Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ cz.3+offtopy

ocenił(a) serial na 7

SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa

Enjoy! :D

monisia99

Odwet za Toma?! ;D aaa za to, ze obrazilam Twojego ulubienca nazywajac go karykatura faceta?! ;P wybacz, oczywiscie gusta sa rozne:) wszyscy juz tutaj zaakceptowali twoja milosc do Toma C. :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe dobra dobra ,chyba Ci Tego nie wybaczę :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

hahahahaha, ale się znęcasz na Monice ;D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

no ja jej na gg ona mi publicznie, teraz znacie prawdziwą twarz Sandry :)

monisia99

;(;(;(

ide plakac w kaciku ...

;(;(;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

chyba ja nie TY :( idziemy razem ?

monisia99

Dobra Monia :) dosc tych zartow o Tomie ;P widze, ze to drazliwy temat :) w sumie dla kazdego by byl ;P ja bym chyba sobie podciela nadgarstki, gdyby mnie ktos o romans z nim posadzil ;D

A w ogole wyobrazacie sobie obudzic sie w nocy, w ciemnym pokoju i zobaczyc kolo siebie twarz Toma?! :D hahaha, zawal na miejscu ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

chyba będę żądać publicznych przeprosin na wszystkich portalach społecznościowych za tego Toma, no na pewno zawał na miejscu a jak jeszcze by wspomniał o scjentologii i czego nam nie można to już w ogóle ....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

A ja w tej sprawie jestem w 100% po stronie Toma. Moja niechęć do niego jest nie do opisania :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

to jak po stronie Toma jak go nie znosisz.... Jakby to napisać ja go też nie lubię ale Sandra wbiła mi nóż w plecy :)

monisia99

Ejjjj a wczoraj pisalas cos innego ;D ze wolisz Toma od Brada i Johnny'ego ;D mam swiadkow ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

przejęzyczenie, miało być po stronie Sandry :)

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

że wolę w sensie takim że mniej przystojni są od Cruisa o to mi chodził, a nie że wolę go ogólnie ... a gadaliśmy przecież o przystojniakach i ktoś wymienił Pitta i Deepa.....

monisia99

Pisze cos, zeby Monia mogla odpisac ;D hehehe ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ależ dziękuje kochana, chciałam tak coś napisać bo nie ładnie post pod postem i tak się zastanawiam co ? aaa no tak znowu forum zasypia, wszyscy się zmywają, ja mam pustkę w glowie nie mogę żadnego przystojniaka wymyśleć ... :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja właśnie też nie mogę
Albo co myślicie o Patricku Dempsey
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly7u4lt35Z1qbkpnlo1_400.png
Tak mi jakoś do głowy przyszedł.

katia_2007

Nieee :/ niestety :/ Ale moja mama go uwielbia ;D

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Patrick jest calkiem calkiem jak dla mnie ok jak na starszego faceta to przystojny :)

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a czy ktoś tego kolegi nie umieszczał wczoraj ?

Cody Longo
http://siyanor.com/photo/Cody-Longo59065.jpg
http://siyanor.com/photo/Cody-Longo8990.jpg

monisia99

Ujdzie w tlumie ;D

A teraz maly zarcik ;P

http://www.teen.com/shane-coffey-pretty-little-liars-facts-trivia-bio-pictures/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

kurde ale on na tej drugiej fotce ładnie wygląda nawet :) i na piątejod warunkiem że się nie uśmeicha i ma inną fryzurę :) A ja zapomniałam się podzielić faktem że od zawsze podobał mi się Paweł Małaszyński :)

monisia99

Mi sie kiedys podobal :) w Magdzie M. jeszcze ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no mi od Magdy M , mam nawet gdzieś na dvd ten serial :)

monisia99

Hahaha ja chyba tez ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dobranoc wszystkim, słodkich snów życzę :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Poszłam wczoraj spać o 17.30 i się nie wyspałam. Powiedzcie mi, czy to już jakaś choroba? :P Teraz też przysypiam, ale dzielnie walczę, bo mnie tu nie było, a Wy już zdążyłyście tyle napisać :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Madzia to tak nie zdrowo od 17:30 spać, wszystko ok, dobrze się czujesz :)? spokojnie my się nie obijamy i dzielnie piszemy od groma postów, nie omiń jedynie naszej teorii o przypuszczalnym A :)

_Joy

No nadrabiaj nadrabiaj ja jak dzisiaj przeczytałam teorie dziewczynek o tym kim jest "A" to padłam ze śmiechu;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

W dzisiejszym odcinku PPL będzie Wren :P jupiii!

katia_2007

BRYTYJSKI AKCENT! :D

A Jason kiedy? :(

ocenił(a) serial na 7
smiles

Nie wiem o Wrenie się dowiedziałam z jego Facebooka

katia_2007

Aha, bo Toby chyba będzie w szpitalu i Spencer pewnie spotka tam Wrena ;p

ocenił(a) serial na 7
smiles

czyżby Toby spadnie z tego trefnego rusztowania i trafi do szpitala ? :(

monisia99

Chyba, ale raczej przeżyje :P

izka21gramowa

Hahaha ciesze sie, ze sie spodobala teoria :) bardzo wiarygodna, prawda? ;P teraz jak Klaus nie bedzie A. to sie bardzo bardzo rozczaruje :(

sandra_crashdown

No właśnie jak przeczytałam , że on jest "A"A to po prostu oświecenie na mnie spłynęło;D No jak mogłyśmy wcześniej na to nie wpaść, to wyjaśnia,że jest praktycznie wszędzie i wszystko wie:D

izka21gramowa

Dlatego tez tylko on moze byc A. Wiesz co mnie przekonalo?! Jak przypomnialam sobie slowa Klausa, ze zawsze jest o jeden krok przed wszystkimi ;P BLING! zapalila mi sie lampka ;D "TO PRZECIEZ ZUPELNIE JAK A." :D:D:D

sandra_crashdown

Dokładnie;D No i jeszcze ma "A"w imieniu: KlAus;P Tylko musimy jeszcze odgadnąć jakie motywy nim kierowały w celu dręczenia dziewcząt (tzn. wszystkich oprócz Emily bo co niej to nie mam wątpliwości;D;P);P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

wohoho, co tak cicho?;>
Mam dla was kochane przystojniaka ;D
Nie podobał mi się wcześniej aż dziś natrafiłam na jego zdj w krótkich włosach i zaroście <3
http://data.whicdn.com/images/17454744/tumblr_lj7l8fKrmA1qcrgz4o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/17914848/tumblr_lj8ushwdAk1qbp0l1o1_500_large.png
http://data.whicdn.com/images/17244845/tumblr_lj6yensHzM1qipzzbo1_500_large_larg e.jpg
http://data.whicdn.com/images/15061453/tumblr_lrvuobI3zW1r3oq2vo1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/20777867/20120108141011195_large.png
Ben Barnes proszę państwa :D

alexxa

No ja go już wcześniej zauważyłam:P Ma coś chłopak w oczkach;P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Jezu on ma prześliczne oczy <3
Takie mi się podobają milion razy bardziej od jakiś błękitnych.
A Iza ty masz dla mniej jakiegoś ?;>
Jestem wykończona, całymi dniami mnie ostatnio w domu nie wie i mam tyle nauki, że nie wyrabiam :( Świeże mięsko wy się przydało :D

alexxa

Ale mówisz o realu czy jakimś aktorze??:P Co do tego drugiego to już jakiś czas temu gdy jeszcze wampirki nie były takie modne ale ja już je uwielbiałam ( zawsze je lubiłam nie wiem dlaczego;P) i oglądałam Buffy to Angel po prostu spędzał mi sen z powiek:P http://bones.edogo.com/wp-content/uploads/david-boreanaz%281%29.jpg
A co do ciemnych ocząt to też je uwielbiam jak facet się takimi czarnymi ślepkami w Ciebie wgapia to człowiek odlatuje:P Ale z facetami to różnie ja straciłam kiedyś głowę dla owszem bruneta ale z jasnymi oczkami i to wcale nie niebieskimi:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

w końcu jestem, dopiero co męża z kompa wywaliłam, a było ciężko :) Ben na tych fotkach występuje naprawdę fajnie :)

ocenił(a) serial na 8
monisia99

No wiem właśnie, zawsze kojarzył mi się z takim chłopcem z długimi włosami a tu popatrz :D
Coś nas mało, chyba jak tobie się Monika w końcu udało dostać do komupera to inni nie mają takiej możliwości ;p
Ja padam, ale leże w łóżku z laptopem (a powinnam z książkami xd) Jutro już Pll, jak widziałam Wren ma być w nowym odc <3 Teraz jeszcze na Jasona trzeba czekać :(

ocenił(a) serial na 7
alexxa

A ja sobie tak tutaj zaglądam o czasu do czasu i czytam was.
Książe Kaspian :* Nie podobny ale dużo przystojniejszy w tych krótkich włosach. :)
Za pół godziny znikam na mój Fringe.

ocenił(a) serial na 7
alexxa

hehe początek tygodnia albo zawaleni pracą albo nauką a to jednak wcześnie już nie jest ... ja się zastanawiam gdzie będzie odcinek bo do 2 to na pewno nie wysiedzę. Szkoda że Toby trafi do szpitala :( Strasznie ubolewamy z Damonem nad Tobym i zastanawiamy się co tu oglądać ,jak żaden serwer nie działa :( A tak w ogóle Damona troszkę szczęka bolała po uderzeniu Stefana i jest strasznie z siebie dumny za wyciągnięcie sztyletu Elijah :) Ja też jestem z niego dumna :) Niestety dla jego dobra nie wspomniałam mu o naszej teorii kto jest A :) bo się by nam robaczek zdenerwował :)

ocenił(a) serial na 8
monisia99

a no tak, ja też starałam się nie mówić o tym Damonowi w weekend ;D Taki słodziak martwił się trochę,że może Elena znowu zobaczy choć trochę dawnego Stefana ;(
Wgl Monika czytasz coś?;> Bo aktualnie nie ja nie mam co i zbieram jakieś ciekawe tytuły żeby w najbliższym czasie zakupić ;D
btw od wczoraj ściągnęłam chyba z 10 filmów , zastanawiam się czy nie ściągnąć np 90210 czy coś jeszcze przed 26 -,-

ocenił(a) serial na 7
alexxa

dobrze że mi przypomniałaś to włączam program do ściągania :) Wiesz co ja po mimo że jestem molem książkowym mam chwilowy zastój w czytaniu :) A jakiego rodzaju książki lubisz? To Ci może podpowiem coś godnego polecenia :)

monisia99

Ja sciagnelam sobie ebooki tych Igrzysk Smierci co mi polecalyscie i bede jutro czytac w pracy ;P

Kasia, ja juz widzialam Fringe :) swietny odcinek :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też widziałam, ale o 23:20 w TVNie leci 3 sezon :)