Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

monisia99

Ona była uwięziona jeszcze przez Reginę, to są retrospekcje.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no już wiem bo obejrzałam cały odcinek, ale się porobiło w odcinku

monisia99

Hook Cię nie wkurzył??

izka21gramowa

Mnie wkurzyl :P

sandra_crashdown

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&tbo=d&rls=org.mozil la:pl:official&biw=1024&bih=604&tbm=isch&tbnid=sMq1lko0LOxihM:&imgrefurl=http:// www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/pretty-little-liars-spoilers-why-i s-mona-hugging-spoiler-photo&docid=Pz35FbMHDTd5GM&imgurl=http://static.wetpaint. me/pll/ROOT/photos/310/1290250114pre-260678321702612139.jpg&w=310&h=465&ei=5iG_U NKkAquK4gT-pIGQAQ&zoom=1&iact=rc&dur=11&sig=103841281424022873499&page=1&tbnh=14 2&tbnw=94&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0,i:84&tx=41&ty=35

WTF??????

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ja nie wiem czemu, ale podobają mi się ich wspólne zdjęcia.

katia_2007

no właśnie mi nie bardzo;/ Ja nie chcę, żeby on był w A-team;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Nie będzie, nie pokazywaliby tego tak w prost. Ja myślę, że on jej z dobrego serca pomaga.

katia_2007

No może, skąd oni się w ogóle znają?? I co ona od niego będzie chciała?? Ciekawie się zapowiada ta druga część sezonu.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no jestem w szoku to Jason ? ich chyba pogięło jak nie wiem co jeszcze jakieś wstrętne przytulanie.........

Madzia czy zaglosujesz na jedną z piosenek bo nie ma kto rozstrzygnąć sporo

I will always love you - whitney houston
shes like the wind- patric swayze

Błagam,,,,,,

monisia99

A swoją drogą to ta Mona to ma chrapkę na największe ciacha w PLL, Noel, teraz Jason, tylko patrzeć jak się weźmie za resztę:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

niech te brzydactwo lepiej niech posiedzi w szpitalu dalej ..... a nie sie bierze za przystojniaków

monisia99

Wszystkiego się dowiemy już w styczniu, bo to zdjęcia z najbliższego odcinka.

monisia99

Nadrabiam teraz Revenge:P Ty chyba jesteś na bieżąco??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no ja walsnie oglądam najnowszy odcinek :) oglądaj oglądaj

monisia99

O ludzie jeszcze 3 odcinki mi zostały:P To jest dopiero serial trzymający w napięciu;D Też Ci ta Ashley tak działa na nerwy jak mi??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

tej mendy to ja nie znoszę a uwielbiam takie seriale bo to nie te nasze momentami ciepłe kluchy jak PLL tylko spiski, non stop akcja :)

monisia99

No dokładnie i to taka, że szczena Ci opada co oni znowu wymyślili. I tu dostajemy do chwilę rozwiązania zagadek, które nam fundują a nie jak w PLL, tylko wciąż nowe pytania. A Emily to wyładniała w tym sezonie, prawda?? I główne pytanie: z kim ją teraz widzisz??:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

wiesz co szkoda ze nie jest z Jackiem ale coś mam przeczucie że jeszcze wróci do Daniela,,, Emily w ogóle jest piękna, Nolana uwielbiam haha dobre wieści odnośnie Asley jak obejrzysz ostatni odcinek to się dowiesz :P

monisia99

Przejedzie ją coś??:P
Ja też uwielbiam Nolana,świetna postać. Wiesz co ja lubię Jacka, ale Daniela też też darzę sympatią;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

z Daniela się zrobi mała świnia....... no prawie przejedzie po niej autobus :P

monisia99

Haha to mi sie podoba;D
Oj a już myślałam,że się zmienił;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

nie bardziej uwidoczniło się to że to prawdziwy Greyson ......

monisia99

Szkoda, bo cały czas w niego wierzyłam...

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ja jestem po odcinku plotkary i powiem haha ze padlam w jednym momencie, Nate to ma pociągnięcie :P

monisia99

Ale jak pociągnięcie??:P Uderzył kogoś czy jak??:P

A jeszcze propo Revenge to tam nie da się ukryć najbardziej dobraną parą to jest Victoria i Conrad;D Jedno warte drugiego;P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no uderzył i to jak ładnie całkiem to zabawne było :P

Ta Condrad i Victoria to wymarzona para obłudników godnych siebie nie ma takiej drugiej ze wszystkich seriali :P

monisia99

No dokładnie:P Ale wiesz co??:P Oni mimo, że potrafi.ą być okrutni, przebiegli i jeszcze kilka anty określeń, by pasowało, ale oni nie mogą bez siebie żyć i na swój pokręcony sposób się kochają.

Jestem zachwycona po 8 odc, świetny był i wiele wyjaśnił. W zasadzie nie dziwię się Victorii, że jest jaka jest, gdybym przeszła to co ona sama nie wiem co, by zostało z mojej psychiki. Kurcze ten 2 sezon jest chyba jeszcze lepszy od 1! Ci scenarzyści powinni udzielać lekcji szczególnie Marlence;D

monisia99

A i nadrobiłam 9 odcinek;D

Świetny jak zawsze zresztą. No miałaś racje co do Daniela tym zagraniem z księgowym byłym Nolana mnie wkurzył dość poważnie i nie wiem czy mu to wybaczę kiedykolwiek a tak go lubiła;/ Ale tak jak mówiła Emily, on ma to w genach.
Ale przynajmniej ta szucz się wyniosła;D

I sądząc po zwiastunie to Victoria pewnie będzie chciała, żeby Emily jakos wpłyneła na Daniela.
Najbardziej mnie ciekawi plan Nolana;D I bardzo dobrze niech zniszczy ich firme:D I tak mi sie podoba razem z
Padma<3
No i Jack ma swoja prywatna walke z zemsta.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ja nie wiem gdzie ale coś kiedyś przeczytałam że emily będzie z Danielem w ciąży i podobno coś jej się zmieni z zemstą ze względu na dziecko ale nie wiem czy to tylko spekulacje

ocenił(a) serial na 7
monisia99

o żesz wm ordę te zdjecie szczególnie od pasa w dół to przegięcie .....

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/75222_504977429536877_103944931_n. jpg

monisia99

a nie myslisz ze to fotomontaż??

izka21gramowa

Wlasnie mialam to pisac xD

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no tak jak poaptrzylam się na zdjecie to coś mi głowa nie pasowała ....... zaś jeśli chodzi o revenge to jakoś myślę że może Emily się zbliży do Daniela jak ta menda odeszła, może żeby czuwać nad firmą Nolana

monisia99

Monia ja też to gdzieś czytalam!

izka21gramowa

No, ale jak to sie wplata w fabule teraz??? raczej sie chyba nie zanosi na ich powrot do siebie?! czy ja o czyms nie wiem? :P

A i czy wiadomo juz co z ta lodzia???

sandra_crashdown

No wlasnie w zwastunie cos mi sie wydaje ze bedzie.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy, jak tam rozdzialik 11? :>

ocenił(a) serial na 8
_Joy

A mam takie pytanko kto ogląda Teen Wolf ?

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

oglądamy oglądamy ale narazie jest przerwa do 2013

ocenił(a) serial na 8
monisia99

No wiem właśnie ... Szkoda że Colton odszedł, bardzo chciałam go zobaczyć w roli wilkołaka .

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

no podobno mają się pojawić w jego miejsce bliźniacy ci co grali w gotowych na wszystko

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Bliźniacy ?? Nic nie wiedziałam o.O a możesz podać ich imiona i nazwiska ? Widzieliście 3 sneak peek PLL :3 ?

_Joy

Mam maly poslizg :/ najwczesniej chyba bedzie w sobote :(

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

ja nie dostałam jeszcze 10 :(

alexxa

Czekaj wysylam:P

alexxa

Wyslalam:P
Tylko zaczekaj na 23 zeby przeczytac:P

izka21gramowa

Ahahahaha, padlam xD LOL

sandra_crashdown

No wreszcie mam chwilę czasu, by zrecenzować najnowszy odcinek TVD!;D

Boska scena na początku, śpiący Damon i taki po prostu szczęśliwy &lt;3 I do tego piosenka ze Zmierzchu;D
I znowu świetna hot scena Deleny przerywana głupim gadaniem Caroline i Stefcia no proszę;/
Jak Stefan wszedł do swojego domu to powinien od razu poczuć, że pachnie seksem XD
Cały czas twierdzę, że po złamaniu zauroczenia Elka nadal będzie kochać Damona i tym niedowiarkom opadną kopary ze zdziwienia;D Czekam z utęsknieniem na to;P
Więc już wiemy dlaczego Hayley pomaga creppy prof. Chce odnaleźć biologicznych rodziców.
Scena dziewczyn jak mają ten wieczór babski jest świetna;D Super się bawiły i jeszcze jaka fajna piosenka przy tym ;D
Wkurzały mnie natomiast wymówki Caroline względem Damona. Miałam ją ochotę dosłownie rozszarpać! Nawet Bonnie się nie wtrącała i pokazywała Car, że przesadza a ta dalej. Nie sądziłam, że to się kiedyś zdarzy, ale Bonnie mnie nie wkurzała w tym odcinku:P W przed ostatnim Matt a teraz ona;D Szaleństwo dosłownie;D
Oprócz naszej kochanej Carol, niezwykle szarpał mi nerwy też Stefcio. Dobrze, że mu Damon wygarnął, że jest egoistą i robi to tylko po to, by odzyskać Elkę. Taki jest właśnie szlachetny, epicki Stefcio.
Wracając do rozmowy dziewczyn tak myślałam, że Elka im powie o seksie z Damonem. I jeszcze jak go broniła&lt;3
Tyler jako samiec alfa był boski&lt;3 Ogólnie mi się bardzo podobało jego zachowanie i jak pomyślę, jaką przeszedł przemianę z palanta w pierwszym sezonie w super faceta już w 3 to jestem dosłownie z niego dumna;)
Damona wzruszyły łzy Charlotte, a przecież to on jest tym bad...
Podobały mi sie słowa Damona do Stefcia, ze pewnego dnia zrozumie, że nie zna go tak jak mu się wydawało.
I znowu Damon się poświecił dla brata, kolejny raz.... I nie wiem czy tylko mi się wydawało, że było porównanie, że Stefciowi też jakby zwrócił wolność, podobnie jak ma zrobić z Elką??
No to już wiemy po co profesorkowi 12 ludzików. Chcę posiąść niewyobrażalną moc... Coś mi się wydaje, że Klaus teraz się zjednoczy z naszymi ziomkami wobec wspólnego wroga.
Carol jak ją męczyło to nawet mi szkoda jakoś nie było, ale Tylera jak trzymali i tak cierpiał na widok bólu ukochanej było mi szkoda cholernie;/ Podobała mi sie też jego przemowa do innych.
No i dochodzimy do ostatniej sceny, rzeczywiście rozdzierającej serce. Łzy mi dosłownie leciały jak słuchałam rozmowy mojej kochanej Deleny;(

A swoją drogą po najnowszym zwiastunie widać, że ostatni odcinek przed mid season będzie niezły;P
A jak sexi mój słodziak Jerr wyglądał w tym promo<3;D

izka21gramowa

To ja jeszcze zdaze dorzucic swoje trzy grosze bo mi sie goscie spozniaja :P

Wiedzialam Izunia, ze wychwycisz soundtrack z Twilight. Moja pierwsza reakcja "OMFG!!!" ;) i jeszcze ta scena <3 "I'm happy" mnie rozwalilo! cute!<3 ale z tymi paznokciami jak mu wbila w plecy to juz lekka przesada :P hehe, mowilam, ze Julie ma jakies niespelnione fantazje z krwia :P:P:P Generalnie to przyrke, ze nie mogli im dac nawet jednego dzionka, gdzie mogliby sie ciumkac i tulic do siebie :P

Mam pytanie, co sie do jasnej ciasnej stalo z Caroline?!?!?! Z mojej ulubionej zenskiej postaci zamienila sie w JUDGEMENTAL BITCH!!! Damon jej sie nie podoba, profesorek od Bonnie tez nie, wszystkich tylko krytykuje! Podobalo mi sie za to Girls Night Out ;) oczywiscie dopoki Caroline jej nie zepsula :/ jak te hubrydki ja porwaly to az chcialam, zeby cos jej sie zlego stalo normalnie :P

O ostatniej scenie za duzo nie napisze bo niewiele widzialam przez potok lez zalewajacych moja twarz! chcialam juz krzyzcec jak Elka "Boze, Damon! Nie zostawiaj mnieeeeeeeeeeeee! ;););)

Tekst odcinka, Damon o Stefanie w retrospekcjach: "You look like a guy I used to know" buahaha: czy tylko mi sie to skojarzylo z "Now You're just somebody that I used to know lalala" :P

No i kilka slow o promo: Oh my, oh my ... "I want to throw you back into my bed and never let you leave ..." chyba tam zejde na zawal <3