Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

_Joy

http://www.filmweb.pl/news/Powstanie+spin-off+%22Pami%C4%99tnik%C3%B3w+wampir%C3 %B3w%22-92109

O Jezu, Jezu, Jezu nieeeeeeeeeee!!! to taki głupi pomysł jest :/ czy to automatycznie oznacza, że Klaus i Hayley nie będą się już pojawiać w TVD?!?!?! :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

bo czekajciep amiętacie odicnek gdzie pokazali jak ktoś zakopany w grobie nagle wyciąga rękę z grobu i jak widać to ma związek z Allison bo to samo na ręce było. CZyli wychodzi jakby Allison miała żyć i się odkopała jak ja zakopali zywcem i pewnie to ona jest całym A i mści się na dziewczynach

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

COOOO? Nie, nie, nie! Tą wredną su*e Hayley to sobie mogą zabrać, ale łapy precz od Klausa! :< Poza tym, jedyny spin-off, który może powstać to ten wymyślony przeze mnie i Sandy, opowiadający o trójkącie miłosnym Jeremy-Matt-Bonnie (Bonnie to tylko przykrywka dla Jerra i Matta)! ;P

_Joy

Hahaha, chyba miał tam się jeszcze pojawić Louis z Gossip Girl xD zapomniałam już o tym jaki potencjał miał ten pomysł :P

A Monia, scenarzyści potwierdzili już oficjalnie zdaje się właśnie po Halloweenowym odcinku, że Alison na bank NIE żyje! dużo osób miało podobne wątpliwości. swoją drogą to się logiki nie trzyma(jak już większość rzeczy w tym serialu) bo skoro Ali była zakopana tak płytko, że udało jej się wyciągnąć rękę to dlaczego po prostu się nie odkopała?! Nie starczyło jej już tlenu?! :P wiemy, że miała ziemię w płucach i że się udusiła, ale na Boga dziewczyny w akcie desperacji zamiast wyciągać rękę mogła się podnieść do cholery!!! chyba, że coś ją pod tą ziemią przytrzymywało! (swoją drogą potworna śmierć! aż nie chcę o tym myśleć bo mam ciary!).

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

NO I MUSI BYĆ KLEFAN, KONIECZNIE! :>

A tutaj podczas romantycznej podróży w Paryżu <3
http://data.whicdn.com/images/48463757/tumblr_mc21k7XwvW1rj3q84o1_500_large.jpg

umarłam xD

_Joy

Hahaha xD cudo <3 będą sobie jeździć na wakacje w parach z Jerem i Mattem ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No i to byłby spin-off z prawdziwego zdarzenia, a nie jakieś bzdury o pierwotnych ;P

_Joy

Hahaha też padłam aż mi poprawiło humor po tym głupim egzaminie;P

A nie wiem dlaczego ten spin-off akurat na moje urodziny jakiś prezent mi robią czy jak??:P

_Joy

Kto widział Hobbita?! Chwalić się! ;) ja właśnie wróciłam z kina. Fajny film, ale jak dla mnie Władcy nie przebija ...

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

czemu tu nic się nie dzieje od kilku dni ?

Sandy mozęsz zacząć oglądać the lying game robi się ciekawie.

PLL całkiem dobre i naprawdę zaczynam się bać Byrona........ jakoś nie mam weny na długie recenzje bo łeb mnie napierda....laaaa
Mona zaczyna być w centrum uwagi icałkiem jej to dobrze idzie, wiemy niby czemu Lucas boi się Mony, tylko boję się o Jasona.....

monisia99

A dzięki Monia, zerknę co się tam dzieje w wolnej chwili ;)

A nowy odcinek TVD odlotowy ;) jak mi ktoś skrytykuje Tylera to nie ręczę za siebie! :P biedny chłopak :(
Nikt mnie dzisiaj nie irytował co jest dużym plusem, nawet Bonnie wreszcie miała jakieś zajęcie i nie musiała się ograniczać do krwotoków z nosa ;P
Umarłam ze śmiechu po facebookowych aluzjach Damona "This is why I updated our relationship status to it's complicated" :D zgon :P
No i wyznanie miłosne Elki, które mnie zaskoczyło i rozłożyło na łopatki :P enjoy my sweet Delena fans :*
https://www.youtube.com/watch?v=a3496zQm_eA

monisia99

Mnie ten serial to dobija szczerze mówiąc:P robi się tak całkowicie pozbawiony logiki, że niedługo to będzie fantastyka a nie "realny" serial. Co do Jasona to możliwe, że coś mu się stanie albo wyjedzie, bo podobno Drew mówił w jakimś wywiadzie, że nie będzie go w 4 sezonie. Jeśli to okaże się prawdą to ja też nie będę już go oglądać.

izka21gramowa

Ale odcinek był fajny w ogólnym rozrachunku ;) lepszy od poprzedniego, ja już nie zwracam uwagi na te nielogiczne sceny bo za dużo tego jest, będę łykać od dzisiaj wszystko jak mały pelikanik. A jak Drew odejdzie to nie wiem czy nie rzucę tym wszystkim w cholerę! dla kogo mam to oglądać, dla garbusa??? :P Wrena też nie ma póki co :(

Wybaczcie , ale jeszcze nie ochłonęłam po TVD :P

http://25.media.tumblr.com/7ece2719501bd5c498eaa18792bd29bb/tumblr_mgsvdpwY371rx mwhyo1_500.gif

sandra_crashdown

No był lepszy od poprzedniego, ale też d**y nie urywał;/ Coraz nudniejsze te odcinki są;/ I coraz bardziej pozbawione logiki;/ A Wrena ma duże szanse podobno na bycie mordercą Ali...

izka21gramowa

Ja mu kurde zamorduję! Autentycznie mówię to teraz z ręką na sercu. Jak Wren zabił Alison to znienawidzę Marlenke i będę jej życzyła, żeby już nigdy jej nikt nie zatrudnił przy pracy nad żadnym projektem!!! wiedźma!!! xD

sandra_crashdown

Ja się boję, żeby nic nie sknociła przy City of Bones skoro jest współscenarzystką;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ja przed chwilą skończyłam oglądać i szału nie ma, du*y (żeby nie było że kogoś demoralizuje ;P) nie urywa a staniki nie latają ;P Byron jest jakiś podejrzany, ale szczerze wątpię że to on zabił Ali, to zbyt oczywiste ;P Ta nagła dobroć Meredith w stosunku do Arii też jakaś taka dziwna, ale poczekam aż ten wątek się jakoś rozwinie. A jak chociaż SPRÓBUJĄ pozbyć się Drew, to zabije!

Dawać mi tu odcinek w którym się dowiadują o Tobym! ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Słodki Jezu, piątek, NARESZCIE <3

W końcu nadrobię seriale, w końcu się nie będę musiała do niczego uczyć! Jeszcze tylko 3 przedmioty do zaliczenia, także musicie się uzbroić w cierpliwość ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Nowy odcinek TVD był boski <3 Szczególnie na końcu, wtedy moje Delenowe serduszko szalało ze szczęścia :P

April jak zawsze wkurzająca (nie wiem czemu się jej tak uczepiłam, ale działa mi na nerwy strasznie ;P). O jejku, już wiem o wampirach, więc jestem taka fajna, muszę koniecznie zaprowadzić porządek w tym złym mieście! Ale będę się cieszyć jak ją w końcu zabiją...
Matt ociekający potem <3333 Jeremy jakoś mnie dziś nie zachwycił, ani nie zrobiło mi się go żal, może dlatego że bardziej skupiłam się na Damonie ;P
Stefan i jego akcje męczennika, prawie mi go było szkoda :P Nie rozumiem tego faceta-najpierw zrywa z dziewczyną, a potem jest wściekły bo się z kimś przespała? I jeszcze chciał wymazać wspomnienia o niej... Nie ma co, Stelena to prawdziwa 'epic love'.
Rebekah na początku nieźle działała mi na nerwy, ale potem stwierdziłam że ja w sumie też byłabym wściekła. Co nie zmienia faktu, że momentami mam ochotę jej urwać głowę.
Ten Shane jest psychiczny. Myśli że jak zbudzi Silasa, to on będzie mu wdzięczny na zawsze i go nie zabije? Ba, jeszcze wskrzesi wszystkich do życia ;P
No Delena, wreszcie <333333 Czekałam na ten moment od zawsze <3 Ta rozmowa przez telefon była po prostu piękna... Teraz mogę odejść z tego świata spełniona ;P

"When he looks at me, all he see is a broken toy."

"Now I know why those hybrids hated you. You are annoying."

"I didn't sleep with Damon because of the sire bond. I slept with Damon because I'm in love with him."

"Jeremy: You see that?
Damon: Couldn't miss it. It was in slow motion."

"Elena: Something happened today. I realized something about you. About... us. And you could say, that it's the sire bond, you know, maybe... Maybe it is, but I'm telling you it's the most real thing I've ever felt in my entire life. I love you, Damon. I love you.
Damon: Look, I'm going to find this cure for you. And I'm gonna have to do things you're not gonna like.
Elena: Damon...
Damon: Listen carefully. Get in your car. Right now. And come to me."

ocenił(a) serial na 10
_Joy

Ja jeszcze nie oglądałam :P

_Joy

Umieram, umieram :P mogę słuchać tego dialogu w nieskończoność <3

A koleżanka niech się zabiera za oglądanie, nie ma na co czekać :P

_Joy

Madzia też nie lubię April i już miałam nadzieję, że kopnie w kalendarz to nie dalej musimy się z nią męczyć;/
Haha i też miałam ochotę zabić Rebeckę dosłownie za włosy i łbem o parapet:P Do irytującego pana wiecznie zrozpaczonego Stefcia to nawet mi go było szkoda jak słuchał tego wszystkiego o Elenie, ale w momencie mi przeszło jak powiedział, że nienawidzi brata...;/ Co za dziad.

_Joy

Nadrobilam TLG ... i o jedno sie tylko boje, zeby scenarzystom przypadkiem nie przyszlo do glowy zrobienie z Thayera czarnego charakterku :( wszystko wskazuje na to, ze to on mogl zabic Dereka i zrzucic wine na aleca :( tym bardziej teraz jak wyszlo, ze Alec wcale nie jest jego ojcem! Masakra i jeszcze te podkreslanie przez wszystkich jaki to Thayer jest swietny i godny zaufania :( mam wrazenie, ze scenarzysci sie wystraszyli, ze zupelnie przypadkiem Thayer jest fajniejszym kolesiem niz so called glowny bohater Ethan i postanowili zrobic z niego tego zlego, zeby wybielic Ethanka, ktory notabene niemilosiernie dziala mi na nerwy!!!
Ale ciesze sie, ze Emma i Thayer w koncu sie pocalowali :P <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

POCAŁOWALI SIE?! To ona nie jest już z tym kowbojem? To moge w końcu to zacząć znowu oglądać, szkoda tylko że już nic nie pamiętam xd

_Joy

No na poczatku pierwszego odcinka jest takie krotkie streszczenie co sie dzialo wczesniej, wiec wszystko sobie przypomnisz :P ale Thayer jest uroczy <3<3<3 i jesli to on wrabia Aleca to rzucam ten serial w cholere! ogladam to tylko dla niego :P

sandra_crashdown

Oglądałyście już PLL??:P

SPOJLER
Kurcze jakie te dziewczynki są zabawne:P Na miejscu Hanny w tym sklepie jakby mnie to A całe straszyło to już bym nie wytrzymała i byłoby mi obojętne wszystko i zwyczajnie bym sie na niego/nią rzuciła. Raz, że byłoby zaskoczone a 2 ile można dać się zastraszać i żyć w ciągłym strachu?? Później mamy Arię, która daje się poniewierać przez Meredith, na jej miejscu jakby mnie popchnęła na łóżko to bym się od razu na nią rzuciła! ale oki może Aria nie ma w sobie takich odruchów jak ja, więc zamiast łapać tel powinna wybiec na ulicę a nie dać się tej bicz ogłuszyć;/ No i Hanna i Emily schodzące OBIE do piwnicy! Zamiast jedna stać na górze koło tej wariatki to obie zeszły na dół po jakiś kiepskich namowach Meredith, no proszę... Ogólnie odcinek bardziej mi się podobał niż poprzedni ale chyba głównie za sprawą Spencer i jej konfrontacji samotnej z Toby'ym. Wiedziała, że to on jest A i sama się z nim spotkała. Ciekawa jestem jak powie o tym dziewczynom. Szkoda mi jej było jak płakała;/ być zdradzonym przez ukochanego, nieciekawie.
Kurcze zapomniałabym o naszej Monie, popijającej winko;D Ten jej wzrok kompletnej wariatki miał nas przestraszyć?? Mnie tylko rozśmieszył:D

izka21gramowa

Oooooo jaaaa .... jak juz pisalam Izie jestem porazona poziomem glupoty w tym odcinku i az czuje sie sama jakby glupsza po jego ogladnieciu :P
Toby juz na wstepie dostaje muzyczke rodem z taniego horroru klasy B co wywoluje u mnie atak smiechu i zaczynam sie zastanawiac czemu w tym serialu wszystko zaczyna byc takie kiczowate?! xD zaraz pojawia sie Mona, ktora mowi cos w stylu "they need to understand that SHE's in charge" kim jest she??? szefowa Mony??? coraz bardziej pachnie mi to powrotem Alison :/ wiem, ze tworcy sie zarzekali, ze Ali nie zyje i ze nie bedzie blizniaczek, ale wczesniej tez mowili, ze A.bedzie inne niz w ksiazce a ostatecznie wiemy jak bylo :/ tak, ze nie ufam im juz w ogole. Chociaz z drugiej strony wychodzi na to, ze wszystkie scenki, w ktorych dziewczyny widza Alison sa rzeczywiscie tylko wytworem ich wyobrazni. No bo jesli bylyby prawdziwe to Ali zabralaby kartki ze swojego pamietnika z lalki Arii, prawda?!
Oczywiscie wiadomo, wkurza mnie niemilosiernie, ze wszyscy w tym serialu okazuja sie mordercami albo psycholami :/ i tutaj przechodzimy do glupoty glownych bohaterek! Aria naiwnie wrzuca do kominka jedyny dowod przeciwko ojcu, to juz nie mogla go zachowac na czarna godzine?!?!?! emily nie moze odczekac kilku sekund przy sledzeniu Caleba, zeby dowiedziec sie na kogo czeka?! nie no, nie moze bo wtedy spoznilaby sie do Spencer cale 10 sekund!!! :P emily i hanna schodzac we dwojke do piwnicy sprawily, ze zalamalam sie juz calkowicie i zlapalam za glowe! :P

Spencer i Toby --> jakos tak malo spektakularnie to wyszlo :P spodziewalam sie wiekszej jazdy! :P oczywiscie Toby nie doszedl do glosu co oczywiscie ma na celu pokazanie nam, ze Toby jednak moze byc dobry i pewnie ma ukryte cele :P whatever! :P

Podobal mi sie za to komenatrz Hanny, ze spencer powinna zalozyc TYLKO szpilki na spotkanie z Tobym xD hehe <3

sandra_crashdown

Haha też mi sie to podobało;D Hanna ma w ogóle świetne teksty:p W poprzednim odcinku powiedziała, że powinny Mone wrzucić pod autobus, dosłownie:P

izka21gramowa

Ale wiesz co ... to jak scenarzysci pisza te postacie i co karza im robic sprawia, ze coraz mniej je wszystkie lubie :/ smutne, ale prawdziwe :(

sandra_crashdown

No coś w tym jest niestety;/ Dlatego ja lubię Hanne najbardziej bo przynajmniej się stawia i mówi co myśli. Spencer też w zasadzie. Choć nie rozumiem tego ich strachu przed Moną z krzywym wyrazem twarzy:P

izka21gramowa

Ja lubie najbardziej Spencer :) Hanna pomimo smiesznych tekstow poraza glupota momentami xD u Arii brakuje tej drapieznosci, ktora miala na poczatku :( Ezra wysysa z niej wszystkie soki :P

sandra_crashdown

O Arii to dawno mówiłam:P A hanna właśnie jest fajna:P Głupotą to powala Emily:P To dopiero pustak:P

izka21gramowa

Umowmy sie, ze one tam wszystkie inteligencja nie grzesza ;) przynajmniej w ostatnich epizodach :P nie bede sie licytowac, ktora glupsza bo nie widze sensu :P wazne, ze ... WREN wraca, Jason nie jest zadnym A.(bo nie jest!!!:P), Garbus zrywa z Aria i dostaje baty od Spencer i odrazu chce sie ogladac, nie?! xD

sandra_crashdown

Jak dla mnie to samo krzyczenie nie wystarczy, niech mu jeszcze przywali:P No niestety wszystkie inteligencją nie grzeszą:P

izka21gramowa

Przywalic to mu powinna Aria :P z jakiej racji Spencer ma bic chlopaka przyjaciolki?! :P Iza, Ty widze masz jakies ukryte poklady skumulowanej agresji :P na kickboxing sie musisz zapisac :P

sandra_crashdown

Oj mam:P Już nawet myślę o zakupie worka treningowego i rękawic bokserskich:P Po prostu nie lubię takich frajerów :P No Aria powinna , ale widzisz jaka ona jest sierotka nie zdolna do niczego nawet się obronić przed nie zrównoważoną kochanką jej ojca:P A Spencer już przywaliła Toy'emu więc ma wprawę i w ramach przyjaźni powinna Ezrze walnąć chociaż z liścia:P Choć nie wiem czy będzie w co jak Ezra po tym krzykach siew sobie kurczy to się może rozpadnie:P

_Joy

Moje kochane konczy nam sie temat ;) Madzik, mam nadzieje, ze trzymasz reke na pulsie :P

A tu cos na poprawe humoru jak ktos potrzebuje :)

http://www.youtube.com/watch?v=8j8QVQRvdBQ

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Pewnie że trzymam ;P

Muszę się pochwalić, Magdalenka skończyła poprawiać wszystkie oceny i już nie będzie się nałogowo uczyć (dostałam nawet 5 z testu z chemii, co jest jakimś kompletnym cudem) ;P

Teraz mogę ponadrabiać to czego nie skończyłam, Boziu, jestem taka szczęśliwa ;p

Btw. może jakiś nowy przystojniaczek do grafiku? I dawać mi tu od razu dzień w którym go chcecie zabukować ;P

_Joy

Haha ja też tak chcę!;(

_Joy

A ja nie wiem kogo, a ja nie wiem kogo :( ja bym chciala Thayera, ale tu chyba nikt nie oglada TLG, wiec lipa :(

gratuluje poprawy ocen :*

sandra_crashdown

Olliego??:P My i Monia oglądamy:P

izka21gramowa

Haha, powiem ze ciezko bedzie znalezc taki serial, ktory wszystkie ogladamy, a z ktorego jeszcze nie ma przystojniaka w grafiku :P

sandra_crashdown

Cholera szkoda, że Jace taki nie kto wie jaki w filmie:P

izka21gramowa

Wlasnie :/ ja nawet na JCB sie nie zapisuje :P chyba, ze bede chciala dzieci sasiadki postraszyc :P

sandra_crashdown

Hahaha padlam;D

izka21gramowa

Co?! Upierdliwe sa :P

Mam wolny tylko czwartek i chce go spozytkowac jak nalezy, a nie zapychac jakimis krzyworyjcami :P

sandra_crashdown

Znowu padłam;D Jak upierdliwe to absolutnie trzeba coś z nimi zrobić;P

izka21gramowa

Juz mi Klausa zabrala pani Prezes i nie ma mi kto kosic trawy swoim mieczem :P

sandra_crashdown

Sandra:D hahaha Wściekłaś siechyba;D hahaa znowu się zachodzę;D Klaus koszący trawę mieczem, no nie mogę;D

izka21gramowa

No co ja poradze, ze tak ladnie scina xD