SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown
No taki ken:P Ładny i pusty w środku:P No Josh fajnie wygląda i to niezależnie od wieku:p Jako Pacey był super, ale teraz też nic nie stracił ze swojego uroku:P
Hahahaha Iza rozwalilas mnie z tym kenem! ;P przeciez on w ogole nie ma urody kena ;D hahhahaha no po prostu padlam ;) biedny Adam ;P
A Josh to wiadomo :) <3
Bardziej mi chodziło o stereotyp kena:p Jest ładny, ale "pusty" w środku, wiesz taki boski żigolo:P
A Kasia jak tam praca??
a nawet z wiekiem zyskuje można powiedzieć, byleby nie przytył bo nie będzie już tak bosko, i on to ma dopiero uśmiech i spojrzenie też a nie jakiś tam Adam :P
zaczynam po świętach, musiałam tyle badań porobić że szok, jutro po wyniki jadę :)
Oj to czego aż tyle badań musiałaś zrobić???Ja jak szłam na staż to nie miałam tyle, tylko krwi i takie ogólne.
bo książeczka i do lekarza higieny pracy i chyba na te wyniki się dłużej czeka tak na prawdę
sanitarno-epidemiologiczne robiłaś badania? Ja chyba usiadę do oglądania GG tylko szkoda że nie ma napisów :(
Adam jeste mega seksowny i te jego tatuaże , raz nawet go miałam na avatarze - boskie zdjęcie :)
tak właśnie te badania robiła
właśnie to te tatuaże robią z niego seksownego ale nie mega xD
Ranyyy juz zejdzcie z tego Adama ! ;P juz mu starczy na dzisiaj ;) hehe gdyby Was chlopak slyszal to by sie kompleksow nabawil ;D
A ja tam akurat uwazam, ze jest mega seksowny ;D w kazdym razie z lozka bym go nie wyrzucila ;P;P;P
To gdzie Ty będziesz mieć ten staż, że Ci książeczkę trzeba??
Sandra w końcu jesteś perwersyjna wiadomo, żebyś go nie wyrzuciła:p Prędzej wykorzystała i wtedy wykopała:P
w przedszkolu, jako pomoc nauczyciela
no już przepraszam, zostawię swoje opinie dla siebie xD
książeczka potrzebna bo będzie podawać posiłki dzieciakom więc musi mieć te badania :)
Ja tam Adama bym też nie wyrzuciła z żadnego pomieszczenia :)
Jej ma mam wolny wtorek i sobotę a na piątek mam 3 zaklepanych...... jakim to cudem się stało albo ja ślepa albo głupia jestem.....
nie wiem co będę robić, ale w będę mieć kontakt z dziećmi tak mi dyrektor powiedziała
ja miałam staż jako pomoc nauczyciela wiec Ci piszę bo wiem :)
czemu ja mam 3 na ten sam dzień ? ktoś nie chce się zamienić?
a co jeszcze robiłaś?
A kogo tam masz w tym grafiku na piątek?
To się zachłanność nazywa xD
zachłannośc? chyba ślepota :) Mam Klausa, Wrena i Tobego. Już ustaliłam z Panią Prezes że od następnego grafiku nie będzie Tobego.
Hahahah Iza co Ty mnie dzisiaj nabawiasz atakow smiechu ;D ale fakt, to juz predzej w moim stylu ;P;P;P
No nie wiem chyba jakaś zakręcona byłam ..... Mam w piątek Wrena, Tobego i Klausa. Chyba napiszę do Prezes że rezygnuje z Tobego w piątek bo to nie da rady pogodzić.
No już Cię kochana znam na tyle:P
Cieszę się, że Cię rozbawiam:P
Kasia ja miałam staż w szkole, ale nie musiałam czegoś takiego robić, ale to pewnie dlatego, że w sekretariacie pracowałam.
no tak, do sekretariatu nie trzeba, taki był mój cel, ale nigdzie już nie przyjmowali, albo nie mieli stanowiska i tak dalej
Spoko z dziećmi nie jest źle, ja chciałam się załapać właśnie jako pomoc, ale się nie udało.
No widzę, że Monika to lubi kilku na raz:P
Pewnie co się będziesz ograniczać:P
no wiesz co Iza ja nie jestem taka jak Sandy :):):)
No z dwoma to sobie spokojnie poradzę :)
Hahaha ja tam akurat podwojnie nikogo nie przyjmuje Monia ;P
A wracajac jeszcze do tematu Adama. Nie wiem czy widzialyscie ten filmik, ale przesuncie tak do 2:10 ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i7UIvdo7rjI
chodziło o perswazyjność :P
akurat moment z Adamem króciutki ale dziewczynki są boskie :)
No masz rację:p Pamiętam, że jest takie przysłowie, że jeden kochanek to miłość, dwaj to temperament, a trzej to handel:P
Sandra to my, w której grupie jesteśmy??:P
Hahaha albo jak to Damon ostatnio mowil ;D "Two is company, three is a party" xD
Kurde ja chyba wezme ten temperament, z 3 to bym sie raczej nie zdecydowala nawet w najwyzszej fazie mojej perwersyjnosci xD
jeje to u mnie wychodzi hadel jak mam 3 a cię kręcę ..... to pojechałaś Iza po całości :)
No ja też wolę temperament:P
No tak hasło Damona jest idealne;D
No Monia materialistka z Ciebie:P Wyszedł Ci handel jak nic:p Względnie wg Damona party:P
normalnie idę się powiesić :P Ale jak Damona hasło to może być. Obejrzałam GG i zanych rewleacji nei było, szczerze to przewijałam odcinek non stop bo tak mi sie nudził ojej ....
widzisz siedzisz mi w głowie bo właśnie myślałam o Glee i zauważyłam że nie oceniłaś Glee na FW no
Co to zak oleś w ogóle jest ten co z Blainem śpiewa?
dobra dobra już wiem jego brat wychodzi że to jest. Nom Glee się stara i dostarcza nam kolejne ciacha mniam mniam :)
jak to nie ocenilam jak ocenilam ;D kiedys mialam 10, ale potem sezon 2 mnie rozczarowal troche i zmienilam na 9 ;P
mi nie pokazuje albo ja ślepa jestem.
mały spojler o PLL:
PLL aktualnie przeprowadza casting na nowy miłosny obiekt zainteresowań dla dziewcząt. Będzie czarującym i charyzmatycznym studentem Hollis College, zdecydowanie dość młodym, by nawiązać romans z jedną z kłamczuch. Jest on także na dobrej drodze do szkoły prawniczej, która może być przydatna w tym momencie, nie sądzisz? Jak myślisz kogo oczaruje nowy mężczyzna?
złe wieści dla fanów Dair:
http://spoilery.fan-strefa.pl/wp-content/uploads/2012/04/spl377151008-1333459935 394102890.jpg
Dla tych co nie lubią serialowego Gale'a :P
http://liam-hemsworth.pl/
Fotke widzialam, zadne mi to zle wiesci ;P pocieszam sie poki co TYM <3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BAWKAUvr-MA
PLL mnie nie interesuje bo jestesmy z Marlenka poklocone i nie wiem czy sie "odbrazimy" na czas rozpoczecia nowego sezonu ;P
A wracajac jeszcse do Glee i tego filmiku to po raz kolejny stwierdzam, ze Darren jest niesamowity w przekazywaniu emocji ;D Somebody that I used to know w jego wykonaniu jest boskie <3 nie wiem czy ktokolwiek z obsady moglby to w ten sposob zaspiewac ... Chwyta za serducho! :)
Kurde kocham Adama <3
i tak to w większości przed tatuaże!
I ta piosenka świetna w ich wykonaniu..;o Aż mam ochotę oglądnąć glee :D A GG sb obejrzę jtr bo jakoś nie mam siły dzisiaj...:(
Wiem, wiem ale po prostu mam ochotę już go oglądnąć :D
Jezu jak dobrze że jestem w szkole bo został mi tyko jutrzejszy dzień i tydzień opier*dalingu xd
Jeszcze mam jeden news związany z Adamem wypuści własny perfum podobno unisex.
Oooo nieee :/ nie znosze zapachow unisex :/ to tak jak z szamponem do kazdego rodzaju wlosow, czyli do d*** ;P
No właśnie się zastanawiam czy zmieniać czy nie:P Też mnie trochę przeraża , że nie będę wiedzieć o co kaman:P
No wiesz co sama się rozczarowałam;/
No stanowczo brakowało w niej napięcia i jakiejś takiej i akcji i czegoś co taki film mieć powinien. Teraz oglądam Gniew tytanów i ciekawa jestem czy będzie lepszy od 1, bo ponoć jest.