PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73321
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.

promo

http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI

veronique_fw

Oprócz tego że nie mogłam się doczekać nowego odcinka to wariowałam na myśl że wystąpi w nim mój idol!!:) Właściwie to kiedyś przeczytałam na jakiejś stronie że Adam wystąpi w odcinku halloweenowym i zaczęłam oglądać serial z tego powodu, bo skoro w nim wystąpi to musi być fajny, a w sumie to miałam kolejny powód by go wreszcie zacząć oglądać po tym jak mnóstwo dobrego o nim słyszałam:) No i nie zawiodłam się, w trakcie scen gdy Adam i wgl., cała Glamily wykonują Cuckoo i Trespassing i gdy rozmawia z Arią moja poczucie szczęśćia sięgało zenitu :D Żeby nie było że serial mnie nie obchodzi to powiem że w sumie to ja jakoś szczególnie nie zagłębiam się w te wszystkie tajemnicze wątki, oczywiście przeżywam wszystko co się tam dzieje ale nie snuje jakiś teorii, zresztą po co mi to jak już są od tego ludzie:) Super się czyta o waszych domysłach i spostrzeżeniach, nieżle jesteście spostrzegawczy, dzięki temu ja też sobie kojarzę różne fakty, dzięki!:)

Moonlight_002

A tak wogóle to HAPPY HALLOWEEN !:)

ocenił(a) serial na 8
cristiano_ronaldo

Pragnę wtrącić, że Garrett był wyraźnie w zmowie z Ali w trakcie sceny, gdy udaje, że bije ją kijem. Można zauważyć jak porozumiewają się na migi, by Jenna nie wiedziała. Garrett unosi brwi, Ali patrzy na kij i kiwa głową, po czym siedząc na ziemi daje znak, by milczał. Miało to upozorować jej śmierć albo pobicie przed Jenną. Być może w ten sposób planowała zwieść wszystkich.

Bardzo dziwi mnie to jak wszyscy chłopcy dziewczyn są teraz A (poza Calebem). Tobby, Ezra... Oboje podejrzani. Wkurza mnie wizja Tobbiego jako złego do szpiku kości bo niszczą tak świetną postać, szukając na siłę sensacji.
Zauważyłam też, że w poprzednich sezonach działania A były na tyle okrężne, że nie było wyraźnych podejrzanych. A teraz każdy jest tym A. Lucas ma tabletki, Tobby jest jawnie pokazany, Mona dalej działa, Ezra coś kręci, Paige ma kolczyk i stroi dziwne miny... Wszystko daje jasny trop, ale nie na jedną osobę, tylko na wszystkich mieszkańców i znajomych już. A to mnie irytuje

ocenił(a) serial na 8
kala321

Zgadzam się z twoją wypowiedzią, jednakże z Toby'm co mieli zrobić ?? Pomimo to iż kocham Spoby, to cieszę że wezmą go na czarny charakter, ponieważ zacznie być znowu fajną i barwną postacią, jaką był w 1 sezonie . Paige miała kolczyk, bo "A" wrzuciło/a jej do torebki.

kala321

Toby nie może być A, bo przecież miał wypadek z tym rusztowaniem i złamał rękę...

ocenił(a) serial na 8
Jane4

Było to juz omawiane wiele razy... To jest A. czy ci się to podoba czy nie. Musisz znaleźć inny obiekt wzdychań nocnych, proponuje Jasona "poka klate" Dilaurentisa.

Wonderlife

po co od razu z taką agresją? ;)

Wonderlife

Nawet ty tego nie wiesz i zapewniam cię, że nie wszyscy muszą mieć takie poglądy jak ty i nie musisz się tak tym denerwować