SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)
Te Like crazy oglądałam chyba po łepkach i jej nawet tam nie widziałam, a tego do spziku kosći nie widziałam, wiem że zn ią jest teraz jakiś horror podobno
Do Like Crazy juz sie przymierzam od wiekow i cos zabrac ostatecznie nie moge :P a ten horror to chyba House at the end of the street, tak? no wlasnie musze ogladnac jakos na dniach :)
OMG! Mozna juz chyba oficjalnie oglosic, ze PLL siegnelo dna ostatnim odcinkiem :/ poziom glupoty przekraczal dozwolony poziom, na ktory jestem w stanie przymknac oko i to dosc znacznie :/
Zacznijmy od doroslej kobiety(Ashley), ktora jej 16letnia corka namawia do zatuszowania przestepstwa i ta oczywiscie sie zgadza :/ blagam!!! takie rzeczy tylko w PLL!!! Nastepnie ktos podrzuca im auto Wildena do garazu(sic!) a "ponadprzecietnie" inteligentna jak zwykle Hanna spycha je do wody!!! no po prostu rozrywka w czystej formie :/ czy ja tego wczesniej nie zauwazalam, czy ten serial zawsze byl taki glupi???!!!
W ogole nie ogarniam, jak Boga kocham! Koles jej robi tyle swinstw, wspolpracuje z jej najwiekszym wrogiem, chce zabic ja i jej przyjaciolki, a ona dalej dostaje ataku placzu na wiesc o jego smierci?! malo tego, totalnie jej odwala, ze laduje w psychiatryku?!?!?!?! whaaaaaat?!?!?! nie chce byc nieczula, ale jestem prawie pewna, ze gdyby to spotkalo mnie to milosc do takiego gostka by mi przeszla jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki :P:P:P
To samo tyczy sie Ezry :/ ten jego dzieciak jest tak samo przyglupawy jak ojciec xD w ogole to serio?! serio?! zabrali dziecko na ostry dyzur bo zadrapalo sobie podbrudek?! hahahah, w takim razie jak ja za malolata spadlam z drabinek i zdarlam sobie do krwi kolana, dlonie i lokcie to powinnam byla chyba wyladowac na intensywnej terapii!!! hahahahahah
Chcialam napisac, ze jedyne co mnie w tym odcinku zaciekawilo to to skad gosciu w warsztacie znal imie Emily, ale po glebszym namysle stwierdzam, ze nie, wcale mnie to nie ciekawi :P:P:P hehe
Odcinek ocenilam na 1/10 i tego sie trzymam! Byl fatalny!!!!
mi sie nawet podobał choć fakt faktem absurdy jak zwykle się pojawiły..... no taka matka pytająca córkę co robimy z ciałem i o tego słuchająca jej poleceń jest absurdem...... Hanna ze swoimi głupimi pomysłami nie myśli wcale a do tego to logiczne że ciało auto ktoś znajdzie jak będzie łowić ryby ......
Emily i te jej dowierzenia że Toby nie jest tym złym są taki naiwne że nie chce się patrzeć na nią jak można być takim naiwnym ........
Ta cała akcja niby z ciałem i że to Toby to dla mnie ukartowana jest żeby dziewczyny a szczególnie Spencer nie szukali go i stracili trop co do A, ten wieniec był przesadzony a do tego Mona nad jeziorem i zwłoki. zważywszy na fakt że toby ma pojawić się w ostatnim odcinku i ma całować się ze Spencer- gdzieś przypadkiem wyczytałam......
Oj Aria i ta cała akcja z Ezrą przesadzona, widać że teraz będzie się wszystko dziać żeby ich odsunąć od siebie bo to normalne że dziecko jest najważneijsze ....
Sandy objerzyj TLG calkiem ciekawa końcowka
Ogladnelam :) ciekawa koncowka, ale pewnie znowu bedzie jakis twist :P generalnie serial podobal mi sie znacznie bardziej kiedy wszystko zmierzalo ku temu, ze Emma powinna byc z Thayerem :/ teraz wszystko zmierza ku temu, ze to Thayer zabil Dereka i jeszcze ta wielka epic love Emmy do Ethana :/ blehhhh :/ za to coraz bardziej lubie Aleca - taki fajny gosc sie z niego zrobil. Naprawde kocha swoje dzieci i chce jednak dla wszystkich chyba dobrze ;)
tak się wtrącę o ile można. TLG - co do Aleca to uważam tak samo, gdyby nie on byłoby nudno, ale najważniejsze, że wszystko co robi tak "tajemniczo" tak naprawdę dla dobra swoich dzieci - przynajmniej ja to tak rozumiem:)
PLL - chyba jestem jedyną, której odcinek się podobał, albo w nielicznym gronie:) Fakt, wymieniłabym od cholery faktów, które kompletnie nie trzymają się kupy i niby mi się nie podobają - ale gdyby nie to byłoby nudno, a tak przynajmniej się coś dzieje.. a raczej dużo się dzieje.
Aria i Ezra - boję się, że robią im chwilunię, przerwę (jakiś problem pomiędzy nimi musi być) aby potem żyli happy ever after. tak bardzo bym chciała aby to już był koniec ich związku. Ogółem nie mam nic do Ezry, ale ile można ich oglądać razem? Zrobiliby nam jakieś sceny jej i Jasona.
* dziecko co trafiło od razu do szpitala bo spadło z łóżka... przesada?
Hanna, Aria = zepchnijmy auto do wody, funfunfun, najcudowniejszy pomysł jaki mógl im wpaść do głowy. A matka hanny, która się słucha swojej córki - też nie leprsze.
Toby na bank żyje. Chociaż na początku odebrałam to wszystko jako, że przez to, że Emily zaczęła go szukać - A sie dowiedziało, że Spencer się wygadała, a Toby chciał tak naprawdę im wszystkim pomóc. Dlatego napisał sms do Emily aby przestała "bo inni się dowiedzą" i będzie w niebezpieczeństwie. Nie wiem, wciąż sobie wyobrażam, że Toby jest jednak tym dobrym. Koleś co znał jej imię - dajcie mi go więcej, to była fajna akcja!
Spencer. Gra według mnie cudownie. Wkurzyło mnie tylko, że nie pokazali twarzy - a ona już była taka pewna, że to Toby nie żyje. (tak mamy to rozumieć?) Czy jestem jedyna której wpadł do głowy pomysł, że Wrena zabiją? XD swoją drogą ciekawe kogo to ciało było.
Wrena raczej nie zabiją, bo ze spojlerów wynika, że n się przyczyni do czyjejś śmierci, bodajże w finale. Ja sie tylko boję, że to będzie Jason;/ Oby się to nie sprawdziło!
No tak przecież to sens serialu Ezria <rzyga>.
Hahaha tak od razu intensywna terapia XD Jakby nie można było mu tego odkazić i przykleić plaster :P
nienienien, nawet nie próbuj myśleć, że to będzie Jason. Pomimo, że go nie ma dużo w serialu - z czego strasznie ubolewam, to i tak cieszę się jak go pokażą chociaż przez chwilę i wciąż liczę, że może jednak się ogarnać i - błagam - Jason i Aria to marzenie normalnie..
Na temat Ezry się nie wypowiadam, dlaczego fani tego serialu w ogóle go lubią? Czy tylko w Polsce jest taki hejt na niego? :D
W USA tez ale na mniejsza skale niz u nas:P Jakos polski narod go wybitnie nie polubil:P Co do amerykancow to sie im wyraznie przejadl i znudzi. Choc niestety istnieja jeszcze jakis dzieci prohibicji i okupu, ktore go wielbia ehh;/
Ja im zabije Wrena! :P juz i tak wystarczajaco mnie niepokoja spoilery, nie musicie mi tu jeszcze dowalac tymi teoriami :D
PS. Fajnego masz Klausa na avku ;D
Dziękuję, po prostu uwielbiam Klausa, najlepsza postać tvd. :D
Widzę, że się rozumiemy i Wren ma zostać:D
Oczywiscie, ze ma zostac! I w ogole najlepiej by bylo, gdyby nie byl zadnym morderca ani Ateamowcem ;D
To że spencer powiedziala do emily, ze ma zaczac patrzec na tobiego takim jakim naprawde jest, a nie takim jakim go znała, nie znaczy, ze ona sama w to wierzy. nie tak latwo jest wymazac z pamieci kogos kto wydawał sie cie kochac i zastapic go osobą, ktora okazuje sie wcale nie taka dobra, a kompletnie INNA. na początku jest zaprzeczenie, i spencer tez nie wierzyla, ale kiedy juz godzisz sie z faktami, to nie jest tak, ze nagle uchodzą z ciebie wszystkie uczucia. był jej chlopakiem, ufała mu, kochała go, nie byl jakimś pierwszym lepszym gosciem. poza tym nie zginal w wypadku samochodowym, spencer wie, ze ktoś inny miał z tym do czynienia, wie ze to bylo morderstwo, wie, ze byl w A-teamie ale nie wie dlaczego, wie tyle rzeczy,a tak naprawde nie wie nic i to ją dobija, to musialo byc w koncu tak,ze ktoras z nich się załamała, bo to jest wprost nierealne, ze A robi tyle złego w zyciu tych dziewczyn, a one tak po prostu idą dalej. a tu jeszcze dochodzi fakt, ze to wszystko robila spencer najblizsza jej osoba. ja sie nie dziwie,ze jej odwaliło, a to ze go nadal kocha to tez normalne, bo nie da sie odkochać w tak krotkim czasie.
Jezu co to miało być? zgadzam się z Sandy totalnie nierealistyczne. Ogolnie odcinek nienajgorszy ale jak tak na to wszystko patrzyłam to nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac. Jak można wgl śledzić kogoś, stać 3 metry za nim i ta osoba cie niby nie widzi? :D Nie mogłam wtedy. Nastepnie Specner która nawet nie zdjeła kasku, rozumiem szok, smutek, załamanie , ale jednak taka osoba chyba chce mieć sto procent pewności czy ten trup to jej były chłopak i czy możenie jest np nieprzytomny? Poźniej oczywiscie rozpacz zamiast normalnie zadzwonić na policje zgłosić zabojstwo, zeznawac, przeciez widziała tam Mone! Rozumeim że mogą jej nie uwierzyć czy coś, ale taka jest prawda że policja by to tego doszła wszystkiego, no ale to jest serial wiem wiem :D
Najbardziej ciekawi mnie ten gościu który znał imie Emily oO Mam nadzieje że chociaż to jakos fajnie rozwiaza.
mnie sie wydaje ze ten koles który zna emily to ten za którego podawal sie toby chodząc do radley, przeciez emily próbowała wyświetlic czyjeś zdjęcie w komisariacie ale nie zdążyla bo dostala akurat wtedy sms od tobiego
Właśnie sobie doczytałam że kończy się 90210 i szczerze to bardzo się cieszę w końcu kolejny serial pójdzie w odstawkę zważywszy na fakt że tam nic ciekawego się nie dzieje....
Ze złych dla Was dla mnie niekoniecznie Tyler ma być tylko jeszcze w jednym odcinku i to nei bedzie jego powrót, ma być go mało w serialiu przez fakt że ukrywa się przed Klausem jak Katherine.....
Elenie jakimś cudem doczepią czerwone pasemka i będzie jakoś komicznie wyglądać .......
Ostatni odcinek Arrow był boski i odkryto wiele tajemnic ciekawe jak teraz potoczą się losy bohaterów ....
Ale przeciez Klaus wynosi sie z Mysitc Falls to czemu Tyler nie moze do niego wrocic jak Klausa juz tam nie bedzie?!
Zupelnie zapomnialam o Arrow :P musze ogladnac ten ostatni odc jak tak chwalisz :)
PS. czy ktos ma jakies info na temat Jer'a??? bo dzisiaj czytalam artykul na necie "co moze robic Steven po odejsciu z TVD" :/ to co to znaczy, ze juz nie wroci do TVD???!!! :(
No generalnie bylo kilka propozycji w jakim serialu powinien sie teraz zahaczyc i kogo moglby ewentualnie zagrac ;)
Ja obejrzałam dopiero dzisiaj i po prostu... Nie wiem nawet co o tym sądzić To było takie nielogiczne, że aż mnie głowa rozbolała nad myśleniem o tym ;P
Myślałam że Ashley jest jeszcze najbardziej ogarnięta z tych wszystkich rodziców, ale chyba się pomyliłam ;P No bo kto normalny słucha swojej (bez urazy dla wszystkich fanów, nie chcę wszczynać wojny ;P) momentami tak "błyskotliwej" córki że nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać, żeby zatuszować MORDERSTWO?
Hanna i Aria - bez komentarza... Czekam tylko na to aż ten incydent z autem się na nich odbije. A tak będzie na pewno. Totalne kretyństwo, no ale cóż, to PLL, przyzwyczaiłam się ;P
Te dziecko od Ezry jakieś takie niemrawe. Co się dziwić, po kimś to w końcu ma ;P Czekam teraz na koniec Ezrii, błagam, niech to będzie koniec Ezrii! :3
Emily mnie wkurzała. Tak, jasne, Toby jest dobry, mimo że chciał nas wszystkie pozabijać i wszystkie dowody wskazują na niego, oczywiście że pojadę się z nim spotkać, zwłaszcza że Spencer ostrzegła mnie, że A Team chce się mnie pozbyć. Normalnie aż chciałam jej dać w twarz za bycie taką naiwniaczką ;P
No i największy żart tego odcinka, a mianowicie Spencer! WTF? Nie mam nawet na to słów... Jedyna dziewczyna która działała jeszcze w miarę logicznie siedzi w psychiatryku. Marlenka chyba lubi pogrążać ten serial ;P
Ogółem odcinek oceniam 6/10. Szału nie było, plus był bardzo nielogiczny, nawet jak na PLL.
OMG! Z czystym sumieniem moge stwierdzic, ze to byl najlepszy odcinek Arrow do tej pory, ale w sumie co sie dziwic, przed przerwa musieli zrzucic na nas jakas bombe ;D przez cale 40 minut siedzialam jak na szpilkach :P tak sie balam, ze zabija Tommy'ego :( nie przezylabym tego! ale jak Oliver sciagnal zielony kapturek i zdradzil sie przed Tomciem to normalnie myslalam, ze przyjdzie mi zbierac szczene z podlogi :P nie spodziewalam sie tego nic a nic! tylko, ze teraz cos za duzo osob o nim wie i boje sie, ze ktos niedlugo z tych osob zginie i oby to nie byl Tommy! chociaz ja osobiscie inaczej to widze, bardziej mi sie wydaje, ze juz w krotce moga zrobic z Tommcia czarny charakter :( bedzie pomagal pewnie ojcu albo o zgrozo, ojca zabija a Tommy stanie sie czarna strzala :P:P:P
No i w ogole WTF?! Sarah zyje?! wlasnie jak pokazali to zdjecie z tym kanarkiem to sobie pomyslalam, ze moze to siostra Laurel bedzie tym calym Black Cannary :D
Serial jest z kazdym odcinkiem coraz lepszy :) juz sie nie moge doczekac nastepnych epizodow :)
Też mi się wydaje, że ta siostra może być tym Black Canary a nie ta niedojda, ale jak dla mnie to super! Baaardzo mi się nie podoba pomysł obsadzenia Laurel w tej roli;/
Mi tez sie nie podoba ten pomysl :/ ta ciamajda sie do tego najzwyczajniej w swiecie nie nadaje :P
A w promo do 1x17 jest Helenka ;D Iza, komu bedziesz kibicowac? Olicity? Czy chcesz, zeby byl z Helena? albo moze z ta pozal sie Boze policjantka? ;P
Policjantkę lubię, ale jak nie jest z Ollim:P Helke też lubię, ale ona niestety ma trochę nierówno pod dynią:P
Oczywiście, że za Olicity!:D Jak możesz w ogóle pytać??:P
jakmim black cannry bo ja ostatnio ogląam po angielsku i mogę momentami coś ominąć...... ? tak coś przeczuwam że z tommego zrobią czarny charakter, ojciec go wtajemniczy i będzie dwóch najlepszych kumpli warczeć na siebie......
Ten serial New girl fajny jakiś? szukam czegoś nowego nie wiem sama, ostatnio od tego leżenia w łóżku i oglądanai nie mam co robić na kompie i nudzi mi się już może ktoś mi znajdzie jakieś zajęcie.
Mąż pojechał po kebab to sobie zjemy z Julcią
Ja to mam wląśnie za mało czasu;)
No ja też sie boje, że z tommyego moga chciec zrobic tego zlego, ale nawet jesli to wydaje mi sie ze ostatecznie on jednak znowu bedzie sie przyjaznil z Ollim. Ja rozumiem ze on sie czuje zawiedziony, ze Olli mu nigdy nie chcial wyjawic swojej tajemnicy a sa najlepszymi kumplami, ale w koncu chcial go chronic to raz a po 2 mimo wszystko w koncu sie ujawnil i uratowal jego ojca. Tak lubie ta ich przyjazn:)))
Black Cannary byla w komiksie i w nim tez byla nia Laurel ale w serialu jest wiele zmian i nie wiadomo kto nia bedzie:) Nalezala do ekipy Olliego;)
Zajecia Ci nie znajde, ale moge polecic Ci fajny serial, np. Elementary, jesli lubisz kryminalne :) niby o wspolczesnym Sherlocku, ale glowny bohater jest tak urokliwa postacia, ze nie mozna pozostac obojetnym na jego urok osobisty ;D oczywiscie New Girl tez, jak najbardziej :) a reszte juz ogladasz z tych co i ja ogladam ;D
Sandy, oglądałaś New Girl? Jess w końcu sobie uświadamia że czuje coś do Nicka. Teraz tylko czekać na to aż on zrozumie że nie może bez niej żyć ;D No i szkoda mi było Schmidta, biedaczek. Ale retrospekcje jak zawsze powaliły mnie na kolana xD
Ogladalam ;D wkurza mnie juz, ze ta CeCe tak sie broni przed byciem ze Schmidtem :/ przeciez on tez by sie z nia hajtnal i mial gromadke dzieci, gdyby tylko chciala ;P wiec nie rozumiem w czym tkwi problem :P
Ja wgl. CeCe za bardzo nie lubię ;/ Taka paniusia która myśli że jest za dobra dla kogokolwiek.
Serio? :P ja uwielbiam CeCe. W ogole to jedyny serial, w ktorym lubie absolutnie wszystkich bohaterow bez wyjatku :)
Ja właśnie prócz CeCe i lasek od Nicka (serio, jakieś niedrobione są zawsze ;P) kocham wszystkich ;D
W koncu ogladnelam ten pilotowy odcinek Cultu i tak mnie tu wszystkie negatywnie nastawilyscie, ze mialam naprawde niskie oczekiwania i chyba przez to mi sie tak przyjemnie ogladalo ;D nastepnym razem juz bede wiedziala, zeby sie zbytnio nie napalac na zadna produkcje ;P hahaha i w ogole dziewczyny przez caly czas sobie myslalam, "no Alaric no, skoncz juz z tym niedowierzaniem, widziales wampirki, wilkolaki, a nie wierzysz w jakis spisek sekciarski?! a tak w ogole to Ty zyjesz? juz wracaj lepiej do Mystic Falls gdzie Twoje miejsce" heheh, moze jak skasuja ten Cult to Julie sie zlituje nad Mattem i ozywi Alarica?! ;D
obejrzałam PLL i powiem że średni odcinek...... Spencer udająca Jon doe żeby oderwać się od swojego dotychczasowego życia spędza sobie 72 godziny w psychiatryku, jak widać dąży do zostania w nim bo możliwe że dowie się kilku ciekawych informacji o Monie..... tym bardziej że siedzi w celi Mony i załapała kontakt z sanitariuszem ......
Dziewczyny jak zwykle są tępe i głupie...... Wilden podobnie jak nie wie że jego samochód który tak pragnie odzyskać topi się w jeziorze.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam co Mona powiedziała do Spencer że obie nie są szalone i że udają ? coś w podobnego ?
Mona mająca pamiętnik Alii to ciekawa informacja, zdziwiłam się tylko ze te całe ich pomieszczenie nagle mieści się też w samochodzie i przyklejone jest zdjęcie Ali ....
OUTA średnie, jakoś im dalej oglądam to zdaje mi się że ten serial robi się coraz nudniejszy a oglądam bo oglądam,....
Mi sie PLL nie podobalo, wialo nuda :/ zblizamy sie wielkimi krokami do finalu, a tam dalej sie nic nie dzieje tylko dalej takie zapchaj dziury nam serwuja :/ w zasadzie nie ma co opisywac bo naprawde nic sie nie dzialo. Po promo stwierdzam, ze Wren chyba jednak nie bedzie w Ateamie bo za bardzo nam to sugeruja w zwiastunie, ale okaze sie za tydzien ;)
Co do OUaT tez sie zgodze, ostatnie odcinki nie zachwycaja! pierwszy sezon byl zdecydowanie lepszy :(
Kochane, sto lat, żeby zawsze się Wam buzia uśmiechała :* Macie tu takich tam przystojniaczków ode mnie ;P
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/03/145f386ad9ea23f913eadc1e991f1047_o riginal.gif?1362684568
Ode mnie tez Najlepszego Kobitki :*
Zeby Wam zycie serwowalo od razu lemoniade, nie cytrynki ;D ...
http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201212/stylowi_pl_film_2548594.gif
Ktos ogladal Glee?! taki nudnawy byl ten odcinek. Bylo kilka fajnych piosenek, np. Unchained Melody, Diamonds are a girl's best friends czy Footloose, ale mogly byc jakos lepiej wplecione w fabule, a tak to wyszedl kolejny rozczarowujacy odcinek. Rachel jednak jest w ciazy, z Brodiego robia jakiegos clowna :/ nie podoba mi sie!
objerzałam i powiem odcinek bez achów, footlose oraz piosenka z uwierz w ducha boskie :) no i Mr Schuster mi się podobał , z Brodego to robią męską dziwkę na bank, Rachel w ciąży i zaczyna robić się nudno
Hahaha, teraz mi sie przypomnialo jak Jake powiedzial do Marley, ze zaspiewa piosenke z jej ulubionego romantycznego filmu, a Marley "Z The Hunger Games?!" i ta jego mina <3 hahahaha
Też za bardzo mi się nie podobał odcinek, Footloose świetne było, ale szczerze powiedziawszy nic więcej mnie nie zachwyciło. Santana była chyba jedynym plusem tego odcinka... To w końcu Brody to męska dziwka czy diler? ;P
Garncarstwo i śpiewanie romantycznych piosenek... No comments ;P