Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

sandra_crashdown

Ja bym nie wychwyciła??:P Kochana:P Ja soundtrack z pierwszej części znam na pamięć;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

oberzałam dziewczyny i załamać się można ..... oj ostatnia scena była tragiczna aż łzy cisnęły się do oczu aj to nie może być prawda jak jej uczucia się ulotnią..... aj nie będę nawet nic pisać bo wy wyczerpałyście temat, jedynei co napiszę że Caroline to straszna suk....aaa

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Dziewczyn nasz najprzystojniejszy wampir świata obchodzi dzisiaj swoje 34 urodziny :) Ian wszystkie najlepszego :P

A o to filmik który przygotowali dla Iana fani :)
http://www.youtube.com/watch?v=wHKdWhDDSuo&feature=player_embedded

monisia99

Happy b-Day Ian, slodziaku moj! <3 ;)

ktos ogladal juz nowe Glee? Fabularnie takie sobie, ale o dziwo Sam i Britt byli calkiem uroczy razem :) "Something stupid" fajnie im wyszlo :) mile zaskoczenie jak dla mnie.
"All that Jazz"- nasuwa mi sie tylko jedna mysl: Kate Hudson rzadzi! :)
Oba wykonania Rachel na gali przepiekne! Kurt natomiast juz srednio na jeza :/
Na koncowym utworze "Don't dream it's over" poryczalam sie jak glupia :P nie wiem, moze dlatego, ze uwielbiam ta piosenke w oryginale, a moze tez dlatego, ze sama scenka byla po prostu przecudna! <3 w kazdym razie caly odcinek oceniam bardzo, bardzo pozytywnie :)

PS. Monia, James i Jahemane pokonali Christophera i walka toczy sie juz tylko miedza ta dwojka :) wyniki jutro :) dam znac ktow ygral, jesli sobie tego zyczysz ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no oglądam właśnie x factora :P cudne wykonania biednej Nicole wysiadł mikrofon hehe :P powiem szczerze że James mniep orywa tym wykonaniem Marvina Gaye a do tego pocałował w główkę Tulisę :P Nicole powinna być dumna ze ma dwoje wykonawców w finale :P A do tego Jamesowi chyba spodobała się ta laska z czarnymi włosami :P co szły do niego z ostatniej piosenki :p

Glee świetne było choć nie nzoszę something stupid całkiem znośne było i nawet Brit i Sam są całkiem słodcy :P Wykonanai Rachel przepiękne i Kurta uważam za najlepsze jakie widziałam :) Nie no odcinek boski i czekam na następny bo świąteczny a te najbardziej lubię

Sandy napsiz mi koniecznie kto wygrał !!!!!

monisia99

jestem dzisiaj NAJSZCZESLIWSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!! James wygral!!!!!!!!!!!!!!!! <3

To jak pocalowal Tulise w glowke rzeczywiscie bylo cudowne ! :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no i super w koncu ktoś wygrał kto był w mojej finałowej trójce :) Oby chłopaka dobrze poproawdzili i nie spieprzyli mu kariery :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Zgadzam się w stu procentach ze wszystkim co napisałyście, nie chce mi się pisać długaśnej recenzji ;P

No ale w takim skrócie: Stefcio i Caroline mnie strasznie wkurzali (a zwłaszcza Caro, już nawet Bonnie mi nie działała na nerwy!), ta scena na początku... pierwsza myśl "PIOSENKA ZE ZMIERZCHU!" xD No i Damon był taki szczęśliwy... Słodziak <3 Szczerze Wam powiem, że jeśli profesorek ma być główną złą postacią w tym sezonie to coś się scenarzyści nie postarali. Serio, zero tajemniczości, zero dreszczyku, kompletnie nic w nim nie widzę. No i tak cholernie się cieszę że Elenka w końcu tak przygadała Caroline a Damon Stefciowi. IN YOUR FACE BITCHES! No i nie wiem czy oni ze sobą zerwali, czy nie... Ale Delena to i tak endgame, mówię Wam ;

ocenił(a) serial na 7
_Joy

to w finale jest jahmene I james czy ktos jeszcze to fajnie to juz dzis final o kurde mam nadzieje ze james wygra, odczytaj wiadomosc na gg

monisia99

No juz tylko oni w dwojke zostali :) Tez trzymam kciuki za Jamesa <3

Wiadomosc odczytana i odpisana nawet ;) :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tak właściwie to o czym Wy rozmawiacie? xd

_Joy

O XFactor UK ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Aaaa. Też kiedyś oglądałam jedną serię/sezon (nie mam pojęcia jak to się nazywa xd), to była ta z One Direction :D Potem stwierdziłam że to tylko psuje mi nerwy i zdecydowanie negatywnie wpływa na serce xd

_Joy

Szkoda, ze nie ta aktualna bo rodzi nam sie wielka, swiatowa gwiazda w tej edycji :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To prześlij mi jakieś linki z występami tej gwiazdy, chętnie pooglądam ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Madzia Ty mi zagłosujesz w końcu czy nie będę płakać .....:(

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Nawet nie wiedziałam że jest jakieś głosowanie Moniu ;o A na której stronie mniej więcej to jest? Bo nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja już myślałam Madzia że Ty mnie nie lubisz i specjalnie nie głosujesz :P

masz do wyboru

She's like the wind- patrick swayze - dirty dancing
I will always love you- whitney houston- bodyguard

monisia99

Sprawdz poczte slodziaku ;)

monisia99

Ja proponuje, zeby przeszly obie piosenki i jedzmy juz z nastepnymi piosenkami ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaaak bo widzę że nie ma kto rostrzygnąć nominacji :P

Otwieram tymczasem kolejne głosowanie :)
“Dumka na dwa serca” Edyta Górniak & Mietek Szcześniak – OGNIEM I MIECZEM
“El Tango de Roxanne” Ewan McGregor, Jose Feliciano, Jacek Koman - MOULIN ROUGE
“Remember” Jose Groban & Tanja Tzarovska – TROJA 3

monisia99

ocenił(a) serial na 7
monisia99

monisia99

El Tango de Roxanne” Ewan McGregor, Jose Feliciano, Jacek Koman - MOULIN ROUGE

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ocenił(a) serial na 7
monisia99

El Tango de Roxanne” Ewan McGregor, Jose Feliciano, Jacek Koman - MOULIN ROUGE

ocenił(a) serial na 7
_Joy

jakie wszystkie jednogłośne :P

_Joy

http://www.youtube.com/watch?v=QukmpmDFXTw
http://www.youtube.com/watch?v=JUeEcdS-aa0
http://www.youtube.com/watch?v=ZHL6wiGUymI
http://www.youtube.com/watch?v=Y-1MR5awfx4
http://www.youtube.com/watch?v=3KPwN8C2LRM

To tak w skrocie moje ulubione ;) <3

sandra_crashdown

https://www.youtube.com/watch?v=vYPP45EOInA&feature=g-high-u

izka21gramowa

Zabieraj te brudne lapy od mojego brata, wiedzmooooooo :P

sandra_crashdown

http://www.filmweb.pl/news/Z+%22Nastoletniego+Wilko%C5%82aka%22+do+%22Arrow%22-9 1419

Haha Sandy czyż to nie wspaniala wiadomosc??:P I jak ma by cwazna postacia to chyba zostanie na stale w obsadzie, prawda??:P I juz go widze jak fajnie bedzie wygladal z Thea;D

izka21gramowa

OMG!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie mialam Ci cos powiedziec ostatnio, ze mi sie snilo, ze bylam siostra Olivera i moim chlopakiem byl wlasnie Colton!!!! ale SZOK!!!!!!!!!!!! wysnilam przyszlosc ;D

sandra_crashdown

Hahaha XD Padłam;D
To weź mi wyśnij moja przyszłość co??:P

izka21gramowa

Zebym to ja wiedziala jak to dziala to bym i sobie wysnila ;D
Generalnie to sie ciesze, ze znowu zobaczymy Coltona :) bylo mi troche przykro, ze juz go nie bedzie w Teen Wolf, ale chociaz w Arrow sie pojawi :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Wooow... Świetny! <3

_Joy

Recenzja TVD jak co tydzień do Was płynie :P

Pierwsza scena: czegoś tu nie rozumiałam :/ Damon mówi Elce, że przez tą całą SIREBOND wszystko co wydaje jej się, że czuje, może nie być prawdziwe! he?!?!?! a czy aby nie ustalili już w poprzedni odcinku, że to nie ma wpływu na uczucia tylko na działania?! ja chyba oglądam ten serial uważniej niż sami zainteresowani :P

Generalnie już mi się chciało ryczeć jak Jer zaprosił Elkę do środka i potem zaraz chciał ją zabić :( to takie przykre było :( uwielbiam ich jako kochające rodzeństwo :) cieszę się, że potem się wszystko naprawiło :) mam nadzieję, że Jeremy nie udaje! :P Najfajniejszy w tym wszystkim był oczywiście Damon przy Bonnie i Jeremym: "Oh, this is not awkward at all. I'll be anywhere else", hahahaha :D

Klaus jak jakiś psychol-maniak-socjopata :P ubabrany krwią i rzeźniczył z tą maczetą czy co to tam było :D masakiera! w ogóle dziewczyny, nie wiem jak wy, ale ja chyba straciłam sympatię do naszego Klausika. Scena zabójstwa matki Tylera przelała szalę goryczy! była okrutna i zbędna jak dla mnie! jeszcze gdyby jej szybciochem wyrwał serce to mogłabym to jakoś przezyć, ale ... UTOPIENIE w fontannie?!?!?! błagam! to za dużo jak dla mnie ... tym samym nie mam już wątpliwości z kim wolę Caroline: FORWOOD na endgame!!! <3

Elenka z jemiołą była słodziutka, prawda?! :D a Damon mi złamał serducho! :) dlaczego pozwolił jej odejść?! dlaczego?! nie mógł chociaż raz być egoistą jak jego brat?! widać to nie rodzinne :P hehe

Mimo wszystko było mi szkoda Stefcia :( po promo jeszcze bardziej :P Ciekawe co teraz będzie z April, skoro o wszystkim już wie:D myślicie, że ją wtajemniczą czy zabiorą werbenę i zauroczą?! :D

Mój tekst odcinka to Stefcio iiiiii .... "And here you are, making post-modern snowflakes" buahahahah xD o naszym Klausiku-malarzu oczywiście, gdyby ktoś miał wątpliwości xD

sandra_crashdown

Ja nie jestem w stanie po dzisiejszym odcinku napisać recenzji:P
Dodam zatem coś od siebie do Sandy;D

No ja się boje ze Jerr mogl udawac choc moze jednak nie, oby nie. Tez ich kocham jako slodkie rodzenstwo<3

Haha a wlansie ja Klusa polubilam znowu;D Tak tak to nie zarty;D I choc bylo mi szkoda matki Tylera to Klaus zrobil to z zemsty co nie dziwie mnie.

Forwood<3 Kocham ich oboje nieziemsko;))) Musza byc koniecznie na endgame<3

W ogóle scenki Delenowe były słodkie<3 No właśnie mnie też Damon złamał tym serce, ale właśnie zrobił to wg tego, że nie jest egoistą.
Nie wiem co ta April zrobi, niech najlepiej weźmie Matta i wyjedzie w siną dal:P

Tak! Stefcio był świetny z tym tekstem;D

Ale jak mogłaś zapomnieć o boskim soundtracku a szczególnie o 2 ostatnich piosenkach:P

izka21gramowa

A tak, tak ;D Piosenki boskie :) już Ci pisałam, że ubóstwiam melodyjne świąteczne motywy, a aranżacje z TVD były zabójcze :) nawet Jingle Bells mi się podobało, chociaż nie przepadam za tą kolędą :P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No to i ja muszę coś napisać o TVD, to już przecież tradycja ;P

Szczerze powiedziawszy to specjalnie się Deleną nie przejęłam, jeszcze do siebie wrócą, MUSZĄ :P Oni są razem cudowni &lt;3
A Stefcia mi nie było szkoda. Ani troszeczkę. Działał mi na nerwy ostatnio i w końcu dostał to na co sobie zasłużył.
Tyler mnie wkurza. Tym zachowaniem 'jestem samcem alfa więc zamknę moją dziewczynę w piwnicy bo mi przeszkadza' zarobił sobie właśnie dużego minusa u mnie. Kolejnego, nawiasem mówiąc ;P I zero współczucia kiedy patrzył na te trupy, kompletnie nic. Może ja nie mam serca, nie wiem już sama ;P
Nie wiem czemu scenarzyści przyczepili się tak tej April, ale niech ją już zabiją, bo laska mi działa na nerwy samą swoją twarzą, nie komentując już jej wiecznego zachowania słodkiej idiotki.
ACH, KLEFAN I TE NAPIĘCIE SEKSUALNE &lt;333 XD (od teraz to jest mój nowy ship ;D)
No i mam nadzieję że Jeremy jest już normalny, bo nie lubię go w wersji psychicznego łowcy.
Ja tam się szczerze przyznam, że się w sumie nie dziwię Klausiowi że się wkurzył. Też bym się wkurzyła. Aczkolwiek te sceny (rzeźnia hybrydziątek i utopienie Carol) były... Nie wiem nawet jak to opisać. Brutalne, całkowicie okrutne. A zwłaszcza zabójstwo pani burmistrz, trochę mi było smutno, nawet nie była taka zła.

Ogółem, jak na mid-season finale to muszę przyznać że oczekiwałam czegoś więcej :(

_Joy

Ejjjj no pleaseeeeeeeee! :P jesteś w stanie zrozumieć Klausa seryjnego świra/mordercę, a nie jesteś w stanie zrozumieć nabuzowanego hybrydowymi hormonami Tylera?!?!?! poza tym Caroline jest obecnie tak wkurzająca, że sama bym ją zamknęła w piwnicy, gdybym mogła, więc akurat Ty'owi się nie dziwię! ;) z resztą to co oni swoim partnerom robili w tym serialu już to akurat takie przetrzymywanko to mały pikuś jest! ;)

sandra_crashdown

No to właśnie, popieram Sandy! Wcale się nie dziwię, że zamknął Caroline w piwnicy, w końcu jej powiedział, że wszystkiego co od niej oczekiwał to tylko wsparcia...a ona wtedy była po stronie przyjaciela a nie ukochanego...Jest samcem alfa, ale wątpie, żeby z tego czerpał przyjemność, raczej czuje sie za to wszystko odpowiedzialny. No i ciąży mu niezmiernie to, że Caroline jest tak blisko Klausa...A i zapomniałam nadmienić, że na początku odcinka po zachowaniu Caroline to podziwiałam Tylera, że jeszcze z nią jest. Jak dla Tyler jest jednym z facetów, którzy nie dość, że przeszli niesamowitą metamorfozę od 1 sezonu, to jeszcze jest po prostu świetnym kolesiem!;D

izka21gramowa

Bo Tyler jest świetnym kolesiem!

Jestem w stanie zrozumieć fascynację Klausem, też przez to przechodziłam, ale na Ty'a nie dam złego słowa powiedzieć. Od początku tego sezonu nic innego nie robi jak tylko się poświęca, pomaga innym i ratuje im tyłki co chwila. Wystarczy przypomnieć sobie całą akcję z Conorem, kto najwięcej wziął na siebie?! nie kto inny jak Tyler!

Jeszcze wrócę na moment do Caroline! Dziewczyna sobie randkuje z Klausem, focha się o wszystko, rzuca oskarżeniami na prawo i lewo bez wysłuchania swojego jakby nie było chłopaka, do tego ewidentnie centrum jej wszechświata ostatnio jest Stefan ... podnieść rękę kto nie miałby ochoty zamknąć jej z piwnicy! ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja Wam od początku mówiłam że za bardzo za Tylerem nie przepadam, więc proszę ze mnie zejść! :P

_Joy

Ale to nie o to chodzi:P Możesz go przecież nie lubić, ale bądź obiektywna, on się na prawdę zachowuje w porządku, jak w zasadzie teraz mało kto tam wśród nich;)

_Joy

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdhwv9EFzF1qazkdco1_500.gif

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Sorry dziewczynki że mnie tu nie było, ale muszę się trochę przyłożyć do chemii jeśli chce dostać na półrocze 3 (które nawiasem mówiąc wychodzi mi ze średniej, ale mam takiego wrednego babsztyla że muszę jeszcze poprawić połowę ocen ;/) do tego przygotowuję się na kolejny etap olimpiady z polskiego i moja babka dostała jakiegoś pier*olca na tym punkcie, że się tak brzydko wyrażę, więc swój czas wolny ostatnio spędzam z nosem w książce z chemii/ nosem w książce z gramatyki/ czytając jakieś denne lektury przy których momentalnie zasypiam.

No i jeszcze nadrabiałam ostatnio New Girl i kompletnie się wciągnęłam na caluśkie 2 dni ;P Nie wiem czy ktoś ogląda ten serial, ale i tak muszę wylać swoje żale. NO BO CO TO MA BYĆ?! Nick z jakąś striptizerką-wtf? Pasują do siebie jak pięść do nosa. Aczkolwiek muszę przyznać że nawet polubiłam Jess i jej doktorka, są super-słodcy razem :3 Ale i tak żądam żeby Jess i Nick w końcu się zeszli! Wygląda na to że narazie się na to nie zanosi niestety :c No i Cece i Schmidt... Moje serialowe uczucia zostały skopane :c

_Joy

Ja oglądam, ale właśnie jeszcze nie widziałam ostatniego odcinka :( Generalnie ubóstwiam Jess, co rzadko mi się zdarza przy głównych bohaterkach i też chciałabym, żeby była z Nickiem ... Cece i Schmidt są boscy razem, ale osobno też ich lubię ;) wiadomo, że na koniec i tak się zejdą ... to co teraz Cece wyjdzie za mąż za jakiegoś Hindusa tak??? muszę się zabrać za ten ostatni odcinek :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, zaaranżują jej małżeństwo. Oj, wiem że będą razem, ale ja chcę żeby byli już teraz! ;P

ocenił(a) serial na 8
_Joy

No właśnie mnie też tutaj osttanio nie ma , ale czaytam sobie co tutaj bazgrzecie ;* Tak samo jak Madzia mam w cholere nauki teraz i jakoś nie moge znaleźć chwilki na napisanie tutaj :( I wgl czekam na kolejny rodział Izuś ;*
TVD też jak dla mnie za mało jak na osttani odcinek połowy sezonu . Caroline od paru odcinków mnie również neisamowicie wkurza. Phuashrtagnvahgyr po prostu zamorduje scenarzystów że mi zepsuli jej postać. Damon i Elena przecudowni w ostatnich odcinkach, szkoda że D ją uwolnił ale tak jak Madzia nei przejmuje się bo czuje że to nie koniec :) Stefana nie było mi szkoda, skupiałam się na tym jak Caroline mogła mu to w ogolnie powiedziec ;/ Miałam ochote w nią czymś rzucić po prostu!
I też tak jak wy wole Jerra w tej lepszej wersji mam nadzieje ze nie udaje mój umięśniony słodziak :(
A April to już wgl do wylotki, nie moge się na nią patrzeć.. Mam nadzieje że coś z tym zrobią :)
Wgl kochane dzisiaj ide na maraton filmowy na Batmana,Jesteś Bogiem, Bonda i Nietykalnych więc zapowiada się super noc :D

ocenił(a) serial na 8
alexxa

Wiem że to w ogóle nie strona do tego,ani temat, ale czy ktoś instalował The Sims 3 Kariera piratka na 3 też piratkę i zna sie na instalacji ?