okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.
promo
http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
Pasuje. ;)
1x22 - Toby obiecuje Spencer, że będzie zawsze gdy będzie go potrzebowała. W tym samym odcinku ktoś spycha Iana z dzwonnicy. - zawsze uważałam, że to był Toby :) Tylko jak to się ma do teorii, że A jest złe i działa przeciw dziewczynom?
Dodam jeszcze, że jakoś w 1 sezonie Jenna mówi do Tobiego - " jeśli się dowie prawdy o tobie, znienawidzi cię " - i tu chodziło chyba wtedy o Emily, ale nie wiem czy o te filmiki gdzie miał swój udział z jenną czy o coś innego.
A niekoniecznie chce zniszczyć dziewczyny - od dawna wiele osób tutaj uważa, że A dąży do czegoś bardzo konkretnego, ale żeby to osiągnąć manipuluje dziewczynami, żeby robiły określone rzeczy, wpływając tym też na innych itp
też tak uważam, A nie może się ujawnić więc wykorzystuje do swoich intryg dziewczyny i swój A-Team.
faktycznie, kiedyś tylko to z tym francuskim mnie zastanowiło, ale szybko przestałam o tym myśleć. a tu faktycznie.. :P dzięki że o tym napisałaś :D
W którymś tam odcinku drugiego sezonu Mona powiedziała zdanie, albo dwa po francusku.
To nie było przypadkiem w odcinku jak Hanna miała spędzić trochę czasu z Kate i zabrała Monę na jazdę konną?
W necie można znaleźć wiele takich poszlak z numerami odcinków i konkretnymi scenami odnoszącymi się do różnych bohaterów, np. Spencer, Arii, Ezry itp.
ja nie sądzę, że Toby należy do A-teamu żeby się zemścić, tylko rzeczywiście chce pomóc Spencer, aby w końcu zaznali spokoju, bez kłamstw, strachu. Tak mi się wydaje: http://idothethingsiwant.tumblr.com/post/30610322355/littleliarsaddiction-he-lov es-her-he-looks
Na jakiejś stronie widziałam, że Marlene King potwierdziła, że toby nie jest taki dobry, jak się wszystkim wydaje .
Wszyscy próbują go bronić, że pomaga dziewczynom itd. Nikt nie może pojąć, że on naprawdę jest zły a to dlatego, że jego postać zawsze była pozytywna :P
O to chodzi! Mam nadzieję, że jednak okaże się zły, a nie jk zwykle wszystko słodko się skończy... :P
Ja go bardzo lubię, ale też mam nadzieję, że okaże się zły, bo w końcu będzie jakiś zwrot akcji ;D
No niestety, nie wszystko musi być idealnie :P a jak by się okazał dobry, to byśmy wrocili do punktu wyjścia i wszyscy by narzekali, że to niepotrzebny wątek i że znowu nic nie wiemy :P
Jeśli już Toby miałby okazać się jednak tym superbohaterem ratującym Spence i dziewczyny to niech Ezra będzie po ciemnej stronie xD
Zdecydowanie bardziej odpowiada mi ta wersja :D Ezra coś ostatnio przygasł, tylko ciastka je i siedzi przed kompem. Taki niby cichociemny, ale ja myślę, że ma coś za uszami!
ja proponuje akcje na koniec sezonu w stylu śmierci kolejnego kluczowego bohatera :D
Ja bym nie wierzyła Marlence, ile razy okłamywała widzówe serialu że niby coś się stanie a się nie stało? Dla czego tym razem miałaby mówić prawdę? przecież wcześniej mówiła że lubi Spoby i że czeka ich trudna droga do szczęścia, czyżby zmieniła zdanie? Czy może w tedy też kłamała? Ona po prostu musi kłamać w wywiadach żeby nie spojlerować akcji serialu. Ja tam jej nie wierzę.
moim zadanie kolejnym dowodem że Toby jest A jest liścik który podrzuciła Hannah
http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI&feature=player_detailpage#t=6s w 0:06 (podany link jest ustawiony juz na 6s.) na szybie A(ria)? Nigdy nie byłam zwolenniczką tej teorii, ale może wyjdzie z tego coś ciekawego...?
http://img600.imageshack.us/img600/989/beztytuu6dk.png faktycznie, jakby się przyjrzeć, to można sobie wyobrazić na podstawie wystających linii litery R, coś i A, no więc AR_A - ARIA. Aczkolwiek w tym filmie to może być wszystko, a nawet zwykła plama. ;o A dziewczyny pewnie pomyślą, że to Alison. Chociaż nie, one wgle nie wpadną że tam coś pisało ;o
tylko, że w jednym wywiadzie Marlene odpowiedziała na pytanie czy '\toby ma dobre intencje' przecząco, więc nie wiem, ale pewnie okaże się tak samo jak z finałem 2 sezonu ;p chciałabym żeby \spence dostała w koncu po dupie ;d moze, moze ;d poza tym moze to ona jest razem z \tobym w a-team?D: ale racja, ja ciągle sie sklaniam ku wersji ze Aria ma z tym wszystkim cos wspólnego...
Może ma złe intencje, ale nie wobec dziewczyn, tylko wobec A? W każdym razie Marlene nie można ufać :p dobrze by było, żeby jednak Toby był zły, a nie tylko pomagał kłamczuchom. Jeden rycerz Caleb już wystarczy ;d I jestem za tym, żeby Ezra miał coś wspólnego z A.
Zastanawia mnie czemu Toby wyjechał pod pretekstem szukania przyczyny dziwnego zachowania Spencer. Jeżeli był "A" to nie powinno być dla niego zaskoczeniem. Ciężko mi uwierzyć, że od dawna Toby jest w A-teamie. I po co przyjeżdża całować i kochać się ze Spece, jeżeli tak na prawdę działa na jej niekorzyść.
Z drugiej strony skupiliśmy się na Arii, ale Spence tez nie obrywa od "A" jakoś....
właśnie..obrywała,ale to tylko wtedy Tobiemu działa się krzywda ;p jak teraz wiemy to on jest w 'A'teamie więc może Spencer też i specjalnie sobie ustalili,że Toby będzie obrywał aby dziewczyny nic nie podejrzewały,że Spencer może być 'A' czy coś...ale to tylko takie przemyślenia ;)
coś czuje, że ten odcinek będzie super :))
niech mi ktoś tylko powie co to za piosenka od 2 sekundy? http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
też myśle ze Spencer ma coś z tym wspólnego, przecież A chciało zrzucić wine na Paige a Spencer była najbardiziej w zaangażowana.
+ jak znalazły kolczyka w torebce paige, to spencer mogła go po prostu podłożyć,
nie wiem jaka to konkretnie piosenka, ale śpiewa ją Adam Lambert, który pojawi się w tym odcinku :)
ja nie wiem czemu wszyscy mysla o Arii, przeciez chyba rozwod rodzicow i ta cala sprawa z Ezra to dla niej tez bylo przezycie, szczegolnie ten rozwod, nie musi jej ktos umrzec od razu zeby A jej cos zabralo.. jak dla mnie cierpi swoje, ale cierpi ciagle, bo rozwod boli i boli podejrzewam, latwo jej nie jest to przelknac.. no ale zobaczy sie :)
Ojciec Arii zdradził Elle z inną kobietą, nie z A, więc czemu to niby ma być wina A? Jeśli Ezra jest w teamie to rzeczywiście A przyczyniło się do tego a jeśli nie to sprawa z Ezrą również była samoistna.
Ej, słuchajcie, mam pytanie. O co chodziło z tymi butami Nate'a? Co tam Emily przegladała to zdjęcie z Mayą...
zauważyła że buty Nate'a mają takie same plamy od farby jak buty kogoś na zdjęciu z Mayą