SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)
Dziewczyny ja normalnie nie moge w to uwierzyc! Byleby nie bylo jak z Tobym, ale to by bylo juz przegiecie powtarzanie tych samych watkow, wiec generalnie ja wierze w to co widzialam :P hahaha <3 nie chce dziewczynom co nie ogladaly spoilerowac, ale .....
http://31.media.tumblr.com/87d496cb0f4af615c6069b4a4aaf0cea/tumblr_ms9aeitD0x1sy 4x1so1_500.gif
http://phuckyofeelingsho.tumblr.com/post/59604002156
http://iheartdobrev.tumblr.com/post/59602180410
<3<3<3 hahahaha
Tu jeszcze co o calej sprawie sadzi nasz ulubieniec Ian H. :P wychodzi na to z tego wywiadu, ze jest dokladnie tak jak to odebralysmy, wiec mozemy spac spokojnie do stycznia :P
http://itberice.tumblr.com/post/59603294860/pretty-little-liars-a-mastermind-sou nds-off-on
No to spełniły się wasze najskrytsze marzenia,.... Tylko dalej nie rozumiem powodów E do bycia A i napastowania dziewczyn i powiem ze sie zdziwiłam że w końcu tyle nam pokazali
Mnie się dużo bardziej podobał odcinek w którym dowiedzieliśmy się czegoś, niż te wszystkie gdzie właściwie nic się nie działo.
A moze Ezra wcale nie jest A. :P malo tam psycholow sie szlaja ulicami Rosewood?! :P moze jest po prostu kolejnym z nich, ktory przesladowal Alison, skrycie sie w niej kochal, a teraz sledzi dziewczyny w nadziei, ze te doprowadza go do miejsca gdzie ukrywa sie Ali :P tak tez przeciez moze byc.
no możliwe że nie jest A tylko nie wiem chce chronić Arię.... wszędzie piszą że że Aria jest w A teamie i tak się zastanawiam....
wkurzyłam się że odvcinek teen wolfa dopiero w styczniu tym bardziej że ostatnie 3 odcinki były boskie
Nie no watek z chronieniem juz byl w przypadku Spoby :/ blagam! nawet Marlenka nie moze byc az tak pozbawiona pomyslow, zeby powtarzac te same motywy :P
Ale Aria w Ateamie moze byc ;) mi tam pasi :P tym bardziej po tym co to babeczka powiedziala dziewczynom, ze nie bylaby taka pewna, ze Alison mogla im ufac ;)
Jestem taka szczęśliwa ;_; Ten dzień w końcu nadszedł xD
To by w końcu tłumaczyło, dlaczego Aria zawsze obrywa najmniej! (chodzi mi tu o Ezrę, a nie o teorię Arii w A Teamie ;P)
Jezu, marzenie mojego życia w końcu się spełniło... Jeszcze niech tylko przywrócą Jasona i byłabym skłonna znowu polubić ten serial ;P
Teraz lecę szukać na tumblrze śmiesznych gifów z Ezrą jako A - już nie mogę się doczekać xD Oczywiście, te najlepsze obowiązkowo tutaj umieszczę ;P
http://p-lltheories.tumblr.com/post/59185537548/leaked-pictures-from-the-hallowe en-episode-ezra
"looking good, mr fitz" xD
http://lolkabolka.tumblr.com/post/59759014483
http://undomiels.tumblr.com/post/59776222764/moral-of-the-story-never-trust-a-pr etty-writer
Hahahahahhahaha, umarłam xD
http://undomiels.tumblr.com/post/59629297645/ezra
czytałam, że serialowy Ezra jest zadowolony że jest w A teamie bo to jednak nowe wyzwanie i nowa rola
Swój do swego ciągnie xD
Co do postu Moni, pewnie nawet Harding nienawidzi swojej postaci xD (nawiasem mówiąc, Paul nie cierpi Stefana, wiedziałyście o tym? ;p)
Portal Hollywoodlife.com opublikował wywiad z Ianem Hardingiem, w którym aktor odniósł się do rewelacji, jakie przyniósł nam letni finał 4 sezonu Pretty Little Liars.
Jednym z pytań, które zadano aktorowi było to, czy ćwiczył wcześniej robienie przerażających min, na co Ian odpowiedział:
,,Nie, byłem po prostu bardzo zmęczony […] a ta ostatnia scena była kręcona w nocy. Byłem naprawdę śpiący i myślę, że ta straszna mina wzięła się z tego, że już w połowie spałem. Wszyscy mówili ‘’Wow, on naprawdę się wczuł’’, ale nie- ja byłem po prostu na wpół przytomny’’.
Harding wypowiedział się również na temat uczuć Ezry względem Arii:
,,Byłbym naprawdę zdziwiony gdyby ich nie miał. Scenarzyści mogliby to odwrócić w ten sposób, że okazałby się on zwykłym mordercą, ale czuję, że to by było tanie. Sądzę że bardziej interesującym wyborem, do jakiego zresztą pisarze mają zwykle tendencję byłoby to, że on [Ezra] kocha ją w jakiś sposób’’.
Ian zdradził również jak zareagował na wieść, że Ezra w 4×12 okazał się być częścią A-Teamu:
,,Moja reakcja brzmiała: >>okej, fajnie!< <, byłem tym bardzo podekscytowany. To ciekawe- grać tę postać przez 4. lata i nagle dostać ten cały nowy element z którym można poeksperymentować. Naprawdę chciałem to zrobić jako aktor!’’. Dodał że rozumie, że fani być może chcieliby wciąż oglądać Ezrę, tworzącego szczęśliwy związek, ale jak stwierdził, to nudne. Stwierdził też, że Ezra jako ‘’A’’ naprawdę ma dla niego sens. Odpowiedź na pytanie o swoją reakcję podsumował stwierdzeniem ,,Powiedziałbym, że moją reakcją było lekkie zaskoczenie i wielkie podekscytowanie’’.
ŹRDÓŁO: prettylittleliars.pl
-Jesteś A!
-Okay, fajnie!
Sorry, ale rozwaliło mnie to xD Ale cieszy mnie to, że wychodzi na to, że on naprawdę jest w A-Teamie, a nie coś w stylu Toby'ego ;P
Ojej, wlasnie przeczytalam, ze nie bedzie kontynuacji The Mortal Instruments ... filmu wprawdzie nie widzialam, ale cos nie chce mi sie wierzyc, ze jest az tak slaby? :/ troche mnie to zaskoczylo, ze tak urywaja tym bardziej, ze w przypadku tej konkretnej sagi wszystkie czesci sa niesamowicie istotne, no bo przeciez .... SPOILER SPOILER SPOILER ... czy przypadkiem na koncu pierwszej czesci nie okazuje sie, ze Jace i Clary sa rodzenstwem? :P w takim wypadku ludzie, ktorzy nie czytali ksiazek beda przekonani, ze tak tez w istocie jest :P dziwne to takie troche dla mnie :/
Ale przeciez nie dosc ze film zarobil niezla kase ze juz zadecydowali o kontynuacji to aktorzy odtwarzajacy glowne role kontrakty podpisali na dalsze czesci! Pierwszy raz slysze cos takiego! Wszedzie gdzie bylo o tym filmie, bylo tez ze bedzie kontynuacja...
Ale o kontynuacji zadecydowali jeszcze przed wypuszczeniem na rynek 1 czesci, a potem sie okazalo, ze wlasnie film wcale nie byl az takim wielkim hitem jak sie spodziewali. Narazie ponoc tylko przesuneli produkcje na .... uwaga .... CZAS NIEOKRESLONY :P wiadomo co to oznacza :P zreszta aktorzy ponoc juz zaangazowali sie w nowe kontrakty, wiec wyglada na to, ze chyba faktycznie nie bedzie dalszych ekranizacji :/
Ale to nie oznacza wcale ze skoro przesuneli to filmu nie bedzie. Bylo juz wiele takich produkcji ktore tak zostaly zawieszone a jednak pozniej powstaly. Aktorz yz tego co czytalalam tez sa zainteresowani dalsza wspolpraca jak tylko bedzie taka mozliwosc ;) Wydaje mi sie ze to jest tak jak gdzies czytalam ze chca w tym czasie xzeby fani znowu zaczeli sie interesowac ekranizacja i wzrosla jej popularnosc.
Fajnie by bylo bo dla mnie to ewidenta glupota ekranizowac pierwsza czesc sagi, ktora jest nieodzowna czescia wiekszej calosci :/ to nie jest nawet twilight, ktory jako tako kazdy mial swoje osobne zakonczenie. W TMI jest troche inaczej bo domkniecie wszystkich watkow dostajemy dopiero w ost czesci ksiazki.
Nom dokladnie, tam wszystko sie wyjasnia dopiero pozniej a tak to po kazdej kolejnej ksiazce zostajemy tylko z nowymi pytaniami. Mam nadzieje ze dalsze ekranizacje jednak dojda do skutku :)
No to szkoda :(
ale jako, ze jest juz dobra wersja World War Z z Bradem to ja siadam do ogladania :P
Ja widziałam, jak już wspominałam szału nie ma, ale nie było wcale aż tak tragicznie... Miejmy nadzieję że jeżeli już jednak to nakręcą to wcześniej niż za 5 lat (nie chcę sobie nawet pomyśleć, jak będą wyglądać brwi Collins xD)
Madzia, Grant Gustin (Sebastian<3) bedzie gral w Arrow, wiec teraz juz nie masz wyjscia- musisz zaczac ogladac ;D
http://www.filmweb.pl/news/Bohaterski+Flash+%C5%9Bpiewa%C5%82+w+ch%C3%B3rku+%22G lee%22-98888
Osz kurdełe... Jak się dziś wyrobię z nauką hiszpańskiego to może sobie zobaczę kilka odcinków... Tak w ramach nagrody xD
(mam tylko nadzieję że nie zrobią z niego geja... tak, ja i moje problemy xD)
Nie no, Flash chyba nie byl gejem :D hehe no chyba, ze to bedzie taka awangardowa wersja komiksu :P w koncu teraz w prawie kazdym szanujacym sie serialu musi byc watek gejowski :P (nie, zebym byla jakims homofobem czy cos! po prostu taka luzna dygresja :P).
Ja ostatnio tak bardzo się zawiodłam na tylu moich serialach, że już wolę się przedwcześnie nie cieszyć, bo nie wiadomo kiedy z czymś głupim wyskoczą ;P
SELENA <3
Nawiasem mówiąc Sandy, 1D się nam rozpada ;c W 2015 kończy im się kontrakt, dostali propozycję na kolejne 5 lat, ale raczej go nie podpiszą ;cccc Co się ostatnio dzieje z moimi obsesjami, wszystko się rozpada, wszystko! xd
No a w mojej gazecie, ktora codziennie czytam w drodze do pracy dzisiaj pisali, ze Liam dostal propozycje kariery solowej :/ kurde, myslalam, ze chlopaki sie lubia na tyle, ze beda chcieli dalej ze soba pracowac, a tu taki ... klops :/
Widzialas juz najnowszy odcinek New Girl? ja dopiero teraz sie zorientowalam, ze sezon sie nam zaczal juz :P
Wiesz, ja z jednej strony w sumie się im nie dziwię... Wyobrażasz sobie (w przypadku Louisa) mieć 28 lat i śpiewać w boysbandzie? xD Ale i tak... Troszkę jestem tym zawiedziona... No dobra, może nie troszkę, może BARDZO ;p Liczyłam że prócz tego nowego wydadzą jeszcze jeden album, no ale jak widać nic nie może pójść po mojej myśli.
Serio? Nie miałam pojęcia, że New Girl się zaczęło ;o Stęskniłam się za Schmidtem xD
No ja juz ogladnelam pierwszy odcinek 3go sezonu i jak to zwykle w przypadku New Girl bywa - bylo bardzo sympatycznie :) lubie tych swirow nieogarnietych wszystkich bez wyjatku :P
A Ty widzialam ogladnelas Arrow i nic sie nie pochwalilas jak wrazenia :P
Jak do tej pory jestem po 2 odcinkach, ale ani razu się nie nudziłam, więc mogę stwierdzić że początek bardzo fany ;D Ale już nie lubię tej całej Laurel... W sumie to nie wiem czemu, to raczej nie przez aktorkę, bo bardzo ją lubiłam kiedy jeszcze grała w Supernatural, po prostu irytuje mnie sposób bycia tej dziewczyny ;P
Wiedzialam, ze mozna na Ciebie liczyc! :P Laurel to najgorsze dziadostwo swiata :P prawie pokroju Garbusa jesli chodzi o najbardziej znienawidzone przeze mnie serialowe postacie :P
Wlasnie ja tez ja lubilam w Supernatural:P Tam byla spoko ale tutaj to jest masakra totalna:P A niestety bedzie tylko gorzej:P heh
Sandy, widziałaś nowy zwiastun Glee? Kit ze zwiastunem w sumie, widziałaś SAMA? ;P
http://www.youtube.com/watch?v=ckZC3BWyeZI
(Sorki, że z filmiku, ale nie umiałam znaleźć żadnego zdjęcia)
BOŻE, CO TO JEST, CHŁOPIE, IDŹ DO FRYZJERA, BŁAGAAAAM
Nie, nie, nie, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :( to jest taki ladny chlopak, czemu oni go tak szpeca tymi fryzurami?! :/ albo sam siebie szpeci :P bo juz nie wiem kogo o ta tragedie obwiniac :P
ale fajny ten zwiastun w sumie :) wszyscy tylko krzycza o slubie Klaine, ale ja mam nadzieje, ze sie nie hajtna :/ po co nam kurna jakies sluby?! i to jeszcze w liceum?! wiem, ze to USA, ale no ... bez przesady :P
Ja nie jestem żadnym homofobem, ani nic, ale TAK BARDZO chciałabym zobaczyć Blaine'a z jakąś dziewczyną... Dużo bardziej jarałabym się nim z jakąkolwiek dziewczyną (może być nawet Brittany, tak bardzo jestem zdesperowana xD) niż Klainem...
No bo badzmy szczere ... Blaine sie marnuje w zwiazku z Kurtem :P caly potencjal tej postaci schodzi na dalszy plan :P w ogole jak sie teraz rozstali to Blaine jakby na nowo odzyl, zaczeli mu dawac jakies fajniejsze watki i w ogole, nawet to zauroczenie Samem bylo na swoj sposob cute ;) a jak tylko pchneli go na nowo w kierunku Kurta to tak jakby tym samym ktos mu odebral polowe szarych komorek :P zaraz jakies idiotyczne pomysly z zareczynami i w ogole :/ jak nie ten sam Blaine, ktorego tak lubie :(
Naprawde juz bardziej przekonywal mnie Blam :P ale gdyby to byl moj wybor to tez dalabym Blaine'owi dziewczyne :P Brittany nie bo juz zepsula Sama wystarczajaco :P zreszta ona sie juz w Glee chyba nie pojawi skoro aktorka jest w ciazy?! wiadomo cos na ten temat? ;>