SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Ahahaha, Monia jak zawsze delikatna :DDD
Moje wku*****enie osiągnęło dzisiaj punkt kulminacyjny, ale przeczuwałam że tak będzie. Teraz wystarczy tylko czekać do jutra aż moja rodzina wylezie z domu, zrobić sałatkę (Bogu dzięki ostatnią już), a potem to już z górki ;D
AAAAA, SANDY MUSISZ PRZECZYTAĆ "FINALE" BO BYŁO NIEZIEMSKIE <3333 Tyle emocji odczuwałam szczególnie przy końcu że nie wiem nawet jak to opisać...
Jestem w trakcie czytania i nudzi mnie przeraźliwie dlatego nie wiem kiedy w końcu uda mi się przebrnąć przez nią ;P
ja ostatecznie też idę do kumpeli i też mam do zrobienia sałatkę, ale to pójdzie z górki- kuchnia to mój drugi dom :)
a wy dziewczynki o czym :P rozprawiacie ?
Madzia delikatność to moje drugie oblicze :P i gdzie ta obiecana fotka Twoja czyżbyś to była ty na avku ?
http://worldofwonder.net/wp-content/uploads/2012/12/bullet-magazine-steven-r-mcq ueen-michael-trevino-meet-primetime-tvs-newest-heartbreakers-tyler-blackburn-jus tin-hartley-jay-ryan-harry-shum-jr-stephen-amell.png
Bullet Magazine photographed the nine hottest guys on TV. Well, eight of them, at least, and one MAYBE IF I WAS DRUNK. Standing, from left: Stephen Amell (Arrow), Harry Shum Jr (Glee), Justin Hartley (Emily Owens, MD), Taylor Kinney (Chicago Fire) and Michael Trevino (Vampire Diaries). Seated, left: Jay Ryan (Beauty and the Beast), Steven R McQueen (Vampire Diaries), Dylan O’Brien (Teen Wolf), and Tyler Blackburn (Pretty Little Liars). Click to enlarge, to hang in your locker or above your bed, omg SQUEEEEAL.
9 Comments
Ogłaszam wszem i wobec z końcem starego roku że piosenką wszech czasów z filmów kinowych zostaje ........
Time of my life z Dirty Dancing
DZIEWCZYNKI KOCHANE, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWY ROK: DUŻO FAJNYCH SERIALI, PIENIĘDZY, ZDROWIA, MIŁOŚCI, NAMIĘTNYCH NOCY, KOCHANKÓW POCHOWANYCH PO SZAFACH, PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ I SAMYCH SUKCESÓW! KOCHAM WAS :*****
Miejmy nadzieję że na przyszły rok będziemy tu w niezmienionym, a może i większym składzie :)
Kochane w Nowym Roku zycze wam wszystkiego najlepszgo duzo zdrowka, szczescia, pomyslnosci, milosci, pieniazkow wszystkiego co najlepsze, duzo duzo dobrych i wspanialych chwil w zyciu oraz naszej dalszej dzialanosci naszego stowarzyszenia.
Przesylamy z malenstwem buziaczki:-)
jakiego kaca :P ? pikolo napić się nie można a do tego siostry synek się rozchorował biedaczek poszedł szybciutko spać, więc ja już przed 1 dawno w łóżeczku leżałam i spałam :P
Hehe, no Ty akurat z kaca jesteś zwolniona z wiadomych względów ;) ale ja też w sumie nie mam, piłam bardzo ekonomicznie wczoraj :P
oglądam Arrow i powiem że serial w moim stylu zaś śmiem twierdzić że koleś z Beayty and beast jest przystojniejszy oj Oliviera. kropka
To ja chyba już jestem jakaś lekko przyślepawa bo ten gość z B&tB mnie kompletnie nie kręci, za to Ollie jest ach i och jak dla mnie xD do tego wszystkiego Tommy jest mega słodziakiem i jeszcze teraz dojdzie Colton do obsady to już w ogóle Arrow będzie kopalnią ciasteczek :D
No w końcu już noszę kontakty od dawna, więc może to mi się rzuca na postrzeganie przystojniaków, kto wie?! xD
Nic na to nie poradzę, że w konfrontacji tych dwóch panów wolę O. <3
podoba podoba, fajny jest podobny do beast choć best dla mnie jest lepszy i więcej chemii tam jest miezy bohaterami ...
Haha no tam mnie ta Laurel cała denerwuje;/ Nie wiem czy już doszłaś do tych odcinków co występuje nasza blond informatyczka??:P
wlasnie skonczyłam ostatni odcinek oglądać.... Lauren fakt jest denerwująca i lubiłam Helenę faja była
Ja też ją lubiłam dopóki nie zaczęło jej odbijać ;D taka trochę niezrównoważona psychicznie później była :P a Laurel za to zdzierżyć nie mogę! jak ta panna mnie denerwuje to się w głowie nie mieści xD ale to pewnie wszystko przez moją osobistą niechęć do aktorki, Katie Cassidy to po prostu zło wcielone jak się na nią patrzy, że aż nie pasuje mi na pozytywną bohaterkę :P
No to właśnie mówiłam, że ona pasowała na demona w Supernatural:P
Monia a lubisz naszą Felicity??:P tą blond informatyczkę zabawną??:P Ja ją uwielbiam;D
Ty to masz coś z tą Felicity xD ciągle tylko "Felicity, Felicity, Felicity" a ona się raptem w kilku scenach pojawiła :P
Ale ma świetne teksty i musisz sama przyznać ma więcej charyzmy w tych kilku scenach niż ta Laurel cała:P
Tam nawet ten cały Indianin z wyspy ma więcej charyzmy niż Laurel xD hehe. Ja z kobiecych postaci chyba najbardziej lubię Speedy póki co :)
Speddy to która ? ta infromatyczka taka trochę dziwna jak dla mnie jest niby mądra zarazem głupia :P
Wiecie co ja nie lubie sisotry Arrowa ojej co za smarkula...
No właśnie Speedy to jego siostra:P No właśnie bo ona jest taka zakręcona i dlatego się wydaje głupiutka:P
ojej ja jej nie znoszę drażni mnie strasznie mogliby jej niep okazywać wcale to już wolę Lauren sto razy, dziwi mnie tylko ze ojciec przyjaciela Oliviera stał się nagle drugim arrowem i dziwne że tak świetnie strzela i się bije dziwne....
Chyba Arrowem goi nazwać nie można, on się boi o swoją organizację i chce dorwać Arrowa. Mnie nie dziwi to bo była scena jak ćwiczył szermierkę, więc pewnie jest i wysportowany i dobrze wyszkolony. Ja Spooby lubie a Laurel lubiłam na początku ale przestałam, bo mnie zaczęła strasznie irytować. Z Sandy się boimy, żeby Tommy czyli przyjaciel Olliego nie stał się taki jak tatuś;/ To taka sympatyczna postać:) Ja jeszcze tego ochroniarza lubię i męża matki Olliego.
Jezu!!!!! niech ktoś oglądnie ten teledysk jeszcze raz ze zwróceniem szczególnej uwagi na twarze ludzi w nim występujących i napisze mi jakim cudem byłam tak ułomna i wcześniej nie poznałam tego gościa?! :P
https://www.youtube.com/watch?v=zMBTvuUlm98
Dziewczyny nagle odzyskałam wiarę w niego skoro nawet Florence w niego wierzy xD
Heh no ja mówiłam, że on może na zaskoczyć:p Jakoś po zwiastunie bardziej mi sie wydaje, ze bedzie pasowac do postaci Jace'a:P Ja szczerze mowiac pierwszy raz ten teledysk ogladam:P Zawsze jak juz ogladalam to w wersji Delenowej:P
Dziewczyny nie wiem ale te jego bląd włosy w ogóle mnie nie przekonują i jak dla mnie nie jest dość przystojny nie wiem, Jace ma być morczny ale on ma troszkę za mocno styl emo ......
Zgadzam się, ale już pomijając styl, który za pewne w filmie mu zmienią to on mnie generalnie pod względem urody kompletnie nie przekonuje :/ Ale jestem zdesperowana, żeby dać mu szansę bo boję się, że jeśli tego nie zrobię to zepsuje mi to całkowicie odbiór filmu :( a tego bym sobie nie wybaczyła :(
O jezu jak mnie tu dawno nie było! Przepraszam was , w świete nie pisałam a potem miałam niespodziewany wyjazd w góry na 5 dniowego sylwetsra :D Także bardzo spoźnione szczęśliwego nowego roku kochane! <3
Wgl tak sobie zdałam właśnie sprawe że już tylko pare dni i w końcu nowy odcinek serialu który właściwie nas tutaj wszystkie połączył :) Tak sobie myśle jak będzie smutno jak w końcu cały serial dopiegnie końca.. :(
Zaleciało melancholią :P ale na szczęście nie musimy na razie myśleć o tym "co będzie jak ...?", gdyż nasza Marlenka pisze i pisze i na fali jej wątpliwego talentu powstaną pewnie jeszcze ze 3 sezony, więc pozycja SWJ pozostaje niezagrożona ;P no chyba, że zabiją Jasona xD bo to, że najprawdopodobniej będzie w Ateamie jak 99% populacji Rosewood chyba nikogo już nie zdziwi?! ;P
Nie przejmuj się, ja też ostatnio jestem taka zabiegana, że jak wracam do domu to po prostu nie mam na nic siły i idę spać ;)
Mi w sumie też będzie trochę szkoda, ale na pewno nie będę cierpieć tak mocno jak po TVD ;P Najnowszy sezon to dno jak dla mnie :/
Eeee no nie jest tak źle ;) dla mnie totalnym dnem była końcówka 2 sezonu, w 3 się trochę poprawiło ;) ale mogliby trochę zwolnić z tym ujawnianiem co chwila nowych członków ateamu :P skoro do końca 3 sezonu mamy poznać jeszcze przynajmniej dwójkę to nie wiem co będzie w 4 i nie daj Boże 5 sezonie :/
weź nie kracz niech pozostaną na 3 sezonie iniech skończą a my i tak znajdziemy zawsze jakiś serial w którym będą przystojniacy.... jak dla mnie mogli okryć kolejną osobę z teamu A albo naprowadzać nas konkretnie :P nie wiem czemu ale dla mnie podejrzana jest Aria....
Ale przecież już zapowiedzieli, że 4 sezon będzie! teraz pytanie brzmi czy na tym skończą, czy jeszcze nam wcisną 5 na dokładkę :/
Jeśli o mnie chodzi to fajnie by było, gdyby któraś z dziewczyn okazała się być głównym A.bo to by dodało smaczku serialowi ;) a z całej czwórki też najbardziej pasowałaby mi Aria :P może być przecież tak, że to wcale nie Ateam chciał ją zabić w Halloweenowym odcinku, a ktoś kto się dowiedział o tym, że to ona jest szefową i głównym A. xD może Jenna i Noel?! ;>
Hahaha znowu tak samo myślimy:P Też bym chciała, żeby to była któraś z dziewczyn i też mi Aria najbardziej pasuje, ewentualnie Spencer:P
Dziewczyny wczoraj byłam na moim superowym usg :P Dzieciątko rozwija się dobrze ostateczne wyniki dostanę gdzieś za 10 dni czy nie jest chory ale robaczek kochany ( nie wiem co będzie :P) pomachał do nas rączką i nawet główkę podniósł ma prawie 6 cm :)