Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-
Enjoy! :D
Widziala pani to zdjecie?! <szybko pokazuje dr Sullivan> Moje nadzieje na Dair powrocily!!!!! <jest taka szczesliwa> To najcudowniejsza wiadomosc jaka moglam dzisiaj dostac :):):) <ma wypieki na twarzy ze szczescia>
Dr Sullivan: Ok calm down :) ale to nie powód żeby mnie prawie doprowadzić do upadku :)
Rozumiem waszą fascynację tym zdjęciem ale oddchyajcie głęboko
<oddycha głęboko ale to nie pomaga, dotyka swojego nadgarstka i czuje, że jej puls pędzi jak szalony>
Monia < łum łum łum bije serce mi tralalalala zaraz spadnie mi .....:)
Dr. Sullivan: oki dziewczyny postawiłam swoją diagnozę uważam że na dziś powinnyśmy zakończyć spotkanie.... wiecie co myślę..... każda dostanie po środku uspokajającym przed wyjściem....NIE zarzyjecie go teraz NATYCHMIAST bo w przeciwnym razie będę się martwic czy dojedziecie do domu....
<bierze pigulke nieprzekonana> <nie lubi psychotropow;P>
Dziewczyny, a teraz biegniemy to uczcic! <ciagnie ja za reke do pubu na przeciwko i stawia drinki> ;P
Najwyzej wrocimy taksowka ;P
Dr Sullivan: jej Dzięki Bogu poszły i chyba pójdę ich przykładem i sama sobie trzasnę setkę.... a później popracuję nad A ....... tak jak tu się uwolnić....
<dziewczyny szczęśliwe pobiegły do pobliskiego pubu opijać Dair :)>
<Wzięła proszek do ręki ale wtedy dostała wiadomość a w niej zdjęcie, na którym Josh na pierścionek, najprawdopodobniej obrączkę na lewym palcu serdecznym i zaczynają jej lecieć łzy po policzkach ale szybko wyszła razem z resztą>
Kasiu oj nie smuć się kochana :) Gosling spotyka się z tą małpą Mendez wrrrrrr (płacze)
a nie chcę żeby mnie kochał tylko, żeby jej nie kochał
a ja go i tak kocham i nikt poza wami tego nie wie, także ciii!
dowód: http://agirlnamedbong.files.wordpress.com/2011/08/joshuajacksondianekrugeroutlun chmalibuy2040e5ys0ol.jpg
On jej nie kocha ;) to tylko taka przykrywka ;D ona ma znajomosci wsrod roznych slawnych rezyserow i Josh sobie chce zalatwic jakas dobra role w oscarowym filmie ;P dlatego musi sie jej trzymac ;D
nawet mnie nie wkurzajcie :P
ale w sumie niech tak będzie, tylko niech już w przyszłym roku ma tego oskara
kochana oni się nie hajtnęli ......
http://www.starpulse.com/news/index.php/2011/02/07/are_joshua_jackson_diane_krug er_secre
Patrz co pisze na WIKIPEDIA :)
{o pannie Kruger} During an interview with magazine Glamour, she said, "Without sounding pessimistic, I learned that I don't believe in marriage. I believe in a commitment that you make in your heart. There's no paper that will make you stay. A guy friend of mine said, and it made a lot of sense, that people should get married at the end of the road, not the beginning."
Tak, wiec nie sadze, zeby byli malzenstwem ;)
spokojnie nie denerwuj się, my zawsze pomożemy znaleźć jakieś fotki które zaprzeczają pogłoskom....
Kochane moje przepraszam, że opuściłam wczorajszą sesję, ale przybyli do mnie goście i nie mogłam dotrzeć;(((
Przeczytałam relacje z Waszego spotkania i uważam, że sesja była bardzo udana, mam nadzieję, że nadrobię zaległości na następnym spotkaniu:)
Współczuje Ci Olu, bo ja miałam zapalenie mięśni szyjnych i mięśni między żebrowych, nie wiem czy to to samo, ale strasznie bolało i nie mogłam się ruszyć;( <pocieszacz>
Kto ogladal PLL? Przyznac sie ;D
Ja jak zwykle wole komentowac na goraco, wiec szybko wrzucam swoje 3 grosze ;P
Bardzo fajny odcinek :) Strasznie mi sie podobala ta cala akcja z nocowaniem w szkole ;D A szczegolnie motyw z podzialem na grupki :) Dzieki temu moglismy zobaczyc interakcje bohaterow, ktorzy do tej pory jakos zbytnio ze soba nie rozmawiali jak np. Aria i Caleb (swoja droga pasuja do siebie;P wygladali razem naprawde cute;P) czy Emily i Mona ;) ze o Jasonie i Spencer juz nie wspomne :) oczywiscie dziwnym zbiegiem okolicznosci Hanna i Kate trafily do tej samej grupy ;P
Jason - Boze jaki on kochany jest <3 uwielbiam goscia! i jest mi go strasznie szkoda, ze probuje sie skontaktowac z ojcem, ktory go unika ;( dobrze, ze teraz chociaz bedzie mial Spencer :)
W ogole oprocz tego, ze coraz bardziej lubie Caleba (jego przemowa adresowana do Jenny byla mocna!) to zaczynam tez lubiec Holdena :) juz po ostatnim odcinku wytworzylam w stosunku do niego mala nic sympatii, a potym to juz w ogole zaczelam uwazac, ze jest slodki ;) Aria dostaje samych fajnych kolesi ostatnio, chyba chca jej wynagrodzic ta wpadke z Ezra :) i skoro juz jestem przy nim to nie wiem czy zauwazylyscie, ale kazdy odcinek, w ktorym sie nie pojawia jest wyjatkowo fajny ;P
No i to co nasuwa mi sie odrazu to mysl, ze Noel na pewno nie jest A.! Wprawdzie ten meski glos w telefonie brzmial troche podobnie do Noela, to mysle jednak, ze im bardziej staraja sie nam pokazac, ze to on, tym bardziej my nie powinnysmy w to wierzyc :) Smiem nawet twierdzic, ze to Jenna moze byc ta osoba szantazowana przez A. ze spoilerow i moze Noel pomaga jej rozwiklac zagadke. Moga oboje myslec, ze to dziewczyny uwziely sie na Jenne, stad te ich nastawienie do nich. Swoja droga jak Hanna rzucala ta pilka to bylam przekonana, ze zaraz rzuci nia w Noela ;P heheheh
Ja już rano oglądnęłam ale musiałam potem wyjść :)
No więc odcinek również bardzo mi się podobał! Zgadzam się,że świetny motyw z nocowanie w szkole, z grupkami i z mówieniem prawdy :)
Jezu kocham Caleba! To jego przemówienie było świetne plus od zawsze bardzo go lubiłam a ostatnio tylko jeszcze bardziej plusuje :D Chyba podskakuje wyżej w moim rankingu a Noel spada bo mnie wkurza mimo tego że jest taki przystojny xd
Kate - od początku wiedziałam że to ona wysłała to zdj i cieszyłam się jak wyszło to na jaw i jak dziewczyny je nagrały :) Spencer i Jason ( ale on jest świetny <3) bardzo fajnie i troche żałuje,że wiedziałam wcześniej, że są rodzeństwem :( Tak samo Emily i Mona razem mi się bardzo podobały :) Coraz bardziej zaczynam lubić Mone ;o
A Holden jak zwykle bez jakiś wrażeń jak dla mnie i od razu pomyślałam kiedy zobaczyłam siniaki ,że pewnie chodzi na jakieś ustawione bójki czy coś ale mam nadzieje, że jakoś ciekawiej to rozwiążą,
I wgl co powiecie o karteczce ; Wiem kto zabił Alison ?
Jenna to napisała czy ktoś zupełnie inny, trzeba się przyjrzeć osobą z ich grupy..:D
Zapomniałam napisać o Emily. Was też tak wkurzało, że ona się wszystkiego boi i do tej słuchawki to nie mogła slowa wydusić tylko się jąkała??:P
hahaha, tak :D Ale tak samo jak ty napisałaś Aria! Wtedy kiedy nic im nie odpowiedziała ani nic -,- Coraz mniej ją lubie , a kiedyś ją uwielbiałam :(
Ja też uwielbiałam w niej wszystko, od pokoju, ciuchów, fryzury przez poglądy i osobowość... Teraz coś straciła z ikry i dryfuje w stronę Emily... ja nie chcę!!!:(
No ja tam samo :( I wgl dzięki Iza wsparcie z tymi plecami ;* Dalej dzisiaj mnie boli jak się ruszam ale jest lepiej niż wczoraj :) Mam nadzieje,że jutro już będzie ok.
kochana nie ma za co, daj spokój;);* Cholerstwo nie wiadomo z czego to się bierze, mnie chyba raz owiało i to dostałam, ale wtedy się ruszać nie mogłam, więc pamiętam jakie to cholerstwo;( Cieszę się , że Ci lepiej już;)))
Kochana ja oglądałam!;D Odcinek i dla mnie był bardzo fajny:) Zgadzam się i nocowanie było fajne i rozmowy osób, które do tej pory miały mało ze sobą do czynienia. Mieszanka Caleb i Aria też mi się podobała, w ogóle wcześniej mniej mi się fizycznie podobał chłopak teraz duuużo bardziej i ta reakcja do Jenny jest świetna, ma chłopak jaja i już i to mi się podoba:D Co do Holdena to mam podobne odczucia ma chłopak w sobie to "coś";D Oglądnij sobie zwiastun jak mówi, że "to będzie epickie", mówi to w taki sposób, że aż mnie ciarki przeszły:P Nasza kochana Hanna też ma tą ikrę, którą w niej uwielbiam i tu przypomina trochę z charakteru mnie też jestem niepokorna i pyskata;P Natomiast jak lubiłam Arię, tak teraz mnie zaczyna wkurzać, ona jakby straciła trochę polotu... Jak weszła do tej klasy i zobaczyła Noela i Jenne to mogła jakoś do nich przynajmniej popyskować albo też być sarkastyczna a nie jej się głos zacinał... niech bierze przykład z Hanny;D
Jason ukradł tymi kilkoma scenami cały odcinek;D Boski facet, jak rzucił tym spojrzeniem to jejku rozpłynęłam się<3<3<3 Dobrze, że Spencer już zna prawdę i sądząc po promo następnego odcinka to będzie chciała go poznać i myślę, że się zaprzyjaźnią, bo JAson się będzie starał, w końcu zyskałby siostrę, ona brata, odkryją wszystkie jaki on jest wspaniały i Aria przejrzawszy na oczy rzuci Ezrę a wtedy on ze złości ujawni, że jest "A", pięknie to sobie wymyśliłam prawda??:P
Też uważam, że wciskanie Noela na siłę jako "A" jest celowe, żeby ns zmylić, jest dupkiem i to z każdym odcinkiem coraz większym, ale "A" nie jest na pewno. I jeśli to nie był napad na Arie jak ją złapał za nogę to proszę co to było przyjazny uścisk?? Dobrze, że mu Holden przylutował:P
Muszę też pochwalić Monę po tym odcinku, wcześniej jej nie lubiłam ,ale ma dziewczyna duszę, i żal mi jej było jak Emily ją przepraszała, nacierpiała się biedna z powodu Ali... No i utarcie nosa Kate było mega;D Dziewczyny górą haha:D
P.S. Nie wiem jak wy ale ja nabieram pewności, że Jenna widzi , wydaje mi się , że jak zniknęła to zrobiła sobie operacje a teraz wykorzystuje, że nikt o tym nie wie.
Wlasnie z ta Jenna to tez tak podejrzewalam :) w zasadzie to caly odcinek czekalam na moment, az zrzuci okulary i powie cos w stylu "ha! mam was! wszystko widze!" :D:D:D
A z ta Aria to mnie wkurza tylko wtedy kiedy wybiera Ezre ponad wszystko inne ;P kazda inna rzecz jestem sklonna jej wybaczyc ;)
Ja nie wiem co ona widzi w tym gargulcu, przecież to widać gołym okiem, że jej zależy duuużo bardziej a jemu nie... ostatnio jak oglądałam filmiki na YT Jarii to pod spodem było dużo komentów: proszę niech ona się rozstanie z Ezra, są tacy nudni nawet teraz jak się muszą ukrywać;P
Nie mogę nie wspomnieć o piosence, która mnie urzekła dzisiaj:
http://www.youtube.com/watch?v=oSdI1WQRdJ0
Ścieżki dźwiękowe w tych serialach robią genialne;D
Hehe najsmieszniejsze jest to, ze zaraz po odcinku sciagnelam sobie ta piosenke ;P
A w ogole to ogladnelam Gossip Girl i jestem wsciekla :( wsciekla przez duze "W" ;D
Jesli ktokolwiek z tej nedznej grupki scenarzystow planuje zepsuc postac mojego ukochanego Dana tylko po to, zeby nudne jak flaki z olejem Chair moglo byc znowu razem to wpadam tam z maszynowka i zostaja tylko wiory ;P
Juz ich z reszta rozpracowalam. Po tych wszystkich przebojach Blair wreszcie wybiera Dana, az w koncu wychodzi na wierzch, ze to Dan wyslal filmik, Blair sie obraza, mowi jak bardzo sie na nim rozczarowala i wpada w ramiona Chucka :( ... a ja ..... zwracam obiad ;P
Hahaha:D Padłam jak przeczytałam Twoją wypowiedź;P A co się stało właściwie w tym odcinku??:)
Ja też ją ściągnęłam i cały czas słucham:P Jak tą Gotye:P Już myślę, że mi się znudzi a tu nagle ją słyszę w radiu i od nowa:D SZaleństwo;D
jestem..... w kuchni z/w:) nie obejrzałam nic dopiero usiadłam na kompa ale widzę że odcinek fajny więc może uda mi się dziś obejrzeć a GG chyba na jutro zostawię jak mam się wkurzyć jak Sandra :(
Oglądnij koniecznie odc dość dobry dużo lepszy od wcześniejszych. Mam nadzieję, że teraz będą już coraz lepsze i serial znowu podskoczy do pierwotnego poziomu:)
Monia wlasnie wkurzylam sie dlatego, ze caly odcinek taki fajny byl :) az tu nagle dowalili koncowke i z lozka spadlam ;P
Ogolnie zarowno PLLL jak i GG mnie nie zwiodly w tym tygodniu i ciesze sie z tego powodu bardzo :)
A w odcinku GG to .... recenzja tylko dla Izy i dla tych co juz ogladneli:
mnostwo cudownych scenek Dair :) kocham ich nie zmiernie i buzia mi sie sama smieje jak widze ich interakcje na ekranie :) najfajniejszy moment to ten, w ktorym Dan w koncu wyrzucil Blair to, ze traktuje go czasem jak smiecia pomimo tego, ze on jej nieustannie pomaga :) w koncu wiecv Blair przeprasza i jest slodko ;P oczywiscie do momentu, w ktorym okazuje sie, ze Serena wyslala do GG filmik jeszcze przed slubem, w ktorym to Blair wyznaje milosc Chuckowi. Filmik byl powodem tego, ze Louisowi odbilo ;P No i kiedy wszyscy juz mysla, ze to rzeczyiwscie Serena, Serena przyznaje sie Chuckowi, ze wziela na siebie wine bo myslala, ze to on ;P Oboje zastanawiaja sie nad tym kto w takim razie wyslal filmik i wtedy kamera najezdza na Dana[tutaj juz z mina totalnego psychola-przesladowcy;P], ktory obserwuje Blair odjezdzajaca na swoj miesiac miodowy z Louisem;D sugeruja tu tym samym, ze to chyba jednak Dan wyslal, chca powstrzymac slub Blair z L. :/ dramat!
O to rzeczywiście nie halo...;/ To myślisz, że zrobią z niego psychopatę? A relacje Blair i Dana to przyjacielskie są czy raczej coś więcej??:)
No narazie to chyba tylko przyjacielskie ;) tzn. on sie w Niej strasznie kocha, ale ona tego raczej nie dostrzega albo udaje, ze nie dostrzega.
No wlasnie boje sie, ze beda chcieli widzom pokazac, ze Dan wcale taki wspanialy nie jest i Blair moze z czystym sercem wrocic do Chucka. Szkoda, ze nie maja takiej mocnej wiary w Chair, zeby postawic na nich po mimo tego, ze Dan jest tam w tym momencie najfajniejsza postacia. Wiedza, ze to bylby bardzo naciagany wybor, wiec musza ta postac najpierw zepsuc, zeby uwiarygodnic wybor Blair :/ Normalnie noz sie w kieszeni otwiera jak to widze ....
Jejku a kiedy będzie ten odcinek z którego są te super zdj Dana i Blair ? <3
Oglądnęłam i mam takie same odczucia co ty Sandra więc już nawet nie chce mi się ich tutaj pisać xd
Wiesz co, z tego co mi sie wydaje to ostatnio krecili chyba 5x20, wiec pewnie z tego ;P no chyba, ze to tylko taka przykrywka przed finalem i kreca jedna scene w kilku wersjach i potem beda dopiero myslec, ktora trafi do ostatniego montazu :/ juz niestety sie pojawily takie opinie bo to juz znana zagrywka ludzikow od GG :(
W każdym bądź razie te zdjęcia są świetne co się równa z tym ,że masz świetny avatar :D
oki oglądnęłam odcinek :) naprawdę fajny i podobał mi się.... Caleb zyskuje w oczach coraz bardziej i jak dowalił Jennie było cudowne. Holdena coraz bardziej lubię :) i wiem już że chodzi na jakieś zajęcia karate czy coś :) Katy to perfidna dziewczyna, na szczęście wszystko się wydało więc....
Co Noel mówił przy tek akcji z podawaniem sobie piłki bo nie wszystko zrozumiałam..... o wrednych dziewczynach coś..... i wychodzi że Allison wiedziała że Jason jest bratem Spencer? to jest pokręcone ale dobrze, że Spencer do tego doszła.... tylko czemu po tylu latach nagle Jason chce coś od swojego prawdziwego ojca.....
A ja jestem świeżo po oglądnięciu najnowszego odc. Bones i jest oczarowana tym serialem;) Już kiedyś miałam go zacząć oglądać, ale nie miałam czasu i dzisiaj tak mnie wzięło. No i jak miło popatrzeć na parę, która do siebie pasuje, jest szczęśliwa, kupuje dom i będzie mieć dzidiusia do tego;P
ja kocham bones :) Brennam i Booth są świetni a ich ścieranie się jest prawie jak dobra komedia :) Odcinka najnowszego nie oglądałam ale pewnie jutro nadrobię :)
Ja ten serial zauważyłam tak z sentymentu do David'a jak jeszcze był Angelem;) Bo te ich docinki są świetne:) A sama sprawa w odcinku bardzo ciekawa, oglądnij koniecznie:)
Mi się wydaje, że Jason nie wiedział ,że on jest jego ojcem wcześniej... chyba, że ja coś przeoczyłam, ale tak mi się wydaje.
Iza ja też ostatnio zakochałam się w Gotye :) słucham codziennie i robię konkurencję sąsiadom (oni też głośno puszczają ) :) Angel nie oglądałam akurat ale wiem, że David tam grał :)
Ja sie w Gotye zakochalam po tym jak sie pojawilo w GG :) potem mialam okres, ze mi sie przejadlo, a ostatnio mi Monia przypomniala i znowu wrzucilam do playlisty ;D