Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.9

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No ale wujek to wujek, a przystojniak z Glee to przystojniak z Glee ;P Z nim można zawsze mieć jakieś ciekawe sny erotyczne, nieprawdaż Sandy? xD

_Joy

Hahahaha nigdy wiecej! ja juz sie boje swoich snow :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Baby you light up my world like nobody else...

Tak tylko sobie śpiewam. Żadnych podtekstów ;P Zero. Null ;D

_Joy

Hahahahahahahahahahaha xD Padlam i juz sie nie podniose :P autentycznie mowie :D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRZIoIwkP3tgSa87USj4DvglL_b-9X83ZUg8QhO CDY-s9OAFr1Dw

A to tylko przypadkowe zdjęcie, które znalazłam i postanowiłam się nim z Wami podzielić ;) Nie żebym robiła to specjalnie xD

_Joy

Ahahahahaha hahahahahahn buahahahaha muahahahah ;D

Nigdy w zyciu juz wam nic wiecej nie powiem! Never ever!!! :D:D:D

So get out, get out, get out of my head .... :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też jakoś bardzo nie przepadam za Quinn, chyba moja ulubiona kobieca postać to Santana. A jeśli chodzi o głos to uważam, że Mercedes jest super, postać to taka obojętna raczej.

Co do męskich, to tak jak wy Sam, którego zawsze lubiłam, Brody <3, no i Blaine, na którego dopiero teraz jakoś przychylniej spotkałam. A Puck, on to w ogóle inna historia, to znaczy bardzo lubię. O Finie to nawet nie wspomnę, bo szkoda klawiaturę niszczyć.

No i czekam na zwycięzcę drugiego TGP, Blake Jenner, bo fajnie śpiewa, zobaczymy co to będzie za rola.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

czekaj rozwiń mi skrót czyżby druga seria? a już wiem the Glee Project to już siadam do szukania :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

To znaczy, chyba w wakacje była druga edycja The Glee Project.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a gdzie oglądałaś bo ja nie pamiętam gdzie wcześniej widziałam

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja z cho.mika ściągałam, nie wiem czy gdzieś jest online

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

dobra mam i jestem w połowie pierwszego odcinka, jej dostała się danny kopia justina bibera tyle że o wiele gorsza wyglądowo, nie mogę na nią patrzeć wrrrr pamiętaj ją z mam talent lub x factora,

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

absolutnie Quinn jest dla Sama do Brodego nie pasuje w ogóle ...... jedynie mi do niego pasuje Rachel i tworzyliby cudną parę

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Quinn mi się strasznie podobała jak była razem z tym kolesiem z dredami ;D Samowi niech w końcu znajdą jakąś porządną laskę, byle nie Brittany ;P A Rachel ma być z Brodym. I moje idealne Glee jest idealne ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

No dla Sama, Marley :D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Izzy, oglądałaś już Supernatural? Muszę powiedzieć, że po raz pierwszy od bardzo dawna mój Sammy mnie na początku wkurzał ;P I ta jego 'dziewczyna' jest ohydna ;P A jeśli znowu zabili Cassa to przysięgam że skrzywdzę scenarzystów, on biedaczek zawsze ginąć musi ;P

_Joy

Ale ożywa to wiesz:P Nie kochana nie oglądałam, bo weekend cały balowałam na weselichu więc wiesz:P
A właśnie sobie przypomniałam, że jest nowy odcinek Revenge i OUaT;D

izka21gramowa

Ogladnelas OUaT??? daj znac czy fajny :D

sandra_crashdown

Nie, dopiero teraz się zabieram:P Jeszcze nie mogę dojść do siebie po weselu:P

izka21gramowa

Ja tez sie zabieram ;) to ogladamy razem :*

sandra_crashdown

Ano oglądamy kochana;*

izka21gramowa

Fajny :) nie taki super jak pierwszy, ale przyjemnie sie ogladalo :)

_Joy

Drogie Panie :) moge juz chyba bez zadnych watpliwosci oglosic, ze jako pierwszego finaliste, znaczna wiekszoscia glosow, wybralyscie DIRTY DANCING :)

W drugim polfinale o wasze glosy powalcza:

ROMEO I JULIA
SKAZANI NA SHAWSHANK
WLADCA PIERSCIENI

Przyjemnego glosowania Wam zycze :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

SKAZANI NA SHAWSHANK

_Joy

Madzia ja i moj nowy chlopak Zayn Cie pozdrawiamy :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A co na to Twój Książę Sandy? Nie ma nic przeciwko poligamii? ;P

_Joy

Nieeeee juz sie przyzwyczail, ze u mnie przewaznie ktos siedzi w szafie ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dalej sobie mieszkania na swój harem nie znalazłaś? Moi chłopcy twierdzą że to był cudowny pomysł ;P

_Joy

Kurcze chyba sobie zrobie takie gniazdko jak mial Pattinson w Uwodzicielu :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Noo, ja już takie mam, jakoś się tam wszyscy mieścimy xD

_Joy

No wiesz, znaczna czescia tych dzentelmenow sie dzielimy, wiec skoro twierdzisz, ze im to pasuje to tez sie skusze ;)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

SKAZANI NA SHAWSHANK

sandra_crashdown

ROMEO I JULIA .... ufffff ....

sandra_crashdown

WŁADCA :P

sandra_crashdown

ROMEO I JULIA

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a ja nie wiem, może ROMEO I JULIA, ze względu na młodego Leo :)

katia_2007

ROMEO I JULIA

_Joy

Znalazlam cos ladnego ;)

http://www.youtube.com/watch?v=038lwjmRptw

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Damon i Spencer, tego jeszcze nie było ;o Ale faktycznie, ktoś ma talent. No i Birdy w tle <3

_Joy

Nie, zebym miala cos do Birdy, ale ta piosenka jest wyjatkowo fajniejsza w oryginale ;)

http://www.youtube.com/watch?v=0YuSg4mts9E

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Dziewczyny w końcu dzisiaj wzięłam się za Revenge :D Obejrzałam na razie 2 odcinki ale już mi się bardzo podoba. Musze przyznać że ten jej narzeczony to mega ciacho :D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

no ja właśnie oglądam najnowszy odcinek po angielsku i fakt faktem serial jest inny bo o zemście i przynajmniej nie ma tutaj takich głupot jak w GG

monisia99

Napisz pozniej jak wrazenia tylko bez spoilerow ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

wrażenia bez spojlerów to tak się nie da ale ciekawie było szczególnie końcówka :)

monisia99

Wyjasnilo sie cos z tym dzieciakiem juz? czy beda ciagnac ten beznadziejny watek przez caly sezon? :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

właśnie mam zamiar usiąść do oglądania GG

co do dziecka to wyszło że to nie Jacka faktycznie ale zrobili tak że Jack myśli że to jego bo Emily wysługuje się Amandą w zamian sfałszowane wyniki inną przysługą

monisia99

A ogladalas z napisami czy bez?? bo z tego co ja zrozumialam to dziecko jest rzeczywiscie Jacka, ale Emily tylko oklamala Amande, ze nie jest. Pewnie po to, zeby Amanda myslala, ze ma jeszcze wobec Emily jakis dlug wdziecznosci :/ ... zawiodlam sie tym faktem szczerze mowiac, ale teraz przynajmniej juz wiem, ze Amande czeka juz tylko jeden los ... :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

oglądałam bez i zrozumiałam że nie jego ale moze ja coś źle dosłyszałam, Ty Lepsza ekspertka od angielskiego niż ja.....

monisia99

Emily mowi Amandzie, ze dziecko nie jest Jacka, przekonujac ja tym samym, ze sfalszowala test na ojcostwo. Potem jest rozmowa Emily z Nolanem, w ktorej Nolan wspolczuje Ems, ze dziecko jest jednak Jacka i wtedy Emily mowi mu, ze oklamala Amande, wiec wychodzi na to, ze dziecko jest jednak Jacka tylko Ems z niewiadomych przyczyn nie chciala, zeby Amanda o tym wiedziala :P wiem, troche zawile, ale tak to mniej wiecej bylo xD

_Joy

Czy ktos juz ogladal nowy odcinek GG?! ... chyba napisze cos szokujacego, ale .... nie byl znowu taki zly ;) gdyby wyciac cala ta CHair-drame to bylby w zasadzie calkiem dobry :)

Bardzo mi sie podobaly wszystkie wspolne scenki B&D&N&C&S&G <3 na weselu. Swoja droga to jak dla mnie sukienka S. byla zolta a nie biala, no ale okay, widocznie jestem daltonistka :P

To co Dan powiedzial do Blair na temat "idea of Chuck" --> Boze! zlamal mi gosciu serducho po raz kolejny juz! ma tyle racji chlopak! chyba kazdy fan Dair chcialby w tym momencie powiedziec Blair dokladnie to samo! nie pojmuje zachowania tej dziewczyny, robia z niej skonczona idiotke! i jeszcze ta glupia mina po uslyszeniu tych slow :/

Ivy+Rufus --> no niedobrze mi sie zrobilo :P przegiecie po calej linii ... bleeee .... niesmaczne nawet dla takiego perwerta jak ja :P

Chuck/Chair --> "I'd give up my Empire for You, I'd give up everything" hahahaha, no bo przeciez juz kiedys nam to udowodnil jaki jest skory do poswiecen dla Blair :P hehe, zabawne jak Ci scenarzysci wlasnych scen nie pamietaja :P

Tekst odcinka:
G: You'll never guess what I found ...
B: Looks like Nate Archibald to me.

:)