SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
nie wiem narazie oglądam więc nie zdradzaj, Ella zepsuła moją ukochaną piosenkę, Jamahe był naprawdę fajny i wreście zaśpiewał bezs udziwnień, Kye mi sie strasznie podobał -zaszalał chłopak, hehe mozę się zdziwisz ale Rynal mi sie dziś podobał bardzo fajny występ, Unioj J boskie wykonanie a Dirstrc 3 strasznie fałszowali, oglądam dalej
No jednym wykonawcy mi nie zalezalo kompletnie, ale drugi mnie zszokowal absolutnie! juz chcialam wyslac huragan Sandy do studia :D ale nie zdradzam :) no i Jahmene byl jak dla mnie bezkonkurenycjny w wystepie, to fakt ;)
dobra widzę że odpadła Jade i bardzo dobrze ,ale co w dogrywce robił Union J gdzie moim zdaniem miał świetny występ i to najlpiej śpiewający zespół w tym x factorze ...
wiesz co Sandy muszę napisać że Jade cudownie zaśpeiwała w dogrywce cudnie chyba jej najlepsze wykonanie
Sandy padniesz:D
"W Waszyngtonie zamknięto biura administracji federalnej i lokalnej oraz szkoły. Wstrzymano kursowanie metra i autobusów – po raz pierwszy od września 2003 roku, kiedy transport publiczny stanął w związku z huraganem Isabel."
Hahaha no widzisz dajemy czadu nie ma co;D:P
ta i nawet odwołano wiece wyborcze po mimo że za 8 dni wybory :P A burmistrz powiedział NY że ten kto nie ucieka będzie idiotą :P
A to jaaaaaa :) widziana z kosmosu :P
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02381/hurricane-sandy_2381667b.jpg
Ejjj no, ale Union J tez ladnie zaspiewali w dogrywce ;P
wy wiecie, ze ja tam tylko tak straszne, zeby Obama wygral bo jak mi bedzie Republikanin rzadzil to poprosze inne kolezanki-huraganki, zeby sie rozprawily z USA na dobre ;)
1. Celine Dion - My Heart Will Go On(TITANIC)
http://www.youtube.com/watch?v=FHG2oizTlpY&feature=fvst
2. Elton John - Can You Feel The Love Tonight(KRÓL LEW)
http://www.youtube.com/watch?v=u0_rb3bmYIs&feature=fvwrel
3.Michael Buble - spiderman theme(SPIDERMAN)
http://www.youtube.com/watch?v=9WQJg5fP0U8
4. Coolio- Gangster's Paradise(MŁODZI GNIEWNI)
http://www.youtube.com/watch?v=N6voHeEa3ig
5. Iris - goo goo dolls(MIASTO ANIOŁÓW)
http://www.youtube.com/watch?v=JiXnswDyZAQ
6. The Ronettes - Be my baby(DIRTY DANCING)
http://www.youtube.com/watch?v=CiwbabGKwjM&feature=fvwrel
7. Lucas Grabeel - Go The Distance(HERKULES)
http://www.youtube.com/watch?v=VVS3SY-sEVo
8. Drew Sidora - Til the Dawn(STEP UP)
http://www.youtube.com/watch?v=Lp7vmBa1PTQ
9. Lihmal - Neverending story(NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ)
http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
10. Mandy Moore - Only Hope(SZKOŁA UCZUĆ)
http://www.youtube.com/watch?v=j8f8RHWMPyY
I moja też już jest :)
Ja wprawdzie nie organizuje, ale tak tylko sie wtrace, ze "Iris" juz bylo to moze szybko zastap jakas inna piosenka :P
Dzięki, właśnie coś mi się kojarzyło, ale stwierdziłam, że źle.
Ha, ale nie mogę edytować tamtego posta.
czemu drugiego??? :P mialas sie w Tate'cie zakochac, a jak sie teraz zakochasz jak Tate w drugim sezonie to juz nie Tate?! :P
Ale aktor ten sam, to co grymasisz:P
Zresztą w 2 sezonie jest inna historia to spokojnie mogę odwrotnie zacząć oglądać:P Ale przyznam Ci szczerze, że Lange jest cholernie dobrą aktorką:P
Ale jak mam Ci zagwarantowac, ze w drugim sezonie bedzie slodziakiem? :P w pierwszym to przynajmniej wiem, ze byl :P
Ale Sandy jeszcze oglądnę 2 odcinek 2 i wtedy wezmę się za pierwszy:P Zresztą ja Ci nie gwarantuje, że skończę ten serial, bo nie wiem czy moja psyche to zniesie:P Ale kilka odcinków oglądnę, co Ci obiecałam, choćbym miała na większości strasznych scen chować sie za poduszką:P
Hahaha, nie no :P daj spokoj :P jak masz sie meczyc to nie ma sensu ;) ale on nie jest przeciez jakos straszny specjalnie, zeby sie chowac! :P
Ty nie masz pojęcia co ja przeżywałam przed oglądnięciem tego właśnie 1 z 2 sezonu:P Ale nie było tak źlę jak mi się wydawało:P Choć sama czołówka jest przerażająca:P I wiesz co Ci powiem?? Wcale z nami nie jest tak źle, ta dziewczyna to dopiero była popaprana ta z początku:P
POPRAWKA:
5. Berlin - Take my breath away(TOP GUN)
https://www.youtube.com/watch?v=NEOem7U2LPE
Dziewczyny w związki z Tym iż Ola rezygnuje z głosowania, podliczyłam głosy i umieszczam top 5 z piosenek Sandry i moich :P
Przypomniam że teraz będziemy wybierać kolejno 3 piosenki z listy kazej z dziewczyn, zaś dopiero będziemy to robić jak skończymy ranking top 5, czyli w skrócie na TOP 3 głosujemy po zakończeniu rankingu na TOP 5 :) od każdej z Nas.
Głosowanie będzie się odbywać w tej samej kolejności, czyli pierwszy rzut piosenki Sandry, moje i tak dalej .....
TOP 5 z listy Sandry :) jest ich niestety więcej gdyż 3 piosenki mają po 2 głosy i jako 5 typ przechodzą dalej........więc kolejny raz zamiast z 5 macie wybór z 7 piosenek :)
Do kolejnego etapu z top 10 z listy Sandry przechodzą piosenki :
"I don't wanna miss a thing" Aerosmith – Armageddon 4 pkt.
"The Scientist" Coldplay – Apartament 3 pkt.
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze złodziei 3 pkt
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing 3 pkt.
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniołów 2 pkt.
"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John – Grease 2 pkt.
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas 2 pkt.
Do kolejnego etapu z top 10 z mojej listy przechodzą piosenki :
“I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard 3 pkt.
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - Dirty Dancing 3 pkt.
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John – Grease 3 pkt.
“She Is A Maniac” Michael Sembello- Flashdance - 2 pkt.
"Danza Kuduro" Don Omar & Pitbull - Szybcy i Wsciekli 5 - 2 pkt.
"Show me the money" Petey Pablo - Step up - 2 pkt.
Jak widać z mojego głosowania przeszło 6 piosenek .... wiec podobna sytuacja co u Sandry.
O rozpoczęciu głosowania napiszę na FW :)
Celine Dion - My Heart Will Go On(TITANIC)
Mandy Moore - Only Hope(SZKOŁA UCZUĆ)
The Ronettes - Be my baby(DIRTY DANCING)
Coolio- Gangster's Paradise(MŁODZI GNIEWNI)
Elton John - Can You Feel The Love Tonight(KRÓL LEW)
Coolio- Gangster's Paradise(MŁODZI GNIEWNI)
Mandy Moore - Only Hope(SZKOŁA UCZUĆ)
Berlin - Take my breath away(TOP GUN
Celine Dion - My Heart Will Go On(TITANIC)
The Ronettes - Be my baby(DIRTY DANCING)
1. Celine Dion - My Heart Will Go On(TITANIC)
4. Coolio- Gangster's Paradise(MŁODZI GNIEWNI)
7. Lucas Grabeel - Go The Distance(HERKULES)
8. Drew Sidora - Til the Dawn(STEP UP)
10. Mandy Moore - Only Hope(SZKOŁA UCZUĆ)
Celine Dion - My Heart Will Go On
Coolio- Gangster's Paradise
The Ronettes - Be my baby
Lucas Grabeel - Go The Distance
Mandy Moore - Only Hope
Dziewczyny to juz oficjalne! Dostalam awans :P juz nie jestem "hurricane" tylko "superstorm" :P:P:P zasialam zbyt wiele zniszczen w USA :D
Dla tych co maja jeszcze jakies watpliwosci co do tego, ze to ja stoje za huraganem Sandy: w poniedzialek odwolano kolejny odcinek Gossip Girl, ktory mial zostac wyemitowany w Stanach :P hehe, to bylo logiczne, ze sie w koncu wezme za to badziewie, nie?! :P mozecie mi tylko podziekowac :P
Ktos juz ogladal TVD?! ranyyy jaki ten odcinek byl nudny :( w sensie mial swoje momenty jak kazdy, ale generalnie byl mocno sredniawy, a w zasadzie kiepski :P recenzja tak na szybko dzisiaj :D
W pierwszej scence Damon byl zajebiaszczy jak zwykle :D "Liz Forbes, my favorite sheriff ..." hehe, a potem do Stefcia "we're not in a fight, remember?" :P w ogole Damon ma znowu ta swoja szpanerska fryzurke, w ktorej go tak lubie <3
Nastepna rzecz, ktora mi sie podobala to Damon i jego reakcja na tekst Bonnie, ze profesorek jest HOT! buahahah ... Klaus i jego RED Room of Pain tez byl swietny ;)
w ogole czy tylko mi relacja Bonnie i profesorka wydawala sie niesmaczna! no i o co z nim w ogole chodzi?! czyzby tez mial okazac sie jednym z PIECIU?!
"I feel so close to you right now" --> love that song! i przyznam sie bez bicia, ze piosenka generalnie lepsza niz sama scena :/ twarz Elki ociekajaca krwia, nie wiem jakos nie moje klimaty :P ale co kto lubi :P mozliwe, ze niektorych kreci taniec, krew i dyskotekowe swiatla :D:D:D a tak btw. wspominalam juz, ze nie cierpie Bonnie?! tak?! no to powiem jeszcze raz, ale tym razem dosadniej: NIENAWIDZE BONNIE!!!! zabijcie ja! blagam!!!
I to generalnie chyba pierwszy odcinek, w ktorym nie podobal mi sie Klaus. Koncowa scena z Becca mnie zalamala :( jezuuu! prawie sie poplakalam jak wrzeszczala do niego "DO IT!" a on ja dzgnal ;(
Okay, co mnie rozczarowalo najbardziej to to, ze dzieki fatalnemu poprowadzeniu watkow jestem w stanie przewidziec dokad zmierza serial i wcale mi sie to nie podoba!!! cala historia, ktora lowca sprzedal Jerrowi o tajemniczym gosciu, ktoremu zawdziecza tatuaze... no to juz wiemy, ze kolejnym jednym z Pieciu bedzie wlasnie Jerr, po tym jak juz zwerbuja go na "dobra" strone mocy :P dalej, czyli watek LEKARSTWA! na Boga: nie, nie i jeszcze raz NIEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! coraz bardziej mi to zalatuje ksiazka i wyrywam sobie przez to wlosy z glowy! juz widze oczami wyobrazni umierajacego Damona i Stelena odjezdzajaca razem w strone slonca, a co za tym idzie miliony nastolatek na calym swiecie popelniajacych samobojstwa z rozpaczy! xD
Tekst odcinka w tym tygodniu o dziwo nalezy do naszego Stefcia :D Klaus i Becca kloca sie w najlepsze przy stole i za chwile nastepuje zblizenie na Stefanka, ktory rzuca beztrosko: "Let me name the million people I'd rather be having dinner with right now" --> muahahaha, Stefcio sie rozkreca :P bring back THE RIPPER :P:P:P
Przepraszam, ze odpowiadam na swoj wlasny post, ale musze wam wrzucic linka do tematu z forum TVD :D
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Matt%2C+Matty+...,2045057
Zachecam do przeczytania i zwrocenia szczegolnej uwagi na pierwsza z odpowiedzi :P "Powinien zostać przemieniony w człowieka wyjeżdżającego z miasteczka." - brechtalam z tego pol godziny i zaczynam znowu za kazdym razem kiedy to przeczytam xDxDxD
Dziewczyny przepraszam że nie podliczyłam wszystkich głosów zrobię to jutro i od sobty zaczniemy kolejne głosowanie :)
Obejrzałam odcinek TVD i faktycznie średni był .....no to wychodzi na to że ten koleś z wykładow faktycznie jest jedym z 5 :)
Nie będzie mnie wieczorkiem na FW bo lecę na imprezkę :P
A to juz musi sie wypowiedziec dokladniej ktos kto czytal ksiazki, np. Madzia :) ale z tego co kojarze to tam tez Damon stal sie w jakis sposob czlowiekiem chyba zanim umarl czy jakos to tak bylo :D Elenka chyba tez gdzies po drodze :P tutaj pewnie wezma scenarzysci na wszystko poprawke i Damon poswieci sie dla Stefana i Eleny, zeby mogli byc razem :/ ostatecznie albo zginie albo wyjedzie, dajac im wspanialomyslnie wolna reke ... ide wymiotowac .... blehhhhhhhhh :/
Wiecie co mnie najbardziej wkurza?! ze ja tak naprawde to Stefana lubie, tylko z Elka tworza najbardziej irytujaca pare na swiecie! tacy ludzie sie kompletnie nie powinni laczyc w pary bo przyprawiaja innych o bole glowy(i to w najlepszym przypadku!). Kazde z nich z osobna jest w miare do zniesienia, a jak sa razem ze soba to czlowiek ma ochote zlapac za zyletke i ze soba skonczyc! :P
no wczorajsza impreza to nei wyszła na dobre niestety...... do jakieś 24 było super potem już gorzej bo jakiś h... za przeproszeniem rozpylił gaz obezwładniający..... człowiek nagle czuje gryzienie w gardle, zaczyna kaszleć, z oczu leci jak z oceanu a do tego później bierze go na wymioty ...... to tyle po dyskotece ......
zaraz zrobię podsumowanie piosenek dziewczyny :)
OMFG :/ gdzie Ty sie wozisz Monia?! :P tez bylam na Halloweenowej imprezce w srode, ale bylo znacznie spokojniej :P
PS. FW nie pokazuje mi powiadomien :/ zbuntowal sie dziad jeden! :P
u mnie w mieście w pizerii była dyskoteka..... a jszkoda gadać .....
Madzia gdzie Twój ranking ?
Top 5 od Kasi :)
Coolio- Gangster's Paradise 4 pkt.
Celine Dion - My Heart Will Go On(TITANIC) 4 pkt.
Mandy Moore - Only Hope 4 pkt
The Ronettes - Be my baby(DIRTY DANCING) 3 pkt.
Lucas Grabeel - Go The Distance(HERKULES) 2 pkt.
Od Izy nie wstawiam bo jeszcze Magda nie zagłosowała...... czekamy też na jej ranking :)
Sandy dziś x factor ? to napisz jak spiewali
Lucy dzisiaj zrezygnowala z udzialu, wiec nawet nie wiem czy bedzie normalne glosowanie w ten weekend :/ ale jak tylko sie dowiem to Ci napisze ;) a Ty sie orientujesz moze kto odpadl po pierwszym live show w amerykanskiej edycji?! bo u nas jeszcze nie bylo tego odcinka :P
Tak przegladam te top5 i naprawde nie wiem jak ja z kazdego wybiore tylko po 3 piosenki :/ to jest fizycznie niewykonalne :(
Iza mam cos dla Ciebie ;) oczywiscie ze spacjalna dedykacja jak zwykle :*
http://annelli0t.tumblr.com/post/34903516410/jamie-dornan-modeling-for-zara
sandy wiesz co dziwna akcja byla bo od kazdego ktos odpadl i to sami mentorzy wskazywali do odadniecia osobe, raczej to byla eliminacja zeby kazdy mial po 3 osoby wiec tak naprawde teraz rozpocznie sie prawidziwy show
Kochana no calkiem fajny byl ten live show :) wystep wieczoru to dla mnie ktorys juz raz z rzedu Jahmene, ale wszyscy fajnie zaspiewali, no moze poza District 3, ktorym ewidentnie nie wyszlo :/ Union J za to bosko, pasowala im piosenka Taylor Swift ;) moj kochany James jak to James <3 i Ella tez byla rewelacyjna! wyniki jutro, wiec dam znac poznym wieczorem, kto wystapil w dogrywce.