PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.4

ocenił(a) serial na 7

Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-

Enjoy! :D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

chciałam to pożyczyłam w snach :) Ale Damon jest u mnie i wszystkie dziewczyny Was pozdrawia:)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Toby też :)

http://theyallinyourhead.tumblr.com/post/16764504370
No i to byłoby na tyle, jeśli chodzi o Nasz wymarzony związek Lucy i Drew :((( :P Ale dziewczyna przynajmniej ma gust :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

A co to w ogóle za jeden? Fakt chłopak nawet ładny :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Pytasz się co to za facet? Ależ Moniu! Toż to skandal! :P

To jest Chris Zylka! To jest Jake z TSC! :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ojeje naprawdę? Faktycznie jeszcze raz spojrzałam, ale w tej czapce jakoś go nie poznałam :)

przepraszam Jake :)

_Joy

A tam niech tylko Jason będzie z Aria to już nic więcej nie mówię:P

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Ja nie moge to Jake z The secret circle ! ;o

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Dziewczyny czytałyście martwy aż do zmroku? właśnie dziś byłam w bibliotece i wypożyczyłam, zobaczę czy ciekawe bo czystej krwi obejrzałam jeden sezon i porzuciłam oglądanie....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja czytałam. Ale muszę powiedzieć, że jakoś specjalnie mnie nie porwało. Ale zastanawiam się nad przeczytaniem 2 części, bo może jest nieco lepsza od poprzedniej.

A True Blood oglądam :) Nie zrażaj się 1 sezonem, bo jest do dupy, dopiero potem zacznie się rozkręcać :D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

to nie jest Photoshop?

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

ta fotka? raczej nie ....
http://www.shineon-media.com/wp-content/gallery/lucy-hale-chris-zylka-vegas/lucy hale-chriszylka-vegas-001.jpg
http://images5.fanpop.com/image/photos/28600000/Chris-Zylka-Lucy-Hale-the-secret -circle-tv-show-28677763-484-648.jpg

ocenił(a) serial na 8
monisia99

No ale w sumie słodko razem wyglądaja ;)
I wgl jak tu cicho ;o
Ja sb leże z laptopem w łóżku bo już padam dosłownie :D I oglądam sb zdj różnych naszych serialowych, nieserialowych bohaterów więc a=jak trafie na jakiegoś przystojniaka to się podzielę ;)
A teraz muszę stwierdzić że Emily z Pll jest za ładna :(

ocenił(a) serial na 7
alexxa

No tak to nie jest
Ja sobie dalej internat oglądam bo im szybciej go skończę tym szybciej do TVD przejdę.

alexxa

I cop z tego, że ładna skoro ma mimikę gorszą od barbie, którą się kiedyś bawiłam??:P

ocenił(a) serial na 7
alexxa

a mnie na Adama z TSC wzięło :)
http://images.huffingtonpost.com/2011-04-30-Thomas_DekkerSECOND.jpg
http://www.danielatamayo.com/img/thomas-dekker-2.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/21000000/Thomas-Dekker-Cinema-Verite-Prem iere-thomas-dekker-21080712-897-1222.jpg chol.er.aaa jaki on jest przystojny :) kolejny avatar z Thomasem się szykuje :)
http://www.nowhavefun.com/celebritypictures/d/147112-1/13+Thomas+Dekker+photo.jp g

monisia99

E tam ten obecny avatar masz świetny, uwielbiam to zdjęcie:)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Właśnie zostaw już lepiej Damona :)

katia_2007

No, dzięki za poparcie;*;)

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

to chwilowe bo Damon dzisiaj u mnie jest :) chciałam mu sprawić przyjemność :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Nie, nie, zero Adamów :P Damon jest najlepszym wyborem ;)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

oj tam zero ostatnio chciałam dać Iana Hardinga :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Nie jestem w zarządzie ale obawiam się, że to by groziło zawieszeniem w prawach członka SWJ :P

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Zgadam się :D Adam do kosza, Damon najlepszy . <3
A co do Emily to wiem,wiem, ta sama mina, nudna nic nie robi , ale ma właśnie taką urodę którą zawsze dla mnie była najpiękniejsza, i przeglądając zdj stwierdzam ,że bardziej jej nie lubie za to że jest za ładna :D

alexxa

Jakiego kosza?! <zla> <zla> <zla podwojnie> ;P ja wam dam do kosza mojego Edzia wrzucac ;P

Monia piekne fotki i w ogole Adam rulez ;P <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

tak stwierdzam że Adam jest przystojniejszy od Jake'a:) No tak się zastanawiam Kasia czy to nie będzie zawieszenia jak Iana wstawię na avatar :) strach się bać :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Jak takie halo było o grafik to z tym może być jeszcze gorzej xD

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Kasia ja nie wiem czy Ty czytałaś całą rozmowę :) Chyba nie :) mnie tu normalnie o podjudzanie ludzi do buntu oskarżano :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Czytałam, może bez zrozumienia ale wiem o co chodzi :P

alexxa

Olcia czytam 4 rozdzial Igrzysk :):):) dostalam ksiazki ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

oooo! I jak ci się podoba ? :>

ocenił(a) serial na 7
alexxa

ja ściagnęłam ebooka, w bibliotece u mnie nie ma więc albo ebook mi zostaje albo kupić:) nie wiem ale jakoś ostatnio weny do czytania nie mam ....:( w ogóle :(

alexxa

Jest swietna :) z kazdym rozdzialem coraz lepsza :)

No i znowu wracamy do tego samego ;P zalozmy wiec, ze mozecie se randkowac z kim tam chcecie ;P jaki byl w takim razie sens bawienia sie w te cale grafiki?! skoro teraz kazdy i tak sobie sam wszystko poustala?! ;P Juz zostawmy ten drazliwy dla wszystkich temat ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Czyaj dalej, będzie jeszcze lepsza :)
I wgl, natrafiłam na zdj Phoebe Tonkin w blond ;o
http://data.whicdn.com/images/19487801/f3acf7d2fa_70354607_o2_large.jpg
wygląda jak zupełnie inna osoba :D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

chyba lepiej jej w czarnych włosach, zaś mina ta sama jak zwykle ...

alexxa

Bleeeee ;P zdecydowanie lepiej jej w ciemnych! Cala jej uroda sie uwydatnia :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Też ją wole w ciemnych i w sumie to ją lubie :)

alexxa

Dziewczyny przyznac sie kto mi ostatnio polecal You Tube Downloader do sciagniecia i jaka to byla wersja ;P

sandra_crashdown

Jestem świeżo po oglądnięciu najnowszego odc PLL. Uff...
Ogólnie odcinek dość ciekawy, dowiedziałyśmy się kilku rzeczy, ale nic nie piszę póki nie oglądniecie nie będę spojlerowac:)
Ale nowe promo to się zapowiada świetnie, to dopiero będą emocje:D
http://www.youtube.com/watch?v=v-DKg4ed4N8
A te Jenne to bym najchętniej złapała za te kudły i przejechała nią przez korytarz;/ Jak ja jej nie lubię, ale przyznaję czarny charakter gra przekonująco. I powiedzcie mi co na końcu mówi Noel bo nie mogę wyłapać. Noel mnie ogólnie dziw, bo potrafię jeszcze zrozumieć, że się trochę mści na dziewczynach za to, że kiedyś przez Ali stracił dziewczynę no i teraz, że Aria go odrzuciła, ale żeby aż tak?? On coś musi ukrywać, ale nie sądzę żeby był A skoro scenarzyści tak nachalnie nam go narzucają byłoby za bardzo oczywiste.
Piszcie jak oglądniecie:)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

odcinek PLL się właśnie ściąga a wcześniej się ściągnął TLG więc siadam do oglądania :) Jak obejrzę wszystko to dam znać :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja dopiero zeszłotygodniowy odcinek TLG obejrzałam, strasznie do tyłu jestem :/

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Nie przejmuj się, ja do tej pory go nie widziałam :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Przyznam że do tego odcinka przydałyby mi się napisy ..... jakoś paru rzeczy nie zrozumiałam ale obejrzę sobie jeszcze raz z napisami .....

On chyba powiedział do Hanny : Thank's Maryn, be my date... czyli dzięki Maryn bądź moją randką, będzie moją randką, tak mi się zdaje ale niech ktoś mnie poprawi. Recenzję odcinka chyba później wystawię, siadam do oglądania TLG

monisia99

Ja jeszcze nie widzialam PLL, nie chcialam wchodzic, zeby sie spoilerow nie naczytac ;P No, ale musialam bo mam pytanie, na ktore mi tylko Ola moze odpowiedziec ;D Czy w Igrzyskach Smierci bedzie jakis watek milosny?! ;P tak wiem ;d to glupie ;D czytam ksiazke o zabijaniu z zimna krwia i pytam sie o romans ;P ale tak mnie ciekawi co sie z ta Katniss stanie ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a ja szukam napisów angielskich do najnowszego GG bo ponoć najlepszy odcinek z sezonu i dużo akcji jest :)

monisia99

A czy to Adam taki nie-adamowy na tym avatarze czy juz mam zwidy?! ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Adam- Adamowy jak najbardziej, strasznie mi się podoba na tej fotce. oki napisy mam ale miałam problem bo były w str ale już mi podpowiedzieli co mam zrobić i mam w txt :0 zaś teraz mam problem że odcinek tak się ładuje jakby chciał a nie mógł. więc i tak nie obejrzę, muszę ściągnąć.....

monisia99

Daj znac czy GG rzeczywiscie takie dobre jak je wszyscy maluja ;) ale bez zbednych szczegolow ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

heheheh Jason będzie w kolejnym odcinku w krótkich włosach i do tego jakoś wydaje mi się że nawet sporo go będzie :) :D

ocenił(a) serial na 7
monisia99

tu są chyba napisy http://www.subtitleseeker.com/e851402/Gossip+Girl/Season-5-Episode-13/Subtitles/

sandra_crashdown

Heh to ja Ci powiem choć jeszcze nie czytałam, że będzie wątek miłosny nic się nie martw:P
Kiedyś oglądałam GG, ale przestałam, bo jak dla mnie zrobił się podobny do Mody na sukces. Dzisiaj oglądnęłam najnowszy odc i rzeczywiście ciekawy:)
Tylko mam pytanie czy na samiutkim końcu to dowiadujemy się, że to prawdziwa plotkara czy to jakieś żarty??