Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.9

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jakoś podobał mi się wizerunek Blair i Sereny obie pięknie wyglądały, zaś samej postaci Sereny nie lubię, dziwne że facet poznając o niej prawdę dalej chce z nią być musi być nieźle porąbany, dziwne że Serena się nei zaćpała albo faktycznie nie jest w jakimś psychiatryku a co najdzwniejsze dobrze się trzyma i wygląa,

Ivy uwodząca Rufusa jest neismaczna, toż ona miała mieć romans ze starym Sereny a moze bierze się za wszystkich byłych Lily. Co najdziwniejsze ten telefon do Loli opowiadający o swoich podbojach jakby Lola miała to pochwalać, zdwało się że Lola jest normalna.....

Dan seksownie wygląda , aż się chciało go zjeść :)

Ta osoba na fotce to niby Blair miała być czy jak bo nie zrozumiałam....

monisia99

Na jakiej fotce???

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

na tej co Nate drukował cos było właśnie że Nate odkryje tajemnicę gdzie jest Serena ale zdradzi drugą przyjaciółkę,

monisia99

Nie pamietam nic o zdradzie na przyjaciolce, ale na fotce ktora drukowal Nate byla chyba Plotkara w kapturze, wtedy co ktos tam niby kradl jakiegos laptopa czy cos :P juz nie pamietam jak to bylo w 5tym sezonie :/

sandra_crashdown

Czy mi sie wydaje czy jutro ma być 1 odcinek nowej serii TVD?:P

izka21gramowa

Iza, Ty mi nawet nie mow ja tutaj juz siedze jak na szpilkach i wyczekuje TVD z niecierpliwoscia :P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

TAKTAKTAKTAKTAK!!!! <33333 To już jutro, już jutro, już jutroooo!!!! ;DDDD Ale znając mnie to zapewne będę się jutro uczyć historii przez 5 godzin i będę taka padnięta że pójdę prosto do łóżka a w piątek mam jeszcze zebranie samorządu w szkole ://// Wychodzi na to że najprędzej zobaczę TVD w piątek późnym wieczorem, ale bardziej stawiam na sobotę rano, co znaczy że jutro się odcinam od internetu (no dobra, nie oszukujmy się, nie mam aż takiej silnej woli, ale na pewno mnie nie będzie na fw ;P) żeby nie czytać żadnych spoilerów. Widziałyście nowe zdjęcie obsady?

http://static.hypable.com/wp-content/uploads/2012/10/The-Vampire-Diaries-cast-61 9x303.jpg?f0f9df

Photoshop aż po oczach razi, ale w sumie i tak jedno z lepszych zdjęć, bo TVD zawsze miały je do bani ;P Elena wygląda dziwnie, ale może dlatego że teraz jest bed wempajer i tak ma być, pozy Bonnie nie skomentuje, Tyler wydaje się mieć same białka zamiast oczu, Rebekah ma dziwną fryzurę. No i widzę że żonka Pola awansowała na jakąś wyższą postać. Ah, te znajo... pardon, umiejętności aktorskie :P(wiem, wiem, czepiam się ale po prostu mnie to wkurza). Mój Elijah jest, bardzo dobrze, bardzo dobrze ^^. Taki sexy się teraz zrobił ;D
Dlaczego oni nie mogą w końcu zabić Matta? Tylko tam miejsce marnuje swoim tępym spojrzeniem;P

A GG nie będę oglądać i tyle. Koniec Dair=koniec mojego oglądania tej pseudo telenoweli.

_Joy

Mam to zdjecie na tapecie od wczoraj :D

_Joy

Mozesz nie ogladac, ale musisz przyznac, ze sa piekni :P

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbob4kRZ651qa4pdho1_500.gif

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Widziałam GG, i może jestem głupia, ale wierzę ciągle w Dair :)

_Joy

Moje Kochane, Najcudowniejsze i Najslodsze <3

Pragne oglosic, iz nastala dla nas wiekopomna chwila, czyli Final naszego konkursu na najlepszy film wszechczasow :)

W finale zmierza sie: DIRTY DANCING oraz ROMEO I JULIA. Mozna smialo oglosic ten final starciem klasykow :P

Milego glosowania! :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

DIRTY DANCING

Odcinek chyba ma być w nocy dzisiaj jak narazie jest tylko promo :) Ja też czekam z nicierpliwością :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

DIRTY DANCING

sandra_crashdown

To ja zaglosuje na Julke i Romcia ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy oglądam x-factora uk , oj naprawdę super że ten macloy przeszedł jego wykonanie było boskie i do tego jego ten spokój, district 3 też naprawdę boskie wykonanie teraz jamesa będę oglądać ale muszę powiedzieć że jego tattoo i ten look w kamizelce jest boski :)

monisia99

Haha wiesz jak dlugo rozkminialam o co Ci chodzi z tym Macloy'em :D potem dopiero skojarzylam, ze chodzi o Christophera :D

James to moj zdecydowany faworyt do wygranej, juz nawet nie skupiam sie na nikim innym. Lubie Elle i depcze mu dziewczyna po pietach, ale mam nadzieje, ze mimo wszystko wygra James <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Look Jamesa na live odcinku niesamowity co za przystojniak się zrobił wygląda jak super gość z getta :) choć jego wykonanie tak jak Gary powiedział powinno być mocniejsze przy tej piosence. Ta Lucy to jakiś najgorszy wybór zawodnika w x factor co Tulisa sobie wyobrażała to była jakas tragedia, mam nadzieję że laska szybko odpadnie. Union J to też dzwine wykonanie nie było słychać śpiewania a do tego wybór piosenki kiepski ale na kolesia pierwszego z prawej na czarno ubranego z tatuażem na piersi fajnei sie patrzyło i ma najlepszy głos.
MK1 rap chłopaka fajny głos dziewczyny jakby nie wyciagala i załamany średnio mi się podobało choć lepsze od union 1

monisia99

Ale Union J znowu sa slodziuscy :D lubie ich :) za MK1 ani za Lucy tez zbytnio nie przepadam :/ Jahmene jest jeszcze fajny ...

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jak dla mnie po występie Kyea to on jest nie do przebicia miałam ciary i to był najlepszy występ, Jade jakoś bez echa przeszła koło mnie nie wiem za co ją tak chwalili, Carrolyn ma piękny głos ale wybór piosenki kiepski, Jamahee zrobił swoją robotę i wykonanie naprawdę dobre jak narazie Kaey, James i Jamahhe najlepsze wykonania zaraz siadam do Elli oglądania. A za co Gary przepraszał Keye za to ze za mało kasy wwalili w jego występ ?

monisia99

No bo niby chcial dogryzc Rylanowi, ze jego scenografia pozarla caly budzet i dla Kaya juz nie starczylo ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a ten to jo nie mogłam na niego patrzeć odwróciłam głowę i słuchałam jedynie choć nie wiem po co Rylan jest w tym programie. Ella zaśpiewała ok choć mam momentami wrażenie odniosłam takie jakby fałszowała ale w ogóle nie znam piosenki tej That that ale głos ma przepiękny

monisia99

Powaznie nie znasz tej piosenki??? :D

http://www.youtube.com/watch?v=CM3jcGsS0Po

Jestem w ciezkim szoku ;D dalabym sobie glowe uciac, ze nie ma na swiecie osoby, ktora by jej nie znala :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

zaraz zoabczę w oryginale bo jak mocno przerobiona to nie poznałam tej piosenki. A już wiem czemu nie znam bo to kawałek z 2007 roku a ja znam tylko te dobre starocie :)

o Chryste Panie co ten Lios zrobił idiota do potęgi n no nie mogę jakies cuda czub jeden pierdzielony, Nicole się niech w dupę pocałuję bo się zdenerwowałam

monisia99

A co wyniki ogladnelas??? :D hehe no szok lekki :P ale myslalam, ze nie wytrzymalas i wczesniej juz sprawdzilas kto odpadl :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie noa sprawdzam dopiero nak oniec więc jestem w ogromnym szoku , idę spać z tego wszystkiego.... dobranocka dziewczynki

sandra_crashdown

ROMEO I JULIA

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

DIRTY DANCING

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

DIRTY DANCING

sandra_crashdown

ROMEO I JULIA

_Joy

Zaczelam ogladac "The Client List" i poki co jestem zawiedziona, ze nie ma zadnych ostrych scen :D tak w zasadzie to widzowie nie wiedza co ona tam z tymi kolesiami naprawde robi :P jestem dopiero po 2 odcinkach, ale biorac pod uwage to, ze jest ich w sumie tylko 10 watpie, zeby cos sie w tej kwestii zmienilo ... :P wyprowadzcie mnie z bledu jak cos ;)

sandra_crashdown

No tak przecież jesteś perwersyjna Sandra:P
Z tego co mi się wydaje to tam sex nie odchodzi, ale szczerze mówiąc pewna nie jestem, więc czekam na Twoją opinię:P Oczywiście jak już oglądniesz;P

izka21gramowa

Zalezy co rozumiemy przez slowo "sex" ... w sensie jak daleko posuwaja sie w tych "robotkach recznych" o ktorych wielokrotnie wspomina ta ich szefowa :P

sandra_crashdown

No właśnie chyba nie tak daleko, bo tam Selena jak coś tam będzie chciała. Nie pamiętam, bo już chwile to oglądałam. Ale nasze ciacho Ci się chyba podoba??:P

izka21gramowa

Ciacho mi sie juz w Something Borrowed podobalo ;) mezus wroci dopiero w finale czy jeszcze przed bo domyslam sie, ze to jest nieuniknione :D

sandra_crashdown

No dobrze się domyślasz:p Przy końcu gnojas wróci:P Dupek żołędny jeszcze będzie wielce poszkodowany, na szczęście nasza główna bohaterka sie fajnie zachowa;)

izka21gramowa

Hehe, faceci to zawsze sa wielce poszkodowani, nawet w sytuacji, w ktorej wina lezy ewidentnie po ich stronie ;)

Nie wiem, ale mnie jakos strasznie irytuja te jej dzieci! Sa jakies takie nieogarniete i rozpieszczone i bredza o tym ojcu tylko na okraglo :P hehe, moze to chamskie z mojej strony bo zwykle lubie dzieci, ale ta mala jest nie do zniesienia :D

sandra_crashdown

Mnie też wkurzały na początku, ale potem sie wyrabiają;P
A doktorka już poznałaś??:P Czy czym on tam był, ten co sie z nim spotykała:P

izka21gramowa

Nie ma narazie zadnego doktorka, ogladnelam dopiero 3 odcinki :P ale to dobrze, ze sie wezmie za siebie i nie bedzie ryczec po katach :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a kto mi powie gdzie jest odcinek TVD ? bo myślałam że dziś będzie na necie albo coś mi się pomyliło ,

Sandy nie bądź taka że od razu byś chciała nie wiadomo co tam tego nie będzie, bynajmniej pokazywane z tego co kojarzę to nasza główna bohaterka nie uprawia sexu tylko podobno masuje :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

A nie przypadkiem dopiero dziś nowy odcinek TVD?

monisia99

Aaaa tam masuje :D jakby to taki zwykly masaz byl to by sie ta czarnulka tak nie bala, ze sie jej chlopak dowie :P poza tym dlaczego Riley ma ciagle sny, w ktorych jej maz wyzywa ja od dzi.wek??? widac ma jakies wyrzuty sumienia ;) to, ze wszystko nie jest wylozone na tacy nie znaczy, ze nie mozna czytac miedzy wierszami :P ja tam tylko jestem ciekawa jak daleko dziewczyny sie posuwaja w tych swoich dzialaniach i co dokladnie "extras" znaczy w tym przypadku :P

No a TVD dzisiaj w nocy dopiero niestety :(

sandra_crashdown

No i to jak się weźmie;D Jak jej mężusio przyjedzie to mu powie:P
Tak Kasia TVD dopiero jutro będzie na necie;)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

OJEJUOJEJUOJEJU, zobaczyłam TVD (po zaciekłej walce o laptopa oczywiście ;P).

W sumie to odcinek za bardzo ciekawy nie był, ale mogę to jeszcze darować, bo musieli jakoś ten wątek przemiany Elenki zakończyć. Nie mówię, że był zły, ale po prostu taki 'spokojny' ;P.
Brawa dla Rebeki, w końcu wygarnęła Klausowi (chociaż i tak mnie strasznie wkurzała). Fajnie by było jakby się teraz sprzymierzyła z naszą Trójcą, może byłabym w stanie ją znowu polubić ;P
Wątki Bonnie, jej czary-mary i wieczne krwotoki z nosa stają się już super-nudne (i tak już się nie zrehabilituje po tym co zrobiła w ostatnim sezonie ;P).
Caroline&Tyler&Klaus-sorry, ale jak dla mnie wiało nudą na kilometr, przecież to było wiadome że ocalą Tylera.
Ten pastor nieźle porąbany, on się razem z nimi zabił? Gratuluje, to było bardzo mądre posunięcie, zabicie prawie wszystkich członków rady, teraz wampiry na pewno opuszczą Mystic Falls ;P
Jakkolwiek kocham Delenę, to muszę z bólem serca stwierdzić, że ostatnia scena Steleny na dachu była słodka. Ale trochę się bałam że Stefcio się zaraz, oświadczy, serio, przeżyłam już mini zawał xD
No i w końcu wisienka na szczycie-Damon! ;D Biedny, biedny, biedny :( Ale dobrze przynajmniej że Elenka sobie wszystko przypomniała. No i spodobało mi się że jej potem trochę pocisnął "Tak, bo przecież jestem taki samolubny, że wybrałbym ciebie."-oby tak dalej Damon, nie okazuj litości tej wrednej jędzy! ;P

Odcinek w porządku. Bez rewelacji, ale nie jest źle jak na 1 odcinek.

A teraz jadę na to zebranie do szkoły :( Przynajmniej będę miała o czym myśleć w drodze ;P

_Joy

Juhuuu, jest tam kto?? Grasuje tu zły wampir;D

Haha padłam na tym tekście;D
Kocham Damonka i cieszę się, że wrócił;D

_Joy

No więc tak: Stelena nudna i przewidywalna do orzygania;/ Już straciłam nadzieję, że Elenka jako wampir nie dość, że się zmieni (jak Caroline), nie będzie tak irytować i zakocha się w Damonie;/ Scena sexu jak pokazuje zwiastun będzie ze Stefanem a takie robili nadzieje... niech znajdą Damonowi normalną dziewczynę, która na niego zasługuje. A co do tego co powiedział Damon, to szanowanie zdania innych jak podobno zawsze robi Stefan ma swoje granice i dla mnie to właśnie dowód miłości Damona, że uratowałby ją a nie Matta... Jaka ta Elenka, jest porąbana"Matt by nie żył, bo Ty nie mógłbyś sobie odpuścić... Szkoda, że ona miała te krew w krwioobiegu jak się topiła... A rada ten pastorek to co myślał, że jak się zabiją gromadnie to wampiry nagle znikną;D
Rebecka dobrze dogadała Klausowi, nawet bardzo a on... cóż straciłam ostatnie resztki sympatii do niego. Ciekawi mnie co się stanie teraz z Bonnie, bo jakieś konsekwencje na pewno poniesie... A Jeremy... mhm ciacho;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://www.filmweb.pl/news/Gwiazda+%22Teen+Wolf%22+nie+wr%C3%B3ci+w+trzecim+sezo nie-89740

CO TO MA BYYYYYYĆ?! :( A byłam taka ciekawa rozwinięcia wątku tej ostatniej sceny ;(

ocenił(a) serial na 7
_Joy

odcinek nie był jakiś powalający, zbytnio nie będę opisywać. Bonnie z tymi swoimi zaklęciami wkurza mnie .... oj fajne scenki jak elena sobie przypomniała zaś najlpesza scena była jak Damon spojrzałam na Elenę tym nienawistnym wzrokiem i powiedział : Przypomniałaś sobie również inne sytuacje prawda ? Co z tego że bym ci powiedział jakby to niczego nie zmieniło....... to było piękne i naelżało się jej.

monisia99

Generalnie jestem mega zawiedziona :/ ale to tak na calego!!! nie moge juz patrzec na ta Stelene do tego stopnia, ze nawet nie uronilam pol lzy na scenie w "wiezieniu", gdzie nawet Rebecca sie poplakala. Normalnie bym pewnie ryczala, a mialam jedynie odruchy wymiotne! I niestety nie zgodze sie, ze scena na dachu byla slodka :/ bleeeee, juz nic slodkiego w tym zwiazku nie widze! Bardziej mnie nawet Finchel kreci niz ta odgrzewana Stelena :D:D:D

Bonnie i jej krwotoki :/ ranyyy juz dali by se siana! jak jej nie zabija w tym sezonie to strace do scenarzystow resztki sympatii! bo te jej watki to juz jakis zart :/

Damon, Damon, Damon - a no oczywiscie, ze skradl odcinek a jakzeby moglo byc inaczej :D kocham goscia! moglby tam wybic pol miasta i nic by nie zmienilo mojej milosci do niego, ale Elenke moglby sobie faktycznie odpuscic i zachowac resztki godnosci w tym wszystkim bo rzeczywiscie co za duzo to nie zdrowo!

PS. Ktos mi wytlumaczy ostatnia scene??? kompletnie nie wiem czemy Pastorka pogrzalo i zorganizowal zbiorowe samobojstwo???!!! :P

sandra_crashdown

Haha też nie rozumiem tej ostatniej sceny;D Czy on myśli, że spieprzyli sprawę i tylko sąd ostateczny ich uratuje??:P Nic nie kumam;P

Ale przyznasz chyba, że Damon jak puścił ten tekst co za cytowałam to można było boki zrywać;D
No a co myślisz o Klausie??

izka21gramowa

Hahaha tekst byl rzeczywiscie swietny :D tak samo ten wczesniejszy, ze "swiat zyskal jednego rozgrywajacacego wiecej" o Naszym "kochanym" Matt'cie :P

Klaus, Klaus, Klaus ... hmmm .... ja mam kurcze slabosc do niego i nie potrafie patrzec na jego watki obiektywnie :P ale jego "love" mnie rozbraja, nawet wypowiedziane przez Tylera :P swoja droga Michael sie nie nagral Klausa za dlugo :P

ejjj jeszcze musze wrocic do tych oficjalnych zdjec promocyjnych ... skoro na tym wspolnym jest tez Ellijah i Meredith to czy to znaczy, ze oni awansowali do glownej obsady czy jak??? bo widok Rebecci i Klausa z cala reszta chyba nikogo juz nie dziwi :P