Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

A poza tym Katarzynki były, fajny prezent imieninowy miałam, nie ma co.

katia_2007

A no faktycznie bo to Katarzynki były.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to super w końcu jakaś sprawiedliwość..... kto mi powie kim jest ten koleś co przyjechał do miasteczka w OUT i co ukrał książkę Harremu ?

monisia99

Taki brunet przystojny na motorze??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

taaa ten na motorze.... co to za jeden bo jak na razie się nie wyjaśniło

monisia99

To Pinokio. On jako chłopiec pilnował Emmy, z nią był w szafie jak wylądowali w normalnym świecie.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

hahah dobre hehe :P Pinokio nawet nie podobny nos mu nie rośnie :P

monisia99

Ale drewnieć zacznie:P

izka21gramowa

Czemu jej tak chamsko zaspoilerowalas?! :P odebralas jej cala przyjemnosc z ogladania xD pamietasz jaki to byl fun jak ludzie snuli domysly kim jest August xD a potem taki SZOK jak wyszlo na jaw, ze jest Pinokiem xD

sandra_crashdown

No chciała wiedzieć, to jej powiedziałam:P
Ja bym jej radziła szybko oglądać, bo tam Hook czeka;D
Właśnie koncze ogladac najnowszy odcinek OUAT:P

izka21gramowa

Ja jeszcze nie widzialam :( a fajny jakis??? ;>

sandra_crashdown

Fajny, fajny oglądaj:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

spokojnie ja naprawdę chciałam wiedzieć kim jest koleś bo już mnie wkurzać zaczął :P

monisia99

Mnie teraz Hook wkurza:p Nie mogę rozgryźć jego intencji:P

izka21gramowa

Oł noł ;( czy to znaczy, ze moge zapomniec o Hemmie??? ;(

sandra_crashdown

To czekaj oni już mają taką nazwę stworzoną przez fanów??:P
Czy ja wiem ja wciąż mam nadzieję, że jednak nas mylą i w ostatecznej scenie czy tam konfrontacji on stanie po właściwej stronie. Czy to było serce Aurory??

izka21gramowa

Jakie znow serce??? :P jeszcze nie ogladalam odcinka :D

sandra_crashdown

Aha myślałam, że już oglądałaś:P

izka21gramowa

Okay ogladnelam nowe OUaT i jestem mega wkurzona! Co Ci scenarzysci maja przeciwko przystojnym kolesiom w tym serialu?! Zaden z nich nie moze odgrywac jakiejs fajnej, dlugoterminowej, pozytywnej roli :( najpierw zabili mi szerfyfa, pozniej pozbyli sie gdzies niewiadomo gdzie Augusta, potem zginal Phillip a teraz zrobili z Hooka choragiewke na wietrze, ktora i tak pewno zginie w nastepnym odcinku ;(

A tak poza tym, moment w ktorym Charming i Sniezka sie spotykaja w ognistym pokoju byl taki cudowny! <3 i te ich firmowe juz "You found me" :):):) szkoda tylko, ze nasz ksiaze teraz sobie zapadl w zimowy sen :P

A no i generalnie rozwalil mnie motyw z serduchem! akurat kiedy zaczynalam lubic Aurorke nasza ...

Zwiastun do 2x09 mnie zalamal bo lektor uparcie powtarzal Winter Finale co oczywiscie oznacza gigantyczna przerwe i jak sprawdzilam, ze nowych odcinkow nie bedzie do stycznia to mi sie odechcialo :/

sandra_crashdown

Ale kochana ja na to patrzę inaczej, tylko do stycznia, szybko to minie;) Co do Aurorki to też mi się to nie podobało;/
Tylko mnie ciekawi jak ten Hook cały jej to serce wyjął??To co on też potrafi czarować?? Wiesz ja cały czas wierzę, że on w końcu wybierze Emmę i stanie po ich stronie. I mam nadzieję, że go nie kropną:P

izka21gramowa

Ja mysle, ze on sie tej sztuczki z sercami od Reginy nauczyl bo w zwiastunie do nastepnego odcinka jest ich wspolna scena to pewnie z przeszlosci gdzies jak sie spotkali w bajkowym swiecie :)

Ja cos mam dziwne przeczucie, ze wlasnie zginie :( na forum OUaT krazy plota, ze przejdzie pierwszy przez portal i natknie sie na pulapke zastawiona przez Regine i Golda i zginie ;(

sandra_crashdown

No przestań!;( On nie może zginąć;(

izka21gramowa

Ja sie autentycznie pogniewam z tworcami jak mi kolejnego slodziaka zabija! :(

sandra_crashdown

No ja Hooka bardziej lubie nawet od Myśliwego!:/

izka21gramowa

Uuuuuuu coz za stwierdzenie kontrowersyjne :P hehe, ja jeszcze chyba nie, ale zobaczymy ;P im dluzej zostanie tym ma wieksze szanse, zeby mnie kupic xD

sandra_crashdown

Tzn Myśliwy był słodziak i w ogóle:P Ale Hook mnie jakoś tak z innej strony podbiera:P Tak z tej Jacka Sparrowa i Damona:P

izka21gramowa

Ejjjjj nie zapedzajmy sie :P Damon jest jedyny w swoim rodzaju i nie mozna go porownywac do jakiegos niewypierzonego jeszcze goscia, ktory lata z hakiem zamiast dloni xD

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Tak nie mam zbytnio czasu, aby przeczytać o czym rozmawiacie, tak więc strzelam że o "Pamiętniki Wampirów" ?

Wikaa_161

Zależy o jaki temat Ci chodzi;) Aktualnie rozmawiamy o Once Upon a Time;)

izka21gramowa

Ale bylo male porownanko do Damona, wiec o TVd w sumie tez ;)

sandra_crashdown

"Ja się zastanawiam jak to jest możliwe, że mnie nie ma w grafiku dla Damona:P

izka21gramowa

Hahahaha jak to sie stalo??? :P nie zdazylas sie zapisac czy co???:P

sandra_crashdown

Pojęcia właśnie nie mam;P

izka21gramowa

A propos grafiku:D Toby ma od dzisiaj zakaz noszenia w moim domu koszulki ;)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_me44syzvxK1rj4v9oo1_500.jpg

sandra_crashdown

No pewnie, że on jest niepowtarzalny, dlatego go stawiam za wzór:P
Sandy to nie jego wina ze mu odcieli:P

_Joy

O nieeeeee :( dziewczyny czytalyscie to?!?!?!

- Spencer całkiem się zmieni po tym jak dowie sie, że Toby jest A. Zacznie wykorzystywać innych , szczególnie Wrena.
- - W finale Wren ukaże się nam z takiej strony, której jeszcze nie widzeliśmy
- Czy Wren jest dobry? „Bez komentarza”

NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;(;(;(

ocenił(a) serial na 6
sandra_crashdown

Może dlatego że też poczuła się wykorzystana?

Liwkaaa

Echhh, jakos mnie taka argumentacja nie przekonuje ... czemu mialabym innym wyrzadzac krzywde tylko dlatego, ze ktos mnie zranil?! :/ to taka hardcorowa wersja teorii "oko za oko" bo nie mscisz sie na sprawcy krzywd tylko na zupelnie niewinnej osobie :( [hehe, chyba niewinnej :P]

ocenił(a) serial na 6
sandra_crashdown

Ale w tym serialu wszystko jest możliwe..poczuła się zdradzona,złamane serce i takie tam:D::D:Tobby na zdjęciu wyżej....brak słów,gdzie on był jak ja męża szukałam....ehhh cudo

sandra_crashdown

Sandy co za cudowny avek <3 ;D Czyżby Cię zainspirował nowy chapter??:P

Co do waszej dyskusji to też mnie niepokoją te spojlery... No bo z jednej strony będzie wykorzystywać Wrena, z drugiej niby ma być tym złym?? Choć szczerze mówiąc wątpie, że on też się okaże członkiem A teamu prędzej będzie w coś zamieszany, żeby chronić Spenc:P

izka21gramowa

Tak, tak ;D mow mi tak jeszcze! :P kupie teraz kazda nawet najbardziej naiwna scieme, zeby tylko wybielic mojego Wrena :P:P:P

a co do avka ;D no powiedzmy, ze inspiracja chapterem :P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

kurde...:( już myślałam że będzie coś w stylu ; po tym jak Spenc dowie się że toby jest A rzuci się w ramiona seksownego Wrena ' Zawiodły mnie te spoilery ;/
OOO to czekam na ten chapter na mailu kochane! :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Aww ... jak ja nienawidzę Wrena, nawet nie wiem za co xDD Ale szlag mnie trafia, gdy choć zamieni jedno słówko ze Spencer xDD Jednakże gdy jest sam ... w moim mniemaniu może ujść w tłoku :DD (jakby co nie obrażam tu nikogo kto uwielbia Wrena)

Wikaa_161

Ale jak możesz nie lubić naszego słodziaka Wrena??:P To kogo lubisz z męskiej populacji PLL??:P

Wikaa_161

My tu chyba lubimy z meskiej kadry wszystkich, oprocz Quasimodo :P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Haha, każdego oprócz Wrena, no jego to totalnie znieść nie mogę xDD

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

Proszę nam nie obrażać Wrena, bo normalnie wyrzucę stąd xD

Nie wierzę, że Wren jest w A-teamie, przecież on nie znał samej Alison, a jak na razie są w niego zamieszane same osoby, którym jakoś Ali uprzykrzyła życie. Ja inaczej sobie tłumaczę to, że poznamy inną stronę Wrena, może zacznie jakoś wlaczyć o Spencer.

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Hehe, spróbuję już na niego nic nie mówić xDD.
Sądzę że Wren jest zbyt ... łagodny aby być w A-Team ?

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

Dziewczyny weźcie mi coś wyjaśnijcie w OUT dopiero w 1 odcinku 2 sezonu ? Bo jak nie wiem co ja go wcześniej nie widziałam ......

Mamy dogrywkę w piosenkach więc proszę mi tu szybciutko głosować na jedną z nich .....

Shes like the wind- patrick swayze- dirty dancing
I will always love you- whitney houston - bodyguard

Jedna z tych piosenek przejdzie do ścisłego finału..... :)

Ja to wcale nie rozumiem jak to można nie kochać Wrena ? Ten jego styl mówienia, akcent do tego przystojniak :) Jak z mojej ulubionej postaci Spencer zrobią zołzę to się zdenerwuję ......

ocenił(a) serial na 7
monisia99

tzn pojawił się nasz serialowy Wren w 1 czy 2 sezonie ?