PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.

promo

http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI

ocenił(a) serial na 10
megaami

genialne :D nagle wszystko pasuje :D

ocenił(a) serial na 7
megaami

Pasuje. ;)
1x22 - Toby obiecuje Spencer, że będzie zawsze gdy będzie go potrzebowała. W tym samym odcinku ktoś spycha Iana z dzwonnicy. - zawsze uważałam, że to był Toby :) Tylko jak to się ma do teorii, że A jest złe i działa przeciw dziewczynom?

ocenił(a) serial na 10
lola881

Dodam jeszcze, że jakoś w 1 sezonie Jenna mówi do Tobiego - " jeśli się dowie prawdy o tobie, znienawidzi cię " - i tu chodziło chyba wtedy o Emily, ale nie wiem czy o te filmiki gdzie miał swój udział z jenną czy o coś innego.

ocenił(a) serial na 4
lola881

A niekoniecznie chce zniszczyć dziewczyny - od dawna wiele osób tutaj uważa, że A dąży do czegoś bardzo konkretnego, ale żeby to osiągnąć manipuluje dziewczynami, żeby robiły określone rzeczy, wpływając tym też na innych itp

ocenił(a) serial na 7
But_w_butonierce

też tak uważam, A nie może się ujawnić więc wykorzystuje do swoich intryg dziewczyny i swój A-Team.

ocenił(a) serial na 9
megaami

faktycznie, kiedyś tylko to z tym francuskim mnie zastanowiło, ale szybko przestałam o tym myśleć. a tu faktycznie.. :P dzięki że o tym napisałaś :D

ocenił(a) serial na 5
nikoove

Ale ta wskazówka z francuskim przecież odnosiła się do Mony ;o

ocenił(a) serial na 9
Chimcharo

jak do Mony? Nie rozumiem.

ocenił(a) serial na 5
nikoove

W którymś tam odcinku drugiego sezonu Mona powiedziała zdanie, albo dwa po francusku.

Chimcharo

To nie było przypadkiem w odcinku jak Hanna miała spędzić trochę czasu z Kate i zabrała Monę na jazdę konną?

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

Tak, dokładnie o ten odcinek mi chodzi :D

megaami

W necie można znaleźć wiele takich poszlak z numerami odcinków i konkretnymi scenami odnoszącymi się do różnych bohaterów, np. Spencer, Arii, Ezry itp.

ja nie sądzę, że Toby należy do A-teamu żeby się zemścić, tylko rzeczywiście chce pomóc Spencer, aby w końcu zaznali spokoju, bez kłamstw, strachu. Tak mi się wydaje: http://idothethingsiwant.tumblr.com/post/30610322355/littleliarsaddiction-he-lov es-her-he-looks

cristiano_ronaldo

Wie ktoś może ile czasu mija od 3x12? Chodzi mi o akcje w serialu.

ocenił(a) serial na 6
RapaNui_

Chyba kilka tygodni, ale nie jestem pewna.

ocenił(a) serial na 8
herooinee

Na jakiejś stronie widziałam, że Marlene King potwierdziła, że toby nie jest taki dobry, jak się wszystkim wydaje .

ocenił(a) serial na 10
Wikaa_161

No właśnie ;) wszyscy go lubią w przeciwieństwie do Mony :)

ocenił(a) serial na 7
megaami

Wszyscy próbują go bronić, że pomaga dziewczynom itd. Nikt nie może pojąć, że on naprawdę jest zły a to dlatego, że jego postać zawsze była pozytywna :P

ocenił(a) serial na 10
xwerax2

O to chodzi! Mam nadzieję, że jednak okaże się zły, a nie jk zwykle wszystko słodko się skończy... :P

ocenił(a) serial na 7
megaami

Ja go bardzo lubię, ale też mam nadzieję, że okaże się zły, bo w końcu będzie jakiś zwrot akcji ;D

ocenił(a) serial na 10
xwerax2

Tego potrzeba w tym serialu, ale fanki się wściekną i zaczną wymyślać.... :P

ocenił(a) serial na 7
megaami

No niestety, nie wszystko musi być idealnie :P a jak by się okazał dobry, to byśmy wrocili do punktu wyjścia i wszyscy by narzekali, że to niepotrzebny wątek i że znowu nic nie wiemy :P

ocenił(a) serial na 10
xwerax2

Jeśli już Toby miałby okazać się jednak tym superbohaterem ratującym Spence i dziewczyny to niech Ezra będzie po ciemnej stronie xD

megaami

Oby oby <prosi>:P

megaami

Zdecydowanie bardziej odpowiada mi ta wersja :D Ezra coś ostatnio przygasł, tylko ciastka je i siedzi przed kompem. Taki niby cichociemny, ale ja myślę, że ma coś za uszami!

ocenił(a) serial na 7
choosingmyconfessions

ja proponuje akcje na koniec sezonu w stylu śmierci kolejnego kluczowego bohatera :D

choosingmyconfessions

Będzie tak jadł i jadł aż utyje i to będzie zwrot akcji :P

ocenił(a) serial na 7
xwerax2

jakby sie dało, to bym kliknęła 'lubię to' :p

Wikaa_161

Ja bym nie wierzyła Marlence, ile razy okłamywała widzówe serialu że niby coś się stanie a się nie stało? Dla czego tym razem miałaby mówić prawdę? przecież wcześniej mówiła że lubi Spoby i że czeka ich trudna droga do szczęścia, czyżby zmieniła zdanie? Czy może w tedy też kłamała? Ona po prostu musi kłamać w wywiadach żeby nie spojlerować akcji serialu. Ja tam jej nie wierzę.

ocenił(a) serial na 7
Magi6

pewnie mówi odwrotnie jak jest i będzie

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

moim zadanie kolejnym dowodem że Toby jest A jest liścik który podrzuciła Hannah

goldendagger

Jaki liścik?

herooinee

Tak, kilka tygodni :)

cristiano_ronaldo

http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI&feature=player_detailpage#t=6s w 0:06 (podany link jest ustawiony juz na 6s.) na szybie A(ria)? Nigdy nie byłam zwolenniczką tej teorii, ale może wyjdzie z tego coś ciekawego...?

ocenił(a) serial na 9
Bankowski_17

http://img600.imageshack.us/img600/989/beztytuu6dk.png faktycznie, jakby się przyjrzeć, to można sobie wyobrazić na podstawie wystających linii litery R, coś i A, no więc AR_A - ARIA. Aczkolwiek w tym filmie to może być wszystko, a nawet zwykła plama. ;o A dziewczyny pewnie pomyślą, że to Alison. Chociaż nie, one wgle nie wpadną że tam coś pisało ;o

nikoove

tylko, że w jednym wywiadzie Marlene odpowiedziała na pytanie czy '\toby ma dobre intencje' przecząco, więc nie wiem, ale pewnie okaże się tak samo jak z finałem 2 sezonu ;p chciałabym żeby \spence dostała w koncu po dupie ;d moze, moze ;d poza tym moze to ona jest razem z \tobym w a-team?D: ale racja, ja ciągle sie sklaniam ku wersji ze Aria ma z tym wszystkim cos wspólnego...

cristiano_ronaldo

Może ma złe intencje, ale nie wobec dziewczyn, tylko wobec A? W każdym razie Marlene nie można ufać :p dobrze by było, żeby jednak Toby był zły, a nie tylko pomagał kłamczuchom. Jeden rycerz Caleb już wystarczy ;d I jestem za tym, żeby Ezra miał coś wspólnego z A.

hanaya

Zastanawia mnie czemu Toby wyjechał pod pretekstem szukania przyczyny dziwnego zachowania Spencer. Jeżeli był "A" to nie powinno być dla niego zaskoczeniem. Ciężko mi uwierzyć, że od dawna Toby jest w A-teamie. I po co przyjeżdża całować i kochać się ze Spece, jeżeli tak na prawdę działa na jej niekorzyść.

Z drugiej strony skupiliśmy się na Arii, ale Spence tez nie obrywa od "A" jakoś....

ocenił(a) serial na 10
Bankowski_17

właśnie..obrywała,ale to tylko wtedy Tobiemu działa się krzywda ;p jak teraz wiemy to on jest w 'A'teamie więc może Spencer też i specjalnie sobie ustalili,że Toby będzie obrywał aby dziewczyny nic nie podejrzewały,że Spencer może być 'A' czy coś...ale to tylko takie przemyślenia ;)

ocenił(a) serial na 8
duperak3

mnie jeszcze zastanawia tekst Toby'ego do Spencer: 'I know who you are"

Kelia

coś czuje, że ten odcinek będzie super :))

niech mi ktoś tylko powie co to za piosenka od 2 sekundy? http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI

Leo_Wyatt

też myśle ze Spencer ma coś z tym wspólnego, przecież A chciało zrzucić wine na Paige a Spencer była najbardiziej w zaangażowana.

+ jak znalazły kolczyka w torebce paige, to spencer mogła go po prostu podłożyć,

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

nie wiem jaka to konkretnie piosenka, ale śpiewa ją Adam Lambert, który pojawi się w tym odcinku :)

Leo_Wyatt

Wydaje mi się, że to ta piosenka : Adam Lambert - Cuckoo . ;)

ocenił(a) serial na 7
Bankowski_17

ja nie wiem czemu wszyscy mysla o Arii, przeciez chyba rozwod rodzicow i ta cala sprawa z Ezra to dla niej tez bylo przezycie, szczegolnie ten rozwod, nie musi jej ktos umrzec od razu zeby A jej cos zabralo.. jak dla mnie cierpi swoje, ale cierpi ciagle, bo rozwod boli i boli podejrzewam, latwo jej nie jest to przelknac.. no ale zobaczy sie :)

ocenił(a) serial na 7
banan20

Ojciec Arii zdradził Elle z inną kobietą, nie z A, więc czemu to niby ma być wina A? Jeśli Ezra jest w teamie to rzeczywiście A przyczyniło się do tego a jeśli nie to sprawa z Ezrą również była samoistna.

ocenił(a) serial na 7
_chrupek

no niby to nie jest wina A, ale to nie znaczy że ma kolorowe życie.

ocenił(a) serial na 7
banan20

to prawda.

cristiano_ronaldo

Ej, słuchajcie, mam pytanie. O co chodziło z tymi butami Nate'a? Co tam Emily przegladała to zdjęcie z Mayą...

ocenił(a) serial na 7
mammoth03

zauważyła że buty Nate'a mają takie same plamy od farby jak buty kogoś na zdjęciu z Mayą

ilovecinema

No tak, to jest logiczne. ale nie rozumiem co było w tym takiego szokującego skoro Nate jeszcze wtedy był wg Emily kuzynem Mayi i normalnie się spotykali?