Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

izka21gramowa

Byla, byla xD tych zaslepionych Forwood nie mozna brac na powaznie :P

A w ogole to Pheobe Tonkin gra identycznie jak w TSC :P jakby normalnie ktos przeniosl Faye do Mystic Falls :)

sandra_crashdown

To akurat nie świadczy dobrze o aktorce, skoro rolę przenosi:P A Ty to co nie jesteś fanką Forwood??:P Zdradzasz ich??:P Może od str jej była, bo od niego to raczej ot zwykła zażyłość na tle przyjaźni i wdzięczności :P

izka21gramowa

Ejjj, kocham ich, ale nie slepo :P potrafie dostrzec tez chemie Michaela z inna aktorka niz Candice :P

sandra_crashdown

Ale z Candice ma większą:P

sandra_crashdown

http://www.tumblr.com/tagged/drew-van-acker?before=1348969667
:P

izka21gramowa

Ho ho <3 nie mozna sie nie zakochac :P az nie wierze, ze z Ola pomylilysmy go ze Stefkiem :P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

chciałabym jedynie napisać że jestem mocno zasmucona faktem iż mojego kochanego Kluasa nie ma w grafiku i że został zdjęty..... zważywszy na fakt i ż nikt nowy nie został dodany ......biedny pewnie smutny płacze teraz w kącie robak a ja płaczę razem z nim i przygarniam go w niewidzialnym grafiku

monisia99

hahahaha padlam xd "biedny pewnie smutny płacze teraz w kącie robak" hahahahaah, nie podniose sie juz dzisiaj :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

powinnam napisać robaczek :P oj tam oj tam

monisia99

"Zawsze cos, zawsze ktos, oj tam oj tam" xDxDxD

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

nie no ja bym powiedziala że coś między nimi było widać tym bardziej że odprawił świnia Caroline żeby sobie pobyć z przyjaciólką .....

monisia99

On ją odprawił, bo ona przecież o niej nie wie, bał się ich spotkania.

Sandy też się zastanawiam jak mogłyście go pomylić:P Oj nie można<3

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

jak się bał to widać że ma na sumieniu to co zrobił.... i ja też nie wiem jak można stefcia pomylić z Jasonem przecież on sie do niego nie umywa :)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

To to ja w poniedziałek.

Tylko teraz mam pytanie czy mogą być piosenki na przykład z bajek. No i czy możemy podać to samo co jakaś osoba wcześniej.

katia_2007

Z tego co wiem to się nie mogą powtarzać a czy z bajek to chyba tak skoro 2 miała Sandy w swoich typach:) Ale niech Ci Pani przewodnicząca konkursu czyli Monia potwierdzi:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Wiem, że były, ale tak dla pewności chciałam :)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

taaa z bajek mogą być ale powtarzać się nie mogą piosenki :P

katia_2007

No to juz Ci mowie bo jestem wtajemniczona przez pania organizatorke ;)

Piosenki moga byc z bajek, ale tylko tych kinowych, pelnometrazowych produkcji :) oczywiscie tak jak napisala Iza, piosenki NIE moga sie powtarzac, wiec jak widzisz cos co chcialas sama dodac to zastepujesz piosenke jakas inna i po problemie :)

sandra_crashdown

"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniolow
"I don't wanna miss a thing" Aerosmith - Armageddon
"The Scientist" Coldplay - Apartament
"Modlitwa Esmeraldy" Kasia Kowalska - Dzwonnik z Notre Dame
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze zlodziei

:)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

widać szykuje się zacięta walka :P

monisia99

Monia dodaj te piosenki swoje no!:P

izka21gramowa

Monia chyba czeka, az dziewczyny oddadza swoje glosy ;D tez juz nie moge sie doczekac jej piosenek ;P

sandra_crashdown

Jedno drugiemu nie przeszkadza przecież i tak sie oddaje tylko raz swój głos:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

szczerze to czekam na oddanie głosu przez Olę i Madzię żeby były już glosy do podliczenia.

Jaq wczoraj tak sobie nałomotałam piosenek że głowa mała i teraz muszę przebiórkę zrobić żeby ranking umieścić .......

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John - Grease
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas (mam do tego ogromny sentyment ;D)
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze zlodziei

_Joy

Ejjjj dziewczyny czytalam dzisiaj recenzje na angielskiej stronie Halloweenowego odcinka PLL i umieralam ze smiechu. Pozwolcie, ze przetocze wam najfajniejsze fragmenty dot. naszego ulubienca pana Jasona :P

* "Then Jason arrived and made my day because he’s simply the best thing in PLL" :)
* "Then Spencer went to the bar too and ran into Jason. They talk about Garrett and he leaves way too soon. Come back, Jason, for real this time!"
* "What are your theories? Who do you think is A? Who do you think is in the A Team? Is Alison really dead? Does she have a twin sister or not? What about Toby? Is Jason staying for good? Please let him."

Hehe <3 laska widac jest jedna z nas ;D
Jakby ktos byl zainteresowany calym tekstem to podaje link ;)
http://nowhitenoise.com/2012/10/pretty-little-liars-recap-a-ride-on-the-a-train/

sandra_crashdown

Dobrze, że są jeszcze mądrzy ludzie wśród tych dzieci okupu i prohibicji:P

Tak w ogóle to niektórzy podejrzewają Jasona o to, że był jedną z osób, która zrzucała skrzynię.

izka21gramowa

Ja im rzuce skrzynia ;P albo z nimi w srodku najlepiej ;D prosze sie grzecznie i z efektem natychmiastowym odpierniczyc od mojego Jasona! xD

sandra_crashdown

Też nie mogę pojąć jak go w ogóle można o coś takiego oskarżać!:P Te słodycz chodzącą:P Pięknie była pokazana na końcu różnica pomiędzy nim a Ezrą, on jak zaczęła si ę bójka podszedł do nich a Ezra skrył się za Arią- bardzo męskie:D

A tu coś fajnego:D
ANY TRUTH TO THE THEORY THAT EZRA WAS WITH HIS SON AND MAGGIE ON HALLOWEEN? | “I have to deny that. In [the finale], Maggie hadn’t told him about the son, so that wouldn’t make sense at all.”

izka21gramowa

Ale to juz wiedzielismy ;D tak samo jak to, ze tak naprawde byl w pociagu, realizujac swoj morderczy plan z Mona i Tobym ;P

sandra_crashdown

To wiesz my wiedziałyśmy to już dawno, ale teraz te wszystkie niedowiarki się dowiedzą;D haha
tam więcej tego było podaje link: http://tvline.com/2012/10/26/pretty-little-liars-season-3-spoilers-producer-buri ning-questions-halloween/

izka21gramowa

Najciekawszy jest chyba fragment o blizniaczce: ANY PLANS TO EXPLORE ALI’S TWIN ON THE SHOW? | “We haven’t committed to that, but we’ll continue to pay tribute to the books.”

To znaczy, ze jednak nie bedzie motywu z blizniaczkami?! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :):):)

sandra_crashdown

No ja właśnie nie wiem o co tam chodzi;)
Ale mi się podoba, że o Ezrze było dużo;D Już nie jest taki święty co?:P Tylko co to ma znaczyć to z Jasonem i Lucasem?? Weź mi to przetłumacz, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam.

izka21gramowa

Dziennikarka sie pyta czy jest cos w tym, ze Jason podejrzanie sledzil Lucasa, a ten caly producent odpowiada, ze nie wyobrazilismy sobie tego i, ze bedzie cos wiecej o tym :)

sandra_crashdown

Właśnie o to "wyobrazliliśmy" mi chodziło:P Bo nie wiedziałam czy ten producent powiedział "że nawet sobie nie wyobrażacie" czy jak :P To juz sie przestraszyłam w tym kontekście:PCzyli w zasadzie nie ma się o co martwić;) Albo to ta osoba, której Jason zapłacił albo Lucas też szukał info na temat Ali.

izka21gramowa

Trzeba ten wywiad wrzucic na glowna bo tam ludzie tak przezywaja, ze pewnie bedzie motyw z blizniaczka :P no chyba, ze juz ktos wrzucil.

sandra_crashdown

Wrzucił i nawet przetłumaczył.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Za jakieś 15 min moje typy :P

Która to chciała Liama i Annie ? Mały spojler :

Matt Lanter powiedział kilka słów na temat Annie i Liama- czy jest jeszcze dla nich jakaś nadzieja? czy jest nadzieja na powrót ich związku ? Otóż wszystko jest możliwe!!
„Spotkanie Liama i Annie może być tuż za rogiem. Kręcimy teraz 10 odcinek…..i Annie i Liam mają pewne realne, poważne momenty, nie zdziwiłbym się, jeśli sezon skończy się na tym, że zobaczycie ich razem. Jest to z pewnością nadzieja,dla tych fanów „Lannie”

Spojler odnośnie PLL - Mony.....

Mona wraca do Rosevood w skrócie wychodzi ze szpitala.....

hahaha spojler odnośnie TVD :
Caroline zbliży się do Klausa po tym jak będzie zazdrosna o to, że jej chłopak Tyler miał przed nią sekret. W jego domu nocowała przyjaciółka Hayley, a on jej o tym nie powiedział.

monisia99

Wow, zeby tylko nocowala :P i generalnie nie ogarniam tego TVD, to do kogo ona sie w koncu zblizy bo raz mowia, ze do Klausa, raz ze do Stefana ;D moze sie okaze, ze Tyler wcale jej nie zdradzil bo chyba nigdzie nie padly te slowa tak do konca ;P staram sie dac jeszcze nadzieje tym z nas, ktore kibicuja Forwood, zeby nie bylo, ze ktos mi znowu zarzuci, ze ich nie lubie! :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Z bólem serca umieszczam moje top 10…. Z bólem bo nie mogłam dać wszystkich co bym chciała oj ale jest zawsze nadzieja, że ktoś doda jeszcze....

Dziewczyny więc glosujcie i czekamy na wybór top 5 Magdy i Oli z piosenek Sandry.

Moje top 10  miłego glosowania :P

“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - Uwierz w Ducha
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John - Grease
“Hungry Eyes” Eric Carmen - Dirty Dancing
“I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard
"Joyful Joyful" - Lauryn Hill Zakonnica w Przebraniu 2
„Something So Strong” Jim Capaldi -Najlepszy z Najlepszych
„Who You Are” Jessie J – Step up 3d
„Danza Kuduro” Don Omar & Pitbull - Szybcy i wściekli 5
“Show Me The Money” Petey Pablo - Step Up
“She Is A Maniac” Michael Sembello- Flashdance

Od kolejnego głosowania dla ułatwienia można dodawać linki z youtube do oblukania piosenek 

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Przepraszam mała pomyłka :

“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - z Dirty Dancing a nie Uwierz w Ducha

monisia99

I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard
Joyful Joyful" - Lauryn Hill Zakonnica w Przebraniu 2
Danza Kuduro” Don Omar & Pitbull - Szybcy i wściekli 5
“Show Me The Money” Petey Pablo - Step Up
„Who You Are” Jessie J – Step up 3d

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Iza ciekawy wybór hehe a ciężko było wybrać ?

monisia99

No trochę tak:)
Nie wszystko co prawda mój repertuar, ale przy niektórych musiałam się zastanawiać;)
A swoją drogą to mogłaś dać 20 piosenek co prawda dłużej by to trwało, ale człowiek przynajmniej z mniejszym bólem serca, by te piosenki dodawał:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

hehe my Tu z Sandrą w ogóle chciałyśmy ograniczyć się do 3 :P ale ja pomyślałam o 5 :P

monisia99

A z tej 5 to jak bedzie 3??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

noooooo coś ciężko będzie :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

“She Is Like A Wind” Patrick Swayze
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John
“I Will Always Love You” Whitney Houston
„Something So Strong” Jim Capaldi
“She Is A Maniac” Michael Sembello

To ja jeszcze mogę głosować na te piosenki od Sandy, czy już nie? ;p

_Joy

Myślę, że tak, żeby było ciekawiej i wszystkich głosy się liczyły:p Ale Monika Ci powie jak jest, to tylko moje zdanie:P