Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offttopy cz.5

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)

sandra_crashdown

Tak widziałam ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

2. 1 pkt
4. 1 pkt
6. 1 pkt
8. 2 pkt
9. 1 pkt
11. 1 pkt
14. 2 pkt
18. 1 pkt

_Joy

W ogóle to kupiłam sobie dzisiaj "Szeptem" :) Magda coś ostatnio wspominała i ktoś mi to już zdaje się wcześniej polecał - mam nadzieję, że się nie zawiodę ;P

sandra_crashdown

A lubisz kryminały?? :p

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oooo, to miłego czytania :D Ja się od razu zakochałam w Patchu ;P Nie żebym Ci sugerowała, że Ty też powinnaś ;P

A ja właśnie się napaliłam na książkę "Miasto kości", bo podobno jest bardzo fajna, ale wiadomo, że w grupie się czyta raźniej :P Ktoś chętny? ;D

_Joy

Ja jak przeczytam te książki co mam do tej pory zgromadzone to się wezmę za tą serię:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Wiem, wiem, Twilight przede wszystkim ;P Daj znać jak już skończysz ;D

_Joy

Kochana gdyby to tylko o nią chodziło;D Mam jeszcze Cukiernię, Dobry rok, Zacisze, 2 Chmielewskiej, a w bibliotece czekają na mnie Uwikłanie i Kłamczuchy;D No i nie liczę pozostałych 3 części Zmierzchu gdy skończę pierwszą;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja tak powoli może skończę Kosogłosa..... tak po trochu każdego dnia bo z czasem kiepsko, a tyle mam filmów fajnych na kompie żen ie wiem za który się wziąć.....

monisia99

A jakie masz ??:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no włąsnie pomóżcie mi co mam obejrzeć :P Mam takie tytuły jak : spisek, rozstanie, weekend z marylin, immortals-bogowie i herosi, spadkobiercy, Underworld: Przebudzenie, kod nieśmertelności, dziewczyna z tatuażem, to co tu objerzeć?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Podobno Dziewczyna z tatuażem jest fajna.

Kurde, ja od dawna chcę zobaczyć Underworld, ale coś mi kiepsko idzie ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no ja mam z napisami ale po rusku mówią ale bo jeszcze innemu więc nie wiem :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Mnie denerwuje jakikolwiek inny język w filmach oprócz angielskiego ;P Nie umiem po prostu wtedy oglądać.

_Joy

Ja lubię inne języki np. hiszpański czy francuski, ale ruski to porażka:P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no ja też nie bardzo a niemieckiego to wręcz nie znoszę, więc nie obejrzę underworld teraz ...... jeje jakoś większość z napisami a mi dziś się czytać nie chce......

monisia99

A no tak zapomniałam o niemieckim:P Też nienawidzę a się musiałam uczyć 9 lat:P
No to oglądnij jakiś bez napisów skoro ci się czytać nie chce:P

monisia99

hahaha więc widzę, że ta wersja z gadką ruską to nie tylko mnie się trafiła:P Ja mam taką wersję, że na początku ona mówi po rusku, potem jest normalnie angielski i tak gdzieś w połowie jest chyba z 2 min też po rusku a tak to angielski, może Ty też tak masz:P Ale film w sumie spoko możesz zobaczyć:p Mi się podoba:P
Z tych co wymieniłaś to oglądałam też Spadkobierców i też fajny a co do Dziewczyny z tatuażem to Madzia ma rację, świetny film oglądałam niedawno, naprawdę polecam Ci:) Nawet ten sobie oglądnij pierwsze:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ta dziewczyna z tatuażem to raczej nic sympatycznego w sensie lekkiego....... ja tylko zobaczyłam że underworld po rusku i od razu wyłączyłam więc nie wiem jak dalej :P już sama nie wiem wstępnie zdecydowałam się na rozstanie ale w telewizji leci transporter oj jakaś niezdecydowana jestem :P a raczej chciałam coś lekkiego

monisia99

No tak Dziewczyna nie jest lekkim filmem... A Transporter fajny film, tym bardziej, jak chcesz coś lekkiego:P To zobacz sobie czy ten Underworld dalej też jest po rusku czy nie:P Może masz tak jak ja właśnie:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ale ja leniwa jestem :P zaczęłam oglądać transportera i na nic innego się nie skusiłam :P

monisia99

Właśnie wróciłam z kina dziewczynki. Byłam na tej durnowatej komedii z Katherine Heigl - od razu mówię, że nie polecam ;P wynudziłam się :/

sandra_crashdown

Ja dzisiaj oglądnęłam Uwikłanie i bardzo mi się podobało:)

izka21gramowa

Pomyślałam, że może będziecie chciały zagłosować na Wasze ulubione pary ;)

http://www.zimbio.com/2012+TV+Couples+March+Madness+Challenge/articles/168JInxCA wC/2012+TV+Couples+March+Madness+Challenge

_Joy

Dziewczyny oglądałyście już PLL? Czuję się jeszcze bardziej skołowana niż do tej pory muszę przyznać ;P Fakt, że pół miasteczka zachowuje się jak banda psycholi jest niepokojący! Gdzie te dziewczyny mieszkają?! W jakimś wariatkowie?! ;P

Okay, jedziemy jak zwykle od początku. Najpierw wątki poboczne, a potem rozważania na temat tego kto może być A./ew.mordercą ;)

Moja teoria co do pojawiania się Alison- dziewczyny chyba faktycznie są jakieś psychiczne, a przynajmniej liczę na to bo bardzo bym nie chciała, żeby okazało się, że ona żyje :/

Aria+Ezra --> co to jest za frajer! potwierdził to po raz kolejny tym odcinkiem ;D najpierw Aria mu mówi, że ojciec wyjechał, a ten dalej spięty i nawet pocałować jej nie może. Dopiero jak młotowi trzeba wbijać mu do głowy, że Byron jest 3 stany od nich! Ranyyy :/ W momencie, w którym Aria odkryła podanie do szkoły z internatem poczułam ku własnemu zdziwieniu ukłucie szczęścia ;P brak Arii oznaczałby brak Ezry i na dzień dzisiejszy jestem w stanie pójść na takie ustępstwa ;P Scena końcowa Ezrii to marnotractwo czau antenowego i pokazanie po raz kolejny tego jak Ezra wcale nie kocha Arii:/ no niestety mój drogi, ale same słowa dla mnie nic nie znaczą i możesz sobie to powtarzać to znudzenia ;P Ezra jest chłodny i zdystansowany i nie kapuję jak można ich w ogóle razem shipować! w głowie mi się to nie mieści! I jeszcze ten wymuszony sex:/ Niewiarygodne! no bo która z Was miałaby ochotę na sex, gdyby jej facet powiedział, że wyjeżdża do rodziców bo nie może tutaj uczyć w szkole ;D no zgon! Są kurde inne prace panie niedoinformowany! Jakby Ci na dziewczynie zależało to byś i na budowę poszedł! Cwaniak jeden ... rączki mu chyba uje**ło :/
Gdyby tylko Byron miał jaja z tym internatem nie musiałabym tego żałosnego wątku oglądać w 3 sezonie :D:D:D

To co?! Teraz pokrótce o A./Mordercy ;D

Jenna - nie wiem co o niej myśleć! Na pewno coś ukrywa. Tu przyznaje się, że żałuje itp. po czym wrabia Garetta:/ nie czaję! no i jeszcze zataiła przed wszystkimi, że widzi ;P

Melissa - nie spodziewałam się, że już są z Garettem na etapie wymieniania płynów ;D Ten serial robi mi wodę z mózgu! ;P Grozi Spencer wydaniem jej tajemnic, ale w sumie to Spencer jej pierwsza zagroziła. Nie wiem, nie wiem, nie wiem ;D Nic juz nie wiem w zasadzie ;D

Mona - to by było najbardziej logiczne! Tylko, że problem tkwi w tym, że ja nie chcę, żeby to było logiczne! Chce coś zaskakującego ;D Ale trzeba przyznać, że jej kiss z Calebem był chyba atrakcją odcinka ;P przynajmniej dla mnie :D:D:D Perwersyjnej Sandry ;P

Aria- buahahahaha, może to jednak ona okaże się A. ;D to z jaką miną oznajmiła matce, że nakabluje na tatuśka trąci mi rozdwojeniem jaźni jak nic! ;D

Podsumujmy, mały chłopiec chyba Seth(?) mówi o kobiecie i mężczyźnie w ciemnych włosach, którzy .... no właśnie, ale co?! Chcięli skrzywdzić Ali tak? To znaczy, że mówił o mordercach, o A. czy o obojgu?! ;>

Jakieś typy? :D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Nie czytam na razie bo dopiero oglądnęłam 10 minut bo mam tylko link ze strony która po tych 10 się wyłącza -,- Dacie mi jakieś inne?;>

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No więc już oglądnęłam :D
Kurde, powiem,że dobry ten odcinek! Choć dalej wszystko zagmatwane i wszyscy są podejrzani :D
Najbardziej zaskakująca scena - pocałunek Caleba i Mony ;o Fajnie to wymyślili ale mi go szkoda było bo widać jak cierpiał ,że musiał ją całować, hahah :D
I wgl wam też ciarki przechodziły jak dziewczyny były wieczorem w sklepie z lalkami? xd To było dobre.. ale znowu komplikuje wszystko.. Po co chłopczyk miałby mówić dziewczyną o parze z ciemnymi włosami, jak razem z babcią pomaga A? Może zrobił to dla zmyłki?;>
Sceny Aria , Ezra dobrze skomentowała Sandra :D Też zauważyłam w tym szantażowaniu mamy u Arii ten złowieszczy błysk w oku, który bardzo mi się spodobał :D Oczywiście bo może świadczyć o rozdwojeniu jaźni naszej Arii :P
Co do Mellisy to tak myślałam,że jest z Garretem ;) Ale to że ona jest A wydaje się za proste..
Jenna to największe zaskoczenie :D Na prawde byłam skłonna uwierzyć ,że ten wypadek ją coś nauczył i ,że teraz będzie milszą wersją siebie xd A tu proszę, jednak sucz :D I od początku jak zdjęła bandaże to byłam pewna że płacze ze szczęścia ale postanowiła to ukryć..:P

alexxa

Sandra byłaś genialna podsumowując dosadnie relacje Arii i tego drętwego Ezry:D Dokładnie niech zabiera Arie i niech spada do mamusi:P A ten seks ich to mogliby dzieciom pokazywać jak będą tłumaczyć cop to znaczy jestem pewna, że dzieciaki by stwierdziły, że nie mają pojęcia o co ludziom chodzi skoro to takie nudne:P I to właściwie z jakiego powodu?? Wyjeżdżam, więc mi się oddaj;D Nie wspominając o żałosnym zachowaniu Arii, gdy groziła ojcu, i podsumowanie Elli było świetne. A słowo daje Aria ma chyba rozdwojenie jaźni, bo tak głupim to chyba nie można być. Dno i 3 metry mułu już jej nie lubię! Ona nie zasługuje na Jasona! Poza tym jest skażona gargulcem, więc niech spada:P
Też nie wiedziałam, że Melissa i Garrett wymieniają już płyny;D
Jenna wzbudziła we mnie podobne uczucia, więc też nie mogę jej rozgryźć:P
Pocałunek Caleba i Mony no rzeczywiście ciekawy:P
No tak Ola ten moment w tym sklepie dla lalek był przerażający;D
Co do Setha to myślę, że on mówił prawdę, widziałyście jak się patrzył "z pod byka" na A?? On mu/ jej nie ufa.

Nie mam pojęcia kto będzie A już zgłupiałam doszczętnie, macie rację ten serial robi wodę z mózgu;D

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Jezu mi tak samo :D Już kurde nieźle mi psychike psuje to Pll ! Teraz został tylko tydzień i chyba cały czas będę myśleć kto jest A, hahahha :D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

odcinek boski :P chyba jeden z lepszych dużo akcji i nowych sytuacji :)

Sandra super streściłaś odcinek :P

Dzisiaj Ezra mnie denerwował nie wiem czemu, jakiś tak drętwy był...... Aria zaimponowała mi tym postawieniem się matce i tekstem gdzie by trafił tatuś jakby dowiedzieli że miał romans z uczennicą.....

U spencer to logiczne że chce bronić siostry, zaś wymienianie płynów z Garettem było niezłe :P a do tego Jenna widząca i kłamiąca i wrabiająca Garetta- rewelacja.....

Mona i Caleb- niezła akcja, aż dziwne że wymyślili coś takiego :P

odcinek super i czekam na finał ktory obejrzę chyba o 2 w nocy :P

monisia99

A dzięki, dzięki, dzięki ;P posłodziłyście mi dzisiaj, czuję się taka dowartościowana ;D heheheheh

Ja też już czekam na finał :) chyba oglądnę z Tobą Monia! o ile będę miała na drugi dzień wolne ;D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ja niestety nie dam rady chyba :( No ale od razu jak wrócę ze szkoły we wtorek to obejrze :D
Mam coś dla was ;
http://www.youtube.com/watch?v=jJwJ1TqufjA&feature=related
I kolejna rzecz na którą niesamowicie czekam to GG :( Nie wiem jak mogli nam zrobić taką długą przerwe ;/ Zatłuc ich to mało :D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

1. Ahahahaha umarlam i powstalam z martwych :D Ezra jest jak Quasimodo z Dzwonnika ;P (6 PKT)
sandra_crashdown

2. moja kuzynka stwierdziła, że by mu dała tabletkę gwałtu, byleby tylko zapomniał ;dd i ona by go w sobie rozkochała. związała w sznur, wrzuciła do piwnicy i gapiła się na niego cały dzień. ;p ja to samo miałam zrobić z Eminemem rok temu. ;)) (4 PKT)
momsenka

3. TO JA ZAUWAŻYŁAM,ŻE MA GARBA!! XD (4 PKT)
pam001

4. To by było cudownie! Jak nie będziemy mogły ich zobaczyć na ekranie razem, to przynajmniej się zdjęciami pocieszymy. Haha, tak, plaga egipska. Jednego dnia twój dom zostanie obsypany jego wierszami, potem jego zdjęciami, a na końcu przyjdzie i rozkocha w sobie twoją córkę ! xD A żeby się nie pojawił, to na drzwiach musisz mieć przyczepiony plakat Jasona, haha xD (6 PKT)
_Joy

5. Dobra, podsumujmy: Z tutejszego forum wynika, że Ezra to psychopatyczny muł z garbem który roznosi chorobę znaną jako Ezrowstręt. :D XD Coś pominęłam? ;> (9 PKT)
Lexi1617

6. Haha, ostro xD

Wyobrażam sobie ostatni odcinek - Aria w ciemnym pomieszczeniu, z którego wyłania się Ezra ubrany w czarną bluzę, z nożem i z tym psychopatycznym spojrzeniem i mówi:
"Welcome home, honey" ;D

A potem Jason przychodzi na ratunek, i zabija Ezre i Aria jest mu wdzięczna, hajtają się i mają dzieci - Jasona Juniora i Mini Arię :3 (16 PKT)
smiles

7. w ogóle jak ja mogłam go posądzić o uciekające oko?
dam sobie karę, napiszę 100 razy w zeszycie "EZRA PEDOFIL TO A." :D (14 PKT)
Kreciolka

8. Taki jakis...no nie bojmy sie uzyz tego slowa,pedal;p
taki gargulec-garbaty ;d (9 PKT)
pam001

9. o matko, Jason to Tyyyyyyyy? :D:D:D
dziewczyny JASON z nami jest!!!!
powiedz nam Jason, kiedy obijesz tą paskudną mordę Ezry? :D (6 PKT)
Kreciolka

10. Ezra-Jak była ta pierwsza scena jak leżał na kanapie, to sobie wyobraziłam, że siedzę przy biurku naprzeciw niej, on dalej czyta to coś, ja się bawię długopisem i nagle nim w niego rzucam, a on mu się przedziurawia przez czaszkę xD Ta scena po prostu sama, znienacka mi do głowy wskoczyła xD. I to zdjęcie-Hahaha, już wystarczająco dużo o tym pisałyście, poieram każde wasze słowo xD. I rozmowa z Ellą-myślałam, że się zaraz w gacie zsika, złamas jeden. (9 PKT)
_Joy

11. I wszystko jasne! teraz dopiero to dostrzeglam. Ezra ma taka szwabska urode :D Faszysta jeden ;P (11 PKT)
sandra_crashdown

12. Nie, nic nie jest w stanie mi ich obrzydzić, nawet coś tak odrażającego jak TO. Ale teraz będę jej jeść z uwagą, pilnie obserwując, czy aby nigdzie w mleku nie pływa głowa Ezry. (4 PKT)
_Joy

13. Zeby zachowac godnosc poprosilabym skromnie o autograf .... aaa tam! chrzanic godnosc! Wy wiecie co bym zrobila ;P szal, histeria, darcie ubran :D (6 PKT)
sandra_crashdown

Haha, chyba coś mi nie wyszło z tym 'po 4' ;P No ale nieważne.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

1. 1 pkt
3. 1 pkt
5. 1 pkt
6. 2 pkt
7. 1 pkt
9. 1 pkt
11. 2 pkt
13. 1 pkt

_Joy

2. 1 pkt
4. 1 pkt
5. 1 pkt
6. 1 pkt
7. 1 pkt
8. 1 pkt
10. 1 pkt
11. 1 pkt
12. 1 pkt
13. 1 pkt

_Joy

Ogladnelam TVD :) Odcinek przyzwoity ;) Najbardziej mi sie podobal Damon powracajacy do swojej dawnej postaci zartownisia ;D Poczatkowa rozmowa ze Stefciem na temat pamietniczka po prostu boska! "Dear Diary..." i potem, ze Stefan oklamal jakies zwierzatko i wyrzuty sumienia go bede meczyc do konca zycia :D buahahahaha, jak to genialnie podsumowalo cala ta jego nudna postac ;P Byly tez oczywiscie przeblyski nowego Damona, tego uczuciowego ;D "you're all I got" bylo musze przyznac wzruszajace :) ale mnie generalnie wzruszaja wszystkie scenki pomiedzy bracmi ;P I nie moge sie zdecydowac ktorego Damona wole bardziej: tego lejacego na wszystko cieplym moczem czy tego kochanego i przejmujacego sie losem wszystkich dookola ;D czuje sie rozdarta ;P

Zalamalam sie natomiast wszystkimi scenkami Matta z Elena :/ nie wierze, ze scenarzysci ida w ta strone! Przeciagle spojrzenia, nienaturalna bliskosc :/ zalamuje mnie to!

Okay i teraz koncowka. Pierscionek zmienia ludzi i czyni z nich mordercow?! czy tylko tak sie stalo z Samanta Gilbert i teraz ona nawiedza Alarica poprzez pierscien?! to mi musza jeszcze scenarzysci wytlumaczyc bardziej klarownie ;D no chyba, ze ktoras z Was lepiej to ogarnela i mi wylozy kawe na lawe ;D No bo jesli to kwestia zbyt czestego umierania to znaczy, ze Jerr, gdziekolwiek jest, tez nie jest do konca bezpieczny.

Tekst odcinka standardowo wedruje do Damona: "if you want more sex, just ask!" buahahahaha ;D

sandra_crashdown

Wiem, ze post pod postem, ale jak to zobaczylam to az mi buty spadly ;D

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417262_370172713007608_1136054953 30999_1341716_402275408_n.jpg

W promo chyba bylo cos o Czarnym Labedziu! poza tym to by tez wyjasnialo spoiler o sukni Arii, bedacej swietnym odzwierciedleniem tego co sie dzieje w finalowym odcinku! <juz sie nie moze doczekac!!!>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja to dziś załamę się chyba kiepski dzień jak nie wiem co ...... siostrze ukradli samochód z pod bloku tej nocy a babcia w szpitalu oszaleć można......

obejrzę na pocieszenie TVD może mi się humor poprawi....

monisia99

Monia, czekamy na recenzje TVD. No i TSC jak juz skonczysz ;D ja potem napisze tez cos o TSC moze ;D jak mnie natchnie ;D

a tymczasem .......

http://www.youtube.com/watch?v=gZY8Yow8DZw

ocenił(a) serial na 8
monisia99

O boże współczuje Monia :( ;*

Ogl TVD , i odcinek przeciętny jedną pozytywną rzeczą jak wspomniała Sandra był nas ukochany sarkastyczny Damon :) Sceny Matt/Elena , aż chciało się przewinąć... Jak można być takim bez wyrazu i wkurzającym jak on?! No powiedzcie mi? Niby miał być amerykański facet z sąsiedztwa, a wyszło jak zwykle.
Z Alarickiem też nie do końca zrozumiałam..
I ogl TSC, i powiem tylko tyle że nigdy żadna główna bohaterka mnie nie wkurzała bardziej niż Cassie! Miałam ochotę czymś w nią rzucić! Jedyne co mnie ciekawi to klątwa mniędzy Adamem i Cassie.
I jeszcze nasz super słodzian-Brian-Lee ! Zabiła go?! Jak tak to się kompletnie załamie bo to jedyny facet godny uwagi w tym serialu..
Sory,że tak negatywnie ale jakoś ostatnio cały czas mam taki humor..
Jeszcze coś z wami też się stało, bo żadna tu już nic nie pisze :(

alexxa

Ja juz wrocilam z urlopu i teraz znowu bede stalym bywalcem ;D Tylko mnie nie zostawiajcie samej przypadkiem ;D

Jesli o TSC to uwazam, ze odcinek byl super w porownaniu z TVD :/
Faye lubie coraz bardziej z kazdym odcinkiem! ten jej tekst, ze moze gdzies tam jest druga Cassie i wtedy Jake i Adam beda mieli kazdy po jednej byl boski! Dostalam ataku smiechawy ;P Pozniej mi jej bylo tak szkoda jak ja Lee przepraszal, a ona plakala :( i potem ten ich boski pocalunek! Sa jedyna para w tym serialu, za ktora jestem calym serduchem! I podobnie jak Ola, jak mi go zabili to nie wiem co im zrobie. Z tymi scenarzystami TSC jest cos nie tak:/ zabijaja wszystkie najfajniejsze postacie: Nick, Lee ... zupelnie ich nie rozumiem! Ale za to nie szczedza nam erotycznych scenek jak np. ta koncowa z Adamem&Cassie ;D hehe, patrzac po promo ten ich sex musialbyc calkiem calkiem skoro te wszystkie ptaszki az padly z wrazenia ;D;D;D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

ja przepraszam ale mnie ostatnio mało było na FW :( to dlatego a jak jestem to Was nie ma a sama ze sobą nie będę pisać :P

TVP jakieś słabe, nagle niby Dr Fell zrobiła się tą dobrą - choć ja nie wierzę w to do końca.

Scenki z Mattem i Eleną do du py, jeśli ona zrobi jakiś krok w jego kierunku to zabiję ją osobiście, zważywszy na fakt że nie dala tej szansy Damonowi. Tej zaś zaczyna robić się sarkastyczny co nie koniecznie mi się znowu podoba bo ujrzeniu jego ludzkiej strony.

Podobało mi się zaś to że jednak postawił teraz na brata bo chyba stwierdził że na miłość nie ma co liczyć......

Z Alaricka chcą zrobić czuba co nie bardzo mi się podoba, bardzo go lubię i miałam nadzieję, że jego psotać zostanie poprowadzona inaczej ale cóż scenarzyści chcą nam obrzydzić TVD

monisia99

Pisze cos z rozkazu Moniki ;D chyba sie boi wstawic posta pod postem ;P

Alarica bym akurat chciala widziec jako bad boya ;D krecil mnie wtedy jak Klaus nim zawladnal ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no tak siedzisz mi w głowie i wiedziałam, że tak napiszesz...... :P

no właśnie kurde Klausa dziś nie było...... :(

TSC no faktycznie lepsze niż TVD, przynajmniej się wyjaśniło kto stoi za podpaleniem (Ethan) . Do tego ta scenka Cassie i Adam była świetna :) aż mi motylki w brzuchu polatały, jakoś miło się na to popatrzyło :P a do tego ta scenka z Faye i Lee :) słodka tylko smutny koniec jak Eva zrobiła coś mu złego i pewnie już się nie obudzi..... miejmy nadzieję że Faye znajdzie na to wyjście :P

fajny team może być z Diany i tego nowego kolesia :P

mi oczka się zamykają więc uciekam spać dobranocka dziewczyny :)

monisia99

Wtrącę się: pewnie nie bierzecie pod uwagę, że Jason może być A?

Hmm_Ciastko

Jak dla mnie to moze byc A. ;D chociaz mam mocny argument na to, ze nie jest ;) w koncu to on dal Arii pudelko nalezace do Ali, ktore pozniej A. chcialo desperacko odzyskac, wiec tak jakby to eliminuje Jasona w moich oczach :)

sandra_crashdown

Ja i tak go nie podejrzewam, tylko tak pytam z ciekawości.

_Joy

W nocy skonczylam czytac "Szeptem" :) Magda miala racje, bardzo fajna ksiazka, wiec polecam z czystym sumieniem ;)

sandra_crashdown

Fajna, fajna, ale autorka ma okropny styl.

Hmm_Ciastko

Przeklad jest okropny, jak wiekszosc przekladow skierowanych do mlodziezy. Gwarantuje, ze w oryginale czyta sie o wiele lepiej ;)