyglądało to na sprawke 'A',ale niestety to był tylko Noel,który chciał z nią pogadać ;]
Tak samo było ze sceną w toalecie, gdy darła się zamknięta w kabinie, a nic się nie wydarzyło tak naprawdę :P. Mam nadzieję, że w końcu jej się stanie coś bardziej poważnego :D
tak to jeden z kilku przykładów chyba ;/ no,ale teraz może 'serio' coś z tym zrobią ;))
a moze to nie bylo on moze ktos wczesniej ja gonił a oni tylko na Noela zwalili zeby było ciekawiej :P
ciekawie sie zapowiada, kurde moje nadzieje odżyły w związku z poziomem PLL. Smsy od A i sukowate zagrywki mmm...
Myślicie że się utrzyma przynajmniej poziom tego odcinka/?
Ja mam nadzieje,że poziom zostanie utrzymany bo inaczejs erial straci widzow.E,tam szybko minie a teraz mozna ogladac te dirty secrets :D
ktoś pod filmikiem napisał xD
A-lison
T-oby
E-zra
A-ria
M-ona
A-Team :)
zgadzacie się?
mi też Aria niespecjalnie pasuje, nawet w promo następnego odcinka to właśnie ona ma zaklejone taśmą usta więc A zwróci na nią większą uwagę.
Wątpię. Pewnie będzie tak jak w 2x19, w promo było, że ktoś ciągnie stojącą na drabinie Arię za nogę, a okazało się że to tylko Noel, który jeszcze dostał po mordzie i Arii znowu nic się nie stało.
Ja też wątpię, Aria chyba daje A w łapę, bo zawsze wszystko uchodzi jej na sucho -,- A co do tego promo, to oni lubią nas tak omamiać - tak jak ostatnio ktoś w promo miał wciągnąć gdzieś Hannę, a okazał się potem Calebem, w tej przymierzalni.
a taśma na ustach stąd, że pewnie robi sobie depilacje włosków nad górną wargą hahahahhaa
Lol no ludzie dajcie spokoj :D bez przesady. Często wprowadzają nas w maliny, ale skoro siedzi przywiązana na krześle z tasmą na ustach to jakie może być tego inne wytłumaczenie? No chyba, że to sypialniane przygody Ezarii :D
podejrzewam, że to będzie coś w tym stylu - kręcenie horroru dla zabawy albo coś
też sądzę,że to nie będzie sprawka 'A' niestety ;(( a stój,który goni Spencer jest chyba na jednym ze zdjęć Pretty Dirty Secrets ;]
garret tez okazał się A prawda? a miało być ujawnione tylko jedno A. dlatego myślę, że Toby jest w A-team by pomóc Spencer
tak mi się wydaje przynajmniej :) bo zadzwoniły telefony dziewczyn i głos w słuchawce powiedział: Emily, wiszę ci przysługę. po czym podchodzi do nich matka Spencer i mówi Emily: dzięki tobie niewinny człowiek wyszedł i wtedy garret spogląda na nie i się uśmiecha. myślę, że to o tę przysługę chodziło, że oczyściła go z zarzutów
No ja też myślę, że jest w A-teamie skoro go chcieli oczyścić z zarzutów. No bo po zależało im,aby wyszedł na wolność.
A wie ktoś może z kim całuje się Hanna w spoilerze? Macie jakieś propozycje, czy coś? ...
No to jest Halloween więc są poprzebierani, mają peruki itd. więc w sumie może to być każdy, ale mimo wszystko obstawiam Caleba.
Nie mam pojęcia z kim całuje się Hanna, ten chłopak wygląda trochę jak Toby.. o.o
Mimo wszystko mam nadzieję, że jest to Caleb. Nie wybaczyłabym jej zdrady xD
A ta dziewczyna w masce to może byc CeCe. Mogła upodobnić się do Alison, żeby napędzić dziewczynom stracha. Ogółem jest jakaś dziwna więc mogła wpaść na taki głupi pomysł :P
Ludzie, jak wy kombinujecie. Macie coś podane, a wymyślacie bezsensowne teorie. Tak samo było z Melissą i czarnym łabędziem. Jak wyszło że to była ona, to byliście zdolni powiedzieć, że tak naprawdę kryła Arię. -.-
Nate prawdopodobnie próbował strzelić do Emily, wykorzystać ostatnią szansę. Trafił Caleba i tyle.
Caleb mógł zamknąć oczy i nie widzieć jak Nate sie podnosi. Ile razy ja jestem przestraszona jak mama wchodzi do pokoju, bo jej nie słyszę a ona się nie skrada przecież. Na takiej latarni bzyczy. To jest zasilane elektrycznie, nie cichym płomyczkiem.
Toby ma powody a żeby być jednym z członków -A teamu..... przecież Ali, nieźle zaszła mu za skórę. Jak dla mnie to on wcale nie będzie chciał chronić Spencer. Zobaczymy co z tego wyniknie sam jestem bardzo ciekaw.
nie wierzę w to, że Toby mógłby skrzywdzić Spencer. Wydaje mi się, że chce pomóc tak jak chłopak Hanny... Jednak Toby dużo pomagał dziewczynom, mimo wszystko prędzej stawiałabym na Ezrę niż na niego
Mi jakoś nie wydaje się, żeby Toby nagle miał stać się tym "dobrym" mamy już jednego "dobrego samarytanina" i jest nim Caleb, kto jak kto, ale Toby ma powody żeby się mścić, udaje(?) zakochanego w Spencer i nie daje niczego po sobie poznać, przecież Mona, także była wspaniałą przyjaciółką dla Hanny. Takie celowe wprowadzanie widza w błąd z tym Tobym jest kompletnie bez sensu bo to oznaczałoby, że i tak nic nowego się nie dowiedzieliśmy, ale w tym serialu wszystko jest możliwe... więc zobaczymy
Hm właśnie znalazłam obciążające go dowody na pewnej stronie XD
Najpierw zdjęcia https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/538964_412983582096451_12 56300998_n.jpg
1x04 - Emily znajduje w podręczniku zdjęcia swoje i Mayi - Toby był jej partnerem w laboratorium.
1x06 - Wróżka na tańcach mówi Spencer, że coś nie tak jest z jej związkiem, Toby jest złym wyborem, ma w sobie ciemność, może nawet przemoc lub zemstę.
1x10 - Toby mówi Emily "mam przyjaciół z w złych miejscach, a nieszczęścia kochają towarzystwo "
1x16 - Spencer zgadza się uczyć Tobiego francuskiego. A ma nagranie " naucz się francuskiego "
1x19 - A siedzi w bujanym fotelu, a Toby takie robi.
1x21 - Spencer jest uwięziona w wesołym miasteczku, kiedy Toby tam przebywa.
1x22 - Toby obiecuje Spencer, że będzie zawsze gdy będzie go potrzebowała. W tym samym odcinku ktoś spycha Iana z dzwonnicy.
2x04 - Charakterystyczne literki T w liście Iana.
2x16 - Poluzowanie rusztowania, które sam zbudował, wiec wiedział gdzie odkręcać.
2x23 - Mona trzyma Tobiego z dala od Jenny, udając że potrzebuje zakupić auto. Co nie sprawia kłopotu jeśli są w tej samej drużynie.
3x02 - Garret mówi Spencer, że ktośkogo zna " całkowicie ją oszukuje"
3x02 - Toby masuje Spencer, tak jak A Emily w 2x10.
Co myślicie? :)))
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/538964_412983582096451_12 56300998_n.jpg a teraz? XD
http://www.wgraj.org/uploads/photos/simple/screen_669cf97d1015bf99c7c4282608b6de e2.jpg