SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
No wzdycham teoretycznie dlatego, że w tych opowiadaniach Jason jest razem z Arią, wiesz odciągam jego uwagę od niej:P
Aaaaa no chyba, ze tak ;) ja tez sobie poczytam bo mam juz dosc ogladania na dzisiaj ;P wlasnie skonczylam 3 sezon O.C, Marissa umarla i smutno mi sie zrobilo, wiec juz dalej nie ogladam ;D
Ja oglądałam Ringer, ale też już mnie znudził i przeszłam do czytania:) Ale ten Henry to fajny chłopak, aż sama nie wiem komu kibicować w tym serialu:P
A co do tych opowiadań to są naprawdę niezłe, tylko w niektórych nie rozumiem po co tego gargulca wtrącają niepotrzebnie, rozumiem jako epizod jak go rzuca czy coś, ale tak na dłuższą metę to bez przesady...;/
Nic mykam spać bo mam jazdę jutro to muszę się choć troszkę wyspać;)
Słodkich snów kochana:*:)
Ja kocham motyw zOTH dlatego też :P
http://www.youtube.com/watch?v=3emBedjqvI8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dNPQZciy2q0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pCZezJxyaDc&feature=related
Obejrzałam wczoraj GG i PLL i powiem szczerze że PLL lepiej mi się podobało, Caleba chyba zaczynam ubóstwiać, Holdem też jakiś fajny się zrobił, o dziwo nie zmartwiło mnie że Aria i Ezra się nie spotkali a tego to jak dziewczyny załatwiły policję był boski heh i ta data 1105! haha
w GG to tylko pocałunek Dair mi się podobał i te poddanie Blair kontynuacji :) i ten Dan taki zdecydowany, mi zaczynają się priorytety zmieniać chyba :)
Sorki że mnie znowu nie było, ale wczoraj miałam domówkę na dzień singla z dziewuchami :D
No więc, przykro mi że nie było mnie na wizycie nowego przystojnego lekarza , szczególnie że go bardzo potrzebuję :D
Filmiki wszystkie świetne, a ty Monia widzę że masz na avatarze tego faceta co wam kiedyś tu wysyłałam <3 Nasz ideał :D
I wgl pochwalcie się ile pączków zjadłyście ! xd Ja na razie wymiękam bo mi troszkę niedobrze jest :)
I wgl oglądnęłam GG, i najlepszy był pocałunek Diar! Gdyby nie on odcinek był by przeciętny ale dzięki temu kocham go :D
Dzisiaj znowu mnie nie będzie wieczorem, może wpadnę k po 23 . Jak to miło jest mieć ferie ;)
Jako, ze uwielbiam opening z O.C znalazlam jeszcze to ;D
http://www.youtube.com/watch?v=L_U6DgIJhwM
http://www.youtube.com/watch?v=5EnuLOzHWzg
http://www.youtube.com/watch?v=YhF8F0ulFaM
Wroce jeszcze do ost. odcinka GG :) oczywiscie, ze warto sie tam "jarac" juz tylko Dair ;D a czym wy byscie chcialy?! Chuckiem przechadzajacym sie uliczkami Manhattanu wsrod zakochanych par :D hahaha i dzwoniacym w rozpaczy do Sereny?! jeszcze nam jakas Cherena z tego wyniknie :D:D:D
Avatar ukradlam sobie hehe :) Szkoda że Ciebie nie było bo dużo się działo Olu:)
No Cherena mogłaby być ciekawa hehe :)
Jestem zniesmaczona odcinkiem TLG a szczególnie Ethanem -świnia jeden i tyle
Cherena powiadacie :D W sumie czemu nie, to by było coś nowego :)
A też mnie troche wkurzyła Sererena . To co przez to że ona kocha Dana, to on ma być zawsze nieszczęśliwy bo on kocha Blair a ona go nie może kochać bo to jej przyjaciółka go kocha? :D Troche skomplikowane , i wiem to całe że nie odbiera się facetów przyjaciółce, ale co ona ma poradzić że biedak ją kocha?
I wgl mam faze na Diar więc oczekujcie jakiś filmików zaraz :D
Ola i bardzo dobrze, że tak świętowałyście dzień singla, gratuluje;D
Ja wróciłam z jazdy dzisiaj, Noel ze mną jeździł siedział sobie grzecznie z tyłu, nawet jakiś przerażony nie był, aż mu się dziwię:P
hahaa aż tak strasznie Ci szło że mu się dziwisz ? :):):) żartuję cozywiście :)
Nie no ofiar w ludziach nie było:p mam bardzo fajnego instruktora więc sama przyjemność z jazdy:P No mówił, że idzie mi coraz lepiej także będą ze mnie kierowcy:P Nawet na koncu to luk mi wychodzil:P
Hahha odrazu mi sie przypomnialy moje poczatki :) ranyyy to bylo wieki temu ;P ale tez mialam spoko instruktora, tzn. wszyscy sie go bali, ale dla mnie byl zawsze mily ;D po prostu wiedzialam jak go sobie ustawic ;P
Wyruszamy z Klausem na spacer i poszukiwanie paczkow ;D odezwiemy sie jak wrocimy ;) tymczasem milej dyskusji, Iza daj buziaka Noelowi ode mnie ;)
Filmik bardzo fajnie zrobiony:) Szczerze mówiąc dziwnie mi się na niego patrzy, bo jak jeszcze oglądałam GG to oni się nienawidzili tzn. Blair nim gardziła a on ją lekceważył i dlatego tak futurystycznie teraz wyglądają dla mnie;)
Jestem dumna z tb Iza że jeszcze nikogo nei zabiłaś ;*
A filmik śliczny ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bVK0JZKdD4U&feature=channel_video_title
http://www.youtube.com/watch?v=hbNU4tCcLe0&feature=relmfu
Kurcze nie wiem czemu , ale i tak najbardziej lubie filmiki z TVD , ale niestety teraz jestem nadal zbulwersowana na sucz Elenę więc ich nie oglądam :D
Jem chrust <3
On też Ci przekazuje buziaka Sandra:*
No mój stwierdził dzisiaj, że faceci się mnie boją:P
On się nie boi, bo chłop jak niedzwiedź,ale, że inni się mnie boją bo taka szalona jestem:P
Udanych połowów pączków i wracaj szybko do nas:)
No ja z siebie też jestem dumna:D Bo pachołek się nie liczy nie??:P Instruktor się śmiał, że jak kogoś chce przejrechać to, żebym go wzieła i za pachołka będzie robił jka kogoś nie lubie czy coś:P
Ola rozwaliłaś mnie tym ostatnim zdaniem;D
Patrze i patrze i próbuje to czytać po angielsku i wreszcie mnie oświeciło że to po polsku trzeba;D Co za tuman ze mnie:D
Jedni na pączki ,drudzy na spacerek ja idę na rzeź. Wrócę jak będę cała o ile będę cała ......buziaki od Tobego dla Was kochane :)
hahaha, że to 'Jem chrust' ?:D
Widziałście wgl promo następnego odc GG?
http://www.youtube.com/watch?v=tKfRnQj6EZ4
Ile całusów!
Głupio tak post pod postem, ale trudno :D
http://www.youtube.com/watch?v=AX9qvdgHYOE&list=PL4C8E4E992B6CD29B&feature=mh_lo lz
prześliczne! <3
http://www.youtube.com/watch?v=01sqhFFxTMo&feature=player_embedded
słodko ;)
A tam się przejmujesz:P
No filmiki świetne i choć wolę Forwood to to zafascynowanie Klausa Caroline i jej docinki mnie poprostu fascynują;D
No a jutro zobaczymy nowy odcinek TVD:D Może spalą Elenkę:P
Sandra oglądam 10 odcinek Ringer'a i padłam jak to FBI cale przyszło do tego Charliego i mu powiedziało, że to Malcolm im powiedział, że go podejrzewa...No hello jak takie poważne władze mogą podawać swoje źródło informacji, które powinno być chyba anonimowe prawda??I do tego chronione nawet jeśli jeszcze nie jest spr a Ci walą po nazwisku... W końcu skoro go poszli spr to równie dobrze mógł coś ukrywać... Aż mnie wcięło fotel jak to zobaczyłam, co za idioci... Też Cie to tak wkurzyło??:P
Glupie prawda? ;D tam jest kilka takich konkretnych wpadek ;D
W ogole zalowalam strasznie, ze z tego Charliego zrobili negatywna postac :( lubilam go :( no i nie moge do tej pory odzalowac Gemmy ;( byla moja ulubienica i chyba dlatego przestalam ogladac ten serial ;P
PS. Klaus kupil mi odjazdowe odblaskowe skarpetki ;D jaram sie:D:D:D
Gratulacje;D no weź czasami taka wtopę robią, że żal patrzeć;D No jak Gemma wstała bo "źle wycelował" (swoją drogą jak można źle wcelować z takiej odległości będąc policjantem w nieruszający się cel?)... i potem ją dobił to myślałam, że padnę... No ja też ją lubiłam i odeszła;(
Jaram się trochę i pocieszam Henry'm tylko w tajemnicy przed Noelem:P Za to nie mogę się doczekać jutrzejszego odcinka TVD:D:P
Wlasnie ja sie zdziwilam bo jeszcze wczoraj FW mi mowil, ze nastepny odcinek TVD dopiero w przyszlym tygodniu, a dzisiaj juz mi sie pojawilo, ze jednak jutro ;P
Moja mama zaciecie oglada dalej Ringer i wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam, ze ... SPOILER ... Henry sie juz dowiedzial, ze Bridget tylko udaje siostre ;P
Tak tak wiem wiem:P też widziałam tą końcówkę na necie:P
Teraz oglądam 12 co się nie dzieje:P Ona to jest przebaba wszystkim chłopom mówi, że jest z nimi w ciąży:P
Ale jakie jajca są z tm nauczycielem;D Osobiście mam do niego szaloną słabość po Veronice Mars:P
No bo będzie przerwa w TVD, nie będzie za tydz następnego odc. tylko dopiero za dwa.
Mam tylko nadzieje, ze ten jutrzejszy odcinek to bedzie wart tej calej przerwy :) Cos w stylu Elena ginie w ostatniej scenie :D:D:D hehehe
A co sie dzieje z tym nauczycielem? Przespali sie ze soba w koncu czy nie? ;D
No przespali, Bridget dała mu w pysk za to(ta scena była niezła;D) ale większe jaja wyjdą w tym 13 odcinku, który zaraz oglądnę;D Właśnie widziałam scenę, że Henry dowiedział sie o wszystkim i taki ucieszony, ze ona jednak jest w ciąży. A szczerze mówiąc to niby go kocha, ale tak naprawdę to chyba kocha samą siebie, aż się dziwie, że nie usunęła dziecka.
Ale to czekaj ;D w takim razie nic juz nie rozumiem. Ona tam przeciez plakala jakiejs kolezance przez telefon, ze on ja zgwalcil :/ to w koncu zgwalcicl czy nie?
No wygląda na to, że nie:P Szczegółów nie znam tylko przeczytałam w jakiejś wypowiedzi, oglądam teraz 13 odc, jak się dowiem to Ci napiszę:P A w 14 ma się wyjaśnić co się stało z tym dzieckiem co ma zdjęcie jedna z nich na rękach.
Kurde co tu się dzieje czytam i nie wiem o co chodzi :):) dali mi w końcu internet :) jestem fo seansie footloose i nie jestem zachwycona ale dam 7/10 :)
Ja juz nic nie wiem w takim razie ;D przegapilam 3 odcinki, a tu dalej sie nie wyjasnilo co zaszlo miedzy panem C. i ta glupia gowniara? ;D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cgSD7i-gvn0
;)
wyjasniło:) Ona, on i ta blondi co się pobiły napoczątku uknuli spisek, żeby wydrzec od tatusia kase. Fajna coreczka nie ma co a juz ja zaczynalam lubic.
Ona się z nim nie przespałą przynajmniejnic o tym nie byłó chyba, żę zaich obopulną zgodą, napewno jej nie tknął.
Serio?! O zesz! nie wiedzialam, ze pan C. bedzie takim czarnym charakterkiem ;D
Monia jak tam rozmowa kwalifikacyjna? Dostalas prace? ;>
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ny-bYmGuyg0
Chryste Panie Damon&Bonnie :/
Tak okazał się złym panem nauczycielem:P
No masakra jakaś;/ Ale w zasadzie tak chyba w książce była co nie??;/
Monika miałaś dzisiaj rozmowę kwalifikacyjną?? Nic nie wiedziałam:)
pisałam test z dwoma dziewczynami i dopiero w poniedziałek będą wyniki..... ale jestem dobrej myśli normalnie mama powiedziała że wykułam się na blachę :)
Chryste żeby Damon i Bonnie? no poszaleli idiokraci jedni ale piosenka cudna :)
Kochana to z czego był ten test?:)
No ja jestem dobrej myśli z tobą i 3mam kciuki, żeby Ci się udało!!!:)
w skrócie o kredytach gotówkowych i konsolidacyjnych, do tego o okresie kredytowania, zaświadczeniach potrzebnych do udzielenia kredytu, poręczycielach, grupach zabezpieczeń ,oprocentowaniach takie wiesz pierdoły :) haha no szczerze to całkiem trudny był ale nauczyłam się jak najlepiej :) mama nawet mnie pochwaliła jak mnie pytala :)
Czad ;) ciesze sie zatem, ze dobrze poszlo :) wiesz cokolwiek by nie bylo najwazniejsze, ze dalas z siebie wszystko i jestes z siebie zadowolona :) My, jak przystalo na Stowarzyszenie i mysle, ze dziewczyny sie ze mna zgodza, bedziemy z Ciebie dumna niezaleznie od wyniku :*
ależ ja Wiem kochane :) oczywiście podzielę się z Wami nowiną czy to złą czy dobrą :)
Dokładnie podpisuję się pod każdym słowem,które napisała Sandra:)))
No to nieźle skoro się nauczyłaś takich trudnych rzeczy możesz być tylko z siebie dumna:)