SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
AAA oglądałam najnowszy odcinek TVD co prawda nie wszystko zrozumiałam dzisiaj jakoś takim słownictwem operowali, że czasami tylko pojedyncze słowa rozumiałam.
Przystępuję do opisu.
Najpierw rozmowa Eleny z Damonem przez tel bezcenna, jak ją Damon olał;D
Potem jak odprowadzał Rebecke do drzwi i Elenka jak zobaczyła o się stało ten widok był bezcenny;D Potem jak mu te wymówki robiła, zazdrosna była haha i bardzo dobrze;D A Damon takim nonszalanckim sposobem bycia też ją doprowadzał do szału bo się nią w ogóle nie przejmował :D Jak jej jeszcze dogadał, że może raz nie zrobił czegoś ze względu na nią;D Jeszcze jak do Bonnie się żaliła, też świetne:D
Dalej idziemy do CAroline i Klausa;D Te ich potyczki słowne świetne;D Podobało mi się też jak wywołała Klausa z baru mistrzostwo;D Zawsze lubiłam pary, które wydawało się, że się nie lubią a pomiędzy nimi iskrzyło:D Choć kocham Forwood to nimi jestem teraz oczarowana po prostu;D Jeszcze jak Klaus siadł na ławce i mówi, żeby się poznali;D Padłam normalnie;D On jest dużo ciekawszy właśnie jak tak się zachowuje łobuzersko ale z poczuciem humoru no i jak jest czarujący;D A nie jak tylko warczy, że chce pozabijąć całe miasto:P
No niestety przy końcu już nie było tak wesoło, bo jak paił te rysunki z Caroline to byłam szczerze mówiąc zła, że tak to kończą... mogli go odsunąć na jakiś czas ale rysunków palić nie musiał mógł je zachować zawsze to by była jakaś nadzieja, że coś jeszcze będzie atak zaczeli coś i od razu przerwali beznadzieja...;(
Podobała mi się rozmowa braciszków w aucie, ale już czułam jak to się skończy, że to Damon sie zajmie czarną robotą a nie Stefan. A ten osioł choć w czasie losowania padło na niego to przyjął poświęcenie Damona( a jakże) i potem z miną zranionego jelonka go pyta po co to zrobił no proszę. On rzeczywiście pasuje do Elenki bo oboje takie cioty. Skoro już jestem przy Damonie to znowu się chłopak poświecił i choć kocha Elenę to się pogodził już z tym, że nic z tego nie będzie. Widać po nim, że już jest zmęczony tym ciągłym czekaniem na nią i wcześniej się łudził teraz widzi, że ona go nie chce. Zresztą poświecił się nie tylko dla niej ale też dla brata, bo widzi, że wraca stary Stefan. Uważam, że jego dług względem brata jest spłacony ile się można poświęcać, no proszę. I podobała mi się ta duma Damona, on jako jeden z nielicznych zachował fason.
List Ellijaha do Eleny świetny i wzruszający. Jak zobazyłą list to już wiedziałam, że to od niego bo tylko on mógł chcieć tak to zakończyć. No i jego przemowa do siostry: to nie matka z nas zrobiła potwory tylko myt sami - świetne słowa.
Co do mamusi dobrze, że skończyła jak skończyła trzeba było wcześniej myśleć, że się sprzeciwia naturze a nie robić dzieci ze wszystkimi sąsiadami:P
No i wiedziałąm, że skoro nam szykują dłuższą przerwę to coś się wydarzy na końcu, żebyśmy mieli czekać z niecierpliwościa te 2 tyg. Miałam taką nadzieję, że pani doktor się okaże dobrą osóbką a tu znowu to samo, biedny ten Alaric, nie ma szczęścia do kobiet. Mam nadzieję, że mu nic nie będzie a panią doktor dopadnie np. ten Kol:P
Ciekawi mnie jeszcze czy rodzeństwo pierwotnych dalej jest połączone tym, że każde z nich cierpi czy już nie.
A i bym zapomniała jednak jakoś mogą umrzeć bez pomocy mamusi ciekawe.
A jak Wasze wrażenia??
Kurcze, jestem wykończona i myślałam ze poczekam aż dadzą napisy, ale chyba przed cb ogl po ang :D
No ja nigdy nie wytrzymuję do napisów;D Zawsze oglądnę wersję bez a potem z :P Co prawda na początku połowy nie rozumiem, szczególnie w tym odcinku, ale jakoś się ogląda:D
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2121-zazdrosna-elena-plus-momenty-damona -ktorych-nie-chcemy-zobaczyc-spoilery
Musiałam to dodać;D
Nie wiem jakoś wkurzała mnie Elena strasznie xd Te pretensje do Damona i wgl . I jeszcze Damon który znowu się poświęci dla Eleny i będzie tym złym.. Niby dobrze że sb chce ją odpuścić bo to sucz, ale jednak to już było i smutno teraz będzie jak Delena miała już 'to coś' i znowu wracają do początku.
I boże jak ja kocham Klausa gdy chodzi o Caroline ! <3 Ta rozmowa w barze z Kolem o niej, i to jak za nią pobiegł . Ale scenarzyści złamali mi serce tym ,że on spalił te zdj! Mam ochotę im coś za to zrobić ;(
List też mi się podobał i jestem ciekawa dlaszych relacji Eleny z Ellijahm czy jak to tam się piszę :D
'Co do mamusi dobrze, że skończyła jak skończyła trzeba było wcześniej myśleć, że się sprzeciwia naturze a nie robić dzieci ze wszystkimi sąsiadami:P ' Dobre Izka! Zgadzam się :D
I wgl co do artykułu to najbardziej mnie cieszy Damon i Kol !
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2105-co-z-powrotem-jeremyego-i-tylera-do -serialu
tu masz drugi, czytając go szczególnie to jak ma wrócić Tyler myślę, że może jeszcze nie wszystko stracone i coś między nimi będzie??Tyler chyba nie będzie się złościł o to, że Klaus podrywał Caroline jak go nie było tylko raczej o teraźniejszość, tak mi się wydaje przynajmniej.
Bo dokładnie masz rację co do Elenki, mnie też wkurzała, ona to tylko myśli, że wszyscy będą koło niej latać i ją uwielbiać a jak się Damon sprzeciwił i już koło niej nie skakał to wielce oburzona, dobrze jej tak!:D
Cieszę się, że Ci się podobało;D
Wkurzała mnie ta mamuśka, autorytet moralny chce swoje błędy naprawiać;P Dobrze jej Klaus na końcu powiedział niech wraca do piekła.
Jejku ale ja tak strasznie chce Klaroline ! <3
Tylera też uwielbiam, ale jak dla mnie może jeszcze pare odcinków zostać tam gdzie jest i dać się rozwinąć związkowi Klausa i Caroline ! Mam nadzieję że scenarzyści dadzą im pare fajnych scenek ( czytaj buziak, lub najlepiej coś więcej ) I niech Caroline też coś do niego poczuje ! :D
Mnie się najbardziej podobają ich potyczki słowne i to przekomarzanie się;D Do tego Klaus przy niej pokazuje swoją ciekawą stronę takiego inteligentnego faceta, który przez to, że żył tyle lat poznał wiele rzeczy. Do tej pory to mnie nawet wkurzało, że wciąż tylko pokazują jak on chce mordować i nic więcej, tym bardziej, że mu się ktoś podoba (już się zaczęłam martwić, że zrobią z niego homo):P Ci scenarzyści to idioci naprawdę, trochę im woda sodowa do głowy uderzyła i już im się wydaje, że im wszystko wolno.
No masz racje :D Strasznie się ciesze ,że chcą nam go pokazać od innej str i mam nadzieje że to się nie zmieni :(
http://www.youtube.com/watch?v=OHRs95mPFZI&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=PlPs7Fadl_c&feature=related
Jezu ja już chce zobaczyć ich nowe sceny <3
No fajnie razem wyglądają;))) Szkoda mi Toby'ego, ale Wren ma w sobie to coś, to spojrzenie i ta zadziorność sprawia, że facet jest świetny;D Też się nie mogę doczekać scen pomiędzy nimi, jeszcze tylko Jason i Aria i osiągnęłabym szczyt szczęścia;D Nawet bym się nie przejmowała tym, że Deleny nie będzie;D
Ej , dokładnie! Czytasz mi w myślach cały czas normalnie :D Też mi bardzo szkoda Toby'ego ale Wren po prostu ma to coś i jest nieziemski. I tak samo Aria i Jason <3 Też mi bym się już nei przejmowała Deleną :D
I wgl patrz jaką fotke znalazłam !
http://data.whicdn.com/images/23067381/Julian_1_large.jpg
wolę go w krótszych włosach, ale to jego zniewalające spojrzenie widać nawet na tym zdjęciu, które jest dość ciemne, po prostu promieniuje;D
No ja jak widzę Wrena albo Jasona to padam po prostu nic mi już do szczęścia nie jest potrzebne;D
Na jakimś forum amerykańskim przeczytałam, że Drew powiedział, że myśli, że Aria i Jason byliby fajną parą a tam taka osoba napisała, że się rozpłakała jak to przeczytała;P Widzisz, więc nie tylko my chciałybyśmy, żeby oni byli razem;P
No też go wole w krótszych chyba ale to zdjęcie jest takie hipnotajzing :D
I bardzo dobrze że Jaria ma dużo fanów ! Już jak widzę to nawet coraz więcej jest na naszym Filmwebowym forum , co mnie strasznie cieszy ;)
Też to zauważyłaś?:) Ludzie, którzy wcześniej lubili Ezrę, to teraz są już znudzeni nim i przechodzą na naszą stronę;D
No i te krótsze włosy Jasona na wiele osób podziałały przyciągająco;D
I wiesz nie tylko na naszym forum to widzę, pod filmikami na YT też duż osób pisze, że mają już dość Ezry, nie wspominając o forach zagranicznych!:D
obejrzałam TVD
muszę napisać że KOCHAM KLAUSA :)
Kol to przystojniak a Elijah jest boski, do tego biedny Damon, żmija Elena i KOCHANA REBEKAH :)
kochana bo myślałam , że już ją podpali i będziemy mieli z głowy wredną małpę Elenę,
scenki Kluasa i Caroline cudowne :) a kto wie jaka piosenka leciała na samym początku i podczas rozmowy Eleny i Caroline ?
Proszę Panią Prezes o uzupełnienie grafiku dla Klausa, ja miałam ustalone 2 dni :)
Ta z samego początku to ta:Poison & Wine by The Civil Wars.
A ta druga to chodzi Ci wtedy jak na końcu rozmawiały jak Elena przyszla do Bonnie??Jeśli tak to ta: Guarded by Kevin Daniel.:)
TEz mi sie bardzo podobaly:)
te te :P dziękuje :) biedny Damon zaczyna robić się sarkastyczny i nie ludzki i chce żeby Elena go znienawidziła a tak naprawdę w sercu czuje co innego. Woli sam zdecydować i zadać ból niż powtórnie być zranionym.......
a mieliście ochotę żeby Rebeka rzuciła tą zapałkę i spaliła Elenitę na proch? Bo ja bardzo.....
No ja tak samo;D
Wiesz co Damon kocha Elenę, to prawda, ale po jego ostatnim zachowaniu wydaje mi się, że już sobie dał spokój z nią i przestał się łudzić. Widać było po nim, że jest już tym zmęczony i owszem wybrał Rebecke, żeby to zabolało Elenę, ale się jakoś tym nie przejmował i dobrze należy się jej:P Niech cierpi i będzie zazdrosna:P
Dziewczyny nienawidze tego serialu!!!!!!!!!!!! Nienawidze!!!!!!!!! Obrazilam sie normalnie ;(;(;( co mam niby rozumiec przez ten ostatni odcinek?! ze scenarzysci postawili krzyzyk na Delenie? no bo skoro Damon sobie odpuscil tzn. ze koniec! bo jakos watpie, zeby Elce sie odwidzialo i zeby nagle sie obudzila, ze kocha Damona ;(
jak widać obudzić się nie ma zamiaru i widać jak na razie chyba chcą odkręcić akcję żeby Elena wróciła do Stefanka a jak tak się stanie to jak Boga Kocham przestaje oglądać serial który "byL" na pierwszym miejscu mojego rankingu ........złamę swoje zasady i przestaje oglądać.......
Ja dalej proszę o wpisanie mnie na dwa dni do Klausa....:)
Boze ja sie otrzasnac nie moge po tym odcinku ;( hehehe, ale skoro juz jestesmy przy Klausie, czy tylko ja dostalam ataku smiechu jak Klaus stal przy tym kominku i obrazony palil rysunki z Caroline ;D jak takie male dziecko! "juz Cie nie lubie!" ;P
Monia, na jakie dni chcesz Klausa? Masz w ogole jeszcze jakies 2 wolne? ;D
ja mam tylko dwa dni zajęte Damon i Toby :) więc reszta wolne :) może być wtorek i niedziela :) taaa z tymi klockami jak najabardziej a my razem z Nim :) (ja na pewno )
No ja albo przestanę oglądać albo jeszcze będę dla pozostałej pary a raczej trójkąta;D
Jak ja bym chciała, żeby teraz Elenke szlag trafiał jak ją będzie Damon olewał i się w końcu zastanowiła co robi a nie... Wiem wiem marzenia...:( Już nie wierzę, że ich połączą kiedyś;(
Tak Sandra jeszcze dodam do Tw9ojego opisu Klausa: zabieram swoje klocki i idę do innej piaskownicy:P
No Klaus to lepiej niech piaskownicy nie zmienia ;) chyba nie chcemy go stracic z pola widzenia ;P
Ok, zaraz uporzadkuje ranking z Klausem ;) poniedzialek, piatek i sobota sa wolne, jeszcze jacys chetni oprocz Moni? ;>
oglądałaś Glee ? Ja właśnie siadam i mam nadzieję że po tym strasznym TVD odcinek będzie dobry :)
Ogladalam :) odcinek ok :) jedna scena chwycila mnie za serducho strasznie, ale nie bede zdradzac ktora, zeby nie spoilerowac ;P
Poki co grafik z Kluasem wyglada tak:
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-monisia99
Środa-_Joy
Piątek-
Sobota-
Niedziela-monisia99
Jak mozecie zauwazyc sa jeszcze wolne dni, a Klaus zacheca Was z calych sil, zebyscie go przygarnely ;) patrzy na Was tymi oczkami szczeniaczka, ktory potrzebuej domu! ;D;D;D
http://www.youtube.com/watch?v=hbKdv3I3N0g&feature=g-vrec&context=G237b927RVAAAA AAAAAQ
ide plakac w poduszke ;(
:P:P:P
Przepraszam, ja nie na temat postu , ale gdzie mogę oglądnąć ostatni odcinek ??
szukam tam gdzie zawsze ogladam nie da się !!
a i chciałam z napisami nigdzie nie moge znalezc :(
plis pomuszcie mi chce to ogladnąć !!
kochana a o co pytasz o TVD ? ależ proszę....
http://moviezer.com/video/Ru6paGBkTA
Gle
httpe://video.anyfiles.pl/Glee+S03E+13+PL/Kino+i+TV/video/18352#
Ok juz wprowadzam poprawke ;)
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-monisia99
Środa-_Joy
Piątek-
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99
Ja bym pomogla kolezance, jakby jeszcze napisala dokladnie czego odcinek?! ;P bo tutaj chwilowo mielismy dyskusje o kilku serialach i teraz nie wiem ;P
Chyba chodzi o PLL bo wlasnie z ciekawosci zerknelam na ii tv i sa problemy z otwarciem tego odcinka z napisami ;P
na zalukaj też jest problem z odcinkiem, wiec koleżanka chyba nie obejrzy online chyba że ściągnie na dysk lub otworzy odcinek na watchseries i dodoatkowo do tego napisy w ontatniku
pod sobą post ale musiałam i nie wytrzymałam :) prawda że piękny mam avatar ? haha z filmiku od Sandry dziękuje kochana a teraz drogie Panie :)
Dan....... (slinię się ).....
http://images5.fanpop.com/image/polls/864000/864151_1319579724283_full.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_phQDxWlGi3Q/S3K3onexzgI/AAAAAAAACGk/912JvW0k_Lo/s400/p enn_badgley.jpg
http://images2.fanpop.com/images/answers/5000/5155_1238475365881_240_320.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/17800000/penn-dan-humphrey-17833773-1016- 798.jpg
No i nie wytrzymalam ;D
http://26.media.tumblr.com/tumblr_ljt5qgmD8Y1qahnrwo1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ljlu3qfwCZ1qedfx4o1_500.gif
kochana nie szalej spokojnie :P musze zapisać w kominie takie wyznanie miłosne nawet Damonowi tak nie wyznawałaś ani Jasonowi publicznie
ja wszystko wiem i powiem a co mi tam niech wiedzą że zdradziłaś ich a co mi tam :):):)
toż to jedna krew prawie, dwa kochane wampirki które się mną podzielą :p jeden jedną rączkę pogryzie drugi drugą :)