Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ cz.3+offtopy

ocenił(a) serial na 7

SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa

Enjoy! :D

monisia99

Uprzedzałam że będzie zaskoczenie:P No ja oglądam pierwszą tel z nimi także jeszcze mi nie zbrzydli:P Co do Cam'a to wcześniej mi się nie podobał, ale w Burlesce zapunktował:)

izka21gramowa

Nie moj typ niestety :(

A i przepraszam za zanizanie poziomu ;P uprzedzalam o specyficznym guscie ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ale kto Cam czy Steven ?>

Spokojnie żartowałam, Sandra Kochana Ty moja : JA NIE LUBIĘ TOMA cRUISA I NIE PODOBA MI SIĘ ::::::)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja też zmykam. PA

monisia99

Nie nie, chodzilo o Willa od Izy ;P

Cam i Steven jak najbardziej ;D

a Tom ... Monia, ale naprawde dalej bedziemy Cie kochac ;P nawet z Twoja miloscia do Toma ;P;P;P

sandra_crashdown

Muszę się Wam do czegoś przyznać:P Co jakiś czas oglądałam sobie odcinek hallowenowy żeby sobie popatrzeć na Jasona:P Jaki on tam jest piękny to mi dech zapiera;D Fryzurę ma świetną, tą bluzkę ma taką podkreślającą jego walory i jeszcze tymi oczami tak słodko przewala no i jak tu go nie kochac??:P No kiedy on wróci do PLL??A tam na marginesie czytałyście nową listę stworzoną przez YHAM i Chimcharo??Straszelnie dużo pkt wskazuje na tego gargulca jako "A":P

izka21gramowa

Jejuuuu ja tez juz chce Jasona :) Liste czytalam wyrywkowo bo ilosc punktow mnie przerazila ;P no i dzieki Bogu, ze duzo wskazuje na gargulca! ;D chyba na to wszystkie czekamy, nie? No moze oprocz Moniki ;D;D;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandruś ależ Ty masz dziś ze mną problem :) hehe Gargulec to Ezra? nie no jakoś Jason już by się przydał bo jakoś nudno zaczyna się robić i troszkę mógłby poprzeszkadzać lub namieszać :)

monisia99

Wróci tylko nie pamiętam już w którym odcinku:P Oki dziewczynki ja mykam spąc bo oczka same mi sie kleją.
Do jutra, dobranoc;);*

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Sandra zostałyśmy same na polu bitwy ,wszystkie dziewczyny nam padają jak kawki do spania :) Dobranoc buziaki :)

izka21gramowa

Buzioleeee ;*

Jak zwykle ja z Monia siedzimy wytrwale do pozna ;P

monisia99

Jaki tam problem ;) juz dawno zaakceptowalam fakt, ze lubisz Ezre ;P a to duze poswiecenie biorac pod uwage fakt, ze jestem dyr Naczelnym SWJ :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no coż możecie bić... ale lubię choć moja cierpliwość jest na wyczerpaniu jesli będzie faktycznie zachowywał się wg scenariusza ojca Arii. A Jasona zaczynam lubić :) i w sumie mógłby się pojawić :)

monisia99

Zaczynasz go lubic jak go nie ma?! ;P przyznaj sie, ze to my mamy na Ciebie taki wplyw;P podswiadomie przekazalysmy Ci milosc do Jasona ;D w koncu nasze rytualy voodoo na cos sie przydaly ;P

sandra_crashdown

Nie trudno oprzeć się urokowi Jasona ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

wiesz co że chyba tak, czarujecie mnie jak gadam z Wami i zaczynam go lubić :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ależ cisza dziś.
A za mną kolejny film z Joshem, i jestem nim oczarowana filmem i osobą. :P

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Własnie przez większość dnia mnie nie było, ale potem ucząc się ca jakiś czas sprawdzałam czy się nie obudziłyście ;D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

ja jestem już sporo czasu, zaś Was nie widać było.... a tak ze sobą to nie bardzo gadać :P Kasia a jaki film oglądałaś>

ocenił(a) serial na 7
monisia99

The Shadow Dancer, choć fabuła nieskomplikowana to krajobrazy rekompensują wszystko.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

nie oglądałam :) patrzę masz wenę na Josha i oglądasz wszystko z nim :) ja wczoraj łącznie z 5 godzin oglądałam film ilu miałaś facetów? (a wszystko przez forum i dziewczyny hehe) skończyłam oglądać 0 2:15 w nocy ...

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Hehehe.
To przez tą Sektę, którą kazałyście mi oglądać. Tylko przez te problemy z serwerami nie wszystkie filmy są dostępne a przynajmniej nie z polskimi napisami.

katia_2007

oooo ja tez widzialam The Shadow Dancer :) calkiem przyjemny :) wlasnie sobie zerknelam na inne filmy Josha :) widzialas juz Tylko tydzien? ;>

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

No niestety z serwerami cuda się dzieją, ja się przerzucam na Goslinga z filmami i mam zamiar troszkę sobie z nim pooglądać filmów o ile coś znajdę w necie. Narazie oglądam odcinek 90210

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Widziałam już jakiś czas temu, nie lubię filmów w takim stylu ale ten musiałam obejrzeć wiadomo czemu :P
Ja 90210 wczoraj widziałam.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a mi się strasznie tnie więc znowu oglądam z przerwami :) Wczoraj tak z Sandrą główkowałyśmy i doszłyśmy do pewnych ciekawych wniosków ... Sandra podzielimy się naszą teorią?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Co to za teoria?

katia_2007

Hahaha rozgryzlysmy PLL wspolnymi silami :) i wiemy juz kto jest A i kto zabil Iana i z jakich powodow ;D

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

napewno zaczęłyśmy od tego że Jason musi być bratem Spencer bo zjawił się na posterunku i powiedział że przyszedł w sprawie siostry.... a tak w ogóle zeszłyśmy na temat kochanej Mellisy :) czyli Dr Fell która teraz leczy w Mystic Fall i podobno nie może być zła....

monisia99

Ogolnie chodzi o to, ze Melissa nie moze byc A. bo jest dobra pania dr w Mystic Falls, ale to najprawdopodobniej Stefan zabil Iana z zazdrosci o Melisse, ktora byla bigamistka bo w jednym i tym samym czasie byla zona Iana i Stefana ;P

No i A. to chyba jest Klaus bo to ona zawsze jest jeden krok przed wszystkimi ;P poza tym jest wampirem, wiec moze widziec i slyszec wszystko :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Hahaha. Ciekawa teoria, a nie pomyślałyście o Dawsonie, który ciągle jest zazdrosny o film Mayi. :P

katia_2007

Tak, tak ;D a Wrena teraz nie ma bo pojechal do Chance Harbor polowac na czarownice ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

tak żoną Stefana/Paula :) a do tego nosiła dziecko Iana za co Stefan chciał się na nim zemścić....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

A na Arie są ciągle wściekłe dziewczyny ze Stowarzyszenia wędrujących dżinsów za zgubienie spodni.
I tym samy każdy ma swoje A.

katia_2007

Ale i tak wszystkim steruje Klaus ;D nie zabierajmy mu tego honoru bycia czarnym charakterem nr 1 ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oczywiście to on kieruje tym wszystkim, ma panowanie nad całym Rosewood :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

tak ale Elijah będzie chciał wkurzyć Klausa i będzie pomagał dziewczynom :)

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

no tak i za Kopciuszka . W rytmie miłości ....... :) w którym Aria grała :)

monisia99

Dziewczyny cos przysypiam dzisiaj :/ jestem cos zmeczona po urodzinowym przyjeciu mojej mamy. Zarzuccie mi jakims przystojniakiem, zebym sie rozbudzila ;P

ocenił(a) serial na 8
monisia99

hahahahahha, wymyślacie to na bieżąco czy kiedy to ogarnęłyście?;D
I Hanna będzie podskakiwać z pomponami i kibicować reszcie ;P
Włączam sb Sherloka więc co jakiś czas będe zaglądać ;*

ocenił(a) serial na 7
alexxa

nie no momentu gdzie chodzi o Klausa to dzisiaj w nocy a teraz dopowiadamy resztę,,,,,:) Sandra nie śpij hehe Ola oglądasz najnowszego Sherlocka?

monisia99

jeeej to juz wiemy jak dziewczyny sie dowiedza :) skoro teraz Damon obudzil Elijah to pewnie ten zjawi sie w Rosewood i powie im kto jest A. ;P i razem beda wkurzac Klausa i niweczyc jego plany ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no tak mi się zdaje właśnie :) możliwe że Elijah obudzi Rebecckę aby mu pomogła zemścić się na bracie i pomóc dziewczynom :)

monisia99

Rebecca zaprzyjazni sie z Hanna i podstepem bedzie chciala odbic jej Caleb'a ;) A ostatecznie Aria zorientuje sie, ze nie kocha Gargulca tylko zakocha sie w Klausie, ktory z milosci do Arii zaprzesta swoich wrogich dzialan i porzuci bycie A. ;D

ocenił(a) serial na 8
monisia99

tak Rebeca przyjedzie do Rosewood i zakocha się w Emili, znowu..;)
Niestety nie wiem jak to się stało ale dopiero 1 ;o
Plus Jude Law dla Sandry;
http://data.whicdn.com/images/20896587/tumblr_lwvitt3nTs1qzleu4o1_400_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/17198626/tumblr_l4fj3hPfCj1qaubtpo1_500_large.jpg

alexxa

Aaaaa Jude :):):) slodki jest, ale nie lubie go w prawdziwym zyciu :) jest nimfomanem i niewiernym babiarzem ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Do mnie on jakoś nie przemawia :P

ocenił(a) serial na 7
alexxa

nieee Rebecca nie może być z Emily, niech lepiej zwiąże się z Jasonem i niech po wkurzają Arię :)

ja też 1 dopiero niedawno oglądałam :0

monisia99

Oooo nie :( Rebecca z Jasonem?! :/ chyba nie podoba mi sie ten pomysl ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no wiedziałam, że Ci się nie spodoba :) dlatego tak napisałam (odwet za Toma :p)