Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Miałam w planie dodać jakąś nową super przemowę na okrągłą 10 część, ale miałam teraz w szkole takie zamieszanie że niestety nie wyrobiłam się, przepraszam :(

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Szkole trzeba się poświęcać xD

No ja niestety jeszcze nie miałam czasu na nowe PLL, ale może za chwilę, korzystając z tego, że wcześniej wróciłam.

_Joy

Masz szczescie! Bylysmy gotowe z dziewczynami juz same otwierac kolejna czesc ;) ale nie chcialysmy Ci robic przykrosci :*

Wiesz, ciezko bylo wytrzymac po takim emocjonujacym odcinku PLL, ale przerzucilysmy sie na gg ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

I obejrzałam, pozytywnie mnie zaskoczył. Nie spodziewałam się pociągnięcia do przodu wątku. Gdyby nie to, że ma być następny sezon, to w sumie pomyślałabym, że może wszystko zgrabnie w tym zakończą. No ale niestety.

katia_2007

Nooo bez kitu :( tak fajnie sie wszystko zaczelo ukladac i zmierzac ku koncowi, a tu Ci walna nastepny sezon zupelnie niepotrzebnie :(

Aaaaa bo bym zapomniala!!! jestem cos winna Izie:

HOOZA na endgame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No gdzieś to czytałam, że ma być następny, chyba nawet tutaj, tylko w innym temacie.

katia_2007

Kasia śliczną macie bibliotekę;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

A w środku jaka, te ściany i sufity, wystawy starych przedmiotów. :)

katia_2007

Ale z zewnątrz jaki stylowy i ma w sobie taka duszę;) Chyba stary budynek i odnowiony tak?? Jak ja lubie takie budynki;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Tam kiedyś była "fara" to znaczy probostwo po polsku. Mieszkał jakiś jeden ksiądz, a potem przerobiono na bibliotekę, i trzy lata temu budynek przeszedł generalny remont. A teraz za biblioteką robią plac farski, takie jakby centrum kulturalne.

katia_2007

No to fajnie rozwija sie Wam miasto;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Może w kulturę inwestują, ale miasto jest tak zadłużone, że szok.

katia_2007

W moim powiecie jest podobnie, bieda aż piszczy.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Już była petycja by odwołać burmistrza, ale coś tam było nie tak.

katia_2007

Jak to zwykle u nich bywa. U nas wójt gminy jest już 20 lat na tym stanowisku;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

U mnie to jest burmistrz dopiero na drugiej kadencji, a kiedyś mnie matematyki uczył.

sandra_crashdown

Hahaha no nie wiem czy na pewno na Hooza:P

Ja tam wolę STEFANDRE!!!!!!!!;D

izka21gramowa

a ja tez lubie :P mimo, ze jej jeszcze nie ma :P nie zapominaj, ze tez dwie opcje sie nie wykluczaja, obie moga byc endagme bo dotycza innych osob ;D

sandra_crashdown

No fakt mogą choć ja myślałam o Hoozie jako o czymś przelotnym a nie trwałym:P

izka21gramowa

Biorac pod uwage, ze to dopiero w drugim sezonie to jest mala szansa na endgame :P aczkolwiek nazwa shipu bije inne na glowe! ;) SANSON vel SAMSUNG tez jest fajny :D:D:D

sandra_crashdown

Taa mówiłam o tym ,ze sieci reklamowe będą się bić o kontrakt:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Dziewczyny Sandy i Madzie wiedzą już o moim śnie ale nie wszystkie z Was :P

Słuchajcie przedwoczraj po oglądnięciu odcinka hart of dixie, miałam boski sen, słuchajcie śnił mi się Wade gdzie miałam z nim ROMANS HAHA :) i potajemne schadzki takie jak ma z Zoe :P był słodki, urodzy i seksowny aż sie rano obudzić nie mogłam :P

Na koniec śniło mi się że byłam na jakimś obozie i byla tam też Magnolia sisotra Lemon, jakieś gówniary i Wade :P
W pewnym momencie Magnolia i Wade pocałowali się ....... zaś ja podczas późniejszej rozmowy z nią a raczej kłótni wychodząc powiedziałam :

" CIEBIE JEDYNIE POCAŁOWAŁ A ZE MNĄ SPĘDZA NOCE :p I po śnie bo do robty trzeba było wstać

monisia99

Pisalam juz Izie, ze mialas sen z Wadem bo ona miala z Jasonem :P ale to juz wam musi sama opowiedziec ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe to my fajne sny mamy tylko szkoda że nie codziennie ale taki słodki mój ten sen pomijając koniec :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja też miałam sen, tylko za nic nie mogę sobie przypomnieć z kim, historię pamiętam, ale kto to, nie mam pojęcia(ale pewnie Ivan z internatu, bo mam soboty chyba hopla na jego punkcie xD).

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

nie oglądam interantu ale ten ivan wyglądowo przypomnia mi kolesia z Innej Matta

monisia99

Hahaha Monia ;D wade'owska obsesja widze :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaaa oficjalnie siedzi w mojej szafie i jak mąż jutro pojdzie na nockę to go wyciągam :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Wade ma lepsze zdjęcia ;P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

A wszystko to przez to zdjęcie: http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcc32vEYqs1qlc8lqo1_500.jpg ^^

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

no się nie dziwie bo fotka zabójcza :)

katia_2007

No tak Ivan i ten jego błysk w oku:P

katia_2007

Ojjj, a co to za piekny Pan??? :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jakiś ivan z serialu hiszpańskiego internat :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie wiesz?

katia_2007

Niestety nie ogladam hiszpanskich seriali :( z amerykanskimi juz mam problem :D ale chcialam ten Internat w koncu kiedys zobaczyc, czekam na odpowiedni dzien :P

sandra_crashdown

Oj tam nie jeden jest piękny;D koniecznie świetny jest ten serial:D
Kasia oglądasz El Barco??:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

oj do tego el barco nie mogę się przybrać a chciałam przez wzgląd na casillasa

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

On się nazywa Yon González, wschodząca hiszpańska gwiazda aktorstwa, powiem nieskromnie.

Za El Barco nie mogę się zabrać, bo czytałam, że początek nie ciekawy, a poza tym Mario Casas - nie lubię.

katia_2007

A tam ale inni są :P Początek owszem troche nudnawy, ale się rozkręca, mi się podoba;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no to może jakoś na święta sobie zacznę, wtedy będzie więcej czasu, bo teraz to jestem nawet z bieżącymi serialami w tyle.

katia_2007

Ja tak samo! Z biezacymi, z nowymi i jeszcze chce kolejne zaczac ogladac, masakra;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Musze The O.C. skończyć, i TVD zaczęłam, ale przerwałam w połowie pierwszego sezonu.

katia_2007

Przebrnij przez pierwszy sezon i nie bedziesz mogla sie oderwac ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie wiem kiedy mi się to uda, ale kiedyś na pewno xD

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

DZIEWCZYNY OD JUTRA ROZPOCZYNAMY RANKING TOP 10 NAJUKOCHAŃSZYCH PIOSENEK Z FILMÓW KINOWYCH

więc każda do jutra ma sobie pomysleć o 10 piosenkach z filmów kinowych NIE SERIALI ( na to będzie osobny ranking) i przyznać od 1 do 10 punktów.
Ma być wpisany tytuł piosenki, wykonawca i film kinowy oraz punktacja.

To tak na wstępie, każda ma czas do jutra na przmyślenie swoich ukochanych piosenek. Jutro podam dokładne szczegóły głosowania oraz eliminacji. Tymczasem sama muszę pomyśleć nad swoimi kochanymi piosenka z fimów kinowych. Zastrzegam że z seriali pioseni będą w innym rankingu.

Możecie się powtarzać oczywiście i w Waszym rankingu może być nawet 10 piosenek z jednego filmu :)

Życzę miłego czasu spędzonego nad myśleniem o ukochanych piosenkach :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

No to powodzenia, ja wątpię, że coś takiego stworzę do jutra. Ale spróbuję.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

oki to umówny się że każda ma czas do niedzieli wieczorem żeby każda z nas znalazła czas i dopiero jak każda poda ranking to zaczniemy glosowanie :)

monisia99

O to dobrze bo też bym nie stworzyla do jutra:P
Monia czy Ciebie tez zirytowalo, że nasz kucharz slodziak Jeff odrzucil Daphne??(Swietched at birth).

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

czekaj czekaj a kiedy on ją odrzucił bo ja narazie ogląfałam jak byli na dziwnym żarciu i zaprosił ją do siebie, więc mam zaległości prawdopodbnie na dwa odcinki :P ale jak odrzucił to świania jedna a tak mi się podobał .....