okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.
promo
http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
Oprócz tego że nie mogłam się doczekać nowego odcinka to wariowałam na myśl że wystąpi w nim mój idol!!:) Właściwie to kiedyś przeczytałam na jakiejś stronie że Adam wystąpi w odcinku halloweenowym i zaczęłam oglądać serial z tego powodu, bo skoro w nim wystąpi to musi być fajny, a w sumie to miałam kolejny powód by go wreszcie zacząć oglądać po tym jak mnóstwo dobrego o nim słyszałam:) No i nie zawiodłam się, w trakcie scen gdy Adam i wgl., cała Glamily wykonują Cuckoo i Trespassing i gdy rozmawia z Arią moja poczucie szczęśćia sięgało zenitu :D Żeby nie było że serial mnie nie obchodzi to powiem że w sumie to ja jakoś szczególnie nie zagłębiam się w te wszystkie tajemnicze wątki, oczywiście przeżywam wszystko co się tam dzieje ale nie snuje jakiś teorii, zresztą po co mi to jak już są od tego ludzie:) Super się czyta o waszych domysłach i spostrzeżeniach, nieżle jesteście spostrzegawczy, dzięki temu ja też sobie kojarzę różne fakty, dzięki!:)
Pragnę wtrącić, że Garrett był wyraźnie w zmowie z Ali w trakcie sceny, gdy udaje, że bije ją kijem. Można zauważyć jak porozumiewają się na migi, by Jenna nie wiedziała. Garrett unosi brwi, Ali patrzy na kij i kiwa głową, po czym siedząc na ziemi daje znak, by milczał. Miało to upozorować jej śmierć albo pobicie przed Jenną. Być może w ten sposób planowała zwieść wszystkich.
Bardzo dziwi mnie to jak wszyscy chłopcy dziewczyn są teraz A (poza Calebem). Tobby, Ezra... Oboje podejrzani. Wkurza mnie wizja Tobbiego jako złego do szpiku kości bo niszczą tak świetną postać, szukając na siłę sensacji.
Zauważyłam też, że w poprzednich sezonach działania A były na tyle okrężne, że nie było wyraźnych podejrzanych. A teraz każdy jest tym A. Lucas ma tabletki, Tobby jest jawnie pokazany, Mona dalej działa, Ezra coś kręci, Paige ma kolczyk i stroi dziwne miny... Wszystko daje jasny trop, ale nie na jedną osobę, tylko na wszystkich mieszkańców i znajomych już. A to mnie irytuje
Zgadzam się z twoją wypowiedzią, jednakże z Toby'm co mieli zrobić ?? Pomimo to iż kocham Spoby, to cieszę że wezmą go na czarny charakter, ponieważ zacznie być znowu fajną i barwną postacią, jaką był w 1 sezonie . Paige miała kolczyk, bo "A" wrzuciło/a jej do torebki.
Było to juz omawiane wiele razy... To jest A. czy ci się to podoba czy nie. Musisz znaleźć inny obiekt wzdychań nocnych, proponuje Jasona "poka klate" Dilaurentisa.