Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.9

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)

sandra_crashdown

Cieszę się bardzo, bo mną też zawładnęło i od tamtej pory mam go na komie i mi się nie nudzi;) Zajrzyj na @;)

izka21gramowa

Aaaaaaa, dziekuje <3 gdybys mi nie powiedziala, ze wyslalas to pewnie bym przegapila bo nie wiedziec czemu wrzucilo Cie do spamu :P przesluchuje zatem :)

sandra_crashdown

No też się dziwi, że mnie wrzuciło, ale cóż takie życie:P A ogladałaś jeszcze jakieś filmiki w których też to całe jury ocenia??

izka21gramowa

Ogladalam, ogladalam :) jury zwykle jest przestrzalowe w takich programach :/

hehe, no Iza dalabym sobie reke uciac jeszcze przed otwarciem tego pliku, ze bedzie tam Sakrum :D nie wiem dlaczego, ale jak slysze ta piosenke to kojarzy mi sie z Toba ;P a teraz to juz w ogole na maksa mi sie bedzie kojarzyc ;D

sandra_crashdown

Haha, bo pewnie gdzieś wspominałam, że lubię Meza;P Ale musisz przyznać, że fajnie im wyszło wykonywanie piosenek innych, no może nie całkiem Rynkowskiemu, ale Kamilowi i Mezo spoko:P Aż tą piosenkę Ryśka polubiłam w tej wersji:P A co jury to mi tak na łupież działa ta Alicja Węgorzewska, ta diva cała, że bym babe zabiła gołymi rękami...

izka21gramowa

No teraz mi sie beda wszystkie Meza, Libery i te inne kojarzyly z Toba ;P u Ciebie na FB zawsze kroluja te kawalki ;P ja zawsze lubilam Afromental, wiec sila rzeczy kibicuje chlopakom z Afromentala i ich druzynie ;) chyba nie odpadli jeszcze, co?! ;P

sandra_crashdown

Nie na razie tylko Gawliński i to po takiej piosence: http://www.youtube.com/watch?v=32sO7sH0tt8
Właśnie ja jakoś bez zbytniego szału za nimi, ale właśnie w Bitwie bardzo mi się spodobali, tacy pozytywni i przekazują świetna energię:)
A kochana jeszcze Kamila polubiłam po tej Bitwie i reggae zaczęłam słuchać;D
No kochana nie tylko ich kawałki słucham i dodaje na fb, ja też kocham rocka;P

izka21gramowa

No wlasnie ja znowu za reggae nie przepadam, ale ten Kamil taki slodziutki jest. Kojarze, ze gosciu chyba jakies Mam Talent wygral tak i potem jego kariera rozkwitla?! On jest z Brzegu, a Brzeg to prawie jak Opole, rzut kamieniem, wiec juz goscia lubie ;D

A do Afromentala zawsze beda miala sentyment, jak jeszcze w Polsce mieszkalam to bylam nawet na ich koncercie w Gorzowie Wlkp ;)

sandra_crashdown

O proszę to znasz trochę ten zespół;)

On nie wygrał tylko zajął drugie miejsce, ale od tego czasu się jego kariera rozwinęła. A miał pójść na wojskowego wyobraź sobie gdyby nie to:P A ja za reggae też wcześniej nie przepadałam, ale słucham jakiś mieszanek z innymi stylami i wybieram co mi się podoba:P On też ma jakiś tam styl, ale nie pamiętam jak to się nazywa:P
No koleś ma coś w sobie nie przeczę:p Też mi się podoba i go polubiłam, bo jest taki szczery nawet czasami mu słów braknie, żeby wyrazić tą swoją energię, ale przez to jest autentyczny i naturalny. I podoba mi się jak się zżył ze swoją drużyną. Masz tu linka az się chłopak popłakał http://www.youtube.com/watch?v=m6_El9_g4ZY
A i nie sądzisz, że on ma ten głos z taką ja wiem jak to nazwać chrypką, że on rock powinien śpiewać, np. w Roxanne to miałam koparę opadniętą przez całą piosenkę, jeszcze jak Monika zaczęła śpiewać to już całkiem;P

sandra_crashdown

A z piosenek jakaś Cię jeszcze porwała??:P Szczególnie to chcę wiedzieć co myślisz na temat Chan chan, Congi i Roxanne??:P

izka21gramowa

Podoba mi sie bardzo Conga bo zawsze lubilam ta piosenke, nieistotne w czyim wykonaniu ;P Roxanne jest rzeczywiscie swietne, ale podoba mi sie tez wlasnie Sacrum i to o tym Aniele ;P Ale Nie Dokazuj chyba nic nie przebije, nawet mamie wyslalam i jest zachwycona, powiedziala, ze bedzie ogladac teraz wszystkie odcinki od poczatku ;D

sandra_crashdown

Haha mi to chyba powinni płacić za reklamowanie ich programu:P
A Sacrum w oryginale nie słyszałaś?? A Anioły są od Bednarka, ale ta wersja bije tamtą płytową na głowę;D Mnie Conga zachwyca nie podzielnie, zresztą uwielbiam takie latynoskie rytmy;D cieszę się, że się podoba, nie tylko ja dzielę tą obsesję;D Wyślę Ci jeszcze inne tylko jutro, bo dzisiaj już padam i jeszcze mi się nie chce wyświetlić najnowszy odcinek Lekarzy a ma być tam pocałunek głównych bohaterów i to pierwszy to wyobraź sobie jaka zła jestem!

izka21gramowa

Nie moge sobie wyobrazic bo nie ogladam ;D

Nie no Sacrum wiadomo, ze slyszalam w oryginale ;D nie wiem czy jest w PL osoba, ktora nie zna tej piosenki.

Oooo, mam jeszcze jeden kawalek, ktorego wykonaniem jestem zachwycona!

http://www.youtube.com/watch?v=qW-wt9Hh0cs

sandra_crashdown

Haha już ją mam nawet ściągniętą;D Nawet w oryginale mi sie tak nie podobała;D
Ale możesz się wczuć w moją sytuacje, czekasz na odcinek jak się wreszcie pocałują a tu Ci nie chodzi:P Co za złośliwość rzeczy martwych:P

izka21gramowa

Znam ten bol az za dobrze ;D

a my znowu nabijamy postow ;P

sandra_crashdown

A co to źle, że nabijamy??:P

izka21gramowa

A z tych nowych to ta jest zajebista!

http://www.youtube.com/watch?v=-QPXXz_zGmc&feature=relmfu

sandra_crashdown

No ta świetna, ale ich Bananowy song mi się bardziej podobał:P

izka21gramowa

A no tez mi sie bardzo podobal :) czy to prawda co czytam w komentarzach, ze ludzie glosuja na gwiazdy a nie na te ekipy, ktore wystepuja??? ;P i powiedz mi jeszcze czemu pani Beata jak spiewa to przewaznie wykonuje wiekszosc piosenki , czy to jest dozwolone, ze oni praktycznie za chorki tylko robia??? ;P troche to nie fair!

sandra_crashdown

Komentów nie czytaj, bo to piszą najczęściej jacyś frustraci, że ich zespół odpadł. Wiesz co mi się wydaje, że trochę na pewno tak jest, że ludzie jadą po gwiazdach, ale też jest tak, że spora część głosuje za piosenką,, która im się podoba. Nie jest też prawdą, że głosujący to znaczna większość dzieciaki, bo w finale 2 edycji Kamil wygrał 2 % tylko z Rynkowskim. Co do Beaty to chyba chce zespół podciągnąć, ale jak widzisz po wynikach mało jej to pomogło. Nie ma jakiegoś ograniczenia, ze trener ma śpiewać np, tylko w refrenach czy w chórku. No ale powiem szczerze, że w większości było tak, że trenerzy się udzielali niezwykle rzadko a tak to dyrygowali. U Kamila mi się podobało, że każdy z jego drużyny śpiewał. W innych drużynach raczej wykorzystywali tych najlepszych.

sandra_crashdown

Dobra Sandy reszta dyskusji jutro tzn. dzisiaj ale w dziennych godzinach względnie wieczornych:P izka pada na pyszczydło:P
Słodkich snów i Nie dokazuj miła...:P

izka21gramowa

Hahaha ja nigdy nie dokazuje, ale takiemu Kamilowi to bym mogla podokazywac ;D

Ja bede dopiero jak wroce z pracy, jakos popoludniu, ale mysle, ze uda sie pogadac ;) buziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sandra_crashdown

Haha no coś Ty kochana spodobał Ci się??:P

izka21gramowa

Aaa kojarzysz tą dziewczynę z dredami z jego drużyny??

izka21gramowa

Chyba siostra jego nie??? :P

sandra_crashdown

Aj myślałam, że Cię zaskoczę:P

izka21gramowa

Nie no, tam w ktoryms filmiku trafilam na to akurat ;D

Ta nasza wczorajsza dyskusja sprawila, ze odgrzebalam stare kawalki Afromentala i slucham teraz namietnie ;D

sandra_crashdown

Fajny taki powrót sentymentalny do przeszłości prawda??:P
Też tak czasami mam, że pod wpływem chwili odgrzebuje stare piosenki:P

izka21gramowa

Dosc czesto mi sie to zdarza ... a jeszcze z niektorymi mam tyle wspomnien :) akurat na koncert Afromental mnie zabral moj ex i nawet nie wiedzialam po jakiego grzyba przejechalismy pol Polski, a on mi chcial taka niespodzianke zrobic i mi nie powiedzial xD Echhh ... sentymenty, sentymenty :P

sandra_crashdown

No to romantyczny był ten Twój ex:P Ja też mam niektóre wspomnienia z piosenkami:P Fajna sprawa:P

izka21gramowa

Tak, ale na romantycznosci sie konczyly jego zalety ;P zerwalam z nim podczas wspolnego urlopu w Zakopanem ;D swinia ze mnie- wiem! ;P

To chyba nieuniknione z piosenkami :) muzyka nam towarzyszy zwykle w najwazniejszych momentach naszego zycia, co jest piekne bo to prawie tak jakby ktos nam sciezke dzwiekowa podkladal ;P

sandra_crashdown

No dokładnie,, to takie magiczne tło, które dopełnia całość:P Wyobraź sobie wszystkie sceny w filmie bez świetnie dobranej muzyki:P

No jaka świnia skoro na to zasługiwał to mu się należało:P A skoro zerwałaś z nim na urlopie to widać już nie mogłaś wytrzymać:P

izka21gramowa

Zacznijmy od tego, ze w ogole nie chcialam tam jechac, ale zostalam przymuszona przez wyrzuty sumienia xD

Ja nawet mam tak czasem, ze jak ide ulica i slucham iPoda to mam wrazenie jakbym byla glowna bohaterka w filmie i jestem w trakcie krecenia sceny ;P ja i moje jazdy :P gorzej jak sobie zdaje sprawe z tego, ze jak zwykle mnie wyobraznia za daleko poniosla i musze powstrzymywac wybuch smiechu, co by ludzie sobie nie pomysleli, ze wariatka sie sama do siebie smieje xD

sandra_crashdown

A tam ja tak mam często,że w autobusie sobie przypominam różne zabawne sytuacje i się nagle zaczynam śmiać i ludzie się dziwnie patrza, ale już sie do tego przyzwyczaiłam:p

_Joy

Troche zaspalam, ale nareszcie jest ... podliczenie waszych glosowo w drugim Cwiercfinale :) tym razem skromnie, ale wygrywa GREASE ;)

Zapraszam do kolejnego glosowania, tym razem na zwyciezcow grup E i F, czyli MLODZI GNIEWNI i PEARL HARBOR :)

Przypominam tym, ktore sa zawiedzione przebiegiem glosowania, ze przed rozpoczeciem polfinalow bedziecie mogly oddac swoj glos jeden z przegranych filmow, ktory waszym zdaniem zasluguje na miano "wild card" ;) film z najwieksza iloscia glosow rowniez przejdzie dalej :)

sandra_crashdown

PEARL HARBOR

sandra_crashdown

PEARL HARBOR

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

PEARL HARBOR

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

A się rozpisałyście dziewczyny głosuję oczywiście na MŁODZI GNIEWNI ale chyba i tam szans nie mam.......

Odnośnie Afromental też ich bardzo lubię a szczególnie Łozo- przystojniak z niego :p pisoenki Bananowy song czy I pray for love są cudne podobnie inne radio song :)

Co do Kamila Bednarka to zakochałam się w jego wsytępie w x-factorze i nawet jego wykonanie znam na pamięć, chłopak naprawdę ma talent i umie robić z roznych piosenek remixy reagee i świetnie mu to wychodzi.

Bitwy na głosy ostatnio nie oglądam ale chyba sobie przesłucham kawałki na youtube, ten kawałek chłopaków z Afromental Use Somebody jest boski wykonanie super.....

Co do x-factor uk to jestem okropnie zawiedzona bootcampem nr 1 dosłownie żadna grupa m isię nie podobała, 2 bootcamp lepszy ale oglądając poziom obecnego x-factora i australijskiego to australisjki jest o niebo na lepszym poziomie

monisia99

Swojego czasu uwielbialam Radio Song ;P mialam obsesje na punckie tej piosenki, do tej pory znam caly tekst na pamiec ;D A Łozo to wiadomo- cud, miod, malina ;P

Kamil Bednarek mnie kompletnie nie interesowal dopoki Iza mi nie pokazala tych filmikow z Bitwy ;P fajny chlopak jest i do tego z Brzegu, wiec mnie kupil calkowicie juz ;D

sandra_crashdown

Hahaha ja to mam dar przekonywania nie??:P Tzn. do tego, żeby go oglądnąć, bo potem się już chłopak sam broni:P
A ja powiem Wam szczerze, że nie miałam pojęcia przed Bitwą co to za Bednarek cały i nawet jak oglądałam ten teledysk promujący to się zastanawiałam co za kolesia wzięli nieznanego jako gwiazdę:P
Fajny chłopak i do tego słodziak, co tu dużo mówić:p No i cały czas wolny, chyba Cię tam Sandi odwiedzę jak będziesz w PL, pojedziemy do Brzegu;D
A propo to on konkretnie mieszka w Lipkach to jest gdzieś pod Brzegiem, jakaś mała wioska.

izka21gramowa

Tak, tak ;D znam dokladnie cala trase z Opola do Wroclawia bo jezdzilam tam na studia i Lipki mijalam niejednokrotnie ;P

Zapraszam do Opola dziewczeta, odwiedzimy wszystkie kamila ;P ktory z racji tego, ze jest slawny pewnie teraz mieszka w Warszawie, ale to sie wytnie ;D;D;D czemu w ogole jest sam? nie chce dziewczyny, woli sie wyszumiec narazie czy jak ??? a moze jest gejem??? ;P

sandra_crashdown

Jak wynika z wywiadów to nie ma na nią kompletnie czasu teraz:P No właśnie on cały czas jeździ w trasy a płytę nagrywa chyba we Wrocławiu tak mi coś świta:P Ale wraca zawsze do domu, tak zawsze twierdzi w wywiadach:P

O widzisz Sandy to wiesz gdzie on mieszka i bardzo dobrze:P Tylko on nie lubi jak dziewczyna klnie a u mnie jest z tym problem mały:P

izka21gramowa

Oj zakneblujemy Cie ;D albo mniej hardcorowa wersja: bedziemy pilnowac, zebys ladnie mowila ;P hehe przez te kilkanascie minut u niego na herbatce chyba wytrzymasz ;)

sandra_crashdown

Co?? Tylko herbatce??:P

No dla niego mogłabym się nawet oduczyć:p

izka21gramowa

No bedziemy udawac takie niewinne, ze tak tylko na herbatke wpadlysmy ;P bo przeciez nie wyskocze mu odrazu z lateksem i pejczami :D:D:D lol

sandra_crashdown

No tak, ale ze mnie idiotka napalona:P Faktycznie do normalnych ludzi tak nie można:P haha

izka21gramowa

Wszystko w swoim czasie Izus ;P na slodka dominacje tez sie znajdzie pora :P:P:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Izka musze ci powiedzieć że fajny masz avatar :D Nie wiem kto to ( a powinnam? ) ale podoba mi się perspektywa takiego umięśnionego bruneta przywiązanego do krzesła :D
Wgl dziewczyny jakoś niedawno zdałam sobie sprawe że niezadługo TVD, przypomniałam sobie co nie co 3 sezon bo chora byłam i powiem wam że jestem już ciekawa co nam dadzą scenarzyści :)

alexxa

No właśnie powinnaś:P
Mario Casas i oglądnij koniecznie Trzy metry nad niebem i Tylko ciebie chcę:P Gra jeszcze w bardzo fajnym serialu El Barco - Statek:P
No właśnie mi się ta perspektywa też bardzo spodobała haha;D