SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
Oooo co ja tu widze ;D czesc 5 :):):) Nareszcie!!! Nie moglam sie juz doczekac Klausa. Oczywiscie Damon nie byl zachwycony swoim nowym kolega, ale przezyje ;) juz mu tlumacze jak to nie moglysmy sie oprzec jego urokowi ;D
Klaus stwierdził, że skoro tak mocno kochamy ich obu, to postara się go nie zabić ;P
Achhh ten Klaus ;P czy on musi rzucac takimi prowokacyjnymi tekstami?! Juz mi tu Damon swiruje, ze go zmiecie z powierzchni ziemi! :(
To ja chcę Klausa na sobotę:P Imprezowy dzień a to imprezowy chłopak, więc będzie:P
A gdzie ten obiecany nowy co??:P
witam, witam :) ja poproszę Klausa na dwa dni :) w piątek i w niedzielę :) nie wiem czy pamiętacie kochane ale dziś jest dzień z lekarzem od tASIEMCA :)
ZACZYNAMY NASZE PIERWSZE SPOTKANIE Z DR TASIEMCEM :)
Witam dziewczyny, Nazywam się Dr Tasiemiec. Zajmuje się problemami związanymi z jedzeniem. Chłonieniem, przetwarzaniem, trawieniem czego? oczywiście .......jedzenia. Również zajmuję się profilaktyką związaną z łakomstwem i obżarstwem ...... Czy któraś z Was tu obecnych ma wspomniane przeze mnie problemy?
Monia: patrzy na doktorka i ma rozmarzoną minę :) myśli ze jest cholernie przystojny, zbudowany, z tymi zielonymi oczętami .hymmmmm
Aaaa jeszcze takie szybkie pytanie ;P czy dr tasiemiec wyglada tak jak ten przystojniak z tatuazami z twojego avatara Monia? :D:D:D
<zbudowany napewno jest ale cholercia ma koszulę niebieską więc nie widać czy ma tatuaże :) niebieskie oczka i na pewno ma nieziemskie spojrzenie i zabójczy uśmiech tak tak weźmy że jest podobny tylko ciut brzydszy :) bo jakby był taki przystojny to bym chyba zostawiła język na stole :)
<zajada rogalika z czekolada> Slucham? Ja tam nie mam zadnych problemow! <rozglada sie po gabinecie> OOO! Michalki! uwielbiam je! <bierze kilka z miseczki postawionej na stole> .... <czuje na sobie te spojrzenia;P> Aaaaa ... no tak ;D <i szybko chowa jedzenie w torebce> :D:D:D
No ja to właśśśśściwie nie maaaaaam (bierze kolejny kawałek czekolady z nadzieniem truskawkowej do buzi :P:) ale o co właściwie chodzi bo chyba nie słyszałam pytaniammhhhhhhh:)
A już wiem..... a tak tak jak najbardziej :)
Dr Tasiemiec: Dziewczyny czy jest tu aż tak nudno że nie chcecie opowiadać o swoich problemach?
Monia: no oki neich Panu Dr będzie jestem obżartuchem :) Własnie zjadłam frytki, czekoladę z truskawkami, wcześniej mambę jeszcze, boiad, wypiłam od groma wody i dwie kawy
no ja w zasadzie lubię wszystko: słodycze, fastfoody, obiadki, kanapeczki i wypijam hektolitry kawy.
Ja teeeeez jestem straszny lakomczuszkiem ;P w pracy zawsze cos podjadam z kuchni, jestem uzalezniona od frytek i slodyczy! :( <patrzy sie na tego goscia i nie moze uwierzyc jaki jest podobny do kolesia z avataru Moniki;P> ... a przepraszam, ze tak odbiegne od tematu .... Pan nie gral nigdy w zadnym zespole rockowym? <i usmiecha sie pieknie:) trzepoczac rzesami;P>
Dr Tasiemiec uśmiecha się rozkosznie i mówi: Nie kochanieńka jeśli oczywiście mogę się tak do Was zwracać.......Nie grałem ale miałem kilka epizodów filmach oczywiście jako lekarz :)
No cóż widzę że lubicie słodycze i tego typu jedzenie...... Czy macie jakieś obsesje ,jakieś ulubione słodycze czy potrawy które możecie jeść w kilogramach?
<jest oczarowana Panem Doktorkiem ;P prostuje sie na fotelu i poprawia wlosy;P> Ja lubie truskawki oblane bita smietana ... <posyla mu flirtujace spojrzenie> :P:P:P
Dr. Tasiemiec : Tak naprawdę? A co w tych truskawkach takiego smaczengo jest ?
Monia :Panie Dr ja lubię truskawki ale oblane czekoladą a Pan? (zaczyna kręcić włosy na palec i zalotnie się uśmiechać :))
hymm po chwili patrzy na Izę i widzi jej dziwną minę, zastanawia się o co chodzi :)
izka wysyła smsa do dziewczyn <weźce się opanujcie bo Wam będę musiała śliniaczki założyć:P, też mi się Pan podoba, ale nas zaraz wywali za molestowanie czy jeszcze coś innego:P>
<ignoruje kopniaki Izy, jest zbyt zajeta wpatrywaniem sie w doktorka;P> <ale za to zauwaza co zdaje sie kombinowac Monia;D> .... Ekhmmmm!!! <odkaszluje glosno by zwrocic na siebie uwage wszystkich> ... Strasznie tu goraco sie zrobilo! Nie uwazacie? <powoli rozpina swoj zakiecik i ostatecznie z gracja zsuwa go z ramion utrzymujac kontakt wzrokowy z panem doktorem ;P> :D:D:D
Monia : <świnia jedna z tej Sandry no takimi zaczyna gierkami grać aj nie ...... staje jej na stopę pod stołem i ładnie się do niej uśmiecha :)
<wykrzywia buzke w grymasie bolu i posyla Monice zabojcze spojrzenie> <masuje sobie stope w miejscu, gdzie odbil sie jej obcas buta ;P> <ale zaraz wraca jej dobry humor, wystarczy jedno spojrzenie na twarz pana doktorka>
<robi wielkie oczka bo nawet nikt nie zauważyl jej reakcji, prostuje się w fotelu,ze spuszczoną głową, ukradkiem wysyła smsa do Noela, który czeka na nią za drzwiami>
Panie Dr proszę poopowiadać MI o dysfunkcjalnych zaburzeniach łaknienia? Czy to jest groźne, jak można z tym walczyć? Oczywiście pytam gdyż moja koleżanka na to cierpi.... Ja jedynie mam problem z łakomstwem i z moimi ulubionymi żelkami ...:) A tak w ogóle to ma Pan żonę ? :):)
<podlapuje temat> Nie zauwazylam obraczki! <szczerzy zabki> ... Jakas dlugoletnia dziewczyna ... moze .... yyy ...<waha sie, ale ostatecznie...> chlopak? <dokancza niepewnie> ;P
oj Sandra no wiesz co byś się wstydziła pytać Dr o chłopaka no wiesz co ? a weźźźźźź
Dr Tasiemiec: moje drogie, mam żonę i nawet dwójkę dzieci :) jeśli o to pytacie.... Ale wróćmy do naszego a raczej waszego łakomstwa: Sandra powiedź proszę co Ty najlepiej lubisz jeść konrety proszę podać kolejno później Wy dziewczyny....
<skrzyzowala rece w obrazonym gescie na wzmianke o zonie i dzieciach i oparla sie o framuge fotela> ... aaaa kto mnie tam wie ... <nagle stracila zupelnie zainteresowanie sesja;P> ... chyba spaghetti ... <znudzona>
jaaaa napewno żelki i lejsy zielone i ostatnio mamba o smaku coli i napewno no czekolada truskawkowa i pestki :):)
Ooo ja też żelki, czekoladę, sałatkę kurczakową, którą mogę zjadać w nieograniczoych ilościach:)))
<wysyła smsa do Sandry: a wolałabyś, żeby powiedział, że ma chłopaka??>:P
hahaha Monia dostaje nagle sms od męża że muszą iść spać już :) więc ładnie przeprasza i zmyśla że musi koniecznie wyjść z sesji z powodu złego samopoczucia :)
dziewczynki idę lulu branoc buziaki :)
To chyba skonczymy dzisiaj wczesniej <zadowolona, ze moze wyjsc wczesniej zrywa sie z krzesla i ciagnie Ize za raczke do wyjscia> Moze nie wolalabym, zeby mial chlopaka, ale umowmy sie, zona i dzieci to tez nie najlepsza wiadomosc :)
Jak najbardziej! ;) proponuje chinszczyzne :) co Ty na to? :) A po kolacji pojdziemy na lody wloskie :):):)
Tam za rogiem widzialam przytulna knajpke <ciagnie Damona za reke i wychodza> <swoja droga czuje sie dziwnie bo jeszcze w poniedzialek byla w pani dr Sullivan wlasnie z Noelem, a teraz sa na podwojnej randce z innymi partnerami;P> <to z leksza chore, nawet jak na nia, ale co tam;P>
Dokładnie nie ma co się przejmować:P
Zresztą wygląda na to, że i tak naszych małych obsesji się nie da wyleczyć:P