PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73326
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.11

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)

izka21gramowa

Victoria Justice :) ale to na privie Ci pokazywalam, nie na forum :P

sandra_crashdown

No wiem ze na priv przeciez:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Blake piękna jest też <3 Ja (co już zapewne wspomniałam jakieś 50 razy ;P) uwielbiam też Mirandę Kerr, to jest dla mnie ideał piękna po prostu <3

http://31.media.tumblr.com/d4b0b949944ace69a6533a85b26439e4/tumblr_mqducmRQL21qg 3iyjo1_500.gif <3

No i Emma Watson też jest przepiękna. Ale zdecydowanie bardziej wolę ją w wersji z długimi włosami i cieszę się, że już jej odrosły ;P

_Joy

Ja tez uwielbiam Mirande Kerr, ale .... jest aniolkiem VS :/

;(;(;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Amanda Seyfried jeszcze <3 I Mila Kunis <3 I Natalie Portman <3 Mam jeszcze z 15 innych, ale wszystkie mi z głowy wyleciały ;P

sandra_crashdown

oj tam:P nie przejmuj sie i ja za to nie skreslaj:P moze nie lubi tamtej haha:P

_Joy

No Miranda tez sliczna dziewczyna ;) fi meza ma fajnego:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Mąż niestety już się starzeje i to widać ;c Ech, a taki był fajny ;c

_Joy

E nie jest tak zle :p

izka21gramowa

A mi sie wszystkie cztery podobaja tak, ze och i ach! :P ale Claire to wlasnie tez kiedys mi sie az tak bardzo nie podobala jak mi sie teraz podoba :) sama nie wiem dlaczego :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A propos piękności, to Selena Gomez jest teraz cudna (zawsze była, ale teraz normalnie promienieje) *.* Uwielbiam też jej nowy album <3 Wcześniej za bardzo nie przepadałam za jej piosenkami, chociaż miałam pare, które lubiłam. Zdziwiłam się też, bo nie jestem zbyt wielką fanką tego dubstepowo-dancowego-electro czegoś i spodziewałam się masakry, jeśli mam być szczera ;P Aczkolwiek zostałam naprawdę mile zaskoczona :)

_Joy

SELENA 4eva <3 kolejny z moich idealow :P zaraz obok Nicole Scherzinger i Cheryl Cole i ... setki innych! :P hehe za duzo tego mam, ale fakt, Selenka jest u mnie na czele stawki :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Teraz niech tylko definitywnie zakończy tą całą Jelenę i nie marnuje się przy tym jeleniu ;P

_Joy

Boze, ze tez ten Bieber sie od niej nie odczepi, frajer jeden! :/ ona zasluguje na fajnego, madrego faceta, a nie takie lelum-polelum :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Na początku byli słodcy, nie powiem. Dopóki koleś nie stoczył się na dno i nie zaczęli ze sobą zrywać i wracać do siebie niczym Robsten na koniec ich związku ;P

sandra_crashdown

mi sie wydaje ze teraz jest jakby bardziej dopieszczona przez charakteryzatorow, Nina przeciez tez teraz lepiej wyglada, Candice tak samo. Ogolnie zazwyczaj z aktorkami tak jest ze z biegiem serialu coraz lepiej wygladaja.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Oprócz Matta. On zawsze wygląda tak samo źle XD

Mi się Nina najbardziej podoba jako Kath, z tymi pięknymi lokami, pewnym siebie chodem, cudnymi strojami i szpilkami &lt;3

_Joy

A no tak jako Kath jest bezkonkurencyjna mas zracje ;)

_Joy

No, ale bez grzywki :/ jakos tak mniej korzystnie wygladala na koniec sezonu jako Elena, to juz chyba wolalam ja w prostych :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, teraz ta grzywka troszkę za bardzo zaokrągla jej twarz i moim skromnym zdaniem dodaje jej nieco dziecinności.

_Joy

No tak Matt hehe, ale za to moj Jerr to wypieknial max<3 pomijajac te jego teraz za dlugie wlosy:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No, Jerr się wyrobił od pierwszego sezonu, trzeba przyznać &lt;3

Tęsknię za fryzurą Damona z pierwszego sezonu, bo była idealna &lt;3 A teraz albo ma za długie, albo znowu za krótkie ;c Ale i tak jest moim symbolem ideału, ahhahah xD

_Joy

jeju, a ja z kazdym kolejnym odcinkiem jestem blizej podciecia sobie zyl! :P az boje sie ogladac co tam wykombinowali w ostatnim bo cos moze mnie w koncu popchnac w strone tego desperackiego kroku :P haha ... po scenie, w ktorej Ezra rozmawial z dyrem czekam juz tylko az wyskoczy nam w czarnym kapturze w season final :D:D:D hehe

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja ostatnio od PPL wolę Twisted. Też jest sporo tajemnic, ale przynajmniej na razie się kupy trzyma.

katia_2007

Mam Twisted na oku, ale jeszcze sie nie zabralam ;) za to Devious Maids jest calkiem fajne, ogladnelam wprawdzie tylko 2 odc, ale spodziewalam sie po zwiastunach wiekszej kichy :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też tylko 2 odcinku Devious Maids obejrzałam, na razie nie mam zdania na ten temat.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja zaczęłam oglądać Twisted. Szału nie ma, ale źle też nie jest. Ale widziałam tylko 6 odcinków, więc liczę, że jeszcze się rozkręci :)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://smolderhalderlicious.tumblr.com/post/55968326054/lily-collins-getting-rea dy-for-the-met-gala

Ahahahaha, brwi Lilly Collins przeszły transformację xD A już myślałem, że gorzej być nie może. A jednak może. Czekam tylko aż one się zrosną w jedno XD (tak, nie lubię jej, nic nie mogę na to poradzić ;P)

_Joy

Bozeeeee, jak ja tej dziewczyny nie trawie! jak ja widze to mi sie noz w kieszeni otwiera! :P ...

A brwi ... no comment xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ciekawi mnie tylko, jak one mogły tak urosnąć. Normalne brwi nie rosną aż tak bardzo w dół ;P Chyba że to jest dorysowane, czy coś.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://argentallie.tumblr.com/post/57089249427/son-of-the-liberty

Ahahahahahhaha, zareagowałabym dokładnie tak samo XD

Mrrrr, Tom też się wyrobił, bo jako Draco był straszny, zbyt jasne włosy miał ;P Ale teraz... Mrau <3 xD

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Zgubiłam się na Teen Wolfowym tumblrze xD

http://sadpersonholdingafork.tumblr.com/post/57016514643

Aahahahahhahahaha XD

_Joy

Ahahahahaha, swiruska xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To znowu ja xD

http://argentallie.tumblr.com/post/57054831528/teenwolf-relax-guys-theyre-fine

Ważne, że się dobrze bawią xD

_Joy

Nienawidze Jennifer! :P

A w ogole to pod koniec sezonu ktos z gl bohaterow ma ponoc zginac :/ ciekawe kto :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Scotta, Allison i Stilesa raczej nie zabiją... Bardziej martwię się o Isaaca ;/

_Joy

Nie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;( ale glowni bohaterowie to chyba Ci co sa w czolowce nie? czyli Scott, Allison, Stiles, Derek i Lydia ... czy nie? :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No właśnie tu tkwi problem, bo w sumie to nie wiadomo czy chodzi tylko o tych z czołówki ;p A jeśli chodzi o tych z czołówki to w sumie mogliby zabić Lydię. Szkoda byłoby mi Stilesa, ale by go pocieszyła ta siostrzyczka Dereka ;P Jakkolwiek kocham Holland, Lydia dalej mocno działa mi na nerwy ;P

_Joy

Jak dla mnie moglby zginac Scott :D z calej piatki najmniej go lubie mimo wszystko :P wiem, ze to sie nie stanie, ale no :P za Allison tez nie przepadam, ale lubie sobie popatrzec na sliczna Crystal na ekranie :) pozostala trojka jest dla mnie nie do ruszenia! :P a jesli zginie Stiles to juz w ogole nie wiem czy sie pozbieram :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja właśnie lubię Scotta, słodziakiem jest <3 Stilesa nawet niech mi się nie ważą zabijać, bo polecę tam do nich i pourywam głowy ;P To prawda, Allison jest irytująca, ale wciąż pamiętam ją z 1 sezonu, kiedy była słodka i nie latała ze strzałami jak świruska, chcąc wszystkich pozabijać ;P Dlatego zdecydowałam się wymazać jej poczynania z 2 sezonu z pamięci i dać jej ostatnią szansę, ahahha ;P Dereka też bym nie przeżyła, bo to Derek, do kogo bym się śliniła przed ekranem? xD Więc zostaje Lydia, którą jeszcze w miarę bym zniosła ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://sadpersonholdingafork.tumblr.com/post/56891356878/mountainashhhhh-the-maj ority-of-the-money-mtv

Umarłam XD

_Joy

Ahahahaha, nie czaje motywu z dorysowanym szaliczkiem :P jak ja malo jeszcze wiem o zyciu! :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No bo Isaac lubuje w szalikach ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://sadpersonholdingafork.tumblr.com/post/56883632408/mr-sharman-on-mtv-movie -awards

Idź być przystojny gdzie indziej, nie lubię cię już ;_;

_Joy

Ale trzeba przyznac, iz "Mr. Sharman" ma cos w sobie :P <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, niestety ma... :C

Nie jest takim klasycznym przystojniakiem, ale sposób w jaki się uśmiecha, albo rzuca te cudne spojrzenia po prostu sprawia że mi nogi miękną ;P

_Joy

Ide spac, ale cos czuje, ze beda mi sie dzisiaj snily te jego cudne oczeta :P Dobrej Nocki slodziaku :*

PS. wrzucaj jak cos jeszcze znajdziesz ;) jutro chetnie se przegladne :P ostatnio swiruje na punkcie TW :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Też już idę spać, co prawda, nigdzie się jutro nie wybieram, ale pora się już zacząć przestawiać na normalne pory chodzenia spać, bo we wrześniu się chyba z łóżka nie zwlokę ;P

Ale jutro zapewne też coś znajdę, bo moja obsesja na punkcie TW też ostatnio się pogorszyła ;P

Branocki ;**** Koniecznie potem napisz co Ci się śniło xD

_Joy

http://delena-my-otp.tumblr.com/post/57318555052/nina-dobrev-at-ellie-goulding-c oncert-august-3th
http://thistvd.tumblr.com/post/57319612356
http://thistvd.tumblr.com/post/57319683018

Czy ktos temu DZIECKU moze wreszcie wytlumaczy, ze po zerwaniu z facetem nie trzeba mu wciaz publicznie udowadniac, ze sie dobrze bawi?!?!?! Raz - normalka :P dwa razy - okay , trzy razy - do zniesienia, cztery razy - lekka przesada, 20 razy - zalosny brak klasy :P, zamieszczanie stu tysiecy filmikow na wszelkich portalach spolecznosciowych, ktore by mialy to potwierdzac- kompletne do! xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Szalona...

http://smolderhalderlicious.tumblr.com/post/54526090543/nina-dobrev-flirting-wit h-a-guy-noone-knows-during

Tak bardzo samodzielna i dojrzała... Boże, ta dziewczyna jest (nie sądziłam, że tak kiedyś o niej powiem, co mnie głęboko smuci ;c) żałosna! Co ona ma mu do udowadniania, skoro to ONA sama z nim zerwała? Kimś kto powinien wrzucać takie rzeczy jest Ian, ale on na szczęście ma klasę i nie bawi się w te gierki na poziomie szkoły podstawowej ;/