Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

alexxa

U mnie jeszcze nie ma ;( zostalo mi z 5 minut do polnocy ;(

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ej! Ja już od godziny wrabiam wszystkich , leże ze śmiechu normalnie :D A że nie wiedzialam co napisac wam, stweirdzilam ze coś normalnego żeby tylko wam przypomnieć o prima aprilis :D

alexxa

Dziewczyny to juz chyba maja w lozkach Prima Aprilis ;) albo mi zaraz ktoras z szafy wyskoczy i dostane zawalu ;D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

oj to by było dobre :D U mnie już dopiero 1,30 więc ide spać, dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kurde, Sandra, przejrzałaś mnie. Mogę już wyjść z tej szafy? Bo trochę mi niewygodnie ;P

ocenił(a) serial na 7
alexxa

O, zapomniałam że dziś 1 kwietnia ;D Trzeba zaraz wymyślić jakiś żart dla mojej siostry, ona rok w rok sie daje nabierać :D

_Joy

Hahaha wychodz z tej szafy, wychodz ;P zrobie Ci herbatki ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dziwię się jak Jason może w tej szafie tyle wytrzymywać ;P

Ok, ja też już lecę spać. Branoc ;**

sandra_crashdown

Hahaha i to mi się podoba;D

izka21gramowa

U Was też taka ciulowa pogoda??;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Wczoraj i dzisiaj do 12 padał śnieg, a potem oczywiście zaczęło padać i wszędzie jest mokro teraz :/ Cudowną zimę mamy tej wiosny, nie ma co.

ocenił(a) serial na 8
_Joy

U mnie cały czas sypie śnieg ale jak spadnie to się rozpuszcza i wszędzie jest mokro ;/
Wgl właśnie zobaczyłam na filmwebie że następny odc TVD będzie dopiero 19 kwietnia ;o Czemu tak? :(

alexxa

A u mnie jest sloneczko i nie ma zadnego sniegu :)

Ta przerwa w TVD tez mnie rozwala :/ ten sezon jest tak dziwnie i wkurzajaco dziurawy! Jak juz puszcza jakis fajny odcinek to potem na nastepny trzeba czekac znowu miesiac i okazuje sie, ze czekalismy tyle czasu na epizod, ktory umowmy sie jest mocno sredniawy :/ mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej bo ta Delena w zwiastunie wysoko stawia moje oczekiwania xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tak sobie pomyślałam, że jakby zliczyć te wszystkie przerwy, to spokojnie mogliby połowę sezonu nakręcić i wyemitować xD

_Joy

Prze chwilą prawie dostałam zawału:P Przeczytałam, że Hollywood będzie kręcić Wiedźmina i rolę Geralta zagra Nicolas Cage...prawie sobie włosy z głowy wyrwałam, ale na szczęście okazało się, ze to żart;D

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

hahahaha, oj dobre :D
Ja od samiutkiego rana mam dobry humor bo po 12 w nocy wrabiałam już ludzi xd pisałam im że się wyprowadzam, że dzisiaj się dowiedziałam a oni tacy załamani i wgl :D Kurde kocham prima aprilis <3

alexxa

http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/pretty-little-liars-season- 3-spoiler-will-jason-come-back

<3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Zero wzmianek o Jarii, niedobrze :(

_Joy

Ja juz dawno polozylam krzyzyk na Jarii od kiedy zdalam sobie sprawe z tego, ze Marlenka jest na zaboj zakochana w gargulcu :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ale wiesz kochana jak to mówią, nadzieja matką głupich i umiera ostatnia :(

_Joy

Dziewczynki ogląda któraś Bitwę na głosy??:P

sandra_crashdown

Ja tak samo;/ Pewnie w 3 serii ona wkroczy do serialu przy okazji zabijając Arię, żeby mieć gargulca tylko dla siebie.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

z tym martwym gołębiem to było niezłe a ja zapomniałam że dziś prima aprilis :P i nikogo nie oszukałam :) jakoś nowinek o PLL nie chce mi się czytać, odpoczywam bo ostatnim "cudownym" odcinku

monisia99

Tam jest, że Jasona będzie więcej w 3 sezonie;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Taaa, tak samo jak miało być więcej Jarii w 2B -,-

_Joy

Ponawiam pytanko: ogląda ktoś Bitwę na głosy??

izka21gramowa

Nie, ale ogladam The Voice UK :) liczy sie? ;P

sandra_crashdown

No nie bardzo:P

izka21gramowa

A szkoda bo fajny jest ;D

sandra_crashdown

No właśnie ja dzisiaj oszalałam na punkcie Bitwy i niektórych wykonań:D I jeszcze ta górniaczka odpadła irytująca;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Hahaha, patrzcie co znalazłam na kwejku ;D

http://kwejk.pl/obrazek/1062431/sarcasm.html

_Joy

Heh no fajne;P

_Joy

Hehehehe ;) A ja mam dla Was sliczna piosenke :) zaczelam wczoraj sobie przypominac moje ulubione odcinki Dawson's Creek i mi sie przypomnialo jak kiedys mi sie podobal ten utwor ;)

http://www.youtube.com/watch?v=BaFayZwM0Us

ENJOY ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Zaczęłam oglądać Grę o tron i jak na razie nasuwa mi się jedno spostrzeżenie-pokazują tam gołe cycki co 2 scenę xD

_Joy

Ogladalyscie GG?! :)

Dair-sex w windzie <3 kolejna scenka do ogladania na YT nalogowo ;P Fajni sa razem ;D kurde, im blizej finalu tym gorzej bo wiem, ze cos zamieszaja miedzy nimi i nie bedzie juz tak slodko :( ... Wszystkie pozostale watki absolutnie mnie nie ciekawia, szkoda ze nie polacza Nate'a z Serena :( mialabym ewentualnie druga pare do kibicowania i cos by sie przynajmniej dzialo ;D Ale przynajmniej Chuck mnie nie irytowal w tym odcinku, nawet przyjemnie mi sie ogladalo jego sceny ;P Jesli bedzie sie trzymal z dala od Blair to moze nawet zaczne go znowu tolerowac ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Z dawson's creek oczywiście, że piosenkę kojarzę, zresztą nieziemski soundtrack mieli w tym serialu i to przez wszystkie sezony.

Teraz o "Bitwie na głosy", jestem coraz bardziej zaskoczona wysokim poziomem piosenek, niektóre to takie małe perełki. Że Edyta odpadła to nic złego dla mnie, mam innych faworytów szczerze. I zachwycam się Panasewiczem, nie fizycznie ale osobowościowo.
Ja oglądam tylko The vioce US.

I a propos AHS, Adam Lavine zagra na jesień w tym serialu, a teraz a propos Adama, zerwał po dwuletnim związku z dziewczyną. A ostatnio gazety się rozpisywały, że niby dojrzał XD

katia_2007

Oj no jedno nie wyklucza drugiego ;D moze np. laczyl ich czysto fizyczny zwiazek i Adam stwierdzil, ze nie ma miedzy nimi zadnej wiezi emocjonalnej ;P hahahaha, nawet ja w to nie wierze, ale kto wie, kto wie ;)

A ktora leci juz edycja The Voice w USA? moze sobie nadrobie ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

druga, moim zdaniem pierwsza jak dotąd była lepsza

Nie wiem bo, któreś z nich napisało, że łączyła ich miłość i rozstali się w przyjacielskiej atmosferze, ale mniejsza z tym. Wszystkie fanki mogą teraz polować od nowa xD

katia_2007

Gdybym tylko byla wolna ..... ;P hehehe

No nic, popatrze sobie na Adama w drugim sezonie AHS ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

w the voice tak nawiasem też jest tym całym trenerem w razie czego

katia_2007

Tak tak wiem ;) widzialam jakies fragmenty wczesniej na YT :)

katia_2007

Ja ostatnio nadrobiłam 1 serię Bitwy i muszę przyznać, że jak na razie druga jest lepsza. Mnie zachwyca Mezo, którego uwielbiam i ostatnio Kamil Bednarek mnie też zauroczył. Oni obaj przygotowują te aranżacje piosenek całkiem inne i dodają coś od "siebie", od swojego stylu. Co do Panasewicza to wiadomo klasyk, więc bezwzględny szacunek. Choć nie lubię Rynkowskiego to jakoś w tym programie mi nie przeszkadza i jego aranżacje piosenek też są bardzo fajne. A Edyty nie lubię i cieszę się, że odpadła ona a nie ktoś inny.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No meza to już w pierwszym odcinku można powiedzieć że pokochałam, ten mezoteam, i piosenka którą wspólnie już nagrali, no i aranże...a i jeszcze facet ma niesamowity dystans do siebie. A Bednarek? Dopiero wykonie Grechuty mi się spodobało wcześniejsze nie bardzo.

katia_2007

No właśnie przez tego Grechutę go pokochałam;D Właśnie włączyłam tv jak się ta piosenka zaczynała. Wcześniejsze też przesłuchałam i mi się podobały, ale ta Grechuty jest boska;D. Meza kochałam już od dawna i jego styl jest niesamowity. I tak jak mówisz ma koleś dystans do siebie mimo sławy, która osiągnął. Co do Kamila to też mi się podoba jego podejście. A właśnie przypomniałaś mi o tej piosence co nagrał ze swoją drużyną, nie wiesz jaki ma tytuł??:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Tabb & MEZOTeam - To Już Czas
http://www.youtube.com/watch?v=QyoU2jJK5Cc

katia_2007

Dzięki kochana;*
A Adamem się kiedyś jarałam a teraz jakoś mi przeszło. Owszem koleś przystojny i ma w sobie to coś, jego piosenki też lubię ,ale styl piotrusia pana, który reprezentuje mnie odrzuca. Co nie zmienia fakty, że koleś jest sexi:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

nie ma za co :)
Przystojny, ale jak tak dłużej na niego patrzę to myślę że nie aż tak bardzo, a piosenki to bardzo lubię i jego barwę głosu.

katia_2007

To mówisz, że przy dłuższym patrzeniu traci??:P Ja ostatnio go nie słucham a piosenka z Christina jakoś mnie nie zachwyca. Ja się jakoś ostatnio przerzuciłam na blondynów, względnie szatynów. Do brunetów mam uraz:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No wiesz do Josha Jacksona mu daleko :D
A do tamtego wniosku jakoś tak przypadkiem doszłam.
To znaczy duet faktycznie jest średni, ale to co jest na płytach jest ok, szczególnie na pierwszej.
A w czerwcu premiera 4 :)

katia_2007

No mnie w Adamie kreca strasznie jego tatuaze ;P ja juz tak mam, ze jak gosc jest wytatuowany to odrazu zyskuje u mnie kilka punktow ;D hehe Poza tym jest slodki i ma ladny usmiech :) w ogole jest fajny - ja nie wiem co wy tak narzekacie ;P