SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
A ostatni odcinek oglądałaś?? No właśnie mi też się tak cholernie podobał, ale podobno w 2 sezonie ma coś pomiędzy nimi być.
no ja oglądam drugi sezon ale ma zaległosci na dwa odcinki, już akurat się spotykają i nawet ją zaporsił do siebie :)
Al;e chwila jak możesz oglądać 2 sezon jak on ma być dopiero w 2013 roku??Przecież jakieś 3 dni temu był finał 1 sezonu.
Iza, ogladnelam drugi odcinek Lekarzy i musze powiedziec, ze podobal mi sie znacznie bardziej niz pierwszy :P fajna ta Alka, bije tam wszystkich kolesi na leb na szyje swoja wiedza i to mi sie podoba :) i fajnymi tekstami rzuca do Malacha: "aaaa, bo Ty jestes taki sliczniutki" :P:P:P albo Max: przechodzilem obok" Alicja: Z wiertarka? suuuper :D:D:D
Fajny jest ten gosc od yogi, taka mega pozytywna postac :) no i Bobrowski jest genialny! bedzie gral caly czas takiego fajnego kolesia? bo robi Malachowi mega konkurencje musze przyznac bez bicia :P mam slabosc do kolesi, ktorzy maja silny kregoslup moralny :D
pal licho, ze sam szpital wyglada momentami jak centrum handlowe, ale kto by sie tam czepial :P hehe i w ogole byl ktos kiedys w Toruniu moze??? takie ladne miasto sie wydaje :D
Tekst odcinka: "nie mam do Ciebie sily, ale wiesz co? ozenie sie z Toba" awww<3 how cute :D
Kocham Cie Sandy ;*;D Ja też uwielbiam ten tekst juz go sobie nawet do zeszytu przepisalam;D
Tak Bobrowski jak do tej pory trzyma poziom, potem tam ma jakas jego tajemnica wyjsc ale chyba dopiero w 2 sezonie. Ja w ogole lubie te rozmowy, Jivana, Maxia i Piotra czyli Bobrowskiego;D Maxiu tez ma boskie te teksty, zobaczysz jest ich mnostwo w dalszych odcinkach:P A Orda jak Cisie podoba??:PJa go na poczatku nei lubilam taki palant, ale jak sie rozkreca potem;D A co do Maxia to tylko gra takiego pewnego siebie, Jivan nawet o nim mowi, ze jest wrazliwcem;) Ciesz esie ze Ci sie podobalo;) Ja teraz ogladam TVD;P
Przyznam szczerze, ze zrobilam sobie potencjalna liste i wyszlo mi .... UWAGA ... 47 piosenek!!! buahahah
TOp10 jest poza moim zasiegiem :P naprawde nie wiem jak zejsc do 10 ulubionych ;D
szybka jesteś hehe to teraz eliminację zrób :P ja aż taka dobra nie jestem narazie ma z 5 piosenek na oku i muszę zrobić przegląd filmów i soundtracków :P
DZIEWCZYNY MAŁA MODYFIKACJA ODNOŚNIE RANKINGU :)
wYBIERAMY top 10 ulubionych piosenek ale nie przyznajemy punktów. Czyli luźna propozycja 10 utworów z których dalej będziemy wybierać. Jutro umieszczę zasady i na tapetę idą piosenki Sandry :)
hehe :) dzięki Sandy
UWAGA , UWAGA:)
DZIEWCZYNY ZACZYNAMY RANKING TOP 10 UKOCHANYCH PIOSENEK Z FILMÓW KINOWYCH.
Każda z Nas będzie miała wyznaczony dzień na umieszczenie swoich TOP 10 :)
PAMIĘTAJMY bierzemy tylko piosenki z FIMÓW KINOWYCH !!!
JUTRO SWOJE TOP 10 umieszcza Sandra :) kolejnego dnia mój ranking TOP 10
Piątek – Sandra
Sobota – Monika
Na kolejne dni można się zapisywać.
Z Sandry piosenek każda osoba głosująca wybiera: 5 PIOSENEK KTÓRE NAJBARDZIEJ JEJ/JEMU SIĘ PODOBAJĄ !!!!! i tak kolejno od każdej osoby.
Ja po każdej nominacji 5 piosenek każdej z NAS robię podsumowanie i zbieram 5 piosenek z największą ilością nominacji do kolejnego głosowania.
Piosenki nie mogą u każdej z Nas w rankingu się powtarzać, więc jeśli widzicie u Sandry swoją ulubioną piosenkę to u siebie w rankingu jej już nie umieszczacie tylko zastępujecie inną ulubioną!
Czyli jeżeli Sandra jutro oznajmi swoją listę TOP 10 to czekamy aż każdy zagłosuje, więc trzeba się starać być chociaż każdego dnia na chwilę na forum w celu głosowania
Po wpisaniu każdej z Nas 5 najlepszych piosenek ja robię podsumowanie i umieszczam 5 z największą ilością głosów która przechodzi do następnego etapu.
Kolejnego dnia odbywa się głosowanie na tej samej zasadzie, KOLEJNEJ OSOBY.
Osoba umieszczająca swoją 10-kę nie ma prawa głosu – nie typuje 5 ulubionych piosenek, tylko czeka na głosowanie Innych.
Trudno będzie wybrać 10 najfajniejszych kawałków, dlatego też każda ma chwilę żeby zrobić reserch.
Wybierajcie z głową żeby potem nie żałować że o jakiejś piosence zapomniałyśmy dodać
W razie wątpliwości proszę pytać o reguły gry mnie lub Sandrę
Ps. Sandra mówi, ze jakbyście miały problem do podrzuci wam cos z listy 47 swoich ulubionych :D:D:D
MIŁEGO GŁOSOWANIA
Oglądnęłam nowy odcinek TVD:P
Także nie czytac jesli ktos nie widzial:)
Tego mi brakowalo w Elence, że tak się wyrażę - jaj. Postawiła się wreszcie Rebece i bardzo dobrze. A ta to mnie wkurzała skutecznie w dzisiejszym odc. Nawet Matt mi się podobał jak olał Rebecke, jak go przepraszała. A ta jego przemowa na koniec, choć była zwidem też była super;D
Jeremy jako potencjalny Lowca?? No proszę ,więc dlatego widzi tatuaże.
Damon dzwoniący po Meredith, gdy był w opałach i te jego teksty;D Nawet Mer teraz polubiłam:P
Martwię się o Forwood;( Żeby ta nowa nie była przyczyną rozpadu aktualnie mojego ulubionego związku w TVD.
Hahaha hot scena Elenki i Stefcia była nawet nawet, ale jak Stefcio się zamienił w Damona to padłam;D To sie marzy Elence;D Właśnie chciałam, żeby jako wampir zmierzała i ciągnęło ją bardziej do Damonka;D
Rozżalony Klausi, no proszę, czyżby miał uczucia??:P
Stefcio rozmawia z Karolinka o Elence, która się zmienia... On nawet jeszcze sam nie wie jak bardzo.
No i na końcu Damon powstrzymujący Elenkę i obiecująćy, że nauczy ją być "sobą" jako wampirem <3
A i bym zapomniała, nie podoba mi się ta kooperacja Klausa z tym łowcą. Jaka historia się za tym kryje?? Ja bym tak chciała, żeby się pojawił jakiś wspólny wróg i oni się wszyscy zjednoczyli przeciw niemu, tak fajnie dzisiaj się oglądało współpracę pomiędzy Damonem a Klausem;D
Ogólnie odcinek dość dobry, mi się podobał;)))
Co z tego, ze ja ciagnie do Damona ... pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak wybierze Stefka :P no chyba, ze ten juz nie bedzie chcial bo odnajda wspolny jezyk z Caroline(doslownie!!!:P)
A ja nie lubie Meredith, mam nadzieje, ze nie wpadna na jakis durny pomysl zeswatania jej z Damonem :/ i bedzie Ian pykal zone Paula, a Paul dziewczyne Iana xD
Hahaha faktycznie by tak było;D A my myślałyśmy, ze jesteśmy perwersyjne no!:P
Co do wcześniejszego postu i tego, że Jerr się okazał potencjalnym łowcą to go można wkręcić do interesu :P Ja tam go mogę nauczyć wszystkiego:P
A przestań mi tu z wizjami jakiegoś wspólnego języka Caroline i Stefia:P bleee:P Wiem, że sie w tobie odzywa teraz Klaroline czy jak tam się ten ships nazywa:P Caroline ma być z Tylerem i basta!:P Mogę mieć przeszkody, ale na endgame mają być razem:P
Niech Stefna sobie wspólny język znajdzie np. ze swoją żonką w realu czyli Meredith, a Damonek z tą nową od Tylera;D A niech Elenka zdechnie z zazdrości!:P
No, ale ona jest wilkolakiem ... to jak to tak?! wilkolak z wampirem??? a jak podczas namietnej sceny go nadgryzie to Damonek umrze :P
tak jak napisalam nizej, troche wbili noz w Forwood ta zdrada :/ i moja sympatia do Klaroline nie ma z tym nic wspolnego :D jeszcze sie okaze, ze beda fanka Steroline :D:D:D Caroline jakos tak z kazdym tworzy fajny ship :P
hahah a ja o tym pomyślałam i całkiem to by było fajne :P żeby Ian pobawił się w serialu żoneczką Paula :P to jest odpiero perwersja
Za Tylerem nigdy nie przpadałam i jak wyszło że zdradził Caroline to nie widzę dla nich przyszłoście zdecydowanie wolę Klausa i Caroline i myślę żeo boje byliby szczesliwi :) Tyler niech się pocałuje w 4 litery ..... dupek jeden miec taką fajną laskę i zdradzić ją do tego z tą małpą jedną co nie znoszę ten aktorki..... ale jakby spykła się z Damon emto Elka byłaby w rozpaczy hehe i moze zaczęłaby mysleć w końcu .....
Scena prawie że łóżkowa Steleny całkiem niezła a tutaj nagle przeobrażający się Stefan w Damona całkiem dobre :P
Elka niep owiem ale dzisiaj była harda w odcinku i i widać umie walczyć ze swoimi słabościami, mozę i odbrze że Beka jej trochę chce na złość zrobić.
Jeremy na 100% jest jednym z 5 więc cos czuję że zacznie odgrywać ważną rolę w serialu podobnie tez koleś łowca jak już nawet Klaus wziął go w ochronę.
Kluas jak zwykle uroczy i tej jego akcent zwala mnie z nóg :)
Stefan i cArolnie to jakaś będzie pariodia jeśli faktycznie to dadzą .....
Jerr jak ten zły i niedobry całkiem byłby fajny.
Scenka gdzie Beka wyrywa serce Mattowi z jednej strony mnie zszokowała a z drugiej pomyslałam w końcu nie będę oglądać tego idioty w serialu chocstwierdzam że z Rebeką mogliby tworzyć udany związek ......
Calkiem fajny ten nowy odcinek TVD :) z poczatku myslalam, ze bedzie przynudzac, ale im dalej w las tym ... bardziej sie rozkrecal xD
Nasi bohaterowie wrocili do szkoly ... no suuuuuper bo juz myslalam, ze sobie generalnie wszyscy odpuscili :P swoja droga, czy ktoras z was myslalaby o szkole, gdyby byla na ich miejscu??? :P no ja chyba nie bardzo :D
Jedziemy dalej i okazuje sie, ze nasz kochany i przeslodki Jerr(a w innym swiecie moj brat, prawda Iza???:D) jest potencjalnym kandydatem na lowce wampirokow :P hehehe how nice ;)
W kolejnych scenach pojawia sie moja ulubienica Phoebe Tonkin, ktory kocham juz od pierwszej sceny jak sie rzuca w ramiona Tylera :) jaka oni maja zajebista chemie!!! OMG!!! I'm dying!!! szkoda tylko, ze Tyler zdradzil Caroline :( nie sadzilam, ze az tak pojada po Forwood :/ ale juz wiadomo co sie stanie bo trabiono o tym na wszystkich stronach ze spoilerami, czyli bedziemy miec Tyler+Hailee i Stefan+Caroline. a widzicie, jak ostatnio o tym pisalam to mnie wszystkie wysmialyscie i spalilyscie na stosie!!! xDxDxD do tego dochodzi moja ulubiona piosenka The Lumineers "ho hey" i czuje sie kupiona :P
Nie podobaly mi sie te wszystkie sztuczne sceny z Elenka pijaca piwo z beczki do gory nogami albo stajaco na motorze w czasie jazdy :/ beznadzieja i zupelnie niepotrzebne :P za to to jak wyobrazala sobie Damona juz jak najbardziej na plus xD hehe
Potem nastapil ogromny zawod kiedy Matt zginal prawie dwa razy, ale ktos chyba nie chce zrobic mi tej przyjemnosci :P teraz cos tak czuje scenarzysci sie beda z nami bawic, ze Matt bedzie stal juz jedna noga nad grobem, ale caly czas cos go bedzie ratowac :P hehe, chca nam podniesc cisnienie chyba ;)
To co teraz Rebs i April beda przyjaciolkami :P nie kupuje tego :P i o co chodzi z klausem ratujacym lowce??? :/ "you're one of the five" buehehehe WTF???
Na koniec czas na staly punkt programu czyli ulubiony tekst odcinka i tym razem mam problem bo przyznalabym dwa miejsca pierwsze :P Jerremy i Damon i ich szybki dialog: #Jerr: See, I told you I can be a badass #Damon: Shhhh, badasses don't say that :P:P:P LOL a drugi tekst nalezy do Klausa: "One voicemail is just as effective as nine" hahahah Klaus, my love <3<3<3
Ja muszę przyznać, że dzisiaj do Klausa nie biłam niechęcią jaka się we mnie zrodziła po jego wcześniejszym zachowaniu. A co do tekstów to popieram oba miejsca pierwsze zasłużone;D
Ale czekaj o co chodzi z tymi spojlerami?? Trąbią, że Tyler będzie teraz z tą nową czy, że będzie sie z nią tylko przyjaźnił??Bo o Stefciu i Caroline to wiem, że przyjaciele.
Wlasnie trabia, ze Stefcio sie zblizy do Caroline i do tej pory bylam przekonana, ze chodzi o przyjazn, tylko robilam sobie jaja, ze sie zakocha :D ale po tym dzisiejszym odcinku juz bym nie byla taka pewna ... po cos Hailee wprowadzili i jeszcze okazalo sie, ze Tyler zdradzil z nia Caroline, wiec ... tak jakby dali otwarta furtke Steroline :) watpie, zeby Caroline chciala byc jeszcze z Tylerem jak wyjdzie na jaw co zaszlo miedzy nim a jego nowa przyjaciolka :(
No przestań mnie dołować;( Ale zobaczymy co Tyler powie Caroline zresztą może jakoś to tak zrobią, że ona mu wybaczy, oni mają tak dużo fanów, nie mogą mi tego zrobić;((( Ta a myślisz, ze Elenka wtedy wskoczy w ramiona Damona??
Hahaha, przeczytalam "Elenka wskoczy W Damona" przez przypadek :D:D:D jak juz to Damon moglby wskoczyc w nia, ale moze daruje sobie te perwersyjne komentarze :D:D:D
Tu macie zwiastun do 4x04 :)
http://www.youtube.com/watch?v=ETGcusjwLSI
DELENA <3 (moim OTP dalej jest Stefandra :P)
Haha Stefandra rządzi!;P No raczej on w nią, ale ja akurat tego nie napisałam:P
A ja mam wyraźną ochotę na Twojego braciszka;D:D:D JEREZA!!!<3;D
Wiem, ze nie napisalas ;) to byl bardziej komentarz odnosnie moich perwersyjnych mysli i tego co mi moj mozg automatycznie podsuwa za scenariusze :D
Zwrocilas uwage co napisalam w recenzji odcinka??? :P Jerr - w innym swiecie moj brat :D jak bedziesz grzeczna to pozwoloe Ci go miec :P moge byc nawet swiadkiem na waszym slubie :D
No czytałam i właśnie Ci piszę tam wyżej, że się na niego napaliłam po tym odcinku:P Tzn. cały czas jestem, ale teraz jakby bardziej:P
Jak to grzeczna??:P Ale to nie leży w mojej naturze:P
I wyjaśnijmy coś, czy bez ślubu to się nie może obejść??:P
Hahaha ja też mam tak często:P W ogołe to jak chodziłam na szkolenie to szłam przez park i tam rosło takie drzewo i miało taką gałąź i...:p Jak zrobie zdjecie to Ci wysle, bo tego sie nie da opisac, to trzeba zobaczyc:P
Myślisz??:P No dobra już zmieniam:P ale pamiętasz co mi obiecywałaś w związku z jego przeszłością??:P
To jest Jason, sciagniete z jego twittera nawet:P Ucielo go troche ale to juz nie moja wina:P Nie prawda, ten jest lepszy:P
No a myslisz, że poco ja zalozylam tam konto??;D Tylko w tym celu, bo tez jakos mnie ten portal nie kreci:P
Sandy gdzie jest Twoje Top 10 ?
Dziewczyny nie wiem jak Wy ale dostałam FW wiadomość od chłopaka co proponuje mi pisać o serialach swoje recenzje na pewenym blogu co mnie mocno zdziwiło, a najelpszy był teskt że fajnie prowadzę swoje wypowiedzi odnośnie krytyki i bym się nadawała :P to się nazywa podbudowanie autorytetu :P
Siadam zaraz do oglądania TVD
haha chyba ktos wszedł na nasze forum i stwierdził że wszystkie jesteśmy pisarkami :P
Dziewczyny oto moje Top10 piosenek filmowych :) owocnych wyborow :P
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniolow
"I don't wanna miss a thing" Aerosmith - Armageddon
"There you'll be" Faith Hill - Pearl Harbor
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John - Grease
"The Scientist" Coldplay - Apartament
"Modlitwa Esmeraldy" Kasia Kowalska - Dzwonnik z Notre Dame
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas
"Unchained melody" Righteous Brothers - Uwierz w ducha
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze zlodziei
:)
Moje top 5 z listy Sandry :) Sandy nawiasem mówiąc wybrałaś super kawałki a do tego dosyć stare :) i wybierz tutaj 5 haha ale ja wpadłam na głupi pomysł :P i dzięki Bogu nie można się powtarzać się w swoich typach :)
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniolow
"I don't wanna miss a thing" Aerosmith - Armageddon
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John - Grease
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze zlodziei
To ja rezerwuje niedziele na moje zestawienie. A piosenki to podam gdzieś w nocy, bo je muszę przesłuchać, żeby coś wybrać:P Niektórych nie pamiętam:P
Monia to w końcu jak z tym 2 sezonem SaB??:P
nie ja się walnęłam hehe jestem na pierwszym gdzieś odcinek z 21 :P więc ze dwa mi zostały żeby nadrobić do obecnego.
Oki zaklepuje Ciebie na niedziele, tylko dopiero w niedzielę napisz swoje piosenki wieczorkiem a tymczasem przystępuj do głosowania :P
hehe ja sobie na yutube wrzuciłam bo skerozę też mam co do poniektórych :P no Sandy musisz mi wybaczyć chyba trzyma mnie nasze wczorajsze niedomówienie i nie bardzo kumam o co chodzi :P hehe ale dzięki Tobie przypomniało mi się kilka dobrych kawałków na moją top listę :P
Właśnie mi o to chodziło co Sandy napisała;) No właśnie szkoda, bo już miałam nadzieję, że to ja sie sztachłam i oni jednak będą razem:P
ej hahahah, ja też dostałam tą wiadomość :D Już mnie gościu podbudował, ale w sumie od jakiegoś poł roku jedyne co robie na filwebie to pisze na SWJ wiec to mnie zdziwiło.
Co do TVD to bez szału, te momenty z piwem i na motocyklu jakieś taki sztuczne. Lubie Phobe i fajnie że się pojawiła! Szkoda tylko że zniszczy związek Tylera z Caroline ;( Ale mega chemia była rzeczywiście Sandy pomiedzy Phobe i Tylerem , czekam aż to się rozwinie. No i oczywiście ciekawe co z tym 'jednym z pięciu'..
O PLL to nawet nie będę pisać bo już się pewnie spóźniłam na pasjonującą wymiane zdań i poglądów :D
Iza też myślałam że dodałaś Stefka na motorze i już chciałam cię opieprzyć! :D
hahaha, chociaz Ty jedna bylas w mojej bajce podczas ogladania TVD dzisiaj :P chemia miedzy nimi wylewala sie z ekranu jak dla mnie xD
Z tym motorem .... hehehe .... Olcia, rzadzisz! ;D