SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&tbo=d&rls=org.mozil la:pl:official&biw=1024&bih=604&tbm=isch&tbnid=sMq1lko0LOxihM:&imgrefurl=http:// www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/pretty-little-liars-spoilers-why-i s-mona-hugging-spoiler-photo&docid=Pz35FbMHDTd5GM&imgurl=http://static.wetpaint. me/pll/ROOT/photos/310/1290250114pre-260678321702612139.jpg&w=310&h=465&ei=5iG_U NKkAquK4gT-pIGQAQ&zoom=1&iact=rc&dur=11&sig=103841281424022873499&page=1&tbnh=14 2&tbnw=94&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0,i:84&tx=41&ty=35
WTF??????
Nie będzie, nie pokazywaliby tego tak w prost. Ja myślę, że on jej z dobrego serca pomaga.
No może, skąd oni się w ogóle znają?? I co ona od niego będzie chciała?? Ciekawie się zapowiada ta druga część sezonu.
no jestem w szoku to Jason ? ich chyba pogięło jak nie wiem co jeszcze jakieś wstrętne przytulanie.........
Madzia czy zaglosujesz na jedną z piosenek bo nie ma kto rozstrzygnąć sporo
I will always love you - whitney houston
shes like the wind- patric swayze
Błagam,,,,,,
A swoją drogą to ta Mona to ma chrapkę na największe ciacha w PLL, Noel, teraz Jason, tylko patrzeć jak się weźmie za resztę:P
niech te brzydactwo lepiej niech posiedzi w szpitalu dalej ..... a nie sie bierze za przystojniaków
O ludzie jeszcze 3 odcinki mi zostały:P To jest dopiero serial trzymający w napięciu;D Też Ci ta Ashley tak działa na nerwy jak mi??
tej mendy to ja nie znoszę a uwielbiam takie seriale bo to nie te nasze momentami ciepłe kluchy jak PLL tylko spiski, non stop akcja :)
No dokładnie i to taka, że szczena Ci opada co oni znowu wymyślili. I tu dostajemy do chwilę rozwiązania zagadek, które nam fundują a nie jak w PLL, tylko wciąż nowe pytania. A Emily to wyładniała w tym sezonie, prawda?? I główne pytanie: z kim ją teraz widzisz??:P
wiesz co szkoda ze nie jest z Jackiem ale coś mam przeczucie że jeszcze wróci do Daniela,,, Emily w ogóle jest piękna, Nolana uwielbiam haha dobre wieści odnośnie Asley jak obejrzysz ostatni odcinek to się dowiesz :P
Przejedzie ją coś??:P
Ja też uwielbiam Nolana,świetna postać. Wiesz co ja lubię Jacka, ale Daniela też też darzę sympatią;)
z Daniela się zrobi mała świnia....... no prawie przejedzie po niej autobus :P
ja jestem po odcinku plotkary i powiem haha ze padlam w jednym momencie, Nate to ma pociągnięcie :P
Ale jak pociągnięcie??:P Uderzył kogoś czy jak??:P
A jeszcze propo Revenge to tam nie da się ukryć najbardziej dobraną parą to jest Victoria i Conrad;D Jedno warte drugiego;P
no uderzył i to jak ładnie całkiem to zabawne było :P
Ta Condrad i Victoria to wymarzona para obłudników godnych siebie nie ma takiej drugiej ze wszystkich seriali :P
No dokładnie:P Ale wiesz co??:P Oni mimo, że potrafi.ą być okrutni, przebiegli i jeszcze kilka anty określeń, by pasowało, ale oni nie mogą bez siebie żyć i na swój pokręcony sposób się kochają.
Jestem zachwycona po 8 odc, świetny był i wiele wyjaśnił. W zasadzie nie dziwię się Victorii, że jest jaka jest, gdybym przeszła to co ona sama nie wiem co, by zostało z mojej psychiki. Kurcze ten 2 sezon jest chyba jeszcze lepszy od 1! Ci scenarzyści powinni udzielać lekcji szczególnie Marlence;D
A i nadrobiłam 9 odcinek;D
Świetny jak zawsze zresztą. No miałaś racje co do Daniela tym zagraniem z księgowym byłym Nolana mnie wkurzył dość poważnie i nie wiem czy mu to wybaczę kiedykolwiek a tak go lubiła;/ Ale tak jak mówiła Emily, on ma to w genach.
Ale przynajmniej ta szucz się wyniosła;D
I sądząc po zwiastunie to Victoria pewnie będzie chciała, żeby Emily jakos wpłyneła na Daniela.
Najbardziej mnie ciekawi plan Nolana;D I bardzo dobrze niech zniszczy ich firme:D I tak mi sie podoba razem z
Padma<3
No i Jack ma swoja prywatna walke z zemsta.
ja nie wiem gdzie ale coś kiedyś przeczytałam że emily będzie z Danielem w ciąży i podobno coś jej się zmieni z zemstą ze względu na dziecko ale nie wiem czy to tylko spekulacje
o żesz wm ordę te zdjecie szczególnie od pasa w dół to przegięcie .....
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/75222_504977429536877_103944931_n. jpg
no tak jak poaptrzylam się na zdjecie to coś mi głowa nie pasowała ....... zaś jeśli chodzi o revenge to jakoś myślę że może Emily się zbliży do Daniela jak ta menda odeszła, może żeby czuwać nad firmą Nolana
No, ale jak to sie wplata w fabule teraz??? raczej sie chyba nie zanosi na ich powrot do siebie?! czy ja o czyms nie wiem? :P
A i czy wiadomo juz co z ta lodzia???
No wiem właśnie ... Szkoda że Colton odszedł, bardzo chciałam go zobaczyć w roli wilkołaka .
no podobno mają się pojawić w jego miejsce bliźniacy ci co grali w gotowych na wszystko
Bliźniacy ?? Nic nie wiedziałam o.O a możesz podać ich imiona i nazwiska ? Widzieliście 3 sneak peek PLL :3 ?
No wreszcie mam chwilę czasu, by zrecenzować najnowszy odcinek TVD!;D
Boska scena na początku, śpiący Damon i taki po prostu szczęśliwy <3 I do tego piosenka ze Zmierzchu;D
I znowu świetna hot scena Deleny przerywana głupim gadaniem Caroline i Stefcia no proszę;/
Jak Stefan wszedł do swojego domu to powinien od razu poczuć, że pachnie seksem XD
Cały czas twierdzę, że po złamaniu zauroczenia Elka nadal będzie kochać Damona i tym niedowiarkom opadną kopary ze zdziwienia;D Czekam z utęsknieniem na to;P
Więc już wiemy dlaczego Hayley pomaga creppy prof. Chce odnaleźć biologicznych rodziców.
Scena dziewczyn jak mają ten wieczór babski jest świetna;D Super się bawiły i jeszcze jaka fajna piosenka przy tym ;D
Wkurzały mnie natomiast wymówki Caroline względem Damona. Miałam ją ochotę dosłownie rozszarpać! Nawet Bonnie się nie wtrącała i pokazywała Car, że przesadza a ta dalej. Nie sądziłam, że to się kiedyś zdarzy, ale Bonnie mnie nie wkurzała w tym odcinku:P W przed ostatnim Matt a teraz ona;D Szaleństwo dosłownie;D
Oprócz naszej kochanej Carol, niezwykle szarpał mi nerwy też Stefcio. Dobrze, że mu Damon wygarnął, że jest egoistą i robi to tylko po to, by odzyskać Elkę. Taki jest właśnie szlachetny, epicki Stefcio.
Wracając do rozmowy dziewczyn tak myślałam, że Elka im powie o seksie z Damonem. I jeszcze jak go broniła<3
Tyler jako samiec alfa był boski<3 Ogólnie mi się bardzo podobało jego zachowanie i jak pomyślę, jaką przeszedł przemianę z palanta w pierwszym sezonie w super faceta już w 3 to jestem dosłownie z niego dumna;)
Damona wzruszyły łzy Charlotte, a przecież to on jest tym bad...
Podobały mi sie słowa Damona do Stefcia, ze pewnego dnia zrozumie, że nie zna go tak jak mu się wydawało.
I znowu Damon się poświecił dla brata, kolejny raz.... I nie wiem czy tylko mi się wydawało, że było porównanie, że Stefciowi też jakby zwrócił wolność, podobnie jak ma zrobić z Elką??
No to już wiemy po co profesorkowi 12 ludzików. Chcę posiąść niewyobrażalną moc... Coś mi się wydaje, że Klaus teraz się zjednoczy z naszymi ziomkami wobec wspólnego wroga.
Carol jak ją męczyło to nawet mi szkoda jakoś nie było, ale Tylera jak trzymali i tak cierpiał na widok bólu ukochanej było mi szkoda cholernie;/ Podobała mi sie też jego przemowa do innych.
No i dochodzimy do ostatniej sceny, rzeczywiście rozdzierającej serce. Łzy mi dosłownie leciały jak słuchałam rozmowy mojej kochanej Deleny;(
A swoją drogą po najnowszym zwiastunie widać, że ostatni odcinek przed mid season będzie niezły;P
A jak sexi mój słodziak Jerr wyglądał w tym promo<3;D
To ja jeszcze zdaze dorzucic swoje trzy grosze bo mi sie goscie spozniaja :P
Wiedzialam Izunia, ze wychwycisz soundtrack z Twilight. Moja pierwsza reakcja "OMFG!!!" ;) i jeszcze ta scena <3 "I'm happy" mnie rozwalilo! cute!<3 ale z tymi paznokciami jak mu wbila w plecy to juz lekka przesada :P hehe, mowilam, ze Julie ma jakies niespelnione fantazje z krwia :P:P:P Generalnie to przyrke, ze nie mogli im dac nawet jednego dzionka, gdzie mogliby sie ciumkac i tulic do siebie :P
Mam pytanie, co sie do jasnej ciasnej stalo z Caroline?!?!?! Z mojej ulubionej zenskiej postaci zamienila sie w JUDGEMENTAL BITCH!!! Damon jej sie nie podoba, profesorek od Bonnie tez nie, wszystkich tylko krytykuje! Podobalo mi sie za to Girls Night Out ;) oczywiscie dopoki Caroline jej nie zepsula :/ jak te hubrydki ja porwaly to az chcialam, zeby cos jej sie zlego stalo normalnie :P
O ostatniej scenie za duzo nie napisze bo niewiele widzialam przez potok lez zalewajacych moja twarz! chcialam juz krzyzcec jak Elka "Boze, Damon! Nie zostawiaj mnieeeeeeeeeeeee! ;););)
Tekst odcinka, Damon o Stefanie w retrospekcjach: "You look like a guy I used to know" buahaha: czy tylko mi sie to skojarzylo z "Now You're just somebody that I used to know lalala" :P
No i kilka slow o promo: Oh my, oh my ... "I want to throw you back into my bed and never let you leave ..." chyba tam zejde na zawal <3