SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Przespałam się z tym i dzisiaj jakimś cudem sprawa jest dla mnie całkowicie jasna :P
"Time of my life" B.Madley & J.Warnes - DIRTY DANCING
;)
Kompletnie mi to wyleciało z głowy wybacz mi Moniu ;* (znowu xd)
Time of my life" B.Madley & J.Warnes - DIRTY DANCING
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;D!
Gratuluje, serdecznie zdrówka i szczęścia Mamusi i dzieciaczkowi;***********************************************************
Chyba najpiękniejsza wiadomość tych Świąt;)))
JEEEEEJ, GRATULACJE KOCHANA!!! ;******* Musimy w końcu sobie pogadać na gg porządnie! :D
Moje Najukochańsze Skarby,
Z okazji Świąt życzę Wam z całego mojego serduszka, duuużo zdrowia, pomyślności, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń (A ZWŁASZCZA tych mniej grzecznych, bo z Was to zbereźnice są ;P), żeby jedzonko nie tuczyło (ewentualnie poszło w cycki, jak kto woli ;P) i codziennie jakiegoś przystojniaka w łóżku ;P
Musicie mi wybaczyć że tak późno, ale dzisiaj cały dzień, pełniąc rolę przykładnej cioci zajmowałam się moimi siostrzenicami (a te małe diablice dają człowiekowi popalić ;P) i dopiero teraz dorwałam się do laptopa.
Ja dopiero dziś pomyślałam by tu zajrzeć w całym tym zamieszaniu.
Tobie Monisiu gratuluję, życzę zdrowia i szczęścia dla was obojga.
A Wam dziewczyny wszystkiego najlepszego na te święta i cały nadchodzący rok. Zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń. Pysznych potraw i wspaniałych prezentów(wierzę, że takie będą, choć żaden z przystojniaków się pod choinkę nie zmieści). :*
Nie??? A u mnie Dan wczoraj próbował się zmieścić ;D z pięknie zawiązaną czerwoną kokardą wokół szyi ;D ale wiecie ... ten jego spryt "plotkarski" xD tylko czekajcie, aż gdzieś na blogu ukaże się artykuł "Wigilia u Sandy, czyli jak zrobić komuś najpiękniejszy prezent" :P:P:P
No to chyba moja choinka jest za mała. xD
Zaczynam rozumieć o co chodzi z Damonem :D
http://ianjosephsomerhalder.tumblr.com/post/34764822346/i-want-to-make-love-to-t hat-pumpkin-ian
Hahahaha <3 Dziewczyny jeszcze raz z najlepszymi życzeniami ;)
Ja idę do znajomych ;) albo obrażę się na wszystko i zostanę w łóżku z szampanem i pójdę spać o 22:00 :P
Ja w tym roku robię imprezę u siebie. Ale chyba pierwszy i ostatni raz ;P Bo dogadać się z wszystkimi i jeszcze zrobić tak żeby każdemu wszystko pasowało graniczy z cudem. Jutro zapewne będę mieć tyle na głowie że zapomnę jak się nazywam, podczas gdy inni znając moich przyjaciół będą mieć wszystko w nosie. No ale mogę obwiniać tylko siebie, w końcu to ja wyszłam z taką propozycją ;p
Haha;D Tak to jest jak sama coś organizujesz:P Ja już nauczona doświadczeniem mam gdzieś organizowanie imprez jakichś większych:P
Monia weź się pochwal czy znasz już płeć??:P Choć patrząc na zdjęcia na fb to jeszcze nie widać po Tobie to pewnie nie;)
A idź, ciśnienie mi tylko podnosi to wszystko ;P
Płeć z tego co pamiętam to dopiero w 5 miesiącu można rozpoznać. No chyba że Monia jest już na takim etapie.
hahaha z tego co pamieam dobre Madzia to ty też masz dzieciątko ? Płeć o ile dziecko dobrze się ułozy widać na 100% w 20 tygodniu zaś już pierwsze zalążki widoczne są nawet w 16 zalezy jaka aparatura i jak maleństwo się ułoży :P to u mnie będzie widać tak dopiero na poczatku lutego :P
Ja mam brzuszek ale maleńki moze dlatego ze jestem szczupła zaś jak się ustanie bokiem to widać :P
Nie no coś Ty Monia, ja żadnych dzieci jeszcze nie mam i nie planuję, to baardzo odległa przyszłość dla mnie :P Ja po prostu jestem już ciocią i to nawet podwójną, więc trochę jeszcze pamiętam z czasów kiedy moja siostra w ciąży była, bo czasem musiałam z nią na wizyty chodzić jak mój szwagier w pracy był :P
No może ale tak na zdjęciach to nie było widać nic:P Tylko się nie nastawiaj za bardzo jak Ci powiedzą płeć, bo moja kuzynka pielęgniarka mi mówiła, że dość często się zdarza, że mówią, że jest jakaś płeć a okazuje się przy porodzie, że na odwrót;P ale najważniejsze, żeby było zdrowe;)
A Ty jak tam dobrze znosisz??:)
ja się modlę jedynie o zdrowie a płeć to pikuś :P
Wiesz co nad wyraz dobrze nie mam nudności, brzuch pobolewa czasami teraz juz mniej no i żołądek boli non stop już teraz a potem to nie wiem co będzie :P no i plecy dokuczają ale jak na ciąże to znoszę naprawdę dobrze najważniejsze że nie mam nudności wcinam dosłownie wszystko :P
Kręgosłup to rozumiem, ale czego boli Cię żołądek?? No to super, że Ci apetyt dopisuje:) To prawda, że takie się ma smaki jak ogórek kiszony a zaraz potem czekolada??:P
kobiety w ciązy boli bardzje żołądek bo są bardziej wyczulone a u mnie to wzmożone i uciska mi wszystko i ubranie stanik a jak dzidziuś będzie wysoko to chyba zawału dostanę.... taka moja dola że wczesniej mialam problemy z żołądkiem a teraz wzmożone....
Akurat ogórki kiszone nie w moim wykonaniu :P zaś jadlam ostatnio śledzie :P 25 grudnia jadlam rybe w pomidorach ,potem śledzie i za jakis czas czekoladę ale to nie ma akurat związku no i niestety miałam pierwsze witanie w toaletą a wymiotowanie sledziami to paskudztwo wiec ich juz nie ruszam :P
Ja też w domu, jak nie gorzej, bo już w piątek byłam na pogotowiu, jakieś problemy z jelitami, ale ja cały czas boję się, że to wyrostek.
To zrób jakieś badania bo z tego co wiem to można wyrostek wyleczyć tabletkami tylko trzeba wcześniej zareagować. A z moim sylwestrem się też pierniczy, wkurza mnie tam wszystko bo organizacja do bani...;/ Nie wiem czy z tego wszystkiego nie zostanę w domu;/
A to może bo wiesz ja się nie znam na tym za bardzo;) Kurcze współczuje Ci tej wizyty w toalecie<pocieszacz> Mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej!;) I będziesz się czuła super;) Ty i dzidziuś;) A masz już jakieś imiona wybrane??:)
Nie no wizytę to j mialam jedną na szczęście , imiona pi razy ok mam latweij z dziewczynką niż z chłopcem :P Ale nie zdradzam narazie bo nie wiem co bedzie :P
Heh ja pomimo braku męża czy nawet chłopaka, że już o dziecku nie wspomnę to imiona mniej więcej mam:P
Obyś się kochana dobrze czuła i Ci nie dokuczały ciążowe dolegliwości;)))
Żeby wam dziewczynki było łatwiej przetrwać te chorowite dni przesyłam wam cudowną wiadomość: książę Phillip wraca do OUaT i pojawi się już w styczniowych odcinkach <3
ja obejrzałam właśnie beauty and beast i jestem zachwycona żesz go co za przystojniak z Vincenta mhhh zakochałam się :P ciekaweconatomójmąż:P
a weź Sandy to trzeba się wciągnąć i się przypatrzeć na dodatek że zabójcze ma włosy, uśmiech do tego ciacho z niego i ten akcent achhhhhhh chyba go schowam do szafy , jak to można być tak przytojnym i chodzić spokojnie po ziemi to jest nienaturalne powinni go zamknąć :P ( w mojej klatce- nawet zrobię mu klatkę obiecuję :P
Hahaha, Monia-świrusko ;) ja tam wolę Olivera z Arrow :P zdecydowanie bardziej mój typ ;D czy chociażby Tommy <3 wciągnęłam się w Arrow masakrycznie ;D
A jak tam w ogóle urodzinowy dzionek mija? odłożyłaś mi kawałek tortu mam nadzieję xD
dziewczyny wy macie klapki na oczach nie lubię Was leeeee do okulsty proszę iść
http://worldofwonder.net/wp-content/uploads/2012/12/bullet-magazine-steven-r-mcq ueen-michael-trevino-meet-primetime-tvs-newest-heartbreakers-tyler-blackburn-jus tin-hartley-jay-ryan-harry-shum-jr-stephen-amell.png
Bullet Magazine photographed the nine hottest guys on TV. Well, eight of them, at least, and one MAYBE IF I WAS DRUNK. Standing, from left: Stephen Amell (Arrow), Harry Shum Jr (Glee), Justin Hartley (Emily Owens, MD), Taylor Kinney (Chicago Fire) and Michael Trevino (Vampire Diaries). Seated, left: Jay Ryan (Beauty and the Beast), Steven R McQueen (Vampire Diaries), Dylan O’Brien (Teen Wolf), and Tyler Blackburn (Pretty Little Liars). Click to enlarge, to hang in your locker or above your bed, omg SQUEEEEAL.
9 Comments
Hahahah zajebiaszczy koment ;D "Well, eight of them, at least, and one MAYBE IF I WAS DRUNK." hehehe ciekawe który to ten ogryzek :D:D:D
najładniesjzy jest ten pierwszy z lewej bo ten J kucay z beauty and beast a przy nim średnio wyszedł, a do tego z teen wolfa super mina
choc jak się przyjrzeć temu z arrow i z beauty nad the best to można by pomyśleć że bracia bo podobni tylko jeden z zarostem
Czy ja wiem :P zbytnio podobieństwa nie widzę :P jestem za to zbulwersowana, że przy tylu fajnych kolesiach z Glee oni wybierają tego akurat najmniej atrakcyjnego :P chyba ktoś tam jest ślepy :P można by założyć, że to właśnie on jest tym zgniłym jabłkiem w tym towarzystwie :P
Monia, łap! --> http://www.youtube.com/watch?v=osKLrBxqkuA
No ale z Twojego avka jak na niego patrzylam to myslalam ze to Olli z Arrow, wiec cos w tym jest:P Wez sie daj namowic na ogladniecie Arrow nie pozalujesz:P
Dziewczyny jak sie kicha 6 razy to na co??:P
nie wiem na co niech wujek google pomoze :P nie no się skuszę na arrow bo przystojniak z niego :P