Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offttopy cz.5

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tak, zdziwiłabyś się ile ;P Niby przyjemne, ale jak się czyta 50 wypowiedź typu: "KOCHAM DAAAAIR! &lt;3333" to zaczyna to człowieka irytować ;P

Prócz tego ktoś co chwilę pisze, że chciałby trójkąt w TLG/GG ;P

_Joy

Trafila mi sie czesc, w ktorej Monia przyznaje sie do swojej milosci do Toma Cruise'a :D:D:D hahaha, dziewczyny musicie zaglosowac na ten tekst :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja tam uzbierałam całkiem pokaźną sumę komentarzy o tym jak bardzo shipujesz Jeremy'ego i Matta, hahaha ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra błagam Cię to nie była miłosć tylko nienawiść ---- foch całą parą :( idę płakać do kącika

monisia99

Ejjjj dziewczyny bez kitu! Po tym co mi Magda uswiadomila stwierdzilam, ze to moj nowy ulubiony ship ;D Jematt all the way! :D:D:D

A Monia jak zwykle sie wykreca ;P jak zobaczysz ten tekst to dopiero bedziesz plakac ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dziękuje Ci bardzo..... odchodzę z FW..... z rozpaczy

monisia99

Ranyyy nawet tego nie zamieszczam ;D No juz Monia, spokojnie ;) Nie mozesz zostawic dziewczyn z mojej winy ;( one mi tego nigdy nie wybacza ;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie no ok zamieszczaj toż miało być zabawnie a ja żartowałam oczywiście choć męczysz mnie z tym Tomem :P idę spać dziewczyny dobranocka

ocenił(a) serial na 7
monisia99

SKOŃCZYŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D

Powiem Wam dziewczyny, że mi się tego 'trochę' uzbierało ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja nie wiem ale męczą mnie te przygotwania do Igrzysk, te ich przebieranki w różne ubrania ojej ciężko mi się czyta non stop to samo mogliby już dać coś ciekawszego.....

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Coś cicho dzisiaj dziewczyny ;)
Kurde Monia zrywam nasz pakt wspaniałości(programy) z wczoraj bo nie podobają ci się Igrzyska! </3
A tak na serio to trochę szkoda że ci się nie podobają no ale nie zmusimy cię do pokochania ich :D

ocenił(a) serial na 8
alexxa

http://data.whicdn.com/images/23220082/tumblr_ly67mcPML51r9868qo1_500_large.png

ocenił(a) serial na 7
alexxa

no wiesz nasz pakt chesz zerwać a kto ze mną będzie dziś oglądał must be the music ? no kto jak nie Ty:P

To nie że one mi się nie podobają, ale jedynie nie lubię jak są same Igrzyska, te ciągłe walki, jakieś przebieranki i zabójstwa. Męczy mnie to jak czytam i no niestety ale dziś nie skończę drugiego tomu nie da rady.....

ocenił(a) serial na 8
monisia99

kurcze Monia szkoda, że ci się nie podoba bo to właśnie taki klimat igrzysk robi i wgl :(
A must be the music nie ogladam, ale przez cb sb włączyłam, jak zwykle zamiast się uczyć :D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

przykro mi ale jestem już prawie pewna ale nie podzielę Waszego zachwytu nad Igrzyskami..... jak chcecie to bijcie gryźcie co nei tylko :P Czytanie drugiego tomu idzie mi jak krew z nosa......

monisia99

Zartujesz Monia nie moge uwierzyc, ze Cie nie zachwyca jak nas;( Wdg mnie właśnie te wszyskie rzeczy tworzą atmosferę tych igrzysk i całe tło, przez to bardziej to wszystko przeżywamy!

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ja się wyłamuję z szeregu..... te same igrzyska i mordy mnie wykończą ..... doczytam tylko chyba przez wzgląd na Was moje kochane :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

http://pu.i.wp.pl/k,NjQ3MjU0MDMsNDc3MDEyNDc=,f,nylonshkelninshey1_2_0O_big.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NjQ3MjU0MDMsNDc3MDEyNDc=,f,nylonshkelninshey1_1_9y_big.jpg

jakie zacne grono pań i pana :P (jakby ktoś nie oglądał jedna z nich to Annie z 90210 ,reszty nie trzeba przedstawiać :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Wow, ile gwiazd na jednym zdjęciu ;P

A ja chyba sobie pooglądam powtórki TVD, bo na Glee nie mam ochoty, a jak zacznę czytać W pierścieniu ognia to pewnie pójdę spać późno i nie będzie mi się chciało wstać rano, chociaż mnie kusi ;P

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Co ta za impreza że tacy różni ludzie? :D
Czytaj Madzia, czytaj ;*
Pewnie i tak nie będzie ci się chciało wstać :P

ocenił(a) serial na 7
alexxa

11 lutego gwiazdy takich seriali jak PLL,VD i 90210 pojawiły się na imprezie magazynu NYLON!

http://pu.i.wp.pl/k,NjQ3MjU0MDMsNDc3MDEyNDc=,f,nylonshkelninshey1_3_D5_big.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,NjQ3MjU0MDMsNDc3MDEyNDc=,f,nylonshkelninshey1_1_9y_big.jpg

alexxa

Dokładnie dla tej książki warto;D
Ale Annie (nie wiem jak ona się na prawdę nazywa;P) ładnie w tych włosach:P

_Joy

Mam cos dla Was odjazdowego ;D

http://thehungergamesmovies.net/wp-content/uploads/2012/03/116.jpg
http://www.aceshowbiz.com/images/news/the-hunger-games-trio-all-smiles-as-they-k ick-off-u-s-mall-tour-los-angeles.jpg
http://www.hungergamestrilogy.net/wp-content/uploads/2012/03/hunger-games-mall-t our-8.jpg
http://www.zimbio.com/pictures/ni6SVww1c-M/Hunger+Games+Mall+Tour+Kick+Off+LA+Ce ntury/4m9Nf4QZGWv/Josh+Hutcherson
http://cdn3.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/image s/h/hunger-games-030312-%20(14).jpg

Pozwolcie, ze pozwole sobie ominac posty, w ktorych Monia krytykuje Igrzyska bo w glowie mi sie to nie miesci ;D

sandra_crashdown

No cudne te fotki aż mi humor poprawiłaś;D;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no i o czym tu w ogóle dyskutować? Macie dwóch facetow jeden przystojniak Gale a drugi kurdupel Petta. Jak dla mnie wszystko jasne.....

No niestety ale nie czuję klimatu książki czytając drugą część męczą mnie te opisy, mam nadzieję że 3 tom będzie lepszy......

monisia99

OMG! Bo wszystkie wiemy przecież, że liczy się tylko wygląd ... No akurat nie w przypadku Peety. Peeta jest cudownym chłopakiem, który dla miłości zrobiłby wszystko, a gej agresywnym mięśniakiem, któremu w głowie jedynie walka, przemoc i zemsta.
A co do Josha, może nie jest typowym "przystojniakiem", ale za to ma cudowny i szczery uśmiech, jest przesympatyczny i ma coś takiego w oczach co na mnie akurat działa :)

Monia, naprawdę nie musisz się starać aż tak bardzo, żeby nam go obrzydzić ;D Na to już jest zdecydowanie za późno i dziewczyny się chyba ze mną zgodzą, że nasza miłość do Peety jest bezgraniczna :)

I żeby potwierdzić swoje słowa czymś konkretnym ...
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m0cj5mMbb81r9803so1_250.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0ffkp3G6k1qed5p4o1_500.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0ffkp3G6k1qed5p4o2_500.gif
http://26.media.tumblr.com/tumblr_m0ffh8lvJj1qith43o1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0fe191lfF1r2ge14o1_500.jpg

sandra_crashdown

Dokladnie bezgraniczna i nic kompletnie nic jej nie zlamie! :p Zreszta jak przeczytasz 3 czesc to zrozumiesz:P
I dla mnie wcale a wclae Peeta nie musi byc przystojny wystarcza mi te jego oczy pelne dobroci i milosci<3<3<3
Gdyby kazdy facet a przynajmiej co drugi byl taki jak on to swiat byl;by na prawde piekny!:p

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ale kochane zrozumćie że ja Wam nie obrzydzam książkowego bohater Peete ( bo go lubię i uważam że ma faktycznie super charakter i jest dobry) Jedyne co mi tu nie pasuje to aktor który go gra i to mogłabym Wam obrzydzić jedynie. Nie podoba mi się aktor grający Peete, to tyle. Co do bohatera książkowego nic zupełnie nie mam i bardzo go lubię :)

monisia99

Ale kochaniutka ten aktor też pasuje do tej roli:p
No mam nadzieję, że też zobaczysz jego potencjał jak oglądniesz film:P

_Joy

Oglądałyście PLL? ;D ja właśnie skończyłam i odcinek pomimo tego, że TYLE się działo to był w zasadzie mocno średniawy ;P ale fajnie, że pojawiło się tak dużo postaci w nim: Wren, Toby, Jenna, Mona, Jason...

Kurczę, lubię Toby'ego, ale jak dla mnie Wren kradnie serial ostatnio ;P jest przeuroczy <3 i jeszcze jak się pytał Spencer czy chce udawać, że nic się między nimi nie wydarzyło, to miał wzrok smutnego szczeniaczka ;D i zgadzam się z Jenną co do tego, że nawet kłamstwo brzmiałoby świetnie z tym jego akcentem ;P

Okay, wszystko ładnie-pięknie, Hanna ratuje Jennę, tym samym spłaca krzywdę, którą jej wcześniej wyrządziły i gites ;D myślę, że faktycznie może umrzeć mama Hanny. Tym bardziej skoro scenarzyści przeprowadzili ojca Hanny do Roswood zupełnie bez powodu ;D coś myślę, że zrobili to po to, żeby ktoś się zajął Hanną po śmierci jej matki.

Scena Aria/Jason za krótka i bez wyrazu :( wkurzyła mnie, że jak przyszła do Spencer to przywitała się z Em a z Jasonem już nie :/ te takie olewanie pewnych relacji w tym serialu mnie strasznie irytuje :/

No, ale już najbardziej to mnie zirytowały scenki Ezra/Ella/Byron ;P przecież prawda jest taka, że na miejscu Byrona to bym już dawno mu przywaliła w ten jego pusty łeb! I jaki był podniecony tym, że mu nagadał w końcu! :/ no porażkowy jest ten człowiek! a te kamizelki z lat 20'stych to bym mu wyrzuciła pod pretekstem zaniesienia ich do pralni, gdybym była Arią ;P Nie no, nie mogę typa znieść!

No i teraz końcówka której nie ogarnęłam. Ktoś mi musi pomóc ... melodyjka z pozytywki była mega creepy i A. w swoich rękawiczkach jak gdyby nigdy nic ociera się o listki i gałązki ;D a na koniec kładzie co w tych zgliszczach spalonych?! odznakę policyjną czy co?! to znaczy, że chce wrobić Garetta tak? czy znowu coś wymyśliłam?! ;P

PS. zwiastun do 2x24 jakiś taki chaotyczny :/ nie ogarniam! ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ja też już jestem po i zgadzam się z tb że odcinek średni.
Scena Arii i Jasona, co to wgl miało być? Zawiodłam się strasznie..
Ciekawi mnie strasznie kto chciał śmierci Jenny.. Jak myślicie?
I powiedzcie mi do czego w końcu dziewczyny doszły na końcu odc z tym zdj w gazecie i wgl, bo nie zrozumiałam :D
I jestem z tb Sandra, choć Toby dzisiaj wyglądał wyjątkowo korzystnie , Wren kradnie wszystkie sceny <3 Jak się uśmiechnął kiedy ona zaprzeczyła..:)
Też mnie wkurzały sceny Ezry z rodzicami Arii.. Ludzie skończcie już! Byron powinien coś zrobić bo już nie mam siły patrzeć na tego gargulca..
I tak na 100 % to była odznaka policyjna.. Ale teraz czy chodzi o Garreta lub Wildena czy A po prostu chce ich wrobić?
Dałabyś linka do zwiastuna Sandra? ;*

alexxa

Ja też jestem świeżo po:P Aria mnie teraz ogólnie wkurza taka się jakaś dziwna zrobiła, ale jej panika w samolocie była fajna:P
Popieram dziewczyny jesli chodzi o Ezrę, ludzie jak sie pan nauczyciel rzucał, aż mu żyłka drgała, szkoda, że nie pękła:P A widziałyście jak mu oczy z orbit wyłaziły??:P Aż Kermita przypominał z ulicy Sezamkowej:P Na miejscu Byrona jak bym mu odwinęła to by się palant łapami nakrył:P Ale swoją drogą to Ezra jako facet "dorosły" i "odpowiedzialny" to powinien się lepiej zachować a nie bezczelnie się odnosić do ojca, teoretycznie swojej ukochanej i mówić jej matce, że go nie obchodzi co ona myśli, no hello...jak on chce budować z nią przyszłość?? No i wisienka na koniec jak dzwonił z miną dziecka, które dostało 6 w szkole i chce się pochwalić... Ja myślałam, że już bardziej żałosnym być nie można a jednak Ezra tworzy nowe poziomy;D
Hanna ratująca Jenne mi się podobała, do tego jak chciała pogadać z Toby'm bo widziała, że Spencer się męczy, lubię te dziewczynę;D
Spencer mi było szkoda, bo nie dość, że cierpi z powodu zachowania Toby'ego dla którego się poświęciła to jeszcze się szarpie z matką...Ona na prawdę polubiła Jasona i chce go uważać za brata... I bardzo mi się podobało, że na końcu olała Toby'ego i NIE zaprzeczyła Wren'owi:D Zasługuje chłopak na to, bo się stara i teraz kategorycznie i oficjalnie ogłaszam, że Jestem za parą Spencer&Wren:P Toby choć lepiej wyglądał niech spada do Jenny:P
I na końcu Jason<3 Ja się pytam co to miała być za scena tej wymiany zdań,bo rozmową tego nazwać nie można pomiędzy Arią i JAsonkiem naszym?? Oni kpią z nas i naszej inteligencji czy jak?? Myślą, że rzucą nam jakiś ochłap i my się będziemy tym jarać 3 miesiące?? Jakbym dopadła tych scenarzystów to <plask>. Jeszcze Jason siedział taki biedny samotny i opuszczony w tym szpitalu;( Dobrze, że poszedł do tej matki Spencer pogadać, on jest samiutki, biedny, nie ma nikogo, jeszcze mu dom spalili i się chłopak do kogoś garnie nie ma się co dziwić... I wiecie co sobie myślę?? Uważam, że to też nie przypadek, że to dom Jasona i może on teraz zamieszka u Spencer skoro ta jej matka jakoś się oswaja powoli z nim?? W końcu to też dom jego ojca.
ZAstanawiające jest dlaczego A chciało zabić Jenne i do tego chce to zwalić na Garretta... Bo wydaje mi się, że to tylko o niego może chodzić skoro w kolejnym odcinku widzimy go wyglądającego jak żebraka... A chce się ich wyraźnie pozbyć tylko pytanie dlaczego oni mu tak wadzą??
No i zgadzam się Sandra też mnie wkurzyła ta Aria jak nie przywitała się z Jasonem, też miałam jej ochotę pociągnąć z liścia za to...;/

izka21gramowa

Hahaha, Iza jaka agresja bucha z Twojej wypowiedzi ;P myślałam, że tylko mnie wkurza ten odcinek, ale to chyba już norma w PLL, im bliżej finału sezonu tym bardziej serial zaczyna mnie wkurzać pewnymi wątkami ;P

Jeśli Jason zamieszkałby z Hastingami nie miałabym nic przeciwko :) podoba mi się jego relacja ze Spencer. Z Alison nigdy się nie dogadywali to może chociaż ze Spencer pójdzie mu lepiej. O ile oczywiście nie okaże się A. ;D w co osobiście wątpię ;)

A z tymi gazetami to chodziło o to, że te rzeczy należące do Alison, które dostarczył im Jason były owinięte w stare gazety i dziewczyny się zorientowały, że ktoś(najprawdopodobniej Ali) pozaznaczał jakieś fragmenty markerem na nich.

Właśnie! Z tą odznaką to przecież też mogło chodzić o Wildena, chociaż myślę, że jednak o Garetta.

A tu masz Olcia link do PROMO ;)

http://www.youtube.com/watch?v=6MhDYQ5DbO8

sandra_crashdown

A właśnie bo zapomniałam! Widziałyście finał sezonu TLG? ;P SZOK!!!! aż nie mogę uwierzyć, że zostawili nas z tyloma pytaniami :/ a co jeśli nie dostaną drugiego sezonu?!

Emma&Thayer FTW!!! <3<3<3

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Wiem, że pozaznaczała ale chodzi mi o tą końcówkę ze zdjęciem i z tą jakąś gazetą z Sierpnia chyba, że tam było coś z Roosewod i co one tam wywnioskowały? xd
A promo przynajmniej mi , mało mówi bo nie mogę się jakoś skupić :D
Ile wgl ma być odcinków tego sezonu ? ;>

alexxa

Tak trochę z innej beczki, oglądałyście Dziewczynę z tatuażem??

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Nie, ale mam ściągniętą więc pewnie za niedługo obejrzę ;)

alexxa

Polecam, bo bardzo fajny film:) Nawet dzięki niemu polubiłam Daniela Craiga;P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

jak kaurat skończyłam oglądać i faktycznei zgadzam się z Waszymi opiniami. Toby mnie jakoś cholernie wkurzał jakby przeszedł na stronę Jenny i nagle ni stąd ni zowąd rozumie jej sytuację i ją wspiera. Wren słodziak był w odcinku i ten jego akcent jest zabójczy. Chłopak od Allison dosyć intrugujący, choć w dalszym ciągu nie wiem jaką on odgrywa rolę w tym wszystkim. Na pewno wiadomo że dużo wiedział o dziewczynach i sprawach Allison co jest zaskakujące, zważywszy na fakt że Allison była skryta i lubiła tajemnice. Odznaka policyjna oznacze wkręcenie któregoś z panów policjantów w podpalenie domu Jasona. Zastanawiało mnie przez chwilę jak Jenna odczytuje sms ale prawdopodobnie ma jakiś program do tego.....

monisia99

O jejku, ale to nasze forum świeci pustkami:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

faktycznie ostatnio chyba ma mało czasu każdy żeby wejść i chwilkę popisać, ja bynajmniej staram się (choć jestem padnięta:P)

monisia99

Ooooo znowu widać czy ktoś jest online czy nie ;D jak fajnie :) brakowało mi tego!

A jak forum świeci pustkami to piszcie coś! Ja na przykład mam przykrego newsa dla fanów Dair. Podobno ostatnio Chuck&Blair kręcili scenę pocałunku ;( Pocieszam się jedynie tym, że info jest niepotwierdzone, a widziały to tylko jakieś dwie dziewczyny(oczywiście fanki Chair!) i podzieliły się tym na Twitterze :/ Nie wspomnę już o podłej i zupełnie wyssanej z palca plocie, że Dan mógł podmienić wyniki testu na ojcostwo dziecka Blair :/ od razu mówię, że jak planują zrobić z Dana drugiego Bassa to ja podziękuję i żegnam się z GG! :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no ja tak samo jak zrobią z naszego poczciwego Dana -chama :P zrymowało mi się :P przeczytałam drugą część ksiązki i w końcu zaczyna coś się dziać.....

monisia99

Noooo to teraz już będzie tylko akcja za akcją jak zaczniesz trójkę :) tylko Peety nie ma przez pół książki ;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to nic oby była akcja jakaś ciekawa a Peeta dotrze jakoś :P uciekam i życzę miłych snów :)

monisia99

Wzajemnie ;)

sandra_crashdown

Obejrzałam właśnie Drive i mam mieszane uczucia...;)

izka21gramowa

Mi się nie podobał ;/ czułam się skołowana po tym filmie ;P

Za to podobała mi się Sala Samobójców - widziałam, że też wysoko oceniłaś :)

sandra_crashdown

Tak jak mi się podobało jak Ryan się opiekował tą dziewczyną i i jej synkiem tak reszta jest trochę dziwna... Wydaje mi się, że twórcy się pogubili jaki to ma być gatunek filmu i co ma się w nim znajdować. A końcówka to już mnie wkurzyła totalnie;D
Co do Sali samobójców to tak podobał mi się;) Ale to całkiem inny film niż czytałam w opiniach innych ludzi, dlatego ostatni raz czytam co inni myślą o jakimś filmie! No cóż winni byli rodzice, którzy byli aż przejaskrawieni al4e chyba o to chodziło...Chłopak był sam, ale przecież oni nie zauważali tego, bo skoro dawali mu pieniądze to wszystko było w porządku w ich mniemaniu dawali mu wszystko. No i "różowa" Sylwia, która nie oszukujmy się manipulowała Dominikiem doprowadzając go do śmierci... Ok może i nie chciała, też była samotna i zamknięta w sobie, ale pośrednio się do tego przyczyniła... A on nawet nie popełnił samobójstwa świadomie tylko w zasadzie to był wypadek... I jakoś nie uważam, że to był film o ukrytym homoseksualiźmie tylko o opuszczeniu w dzisiejszych czasach i tej samotności, która nas niszczy.

_Joy

Znalazlam dla Was jakas zabawe na te mrozne dni ;D Wybierzcie po 5 seriali, ktore ogladacie! Ja dokonam swojej selekcji ponizej. Tylko prosze byc uczciwym i nie zerkac na pytania dopoki nie ponumerujecie ich w odpowiedniej kolejnosci. Nie musi byc od ulubionych, po prostu pierwsze 5 jakie przychodza Wam do glowy! Jedziemy ...
Nie sugerujcie sie tylko moimi odpowiedziami ;)
1. Gossip Girl
2. The Vampire diaries
3. Pretty Little Liars
4. The Lying Game
5. Glee

1. Ulubiony bohater w serialu nr 2.
(Moja odpowiedź: bez żadnych rewelacji- Damon Salvatore)
2. Znienawidzona postać w serialu nr 1.
(Chuck Bass)
3. Ulubiony odcinek z serialu nr 4.
(Chyba 1x20, bo zaczyna sie cos dziac miedzy E&T)
4. Ulubiony sezon z 5.
(Sezon Pierwszy)
5. Ulubiona para w 3.
(Na dzień dzisiejszy chyba Wrencer, ale sentyment do Jarii pozostaje)
6. Najgorsza para w 2.
(Hmm... Z istniejacych to chyba Stelena, a z tych ktorych sie boje, ze moga sie wydarzyc to Damon&Bonnie!)
7. Jak dlugo ogladasz serial nr 1?
(Nie pamietam, ale zaczelam nadrabiac jak juz wyemitowano 2 pierwsze sezony, wiec bedzie gdzies ze 3 lata;P)
8. Co sprawilo, ze zainteresowalas sie serialem nr 3?
(Ogladnelam zwiastun i skojarzylo mi sie z "Ty bedziesz nastepna", wiec chyba dlatego;P)
9. Ulubiony aktor w 4.
(Chyba aktor odgrywajacy role Thayera;P)
10. Ktory serial wolisz? 1, 2 czy 5?
(TVD;P)
11. Ktorego widzialas wiecej odcinkow 1 czy 3?
(Chyba GG bo jest wiecej sezonow;P)
12. Kim chcialabys byc z serialu nr 4?
(Chyba Sutton. Mialabym fajna rodzinke, kupe kasy i fajnych kolesi, ale nie schrzanilabym tego tak jak ona;P)
13. Jaka smierc zgotowalabys swojemu ulubionemu bohaterowi z 5?
(oooo rany, nie chcialabym nikogo zabijac z Glee, ale chyba wybralabym wypadek samochodowy;D)
14. Czy pasowaloby Ci polaczenie 4 z 5?
(Hahahaha, chyba nie;P jakos nie wyobrazam sobie spiewajacych Ethana albo Aleca;P)
15. Wybierz dwie postacie z serialu nr 1, ktore tworzylyby fajna pare, ale sa na to male szanse.
(Chyba ... Chuck&Serena ... hahahaha)
16. Ktory z seriali ma lepsza obsade, 3 czy 5?
(PLL)
17. Ktory muzyczny motyw przewodni jest twoim zdaniem lepszy, 2 czy 4?
(Chyba TLG, TVD nie ma zadnej muzyczki wprowadzajacej, no moze poza ta "creepy" melodyjka, ktora leci kiedy mowia Previously on TVD ;D).

ENJOY :)