SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
Dokladnie. Pogadamy sobie jutro wieczorem, podzielimy wrazeniami ;D I jak na moj gust ponarzekamy kto wymyslil taka beznadziejna koncowke i rozczarowujace rozwiazanie watkow z A. ;P
znając życie tak dokładnie będzie, ja bym wolała objerzeć z napisami dla pewności czy wszystko zrozumiem i na pewno wieczorkiem pojawię się na pogaduchy
Heh nie tylko Ty:P wiesz jak to jest z dziećmi okupu i prohibicji:P Naobiecywali złote góry a boję się, że nie dadzą rady tego wszystkiego spełnić:P
nie chcę wspominać jak nam obiecywali jeszcze jakieś sceny z Jariią i wyszło jak zawsze:P
ja myślę że to będzie porażka jakaś, wolę tak się nastawić i mieć jakby co miłe zaskoczenie .....
Dziewczynki moje kochana oglądnęłam;)
Mam taki pomysł może omówimy wieczorkiem jak już wszystkie oglądniecie na gg konferencyjnie, żeby tu nie zaśmiecać forum co??:)
Ja tez ogladnelam i ide sie zabic! ;( Pisalam juz Izie, ze nigdy nie bylam tak rozczarowana zadnym finalem serialu :( Nawet nie jestem w stanie sklecic mysli w calosc ... buntuje sie i recenzji nie bedzie! Oleje ten final tak jak pani Marlene olala wszystkich fanow PLL!!!!
Jestem za, zrobimy konferencję i ponajeżdżamy na to, jak bardzo ten odcinek był żałosny -,-
Po tym odcinku jedynym moim komentarzem jest ciąg przekleństw, których nie będe tu pisać bo nie wypada..-,-
Pogadamy wieczorem na konferencji .
Przeszlo Wam dziewczynki? Ja niby ochlonelam, ale dalej czuje sie oszukana! Obnizacie ocene serialowi na FW? ;P
ja nie ochłonęłam i swój żal wylałam na facebooku.... jestem wściekła i zastanawiam się nad obniżeniem oceny...... oszukali mnie śwnie jedne i tyle
Że oszukali to nic, ale Mona przez dwa sezony nie wyglądała jakby miała jakieś zaburzenia, a to chyba twarzą w twarz też działało.
No i jeszcze jedno ta dr. S.... powiedziała, że wyjechała bo jej syna zastraszano i mnie się to z Calebem skojarzyło. Chociaż on znalazł matkę. Nie wiem jakieś chore mam myśli.
I spoiler: Aktorka grająca Monę dostała "awans" będzie się pojawiać częściej w 3 sezonie
tak my już tutaj z Sandrą doszłyśmy do wniosku że Dr S to nie pojawiała się w serialu bo piła na umór co wyszlo na naszych sesjach a nie że grożono jej synowi :P
No pewnie że Mony bedzie dużo bo będą pokazywać co i jak, choć ja tego nie mam ochoty oglądac......
I w ogole dr Sullivan przejela nasza obsesje na punkcie przystojniakow ;P wydzwania do Toby'ego i w ogole ;)
Dziewczyny niech mi ktos powie, ze to nic nie znaczy!!!!!!!! Blagam!!!!!!!!!!!
http://distilleryimage6.instagram.com/0b01805c72c611e1a87612313804ec91_7.jpg
Nie zniose jeszcze Chair w finale GG ;( to juz bedzie ponad moje sily ;(
Taaaa, ale tutaj jest zbiorowy kult Chair ;P No i jeszcze trzeba Chuckistan zadowolic ;P wiesz ja bym nie pokladala zbyt wielkiej nadzieji w gosciu, ktory w publicznym wywiadzie stwierdza, ze podczas ataku na swoja osobe Blair nie bala sie o siebie tylko o chucka ;P a potem jeszcze wturuje dziennikareczce, ktora oglasza blizne na policzku Blair epickim symbolem ich milosci :/
No spoko rzeczywiście widzę, że wariaci pokroju Marlenki są wszedzie... Paranoja jakaś;/
A na pocieszenie: http://images4.fanpop.com/image/photos/24400000/The-Lake-drew-van-acker-24404527 -2560-1707.jpg
Jeden Toby to za malo! I do tego wszystkiego jeszcze krecil mnie bardziej kiedy byl bad boyem ;D A Spencer powinna byc z Wrenem ;P
taaa ale pewnie psotka się z resztą scenarzystow z innych seriali i namówi ich a raczej zmusi pod hipnozą do wycięcia nam kolejnego wałka.....
Zgadzam się z Monią, to byłoby całkiem możliwe ;P
A Jason cudoooowny ;o Ty Iza wiesz jak mi humor poprawić ;D
Robię właśnie porządek z grafikiem dla Klausa na następną część i wygląda tak :
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99
Czy on naprawdę nie ma nikogo w poniedziałek i wtorek, czy ja nie doczytałam? ;P
Madzia kochana miała być jakaś niespodzianka w postaci fajnego faceta:P Nadchodzi wiosna a znasz to przysłowie prawda: w marcu koty, w kwietniu psy a w maju MY;D A nie wiem jak Wy ale ja mam to przyśpieszone;P;D
Kochana Pani Prezes! To wstyd, ze nie ma tam jeszcze Dana ! ;P ja apeluje o szybkie rozwiazanie tej sytuacji ;D
Droga Pani Dyrektorko Naczelna! O ile się nie mylę, to już uzgodniłyśmy kto dołączy do nas w części 6 i że 1 przystojniak więcej co część całkowicie wystarczy, więc proszę się tu nie oburzać :P
Wiem że miała być niespodzianka kochana, ja dobrze o tym pamiętam :P
Tak? ;> uzgodnilysmy??? ;P mnie chyba cos ominelo albo mam jakies zaniki pamieci ;P To pewnie po tym szoku jaki mnie jeszcze trzyma po finale PLL ;)
<Magda wchodzi do sali konferencyjnej, w której siedzą już wszystkie dziewczyny i staje przy ogromnym okrągłym stole>
A więc, po długich godzinach narad z Dyrektor Naczelną uzgodniłyśmy, że z okazji kolejnej już części SWJ dołączy do nas kolejny przystojniak.
<uśmiecha się tajemniczo i podchodzi do drzwi, po czym otwiera je, mówi coś o nie daniu się rozszarpać na strzępy do tajemniczego przystojniaka, następnie ciągnie go za rękę i prowadzi na środek pokoju, ledwo powstrzymując się od piszczenia. Przed dziewczynami stoi nie kto inny, jak Peeta Mellark>
Dosyć ciężko było go wyśledzić, porwać i przywieźć do naszego tajnego centrum dowodzenia, ale było warto.
<odbiera jej mowe> Jest jeszcze piekniejszy w realu niz w moich wyobrazeniach ...<szepcze cicho do ucha Izie> ;P <wpatruje sie w Peete jak w obrazek i ma takie dwa czerwone serduszka zamiast oczu jak w kreskowkach:P>
Zamawiam niedziele i oddaje komus Wrena! ( mialam go na caly weekend a komus niedziela sie przyda) :)
Ale jestes zachlanna Iza ;D a co z Monia i Ola? pewnie tez go beda chcialy ;P Nie wiem jak wyglada reszta grafiku, ale w takim razie dziewczyny musza sie miedzy soba dogadac, ktora wezmie wtorek, a ktora sobote ;P
W końcu <3 Ładnie mi tak zostawić tylko jeden dzień !? xd
A przy okazji to zaklepuje Wrena na niedziele :P
Za duzo nas, zeby obdzielic kazda dwoma dniami ;P Zostaje Ci wtorek albo sobota. Nie wiem co tam masz jeszcze wolne ;D
ja podziękuje za Peete i oddaje go Wam do dyspozycji...... a szczerze to wolałabym Dana :)
Dzięki ci, ja go biorę w dwa dni ! Sorki beze mnie byście go nie znały nawet ! :D
Ja nie mam w tej kwestii za wiele do powiedzenia ;) a klocic sie nie zamierzam bo i tak nie mam juz zadnych wolnych dni ;P