PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73244
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.

promo

http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI

ocenił(a) serial na 7

No zapowiada sie super! nie moge sie docvekac;P

ocenił(a) serial na 7

też sie ciesze, bo miałam wrażenie że albo ma coś wspólnego z A albo A daje jej fory z jakiegoś powodu czyli jednak ma coś z nim/nią wspólnego.

ocenił(a) serial na 7

ha :D właśnie

ocenił(a) serial na 10

nie cieszmy się za szybko;/ było kilka razy tak w promach,że Ari coś sie stać miało;/ a to z 'A' niestety nic wspólnego nie miało ;((
podam przykład...odcinek z 2 seri gdzie nocowali w szkole-Aria poszła na dach i tam (gdy wchodziła po drabinie)ktoś ją chwycił-w promo wyglądało to na sprawke 'A',ale niestety to był tylko Noel,który chciał z nią pogadać ;]

duperak3

Tak samo było ze sceną w toalecie, gdy darła się zamknięta w kabinie, a nic się nie wydarzyło tak naprawdę :P. Mam nadzieję, że w końcu jej się stanie coś bardziej poważnego :D

ocenił(a) serial na 10
choosingmyconfessions

tak to jeden z kilku przykładów chyba ;/ no,ale teraz może 'serio' coś z tym zrobią ;))

ocenił(a) serial na 10
duperak3

a moze to nie bylo on moze ktos wczesniej ja gonił a oni tylko na Noela zwalili zeby było ciekawiej :P

ocenił(a) serial na 7
cristiano_ronaldo

ciekawie sie zapowiada, kurde moje nadzieje odżyły w związku z poziomem PLL. Smsy od A i sukowate zagrywki mmm...
Myślicie że się utrzyma przynajmniej poziom tego odcinka/?

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

ehh, najbliższy odcinek w październiku :/

ocenił(a) serial na 7
madziius

Ja mam nadzieje,że poziom zostanie utrzymany bo inaczejs erial straci widzow.E,tam szybko minie a teraz mozna ogladac te dirty secrets :D

ocenił(a) serial na 10
maaarz

ktoś pod filmikiem napisał xD

A-lison

T-oby

E-zra

A-ria

M-ona

A-Team :)

zgadzacie się?

megaami

Aria mi nie bardzo tutaj pasuje.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

mi też Aria niespecjalnie pasuje, nawet w promo następnego odcinka to właśnie ona ma zaklejone taśmą usta więc A zwróci na nią większą uwagę.

poziomka4

Wątpię. Pewnie będzie tak jak w 2x19, w promo było, że ktoś ciągnie stojącą na drabinie Arię za nogę, a okazało się że to tylko Noel, który jeszcze dostał po mordzie i Arii znowu nic się nie stało.

youhaveamessage

Ja też wątpię, Aria chyba daje A w łapę, bo zawsze wszystko uchodzi jej na sucho -,- A co do tego promo, to oni lubią nas tak omamiać - tak jak ostatnio ktoś w promo miał wciągnąć gdzieś Hannę, a okazał się potem Calebem, w tej przymierzalni.

ocenił(a) serial na 7
BloodyHope

a taśma na ustach stąd, że pewnie robi sobie depilacje włosków nad górną wargą hahahahhaa

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

Lol no ludzie dajcie spokoj :D bez przesady. Często wprowadzają nas w maliny, ale skoro siedzi przywiązana na krześle z tasmą na ustach to jakie może być tego inne wytłumaczenie? No chyba, że to sypialniane przygody Ezarii :D

lola881

Hahahahaha, w końcu Ezra pokaże swoją prawdziwą naturę! :D

ocenił(a) serial na 7
BloodyHope

hahahahahaha;D

poziomka4

może taka halloweenowa zabawa, a co!

ocenił(a) serial na 4
hanaya

podejrzewam, że to będzie coś w tym stylu - kręcenie horroru dla zabawy albo coś

But_w_butonierce

Albo po prostu atrakcja na imprezie.. tak żeby się rozerwać :)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

też sądzę,że to nie będzie sprawka 'A' niestety ;(( a stój,który goni Spencer jest chyba na jednym ze zdjęć Pretty Dirty Secrets ;]

ocenił(a) serial na 10
megaami

Ashley :P

ocenił(a) serial na 7
megaami

bardzo ciekawe i trzeba się nad tym głębiej zastanowić ;p

cristiano_ronaldo

garret tez okazał się A prawda? a miało być ujawnione tylko jedno A. dlatego myślę, że Toby jest w A-team by pomóc Spencer

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

czemu garret okazal sie A? bo sie usmiechnal?:P a moze cos przeoczylam?:P

banan20

tak mi się wydaje przynajmniej :) bo zadzwoniły telefony dziewczyn i głos w słuchawce powiedział: Emily, wiszę ci przysługę. po czym podchodzi do nich matka Spencer i mówi Emily: dzięki tobie niewinny człowiek wyszedł i wtedy garret spogląda na nie i się uśmiecha. myślę, że to o tę przysługę chodziło, że oczyściła go z zarzutów

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

No ja też myślę, że jest w A-teamie skoro go chcieli oczyścić z zarzutów. No bo po zależało im,aby wyszedł na wolność.

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

Garret? Wspólnikiem owszem ale A wątpie.

ocenił(a) serial na 10
cristiano_ronaldo

A wie ktoś może z kim całuje się Hanna w spoilerze? Macie jakieś propozycje, czy coś? ...

ocenił(a) serial na 7
Tyna_Just

No to jest Halloween więc są poprzebierani, mają peruki itd. więc w sumie może to być każdy, ale mimo wszystko obstawiam Caleba.

ocenił(a) serial na 9
Tyna_Just

Nie mam pojęcia z kim całuje się Hanna, ten chłopak wygląda trochę jak Toby.. o.o
Mimo wszystko mam nadzieję, że jest to Caleb. Nie wybaczyłabym jej zdrady xD
A ta dziewczyna w masce to może byc CeCe. Mogła upodobnić się do Alison, żeby napędzić dziewczynom stracha. Ogółem jest jakaś dziwna więc mogła wpaść na taki głupi pomysł :P

Tyna_Just

To Caleb.

cristiano_ronaldo

Ludzie, jak wy kombinujecie. Macie coś podane, a wymyślacie bezsensowne teorie. Tak samo było z Melissą i czarnym łabędziem. Jak wyszło że to była ona, to byliście zdolni powiedzieć, że tak naprawdę kryła Arię. -.-

Nate prawdopodobnie próbował strzelić do Emily, wykorzystać ostatnią szansę. Trafił Caleba i tyle.
Caleb mógł zamknąć oczy i nie widzieć jak Nate sie podnosi. Ile razy ja jestem przestraszona jak mama wchodzi do pokoju, bo jej nie słyszę a ona się nie skrada przecież. Na takiej latarni bzyczy. To jest zasilane elektrycznie, nie cichym płomyczkiem.

Bankowski_17

Toby ma powody a żeby być jednym z członków -A teamu..... przecież Ali, nieźle zaszła mu za skórę. Jak dla mnie to on wcale nie będzie chciał chronić Spencer. Zobaczymy co z tego wyniknie sam jestem bardzo ciekaw.

Leo_Wyatt

No Ali, a nie dziewczyny ^^.

Dzięki temu że jest w A- teamie może się kochać ze Spence do woli :D

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

nie wierzę w to, że Toby mógłby skrzywdzić Spencer. Wydaje mi się, że chce pomóc tak jak chłopak Hanny... Jednak Toby dużo pomagał dziewczynom, mimo wszystko prędzej stawiałabym na Ezrę niż na niego

malwibak

no i po prostu nas z tym A wyruchali, i tyle.

malwibak

Mi jakoś nie wydaje się, żeby Toby nagle miał stać się tym "dobrym" mamy już jednego "dobrego samarytanina" i jest nim Caleb, kto jak kto, ale Toby ma powody żeby się mścić, udaje(?) zakochanego w Spencer i nie daje niczego po sobie poznać, przecież Mona, także była wspaniałą przyjaciółką dla Hanny. Takie celowe wprowadzanie widza w błąd z tym Tobym jest kompletnie bez sensu bo to oznaczałoby, że i tak nic nowego się nie dowiedzieliśmy, ale w tym serialu wszystko jest możliwe... więc zobaczymy

ocenił(a) serial na 10
mcsteamy4

Hm właśnie znalazłam obciążające go dowody na pewnej stronie XD

Najpierw zdjęcia https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/538964_412983582096451_12 56300998_n.jpg

1x04 - Emily znajduje w podręczniku zdjęcia swoje i Mayi - Toby był jej partnerem w laboratorium.
1x06 - Wróżka na tańcach mówi Spencer, że coś nie tak jest z jej związkiem, Toby jest złym wyborem, ma w sobie ciemność, może nawet przemoc lub zemstę.
1x10 - Toby mówi Emily "mam przyjaciół z w złych miejscach, a nieszczęścia kochają towarzystwo "
1x16 - Spencer zgadza się uczyć Tobiego francuskiego. A ma nagranie " naucz się francuskiego "
1x19 - A siedzi w bujanym fotelu, a Toby takie robi.
1x21 - Spencer jest uwięziona w wesołym miasteczku, kiedy Toby tam przebywa.
1x22 - Toby obiecuje Spencer, że będzie zawsze gdy będzie go potrzebowała. W tym samym odcinku ktoś spycha Iana z dzwonnicy.
2x04 - Charakterystyczne literki T w liście Iana.
2x16 - Poluzowanie rusztowania, które sam zbudował, wiec wiedział gdzie odkręcać.
2x23 - Mona trzyma Tobiego z dala od Jenny, udając że potrzebuje zakupić auto. Co nie sprawia kłopotu jeśli są w tej samej drużynie.
3x02 - Garret mówi Spencer, że ktośkogo zna " całkowicie ją oszukuje"
3x02 - Toby masuje Spencer, tak jak A Emily w 2x10.

Co myślicie? :)))

ocenił(a) serial na 10
megaami

Invalid request mi wbija jak chce fotke zobaczyć

ocenił(a) serial na 10
Ardenedi

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/538964_412983582096451_12 56300998_n.jpg a teraz? XD

ocenił(a) serial na 10
megaami

Niestety, to samo :(

ocenił(a) serial na 10
Ardenedi

Uhh xD zaraz coś zaradzimy xD

ocenił(a) serial na 10
megaami

a ciekawa jestem tej fotki, ogólnie ciekawe spostrzeżenia

ocenił(a) serial na 10
megaami

http://www.wgraj.org/uploads/photos/simple/screen_669cf97d1015bf99c7c4282608b6de e2.jpg

ocenił(a) serial na 10
megaami

Dzieki teraz działa.

Ardenedi

wystarczy usunąć spacje z adresów :P