SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Jejku ale super :) Nie wiem czy to już pisałam czy nie ale spóźnione gratulacje Monia ;*
A co do PLL to w sumie zgadzam sie z Magdą bo dużo bardziej będzie mi szkoda kiedys skończy się TVD. Po prostu kocham ten serial, a Pll staje się coraz gorsze, bo już powinno się skończyć, ale oczywiscie jest oglądalność to czemu nie przedłużyć i zarobić więcej kasy..
Chyba właśnie tak odróżniamy świetny serial od dobrego. Nie chcę ujmować PLL zasług, ale od kiedy sobie przypominam to tylko TVD potrafiło ekscytować mnie każdym odcinkiem i do tej pory czekam na piątek z utęsknieniem :P przy czym jeśli o PLL chodzi to zapomniałam już nawet, że wraca za kilka dni xD Nie mniej jednak ostatnie 2 odcinki były naprawdę dobre, a Halloweenowy odcinek to jeden z lepszych w historii tego serialu imho ;) co by nie powiedzieć jedna jaskółka wiosny nie czyni i żałuję, że będą ciągnąć PLL do momentu aż sięgnie dna w dziedzinie absurdów :/
A ja właśnie kończę drugi sezon, i uważam, że jest dużo lepszy od pierwszego. A może tylko potrzebowałam tyle czasu na tzw. ogarnięcie tego serialu?
A no bo drugi sezon TVD był lepszy od pierwszego z tego co pamiętam :) 3 tez świetny ;) a 4 pomimo narzekań wielu mi się podoba :)
Był, był ... i w ogóle jakoś tak długo się rozkręcał. Dopiero ostatnie odcinki były fajne. Do tej pory pamiętam scenę na ganku z Damonem jak myślałam, że w końcu się z Elką pocałowali a tu taki zonk i się okazało, że to Kat ;P i potem scena jak odcięła palce Johnowi ;D hehe to był faktycznie odcinek na miarę finału ;)
No dokładnie i wprowadzał do dużo lepszego 2 sezonu;)
"jeśli nie zaczniesz wykorzystywać swojej naturalnej kobiecej wyższości, nie wiem co z tobą zrobię" ;D
A dialogi Jace'a i Simona są boskie;D
Hahaha, a w ogóle wiecie co jeszcze wraca oprócz PLL?! The Lying Game :D:D:D zapomniałam już chyba o czym to jest :P
Ktoś oglądał już nowy odcinek OUaT?! jakiś taki nudnawy jak dla mnie jak na odcinek po przerwie :/ szkoda mi Reginy :( chciałam, żeby naprawdę się zmieniła i żeby pomagała Emmie i reszcie w walce ze swoją matką ;) czekam na następny odcinek i liczę, że będzie lepiej. Po promo wnioskuję, że będzie dużo Hooka, a to już plusik na wstępie :P
Ja oglądałam wczoraj i też jestem deczko rozczarowana, bo zawsze te odcinki były wciagające a ten rzeczywiście był nudny. A ja myślę, że w końcu im pomoże w wojnie przeciw Corze. Ale zauważyłaś, że Emma wyjątkowo kiepsko wyglądała w tym odcinku?? Zawsze miała ładnie włosy zrobione a w tym to jakby wstała prosto z łóżka:P
Dobijcie mnie mam masakryczny egzamin w sobote a tak mi do głowy nic nie wchodzi;( Za każde przeczytanie pytania nagradzam się jednym rozdziałem Miasta szkła:p I skończyłam Miasto popiołów:P
Ahaha xD jakie tempo kosmiczne :P i jak tam Twoja sympatia względem głównych bohaterów??? ;> ja wciąż nie potrafię ruszyć z "Finale", utknęłam gdzieś w połowie :/ nudniejszej części chyba jeszcze nie było ;P nic się tam zupełnie nie dzieje :/
Na włosy Emmy jakoś specjalnie uwagi nie zwróciłam ;P może taki miał być efekt po prostu?! takiego artystycznego nieładu? xD
Z artystycznym nieładem nie miał nic wspólnego:P Artystyczny nieład powinien być uroczy:P
Heh Clary nawet mnie jakoś nie wkurza, ogólnie dużo bardziej się z nimi zżyłam w tej 2 części;) Cieszy mnie to, że Simon został wampirem, pasuje mu to:P
Spr gg;)
Dziewczyny idę dzisiaj na "Bejbi blues" dam znać czy mi się podobało ;) ostatnio oglądałam "Jesteś Bogiem" i jestem generalnie zachwycona tym filmem :) Paktofonika to kawał mojej młodości i pomimo, że nie jestem jakąś fanką polskiego hip-hopu to film mnie bezapelacyjnie oczarował, a w końcówce ryczałam jak głupia ;P
Ogółem to Clary jest jedną z nielicznych głównych bohaterek, które darzę dość dużą dawką sympatii, ale trochę działała mi na nerwy w 3 części. Tak tylko ostrzegam Izzy ;P
Jeju, Dziewczyny moje, musicie mi wybaczyć, ale ostatnio intensywnie randkuje z polskim i angielskim. Myślę że coś z tego będzie ;P
Ale jak z oboma??:P Musisz któregoś wybrać chyba, że zrobisz z tego trójkąt;P Ostatnio jest dość modny:P
No właśnie czytam 3 część:P No ja ją lubie, ale bez szału:p Po prostu lubię, nic ponad to:P
Ja romansuje z prawem konkurencji, ale nic z tego nie będzie;P To nieodwzajemnione uczucie:P Tzn z mojej strony:P
Już ich rzuciłam, teraz spotykam się z historią, ale to tylko na parę wieczorów... ;P
Dzieweczki, gdyby któraś się zastanawiała nad pójściem do kina to te "Bejbi Blues" takie średniawe. Momentami bardzo szokujące, ale też i mocno przekoloryzowane. Na pewno warto oglądnąć, ale bez żadnych rewelacji ;)
W przyszłym tyg.planuję się w końcu wybrać na Hobbita :) mam nadzieję, że będzie znacznie lepszy ;P ktoś już widział i zechce się podzielić opinią ??? ;)
Mój kolega był i mówił, że jest zachwycony;) Zresztą co gdzieś nie przeczytam to też tak piszą;)
Haha skończyłam mordować dzisiaj to prawo nieszczęsne:P
Męczę teraz Miasto szkła:P Tzn nie męczę, bo mi się bardzo podoba:P Dajesz wiarę, że 2 część przeczytałam jako ebook i tą też tak samo??:P A nie lubię czytać z ekranu:P Człowiek to się poświęca:P
No prawdziwa męczennica z Ciebie xD jak ja nigdzie nie dostanę tej Twojej książki to też może zacznę czytać w formie ebooka. Początek chociaż, przynajmniej będę wiedziała czy warto dalej :P
Zerknij na gadulca w wolnej chwili ;)
Wiesz , ze nie zawsze nasze gusta się pokrywają (patrz lamentująca Clary, czy chociażby rozpieszczony Daniel z Revenge ;P)
O Clary to my jeszcze nie gadałyśmy tak poważniej a do Daniela tracę sympatie przez to jak się staje podobny do ojca:P
Jeju ale tu nie chodzi o jedną, pojedynczą postać tylko o całą książkę:P
Przecież nie mówię, że nie przeczytam, wręcz przeciwnie ;) chcę dać jej szansę, ale pierw muszę przebrnąć przez to co już czytam, a łatwo nie będzie :/ ta książka jest tak nudna, że odbiera mi ochotę do czytania wszystkiego ;P ostatnio coś nie mam szczęścia do książek i chyba się zraziłam do lektury całkowicie :(
Ja wprost na odwrót;P Gdyby nie ten egzamin to już bym kończyła miasto szkła;D Czasu mi dosłownie brakuje;P
Dziewczyny alarm!!! Oglądnęłam nowy odc PLL i jestem załamana końcówka:((( Co oni chcą zrobić z naszym Jasonem do cholery ja się pytam????????????<beczy>
SPOILER
Czy tylko mi się wydaje czy ta dziura którą opatruje Mona to ta sama co Aria zadała komuś przez te skrzynie??;/:( Błagam niech to będzie zmyłka!!!<prosi>:(((
Izka wystraszyłaś mnie tym smsem rano ;P już myślałam, że Jason umarł ;P przecież nawet jak będzie w Ateamie to jeszcze nic strasznego ;D chociaż Toby to tam się teraz jak rasowy psychol zachowuje odkąd się okazało, że jest w drużynie A. ;P
Wszyscy mnie wkurzali w tym odcinku, a Aria to już chyba najbardziej! jakaś taka życiowo nieogarnięta jest ostatnio :/ zamiast załatwić sprawę z Ezrą, potem z ojcem to ta się ociąga :/
Ktoś mi powie co takiego wie Lucas skoro nagle jest w centrum zainteresowania wszystkich?! :P najpierw Jason zanim idzie przez pół pociągu, teraz Toby chce go przejechać samochodem, aż w końcu Mona coś mu mówi na ucho ;P nie ogarniam już tego serialu! powinni zrobić z Rosewood miasteczko psycholi, wszystkich ich pozamykać i by był git ;P
W zasadzie wystarczyłoby zamknąć bramy miasteczka:P Taki obóz zamknięty:p
A ja się przeraziłam, bo co jak co, ale psychola to ja sobie nie życzę, żeby z niego zrobili!;/ Swoją drogą YHAM mi uświadomiła, że przecież on ma tą ranę z boku to jak niby pchał tę skrzynię, leżał na niej??:p
A nawet mi nei mów o Arii, bo z mojej ulubionej postaci na początku stała się irytującą, przygłupią idiotką cieszącą się z dziurkowatego krążka na rzemyku, porażka co zrobili z tą postacią;/
jej ten odcinek nakłada na wszystkich tylep odejrzeń że aż ciężko się połapać, odcinek PLL powiem że mi się podobał. Mona struga niewinną i to ona na pewno podpaliła te pomieszczenie co była Meredith, żeby zrzucić winę na Arię i dziewczyny. Ojciec Arii jest dziwnie podejrzany i nagle zaczął podsłuchiwać swoją córkę.....
Jason niby uświadamia Spencer że wszystko ok i jednak nie ufa Monie a tu nagle Mona go opatruje. Toby i jego miny są straszne, wcale mi się nie podobają, Lucas jest też podejrzany.
Najgorzej martwi mnie Jason ..... ale jego rozpięa koszula była boska :P a do tego jakieś mam głupie czucie że Alisson żyje i tamten facet prowadzi dla neij dziennik pod jej nieobecność...
Revenge średniawe nic ciekawego podobnie OUAT
Monia, co do koszuli się zgadzam! cud, miód i inne słodkości! :P:P:P
Dopiero Twoja wypowiedź sprowokowała u mnie pewne myśli, mianowicie: może to Jason próbuje zintegrować się z Ateamem, żeby dowiedzieć się coś więcej na temat śmierci swojej siostry, a Toby rzuca mu te spojrzenia bo najzwyczajniej w świecie mu nie ufa ;P co myślicie??? ;>
nie no o tym też pomyślałam i fakt masz rację co do Tobego ale ja wiem po psojrzeniach Jasona to wiem że Jason nie ufa Tobemu tylko moze nie wie że on jest w A teamie.... więc to może być ciężke, zaś sama mona nie jest na tyle głupia żeby nie być podejrzliwą w stosunku do Jasona tylko struga niewinną.....
ja akurat oglądam Lying game zobaczymy co ciekawego w tym nowym sezonie.
A mi się wydaje, że ona chce go w coś wrobić. On takl ufnie na nią patrzył a on tak jakby jej spojrzenie mówiło: mam cię w garści.:P
Za The Lying Game też się kurde muszę zabrać. Albo mi Monia dasz znaka kiedy coś będzie między Emmą i Thayerem i wtedy zacznę nadrabiać :P
Jeśli planujesz oglądać na bieżąco to daj znać jak się już będzie coś działo między E. i T., wtedy zacznę oglądać ;P
Dziewczynki moje kochane pamiętacie jak był pomysł, żeby z każdego tematu zrobić ranking naszych najlepszych wypowiedzi??:P
Jakoś umarło śmiercią naturalną i dzisiaj sobie o tym przypomniałam i tak po weekendzie i tym głupim egz myślę to dokończyć:P Także kto tam coś ma to proszę o wysłanie, bo wiem, że ktoś za któreś części miał się wziąść:P resztę zrobię sama, chyba, że ktoś miałby chęć mi pomóc to zapraszam:P Wyślijcie mi na maila jak coś macie:P
Ło jejciu, ja je miałam ale musiałam usunąć jak mi te 30 wirusów zainfekowało prawie wszystkie pliki ;/ Pamiętam że chyba Sandy miała mi na maila jakieś wysłać, ale one nie doszły. Ja mogłabym oczywiście to przejrzeć jeszcze raz jak już będę mieć weekend, tylko powiedz które części.
No jak chcesz i jak masz czas, bo pewnie koło półrocza jesteś zawalona.
No ja zrobiłam 1 część, to nie wiem jak to się umawiamy??:)
dziewczyny kto widział to ? nie wiem czy zwróciłyście uwagę ?
http://screenshooter.net/3897459/bfsayid
A to na osłodę :P
http://scr.hu/screenshooter/3897459/riygbsu
kto lubi jennifer lawrence, jessie j i pamiętnik pozytywnego myslenia to mu to się spodoba :)
http://www.youtube.com/watch?v=dSLOR2cRouU
piosenka fajna, a filmu już po prostu nie moge się doczekać! Tyle nominacji do oskarów , musi być dobry :)
A swoją drogą wielu rzeczy jak dla mnie zabrakło w tych nominacjach, przede wszystkim Marion Cotillard z De Rouille et d'os , bo choć jeszcze go nie widziałam po samym zwiastunie widać świetną gre tej niesamowitej aktorki .. No szkoda Ale czuje że i tak film będzie świetny :)
No ja chyba zrobiłam duży błąd, że jak leciał ten film u mnie w UK to nie poszłam na niego do kina. Za niedługo wyjeżdżam z Polski i się rozminę z nim :(
Piosenka może być, ale jakoś mnie nie zachwyca :P może zyska przy kolejnym odsłuchaniu ;) Za to klata Wrena, mrauuu <3 ;D
A co chodzi z tym screenem ręki Alison??? tatuaż ma czy co to jest???