SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Byla, byla xD tych zaslepionych Forwood nie mozna brac na powaznie :P
A w ogole to Pheobe Tonkin gra identycznie jak w TSC :P jakby normalnie ktos przeniosl Faye do Mystic Falls :)
To akurat nie świadczy dobrze o aktorce, skoro rolę przenosi:P A Ty to co nie jesteś fanką Forwood??:P Zdradzasz ich??:P Może od str jej była, bo od niego to raczej ot zwykła zażyłość na tle przyjaźni i wdzięczności :P
Ejjj, kocham ich, ale nie slepo :P potrafie dostrzec tez chemie Michaela z inna aktorka niz Candice :P
chciałabym jedynie napisać że jestem mocno zasmucona faktem iż mojego kochanego Kluasa nie ma w grafiku i że został zdjęty..... zważywszy na fakt i ż nikt nowy nie został dodany ......biedny pewnie smutny płacze teraz w kącie robak a ja płaczę razem z nim i przygarniam go w niewidzialnym grafiku
hahahaha padlam xd "biedny pewnie smutny płacze teraz w kącie robak" hahahahaah, nie podniose sie juz dzisiaj :P
nie no ja bym powiedziala że coś między nimi było widać tym bardziej że odprawił świnia Caroline żeby sobie pobyć z przyjaciólką .....
On ją odprawił, bo ona przecież o niej nie wie, bał się ich spotkania.
Sandy też się zastanawiam jak mogłyście go pomylić:P Oj nie można<3
jak się bał to widać że ma na sumieniu to co zrobił.... i ja też nie wiem jak można stefcia pomylić z Jasonem przecież on sie do niego nie umywa :)
To to ja w poniedziałek.
Tylko teraz mam pytanie czy mogą być piosenki na przykład z bajek. No i czy możemy podać to samo co jakaś osoba wcześniej.
Z tego co wiem to się nie mogą powtarzać a czy z bajek to chyba tak skoro 2 miała Sandy w swoich typach:) Ale niech Ci Pani przewodnicząca konkursu czyli Monia potwierdzi:P
No to juz Ci mowie bo jestem wtajemniczona przez pania organizatorke ;)
Piosenki moga byc z bajek, ale tylko tych kinowych, pelnometrazowych produkcji :) oczywiscie tak jak napisala Iza, piosenki NIE moga sie powtarzac, wiec jak widzisz cos co chcialas sama dodac to zastepujesz piosenke jakas inna i po problemie :)
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniolow
"I don't wanna miss a thing" Aerosmith - Armageddon
"The Scientist" Coldplay - Apartament
"Modlitwa Esmeraldy" Kasia Kowalska - Dzwonnik z Notre Dame
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze zlodziei
:)))
Monia chyba czeka, az dziewczyny oddadza swoje glosy ;D tez juz nie moge sie doczekac jej piosenek ;P
szczerze to czekam na oddanie głosu przez Olę i Madzię żeby były już glosy do podliczenia.
Jaq wczoraj tak sobie nałomotałam piosenek że głowa mała i teraz muszę przebiórkę zrobić żeby ranking umieścić .......
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John - Grease
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas (mam do tego ogromny sentyment ;D)
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze zlodziei
Ejjjj dziewczyny czytalam dzisiaj recenzje na angielskiej stronie Halloweenowego odcinka PLL i umieralam ze smiechu. Pozwolcie, ze przetocze wam najfajniejsze fragmenty dot. naszego ulubienca pana Jasona :P
* "Then Jason arrived and made my day because he’s simply the best thing in PLL" :)
* "Then Spencer went to the bar too and ran into Jason. They talk about Garrett and he leaves way too soon. Come back, Jason, for real this time!"
* "What are your theories? Who do you think is A? Who do you think is in the A Team? Is Alison really dead? Does she have a twin sister or not? What about Toby? Is Jason staying for good? Please let him."
Hehe <3 laska widac jest jedna z nas ;D
Jakby ktos byl zainteresowany calym tekstem to podaje link ;)
http://nowhitenoise.com/2012/10/pretty-little-liars-recap-a-ride-on-the-a-train/
Dobrze, że są jeszcze mądrzy ludzie wśród tych dzieci okupu i prohibicji:P
Tak w ogóle to niektórzy podejrzewają Jasona o to, że był jedną z osób, która zrzucała skrzynię.
Ja im rzuce skrzynia ;P albo z nimi w srodku najlepiej ;D prosze sie grzecznie i z efektem natychmiastowym odpierniczyc od mojego Jasona! xD
Też nie mogę pojąć jak go w ogóle można o coś takiego oskarżać!:P Te słodycz chodzącą:P Pięknie była pokazana na końcu różnica pomiędzy nim a Ezrą, on jak zaczęła si ę bójka podszedł do nich a Ezra skrył się za Arią- bardzo męskie:D
A tu coś fajnego:D
ANY TRUTH TO THE THEORY THAT EZRA WAS WITH HIS SON AND MAGGIE ON HALLOWEEN? | “I have to deny that. In [the finale], Maggie hadn’t told him about the son, so that wouldn’t make sense at all.”
Ale to juz wiedzielismy ;D tak samo jak to, ze tak naprawde byl w pociagu, realizujac swoj morderczy plan z Mona i Tobym ;P
To wiesz my wiedziałyśmy to już dawno, ale teraz te wszystkie niedowiarki się dowiedzą;D haha
tam więcej tego było podaje link: http://tvline.com/2012/10/26/pretty-little-liars-season-3-spoilers-producer-buri ning-questions-halloween/
Najciekawszy jest chyba fragment o blizniaczce: ANY PLANS TO EXPLORE ALI’S TWIN ON THE SHOW? | “We haven’t committed to that, but we’ll continue to pay tribute to the books.”
To znaczy, ze jednak nie bedzie motywu z blizniaczkami?! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :):):)
No ja właśnie nie wiem o co tam chodzi;)
Ale mi się podoba, że o Ezrze było dużo;D Już nie jest taki święty co?:P Tylko co to ma znaczyć to z Jasonem i Lucasem?? Weź mi to przetłumacz, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam.
Dziennikarka sie pyta czy jest cos w tym, ze Jason podejrzanie sledzil Lucasa, a ten caly producent odpowiada, ze nie wyobrazilismy sobie tego i, ze bedzie cos wiecej o tym :)
Właśnie o to "wyobrazliliśmy" mi chodziło:P Bo nie wiedziałam czy ten producent powiedział "że nawet sobie nie wyobrażacie" czy jak :P To juz sie przestraszyłam w tym kontekście:PCzyli w zasadzie nie ma się o co martwić;) Albo to ta osoba, której Jason zapłacił albo Lucas też szukał info na temat Ali.
Trzeba ten wywiad wrzucic na glowna bo tam ludzie tak przezywaja, ze pewnie bedzie motyw z blizniaczka :P no chyba, ze juz ktos wrzucil.
Za jakieś 15 min moje typy :P
Która to chciała Liama i Annie ? Mały spojler :
Matt Lanter powiedział kilka słów na temat Annie i Liama- czy jest jeszcze dla nich jakaś nadzieja? czy jest nadzieja na powrót ich związku ? Otóż wszystko jest możliwe!!
„Spotkanie Liama i Annie może być tuż za rogiem. Kręcimy teraz 10 odcinek…..i Annie i Liam mają pewne realne, poważne momenty, nie zdziwiłbym się, jeśli sezon skończy się na tym, że zobaczycie ich razem. Jest to z pewnością nadzieja,dla tych fanów „Lannie”
Spojler odnośnie PLL - Mony.....
Mona wraca do Rosevood w skrócie wychodzi ze szpitala.....
hahaha spojler odnośnie TVD :
Caroline zbliży się do Klausa po tym jak będzie zazdrosna o to, że jej chłopak Tyler miał przed nią sekret. W jego domu nocowała przyjaciółka Hayley, a on jej o tym nie powiedział.
Wow, zeby tylko nocowala :P i generalnie nie ogarniam tego TVD, to do kogo ona sie w koncu zblizy bo raz mowia, ze do Klausa, raz ze do Stefana ;D moze sie okaze, ze Tyler wcale jej nie zdradzil bo chyba nigdzie nie padly te slowa tak do konca ;P staram sie dac jeszcze nadzieje tym z nas, ktore kibicuja Forwood, zeby nie bylo, ze ktos mi znowu zarzuci, ze ich nie lubie! :P
Z bólem serca umieszczam moje top 10…. Z bólem bo nie mogłam dać wszystkich co bym chciała oj ale jest zawsze nadzieja, że ktoś doda jeszcze....
Dziewczyny więc glosujcie i czekamy na wybór top 5 Magdy i Oli z piosenek Sandry.
Moje top 10 miłego glosowania :P
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - Uwierz w Ducha
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John - Grease
“Hungry Eyes” Eric Carmen - Dirty Dancing
“I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard
"Joyful Joyful" - Lauryn Hill Zakonnica w Przebraniu 2
„Something So Strong” Jim Capaldi -Najlepszy z Najlepszych
„Who You Are” Jessie J – Step up 3d
„Danza Kuduro” Don Omar & Pitbull - Szybcy i wściekli 5
“Show Me The Money” Petey Pablo - Step Up
“She Is A Maniac” Michael Sembello- Flashdance
Od kolejnego głosowania dla ułatwienia można dodawać linki z youtube do oblukania piosenek
Przepraszam mała pomyłka :
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - z Dirty Dancing a nie Uwierz w Ducha
I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard
Joyful Joyful" - Lauryn Hill Zakonnica w Przebraniu 2
Danza Kuduro” Don Omar & Pitbull - Szybcy i wściekli 5
“Show Me The Money” Petey Pablo - Step Up
„Who You Are” Jessie J – Step up 3d
No trochę tak:)
Nie wszystko co prawda mój repertuar, ale przy niektórych musiałam się zastanawiać;)
A swoją drogą to mogłaś dać 20 piosenek co prawda dłużej by to trwało, ale człowiek przynajmniej z mniejszym bólem serca, by te piosenki dodawał:P
hehe my Tu z Sandrą w ogóle chciałyśmy ograniczyć się do 3 :P ale ja pomyślałam o 5 :P
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John
“I Will Always Love You” Whitney Houston
„Something So Strong” Jim Capaldi
“She Is A Maniac” Michael Sembello
To ja jeszcze mogę głosować na te piosenki od Sandy, czy już nie? ;p