PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73321
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.11

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)

_Joy

Moze zadne z powyzszych tylko chca, zeby tak wygladalo?! xD

Madzia, Ty ogladasz The Carrie Diaries prawda? Bo ja ogladnelam pilota dzisiaj i jestem zachwycona soundtrackiem <3 cudo! w nastepnych odcinkach tez jest taki fajny???

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Miejmy nadzieję...

Miejscami nudnawy, ale Austin Butler wynagradza wszystko :P No i AnnaSophia Robb jest śliczna <3

_Joy

Ale nie, chodzilo mi o sciezke dzwiekowa, czy caly czas jest taka fajna ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Szczerze to się tam nie wsłuchiwałam za bardzo w soundtrack, ale ludzie chwalą, więc chyba tak... ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

OMG odcinek TLG był boski , serial chyba jako jedyny trzyma na poziomie...... oglądajcie pilnie i podzielcie się opiniami.... jedynie napiszę że Kristen jest podejrzana dla mnie :P

monisia99

No ja juz z kilka dni temu ogladalam i tez mi sie podobal. Wlasnie tez tak kombinowalam kto tam moze byc jeszcze winny skoro Thayer, Alec, Rebecca, Jordan - wszyscy sa mega podsuwani na zywca, wiec na pewno okaze sie, ze to ktos zuelnie inny i niespodziewany. Boshhhh, jak ja bym chciala, zeby to byl Ethan - zniesc goscia nie moge! ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

o dziś jest co oglądać przedev wszystkim revenge nowy odcinek, jest i drugi sezon client list, tymczasem uciekam do fryzjera :)

monisia99

Nowy odcinek OUaT byl swietny! i jaki smutny :( odkad Emma i Snow wrocily z bajkowego swiata to byl chyba pierwszy odcinek, ktory mi sie tak naprawde podobal :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

może masz racje co do Kristen, ale mogło jej też o to chodzić, że gdy ona będzie może w przyszłości z Aleciem(nie wiem jak to się odmienia) to Thayer lepiej żeby nie był z Emmą, bo to by było coś jak kazirodztwo ;p

ocenił(a) serial na 7
littlehappygirl

odcinek revenge boski oj działo się i chciało się płakać..... co do Kristen jak dla mnie ona tutaj jest zamieszana, po pierwsze mogła dowiedzieć się że TEd jest prawdziwym ojcem Sutton, matką jest Rebekah, po za tym możliwe że wie że są dwie bliźniaczki. Teresa znała osobę z cmentarza i zapytała To TYYYYYY ? dziwne że teraz wychodzi ich zakochanie z Aleckiem i możliwe że chce się na każdym zemścić, niby taka ofiara losu a tam wiadomo co się za nią kryje ?

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://25.media.tumblr.com/e3a5acf0f138bbf9b650f09c801edcc3/tumblr_mjlvstbmya1qd ip2to1_500.jpg

Ludzie mówią, że to Jason, bo przecież on miał te poparzenia :<<< Słyszałam też, że Drew ma zagrać w jakimś nowym serialu...

Fajnie było Was poznać kochane, teraz idę się powiesić ;P

MAM DEPRESJĘ :(

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Madzia nieeeeeeee :P

Obejrzałam odcinek ale tak naprawdę to najwięcej ciekawych info to było w szpitalu, czyli wychodzi że Cece mściła się na Allison i zawiązała team przeciwko niej, razem z Moną, Toby dołączył .Gdzieś czytałam że to cece będziesz w tym czerwonym płaszczu, a sama Ali siedziała w Radley. Wren też nie jest za ciekawy i jak widać ma ciemną stronę....

monisia99

Ja Wam dam ciemna strone Wrena! :P Marlenka bedzie musiala sie ze mna najpierw zmierzyc zanim ten watek przejdzie xD

No a ze smiercia Jasona sie pogodzilam juz kilka epizodow wstecz! :( trudno, ze tez ta glupia Marlene jest taka ... glupia :P:P:P

Ogladnelam Revenge, odcinek rzeczywiscie b.dobry! biedna Ems, biedny Jack, biedny Nolan :(:(:( A TLG mnie rozwalilo! nie lubie juz tego serialu! Thayer psycholem, Alec nie zyje, aresztowali Jordana za morderstwo! wtf?!?!?!? :/

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Odcinek nie był taki zły, nie licząc mojego złamanego serca w końcowej scenie ;P Ale jednego nie jestem w stanie pojąć - Spencer na serio sie zgodziła na propozycję Mony? WTF?! Mam nadzieję, że okaże się potem, że tylko chciała zdobyć jej zaufanie, czy coś w tym stylu...

_Joy

N bank sie zgodzila po to zeby zinwigilować eteam.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Choróbsko mnie wzięło i siedzę teraz w domu do wtorku. Planowałam zacząć 2 sezon OUaT, ale jeśli mam być szczera to ten pierwszy mnie w fotel za bardzo nie wbił ;P Było dobrze, dopóki nie zaczęli zabijać wszystkich przystojniaków ;P Liczyłam na to, że może 2 będzie trochę lepszy, ale z tego co tu czytam to chyba jest wręcz przeciwnie... I jak, opłaca mi się oglądać?

_Joy

Jesli pierwszy Ci sie, az tak bardzo nie podobal to drugi tym bardziej Ci sie nie spodoba. No dobra, pojawia sie Hook, ale to w zasadzie tyle jesli o przystojniakow chodzi bo Bea jakos ciezko mi do przystojniakow zaliczyc :P no chyba, ze ktos ma inne zdanie i tu bedzie go zaciecie bronic xD Skusic Cie moze ewentualnie to, ze ponoc pod koniec sezonu pojawi sie szeryf <3 ale jeszcze nie bylo tego odcinka :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

OUTA nie bardzo mi się podoba i na razie nawet nie chce mi się odcinka oglądać...........
Nie podoba mi się że Spencer wstąpiła do A-teamu to bez sensu ....... w spoilerach było napisane że będzie Allison i szef a -teamu, jako że nie było Cece w odcinku więc to nie ona nim jest i coraz więcej moich przypuszczeń skłania się do Wrena lub Ezry .....

tym bardziej po tym tekście:W tym odcinku okaze się, że to nie Alison była mistrzem manipulacji i marionetek. Jest osoba, która górowała nad dziewczyną i jako pierwszy rozpoczął swoją grę. tryb męski ewidentnie ....

TLG jakoś dziwne zaczyna się robić i jakos szczerze powiem że Thayer mi tu na psychola pasuje jakoś jednak za nim nie przepadam, ale śmeirć Aleca jest bez sensu

_Joy

Ktos ogladal juz TVD?! :D Hahaha, taki zabawny dosc odcinek byl. Akcja moze nie posunela sie do przodu, ale za to bylo duzo smiesznych tekstow :P
#Damon do Klausa, "Things You suck at" hahaha
#Rebekah do Damona, "You're like Sherlock Holmes with brain damage" LOL xD
#Damon do Stefcia przez telefon, "It's not Me, it's You" hehehe

Co mi sie podobalo, a co nie. Przede wszystkim nie znosze tej nowej Elki! ranyyy, mam ochote jej strzelic w pysk! :P sukowatosc level hard :D jak ona mogla to wszystko zrobic Caroline?! :( jedyne co mi sie podobalo to to jak urzadzila impreze :D i jak Stefcio przerzucil Caroline przez ramie, sweet <3 kroi nam sie Steroline jak nic :D

Hiley+Klaus= HOT HOT HOT! coraz bardziej nabieram ochoty na ogladanie "The Originals" ;)

No i na koniec jedziemy do Nowego Yorku <3 hell yeah! kocham to miasto, a w polaczeniu z Delena kocham je jeszcze bardziej :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hahaha a ja właśnie uwielbiam nową Elkę się naśmiałam nieźle z jej akcji i nawet z tego że wpierdzieliła Caroline :P nagie sceny i robienie tego co jej się chche jest fajne, nie podobne do Catherine tylko na pograniczu ich dwu :P imprezka super

jak nic szykuje się Steroline i powiem szczerze że to by mi pasowało :) precz z Tylerem niech się nie pokazuje i te dzwonienie Caroline do niego jest obrzydłe :P

Hiley i Klaus to dopiero chemia aż się chciało oglądać :P nietypowe i dosyć ciekawe

Elena ma mieć podobno blond pasemka na głowie w NY :)

Co lepsze odcinek Glee boski już dawno buzia m isię tak nie śmiała , może nie pod względem fabułowym ale muzycznym znakomity....... N'sync i backstrett boys w wykonaniu mr szue jest boski , kocham go :)

Santana skradła moje serce swoim wykonaniem piosenki (tylko nie wiem jak sie nazywa :P) bosko stara jakaś fajna piosenka

Blaine w pojedynku Sue bezbłędny zaś Sue i tak przebiła wszystkich swoim wykonaniem nici Minaj :P

I tak jak mówiłam chłopak Rachel która nie jest w ciąży, jest męską dziwką co odkryła Santana a Fin spuścił mu łomot :P

Miłego oglądania :) idę szukać ścieżki dźwiękowej

ocenił(a) serial na 7
monisia99

zapomniałam dodać taniec z początkowej sceny kolesia od Rachel był obrzydliwy z tą starą babą fuuuuu

monisia99

Tez juz widzialam Glee :) whyy?! dlaczego akurat Brody?! :(:(:( ale Finn rzeczywiscie go niezle zalatwil :P hehehe ta piosenka na poczatku byla swietna, mimo ze ze stara baba :P

hahaha, w ogole Sue jako Nicki Minaj &lt;3&lt;3&lt;3 rozjechala Blaine'a tym wykonaniem "Super Bass" :P boski byl tez mash-up BB&amp;NS :) brakowalo mi tych boys bandowych kawalkow, a za tydzien chyba bedzie tez Spice Girls &lt;3 w ogole w promo Blaine pyta sie Sama czy cos do niego czuje :P:P:P whaaaaat?! :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Pozdrawiam was dziewczyny z nowego miejsca zamieszkania.
U mnie takie zamieszanie, że ledwie pół odcinka Glee obejrzałam, a o PPL i innych takich to już w ogóle.

katia_2007

A gdzie sie przeprowadzilas i czemu? ;>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To taka trochę skomplikowana sytuacja, a przeprowadziliśmy się tymczasowo do babci, żeby w międzyczasie dokończyć nasz dom.

katia_2007

Kaaaaśka oglądam Przepis i znowu sie Maciek pojawił:P I tak fajnie podrywa te Ankę:P
Coś dla Ciebie: http://i.wp.pl/a/f/film/033/11/20/0272011.jpg ;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Wiem, że jest znów Maciek, ale jakoś nie mam okazji oglądać, jak siądę to obejrzę wszystko w internecie.
A skąd ty to wszystko pamiętasz? Hmm? xD

katia_2007

No nie wiem pamiętam jakoś;D Ja o takich rzeczach to pamiętam, gorzej z innymiXD

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Hahaha xD Bo ja to zupełnie o tym zapomniałam. Ale i tak uważam, że powinna tego Szyca zostawić, każdy jest lepszy. :P

katia_2007

Ja muszę się przyznać, że nawet Szyca polubiłam po tej roli:P Aczkolwiek w 4 sezonie jest tak wkurzający, że też wolę tego:P Już nie mówiac, że Żurek to takie ciacho:D:D:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ciacho, no tak umiarkowanie, ok okłamuję sama siebie.
Gra też w przyjaciółkach jak coś. :)

katia_2007

No właśnie Kaśka okłamujesz samą siebie:p wiem, że gra, ale Przyjaciółki muszę nadrobić. Tam też gra fajną rolę;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Właśnie kogoś innego tam w końcu gra, to znaczy w inny sposób, nawet gdzieś to czytałam.

katia_2007

No można się pośmiać z niego;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

objerzałam odcinek PLL i cały mój żal wywaliłam w innym temacie, obejrzyjcie i dajcie znać ......

monisia99

Ja jestem osobiscie zalamana glupota tego serialu i nawet nie chce mi sie nic pisac o odcinku :/ najfajniejsza byla Hanna na rozmowie z Ezra, "what's he into? fast girls, fast cars? " i mina garbusa hahahahaha, chyba jej nie polubil :P

Zerwanie Ezrii --. straszne ... muahahahaa <evil laugh!> :P

Toby i jego "pretty eyes" + historyjka o chronieniu Spencer :/ wszystko przewidzialam! nuuuudy :/
Potem mamy ateam sex, kolejne nuuudy :D

A potem juz nic nie rozumialam z tego co sie dzialo na ekranie :P Melissa, Jenna i Shana sa osobna grupa?! nie maja nic wspolnego z Ateamem? a kto chcial zabic dziewczyny w takim razie skoro red Coat im pomaga?

Ezra cytuje nam Hemingwaya "All things truly wicked start from innocence" hmmm, i ktos mi powie jeszcze, ze on nie jest swirniety! :D
A akcja z samochodem przebila wszystkie absurdy razem wziete!

Podsumowujac, nic sie nie wyjasnilo, a odcinke srednio finalowy, bardziej jak przygotowujacy na final, oh well :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja swoje odczucia opisałam w 3x24 żeby nie psojlerować .....szkoda gadać

ocenił(a) serial na 8
monisia99

po prostu można się załamać, nie mam siły nawet komentować tej całej głupoty..

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Mogłoby się to już skończyć na tym odcinku, bo teraz będzie drugi A-team, skoro Mona też dostała tę wiadomość na końcu to tak wnioskuję. Po co to dalej ciągnąć?

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja specjalnie nie wchodziłam tutaj, żeby nie czytać spoilerów, dziś w końcu miałam czas, zadowolona siadam do oglądania a tu... Nie wiem nawet co o tym powiedzieć na dobrą sprawę ;P

Zerwanie Ezrii. Czekałam na to tyle czasu! W końcuuuuu! :D Teraz tylko gorący młodszy braciszku garbusa, przyjeżdżaj do miasta i to w trybie NOW ;P

I to by było na tyle jeśli chodzi o pozytywy. Teraz pora na hejting ;P

To w końcu Toby jest zły? Bo już sama się w tym pogubiłam, ale jak zrobił smutną minę to normalnie przez ułamek sekundy poczułam moją dawną miłość do niego ;P
Mona. No wtf? Chciała im zniszczyć życie i nagle teraz sobie jeżdżą razem autem? Ja bym dziewczynę na ich miejscu wrzuciła z powrotem w ten ogień, a nie jeszcze ją odwoziła do domu!
Nie czaje całkowicie już wątku z Wildenem, Melissą, Jenną i tą inną babą, która pojawiła się znikąd (żeby już tak nie mówić brzydko ;P) Ale ciekawe co było w tym bagażniku...
No i ta ręka. To już wgl. mózg roz**** ;P Nawet nie próbuję nad tym myśleć, nie mam siły.

Równie dobrze mogłabym podsumować ten odcinek jednym zdaniem: wszelkie granice absurdu zostały właśnie przekroczone ;P

Ten serial schodzi na dno. Dno i 2 metry mułu po prostu...

P.S. Zastanowiło mnie to co Ezra powiedział na lekcji "All things truly wicked start from innocence"... Powiem szczerze że z reguły nie zwracam uwagi na takie symboliczne gadanie w PLL, tylko dowiaduję się tego potem z forum, ale to akurat od razu przykuło moją uwagę. Jeszcze się tak całkowicie na Arię patrzał... Może ona faktycznie jest w A teamie? Na początku nie chciałam tego przyjąć do wiadomości ale teraz sama już nie wiem co myśleć... A może po prostu on jest psycholem, nie wiem ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Aż starach to pisać, ale czytałam że na amerykańskich forach piszą, że w bagażniku mogły być zwłoki Jasona. Oby nie.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Ja już się chyba pogodziłam z jego śmiercią... To bardzo w stylu Marlenki, zabić jedną z nielicznych postaci, które jeszcze lubię w tym serialu ;P

_Joy

Jestem swiezo po ogladnieciu TVD, wiec naskrobie Wam jak zwykle 3 slowka od siebie ;D

Zaczne moze od tego, ze Damon wygladal mega HOT w 1977 r. Nie, zeby teraz mu czegos brakowalo, ale mial takie jakies dodatkowe mrauuuuu :P hehe. Nie podobalo mi sie jak zalatwil Lexi :( szkoda mi jej bylo :( ale przynajmniej wiadomo czemu go nie znosila jak sie pozniej spotkali w MF!

Ktos mi wytlumaczy czemu za kazdym razem jak Rebekah pojawia sie na ekranie buzia mi sie smieje?! ;D jeszcze troche i bedzie moja ulubiona kobieca postacia w tym serialu ... a moze nawet juz jest, bo tej nowej Elki to nie trawie! boshhh!

Bonnie i jej krwotoki z nosa powrocily! hell yeah! :P Caroline zabija czarownice, kto by sie spodziewal?! ;) musze przyznac, ze jestem troche zagubiona, jesli chodzi o to, czego scenarzysci chca: Klaroline? Steroline? Forwood? a moze Klayley??? ;>

W ogole Silas jest bad-assem! jak zalatwil Klausika ;D niech mu w koncu dadza nowa twarz, najlepiej jakas ciasteczkowa <prosi> ;P

Jesli o teksty odcinka chodzi to mam na oku takie dwa ulubione, ktore mnie rozbawily:
# "You read the last page of the book first too?" ~ Damon
# "Do you even know how to read the map?" ~ Caroline do Klausa, "Yes, and you know who taught me? My friend Magellan" ~ Klaus ( xDxDxD!)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Przed chwilą obejrzałam i pomimo tego że stara Elenka nie wróciła, to odcinek jednak mi się podobał :D

Rebekah i Elena wymiatały po prostu ;D Nigdy nie sądziłam że to powiem ale bardzo podobało mi się jak załatwiły Damona ;P Szkoda tylko że jak Elci wrócą emocje to pewnie znowu będą się hejtowały :&lt; A szkoda, ten ship ma potencjał XDDD

Damon i Lexi... Pomimo mojej szczerej sympatii do jej postaci, jakoś specjalnie szkoda mi jej nie było, ale to nie zmienia faktu że Damon zachował się chamsko.

Bonnie&amp;krwotoki&amp;pentagramy... Nie tęskniłam, ani odrobinę ;P Kompletnie mnie nie interesują w tym serialu jakiekolwiek wątki związane z czarownicami szczerze powiedziawszy. Może to przez moje uprzedzenie do Bonnie ;P

Caroline&amp;Klaus&amp;Stefan - Ja też już się pogubiłam... Do czego to w końcu zmierza? Klaroline, Steroline? Aczkolwiek, cieszyłabym się baardzo z tej drugiej opcji, byłoby słodko :D Swoją drogą, Klaus na koniec nieźle przygadał Caroline ;P

Zmieńcie twarz Silasowi... Wszystko tylko nie Profesor Creepy! ;P

To ja się jeszcze dołączę do tekstów z odcinka:

"Stefan: Where is she now?
Damon: Maybe eating a hot dog... vendor."

"Elena: I'm not stupid.
Rebekah: Let's not say things we don't mean."

"We evil villains usually use minions to pick up our dry cleaning and that sort of thing." -Klaus xD

"People who do terrible things are just terrible people." -Caroline

I na zakończenie moja ulubiona konwersacja z tego odcinka ;DD
"Stefan: Damon, what did you do?
Damon: Let's just say it involves a 5'7'' brunette and her blonde accomplice.
Stefan: Please don't tell me this is going where I think it is.
Damon: Wrong fantasy, brother." (umarłam xD)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja objerzę jutro spokojnie :)

widziałyście jakie ciacho pojawi się w PLL i bedzie dla Arii pocieszeniem ?
http://www.etonline.com/media/photo/2013/03/24001824/ryan_guzman_121112_360.jpg

ocenił(a) serial na 7
monisia99

I ten Robert Pattinson w tle xD Całkiem fajny, ale w sumie to liczyłam na rozwinięcie wątku z młodszym braciszkiem :<

_Joy

Ahahahahahaha xD Zapomnialam o fantazjach Stefcia :P:P:P i o zjadaniu sprzedwacy hot-dogow :P odcinek jak zwykle byl wypelniony dialogowymi killerami i za to wlasnie kocham TVD! :*

A ta mordka nowego faceta Arii jakas taka znajoma! (faceta, czyt. nic nie wnoszacej postaci epizodycznej, ktora pojawi sie w gora 3 odcinkach i zapadnie sie pod ziemie, tylko po to, by dac zludna nadzieje wszystkim hejterom Garbusa!). Tez wolalabym, zeby teraz do akcji wkroczyl Wes :/ po co wprowadzac nowa postac skoro mozna jeszcze rozbudowac istniejace juz relacje i spozytkowac stara chemie z tyloma innymi fajnymi kolesiami?! patrz --> Noel, Jason, Wesley :/ co to Marlenka sobie tam zasiala zamiast mozgu?!?!?!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dokładnie, podpisuję się rękami i nogami ;P Po co wykorzystać istniejące już postacie, które mają z nią już stworzoną pewną więź, skoro można stworzyć kolejną, która i tak albo zniknie za parę odcinków, albo będzie tak, że nagle będą zachowywać się jakby nic nigdy między nimi nie było. Logika Marlenki ;P

_Joy

Echhh, my to jestesmy cale lata swietlne przed Marlene i PLL ;D

Za to nie wiem jak Wy, ale ja jestem zachwycona nowym odcinkiem Glee <3 Sam wypominajacy na samym poczatku Tinie ten epizod z nacieraniem nieprzytomnego Blaine'a mascia- bezcenne! xD pomijajac fakt, ze Sam chyba zainspirowal sie postacia Caleb'a z PLL i przestal myc wlosy ;P ale dobrze, ze nie wykrecili nam jakiegos numeru z kolejnym gejowskim romansem bo, gdyby Sam odwzajemnil uczucia Blaine'a to byloby to mega niewiarygodne!( niewiarygodnosc i brak logiki, patrz --> najnowsze odcinki PLL ;P)

W ogole muzycznie ten odcinek rozwalil system! "Wake me up before you go go" swietne! Blaine wygladal w nim przeuroczo! kocham ta piosenke! <3 nastepnie Blaine kradnacy odcinek swoim "Against all odds" <3 Darren i ten jego glos! <3 Jake tez byl swietny w swojej solowce :) "Wannabe" Spice Girls --> czekalam na ten utwor od dawna i nie zawiodlam sie :) z reszta Kitty sprowadzajaca Unique do parteru tekstem "nothing scarier than a girl with a penis" hahahaha, padlam xD

Na koniec zostawilam sobie dwa moim zdaniem najistotniejsze momenty odcinka, czyli 1. rozstanie Brochel, ktorego nie przezyje i z ktorym sie nie pogodze chocby nie wiem co! :( swoja droga swietnie im wyszedl muzyczny duet! Brody w koncu pokazal wszystkim hejterom, ze ma kawal wokalu! ;) no i numer 2. "Mamma Mia" <3 cudo, cudo, cudo! aranzacyjnie, wokalnie, wizualnie :) jeden z moich ulubionych utworow w Glee ever! <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ten odcinek nei zachwycił mnie jak wcześniejszy ale piosenki faktycznie fajne, szczególnie podobało mi się wykonanie Blaina i Jakea, Rachel czasami z tym wyciem mnie drażni......

TVD było fajne, Elenka kpiąca i jej sojusz z Rebekah całkiem fajny....... Bonnie powinna zejść z ekranu, szkoda że Caroline zabiła tą czarownicę a nie pozwoliła zabić Bonnie Klausowi , bardzo żałowałam tego no ale trudno się mówi, mają 3 masakrę i coś przeczuwam że Klaus się zjawi w NY.

Damon z lat 70 był boski :P

Arrow dosyć ciekawe, wilkołak w woofla stwierdzam jednoznacznie nie podoba mi się jako facet ten jego garbaty nos i piegi........ Mikali już nie ma więc ciekawe kim zajmie się Arrow....