PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.4

ocenił(a) serial na 7

Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-

Enjoy! :D

monisia99

No tak :) przeciez jak sie tato Spencer wkurzal w tych flashbackach, ze przylapal Melisse calujaca sie z Jasonem to Alison, nie pamietam dokladnie, ale powiedziala cos kpiacym tonem na temat ich jako pary ;P

A co do Noela to zaraz jeszcze raz obczaje ten fragment i powiem Ci dokladnie co mowi ;) ten z Alison najlepiej tez jeszcze raz zobacze dla pewnosci ;P

monisia99

No, wiec Noel bredzi cos o tym, ze faceci walcza uczciwie, przywala sobie i po sprawie za to dziewczyny sa bardziej przebiegle. Klamia, kryja tajemnice, lacza sie w grupki i knuja. No i potem Hanna staje w swojej obronie i mowi, ze to on jest tutaj najgorszym son of a .... ;P

Fragment z Ali i Spencer zaraz znajde :)

monisia99

Nawet w GG było??:P A mogłabyś wrzucić jakąś scenke z YT np. bo jakoś mi do tego serialu nie pasuje:P Właśnie Noela tekstu nie pamiętam a Alison wiedziała, że Spencer i Jason są rodzeństwem:)

izka21gramowa

Ok no wiec scenka z Alison i Spencer. Spencer opowiada o tym, ze wlasnie ojciec przylapal Jasona i Melisse jak sie calowali i Alison jest z oczywistych wzgledow zainteresowana tematem i podsluchuje. Spencer mowi, ze Melissa kocha sie w Ianie i nawet specjalnie nie lubi Jasona, na co Alison, ze lepiej, zeby nie lubiala bo ten zwiazek niebylby przychylny nawet Bogom ;D to taka zapewne ironia z jej strony bo mysle, ze wiedziala o tym, ze sa rodzenstwem.

No i na koniec cos dla Izy :) ale sie naszukalam ;P

http://www.youtube.com/watch?v=XumehgOXVi8

sandra_crashdown

Dziękuję kochana za trud i poświęcenie:*
no rzeczywiście pasowała ta piosenka do sceny:P
No tak to akurat zrozumiałam tą scenkę;)
chciałam sobie dzisiaj odświeżyć Zaklinacza dusz i nigdzie nie mogę znaleźć odcinków online bez rejestracji masakra jakaś;/

izka21gramowa

Tutaj masz :) o ile oczywiscie nie boisz sie po angl ;P

http://watchseries.eu/serie/ghost_whisperer

sandra_crashdown

O dzięki kochana życie mi ratujesz:):* Dam radę poduczę się angielskiego przy okazji:P
Czytałaś coś Hanny Kowalewskiej??

izka21gramowa

Niestety chyba nie. Przynajmniej nie na trzezwo ;P hehe

A polecasz cos? Bo w krotce koncze Igrzyska i bede musiala czyms zapchac ta pustke po nich :( a ciezko bedzie, oj ciezko :(

sandra_crashdown

No ja uwielbiam te autorkę. Ma taką serie o Zawrociu: Tego lata w Zawrociu, Góra śpiących węży, Maska Arlekina, Inna wersja życia, i Przelot bocianów. Jutro wreszcie odbiorę 4 część i już się doczekać nie mogę, bo czytałam na necie, że coś tam niespodziewanego będzie. Tylko mówię od razu, że nie są to książki łatwe i dość ciężkie, ale i prawdziwe przez to. I mnie np. pierwsza część tak nie zachwyciła jak reszta, ale ogólnie poleca, bo książki świetne:)

izka21gramowa

No to poczytam troche w necie i moze sie skusze ;P

Tymczasem ja tez uciekam juz bo cos mnie glowa boli :/ chyba potrzebuje snu ;P

Trzymaj sie tam i spokojnej nocki ;*

sandra_crashdown

No to niech Cię szybko głowa przestaje boleć , słodkich snów życzę;)
Ja lecę do Noel'a:P

monisia99

Fajny serial, choć wolałam jak grał w Buffy, bo tam z nią był a w Angelu z ta torbą co jej nie lubiła. Wiesz co zawsze jak odkryje jakiegoś artystę, który mnie oczaruje to szukam innych piosenek jego i tu trochę rozczarowanie, bo są inne niż ta piosenka... to samo w rmf-ie mówili...

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no niestety czasami tak jest że niektórzy mają jedynie po jednej piosence fajnej ale co zrobisz. Oki no mi tak sie zdawało że coś podobnego Noel powiedział, ale zaś Allison zdaję mi się że nie powiedziała dosłownie że oni są rodzeństwem. Tak jedynie powiedziała Spencer Jasonowi że wie to od Alii

monisia99

No tak nie powiedziała tego wprost, ale wiedziała o tym.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

oki kochaniutkie żegnam się ładnie i idę spać dobranocka :) buziaki

monisia99

Dobranocki ;)

sandra_crashdown

Słodkich snów;*;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

obejrzałam GG i faktycznie muszę napisać że końcówka drażniąca :) Denerwuje mnie to że Blair (po mimo że jej matka powiedziała, że dadzą sobie radę i nikt im nie będzie groził) to chce zrobić z siebie męczennicę zostając w związku z Luisem........ Lois jak i jego matka to podli ludzie i wiedzą że maja władzę dzięki swoim koneksjom ........

Kłótnia Dana i Blair bardzo mi się podobała..... :)

Jestem zaś pewna że to Dan wysłał ten filmik....... jeśli to nie była Serena z Chuckiem ......

Georgina jest nad wyraz wkurzająca i na pewno nie jest plotkara, myślę ze chwilowo ją zastępuje lub jej pomaga .......

monisia99

No sama się zdziwiłam jak się dowiedziałam, że mimo tego co jej powiedział chce z nim zostać...
Oglądnęłaś ostatni odc. Bones??:) Ja się wciągam i zaczynam oglądać po kolei:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Iza a odcinek Bones to jaki 6 sezonu 7? bo nowszego nie widzę

monisia99

No to juz sie akurat wyjasnilo, ze nie jest Plotkara ;) powiedziala przeciez swojemu mezusiowi, ze po wypadku Chair Plotkara przestala zamieszczac jakiekolwiek posty, wiec ktos musial ja zastapic :)

A ogladalyscie Glee??? :):):):)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

kurde obejrzałam TLG i końcówka była najlepsza :) hehe Bones dzisiaj nie oglądałam zapomniałam w ogóle :) Ale chyba z dwóch dobrego :) wybiorę Glee :)

monisia99

I slusznie bo odcinek byl fajny :) chociaz biorac pod uwage ten o MJ to moze Ci sie nie podobac ;P

W kazdym razie muzycznie byl super. Moi zdecydowani faworyci to: La Isla bonita, Bamboleo/Hero i I'm sexy and I knowi it ;)

Postac Ricky'ego Martina- OMG! gosciu przeciez jest gejem, a ja chyba zgrzeszylam z nim w myslach prae razy ogladajac ten odcinek ;P coz za strata :(

Samcedes, czy ta dziewczyna jest slepa?! glupia?! czy juz calkowicie jej sie w glowie poprzestawialo?! jak mozna nie chciec takiego Sama?! No jak?! :)

Nie macie pojecia jak bardzo sie ciesze, ze Glee utrzymuje poziom :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja tym razem czekam na napisy do Glee, ale jestem po PPL i chyba z powrotem zaczynam bardziej lubić ten serial, albo to przez Jasona takie pozytywne odczucia co do odcinka mam.
I dziś mi się jakoś skojarzyło, że ta postać na końcu odcinka to Noel mógł być.

katia_2007

Nie wiem czy widzialyscie promo do nastepnego, ale Holden zarzucajacy na glowe kaptur strasznie mi przypomina A. ;D No, a glos w telefonie jak juz pisalam wczesniej tez przypominal mi Noela ;/ z tym, ze absolutnie wykluczam go jako A. Scenarzysci za bardzo chca nam go podsunac, a watpie, zeby rozwiazanie w stosunku do A. mialo byc az tak oczywiste...

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jeje na czym oglądałaś na watchseries? Mi od dwóch dni serwis spowalnia cały komputer i prawie nic mi nie chodzi masz inny zamienny?

monisia99

Wszystko ogladam na watchseries i jak do tej pory nie narzekalam dlatego nawet nic innego nie szukalam :( a co na i itv nie ma?

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no nie ma właśnie a watchseries okropnie mi się tnie lub nie działają serwery.....

monisia99

Nawet gozzilla? Tam jest zawsze najlepsza jakosc i nigdy sie nie tnie ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dobra oglądam na anyfiles akurat działa ale do watchseries ostatnio mam zastrzeżenia....

Bynajmniej początek Glee taki sobie jak narazie ....

monisia99

Hahaha koncowka TLG rzeczywiscie swietna. Czemu mam wrazenie, ze Mads jej nie uwierzy? ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Jak z tym TLG , rozkręciło się? Mam wrócić do oglądania? Bo w ferie pewnie coś oglądnę a np nie wiem czy Supernatural znajdę online z aktualnymi linkami :(

alexxa

No ostatnie 2 odcinki byly nawet znosne :) Thayer jest mega slodki ;) chociaz boje sie, zeby sie nie okazalo, ze to jednak on zabil :( chyba sie zalamie wtedy! ale wiesz co?! ja bym nie wracala skoro juz zdobylas sie na tyle odwagi, zeby przestac ogladac ;P boje sie, ze mozesz tylko zalowac, jesli wrocisz ;D

ocenił(a) serial na 7
monisia99

nie oglądam..... wrrrr jestem bardzo zła......

monisia99

Monisia co sie dzieje? ;P nie dzialaja Ci linki? zaraz Ci cos znajde ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a przestań nic nie działa lub się wiesza (mamy kryzys, kryzys ) :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Sandra odprawiła czarną magię i nagle ni stąd ni zowąd zaczął działać watchseries :) dziękuje :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

http://pu.i.wp.pl/k,ODA1OTkwODcsNDkzNDIxNDY=,f,5_595_J5_big.jpg

haha :)

monisia99

Wrzucam cudowny filmik, ktory mi podeslala Monia bo wart jest tego, zebyscie go wszystkie zobaczyly :) nie bylam przekonana, ale montaz mnie urzekl ;P

http://www.youtube.com/watch?v=Qo48mK1Iqwk&feature=player_embedded

sandra_crashdown

Wrzucam wszystkie ;D

http://www.youtube.com/watch?v=1vRzrbEnF-w&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=35Btm71kenE&feature=player_embedded

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

żaden nie przebije Ari i Damona, potem oczywiście Spencer i Damon

A Glee jakieś oklepane poza dwoma piosenkami :) Ja nie wiem chyba mi się poprzeczka podniosła na Glee i dwa ostatnie odcinki byly po prostu słabe....

monisia99

Aaaa tam marudzisz ;D fajne byly :)

Saaaaaaaam <3 ;P

No, ale zgadzam sie co do Arii i Damona :) nic nie przebije tego filmiku :)

sandra_crashdown

No proszę, nawet nie wiedziałam o takiej konfiguracji, że ma jakiś fanów w ogóle:P Ale masz rację montaż genialny:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Iza jaki odcinek bones oglądalaś?
i na czym

monisia99

na ii tv 7x06 Monika:)
No ja też się zgadzam, że do Arii najlepiej pasował Damon ten filmik coś w sobie miał;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

to że na końcu znaleźli dom taki stary do remontu?

monisia99

Tak to ten:) Widze ze ogladalas:) No wlasnie mialam Ci pisac ze ja nie wiem czy to ostatni ze ostatni najnowszy:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ten oglądałam :) juz tak dawno że nie pamiętam :) chyba najnowszego nie ma jeszcze :)

monisia99

Właśnie co to za przerwa jakaś w emisji, w tym serialu tak zawsze jest czy jak?? I najnowszy będzie 15??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no nawidoczniej jakaś przerwa dłuższa :) Na szczęście nie ma tam fabuły z odcinka na odcinek bo każdy jest o czymś innym więc można później obejrzeć :)

Uciekam dziewczyny, życzę miłego siedzenia.... :) Dobranocka :)