SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Czytaj, czytaj ;D
A co do rodzaju to czytam przeróżne, od romansu, przez kryminał do horrorów xd
Na prawde nie sądziłam, że mi się tak spodobają te Igrzyska śmierci, ale były świetne. Jako czytało się jednym tchem. :D
Oj Sandra w pracy tak nie ładnie hehe :) Olu ja czytałam ostatnio na faktach niewierną, ale szczerze polecam zdarzyło się nad jeziorem Mystic, fajna książka naprawdę zarazem troszkę romansidło jak i o życiowych problemach pewnej kobiety
Szkoda, ze nie Mystic Falls ;P hehe
No a co mam innego w pracy robic jak nudno? Dzisiaj mi tak szybko czas zlecial bo wlasnie czytalam jakies glupkowate opowiadania w necie ;P
komu dobrze hehe :0 a tak w ogóle to koleżanka mi podrzuciła płytkę z piosenkami z TVD i zaraz chyba siadam do słuchania :)
Nie wiem czy ktoś czytał Intruza Stephanie Mayer ale bodajże wiem że Diane Kruger wystąpi w tym filmie a wiem że któraś z dziewczyn ją lubi bo jest z Joshem :)
Ja ja lubie nie tylko dlatego, ze jest z Joshem :) grala w wielu fajnych filmach akurat :) I wlasnie czytalam gdzies, ze ma grac w tej ekranizacji. Za ksiazke jakos nigdy nie moglam sie zabrac chociaz juz tyle razy rozwazalam i ostatecznie zawsze cos innego wpadalo mi w rece ;P
Jak juz przesluchasz plytke to pochwal sie ulubionymi kawalkami ;P ciekawe czy mam ktores na Ipodzie ;P
ja mam w domu intruza i przeczytałam troszkę taka ciężka w czytaniu i zupełnie inna kategoria niż saga Zmierzch ale.... czemu nie zawsze coś innego :) no oprócz tych tytułów co mi podawałaś to na pewno jakieś będą:) jak przesłucham to podam :)
ooo Diane Kruger też bardzo lubie ;)
I tak jak Sandra nie mogłam się zabrać za intruza. :(
Jak zwykle umieram i ide spać pierwsza:D
dobranoc dziewczyny ;*
Ja chyba tez juz zmykam :( marzy mi sie moja podusia i kolderka ;P poogladam jeszcze jak zwykle jakies badziewie w TV i ide lulu ;P
Do uslyszenia jutro dziewczyny :) Monia, jutro siedze z Toba do pozna ;P buziaki ;*
Diane chyba też ją lubię jako aktorkę i zawsze tak pięknie wygląda, a o tej ekranizacji na filmwebie przeczytałam.
Kochana to Ty masz już męża??:) Trochę mnie nie było i jak zaczęłaś zaglądać na forum to akurat miałam zastój i Cię nie poznałam dopiero teraz:) Fajnie że Wy dziewczynki też czytacie a mówi się że w dzisiejszych czasach się nie czyta w ogóle;))) Ja oglądnęłam zwiastun odc 18 PLL i chyba "A" chce zabrać Spencer wszystkich przyjaciół hmm ciekawe.. i ten Noel cały coraz częściej się pojawia choć nie wierzę żeby on był "A" to napewno ma swój duży udział.
Ja? Mam, mam mężusia :) a tak z Sandrą gadałyśmy to wychodzi, że jestem z Was najstarsza :)
A teraz ściągam odcinek :) Tylko coś troszkę zejdzie
No właśnie ja myślałam, że jestem najstarsza:P W tym roku skończę 24 latka:P No ja też tym razem ściągnę odcinek choć zawsze oglądałam online.
nie nie hehe jesteś trzecia po mnie (26) i Sandrze (25) :) odcinek jest na
http://video.anyfiles.pl/pretty+little+liars+s02e17+ENG/Kino+i+TV/video/17341#
ale lepiej ściągnąć :)
To mi się przypomniało jak tylko oglądnełam odc. http://29.media.tumblr.com/tumblr_lqidde1YeQ1r1ipt9o1_250.gif. Teraz wszystkie powinny tak zrobić a ja się zgłaszam za Emily;P Szkoda mi Spencer zresztą Toby'ego też ale w końcu Spencer się poświęciła biedna, to się nazywa prawdziwa miłość... A tak na marginesie wydaje mi się że Jenna już widzi tylko się nie chce przyznać do tego... A spotyka się z Noelem bo chce przelecieć pół miasta czy jak??:P Ciekawi mnie co ukrywa Holden:P I to że na końcu "A" pocieło zdjęcia Ezry i Arii wcale nie oznacza że możemy wykluczyć Ezrę jako "A":P Ja muszę mieć twarde dowody:P A ia Monę teraz nawet polubiłam powinna przydzwonić temu Noelowi aż zęby będzie zbierał po chodniku dupek jeden. Postawa Caleba mi się podoba bo choć ukrywa to przed Hanną to chce ją chronić ma chłopak jaja nie to co pan nauczyciel...:P Ale jak Mona zobaczyła w restauracji Noela z Jenna to jej spojrzenie na końcu wcale nie oznaczało smutku tylko zemste;P No i ta scena w deszczu tego pocałunku jak dla mnie za kiczowata:P Może nie zrobiła na mnie wrażenia bo nie jestem za tą parą no ale... Ogólnie odcinek taki w miarę rewelacji jak dla mnie nie było chyba przez spojlery są za bardzo "treściwe". A Wasze odczucia??
ten link Iza nie działa co podałaś ....
odcinek jak dla mnie dosyć dobry ,sporo akcji było i sporo rzeczy się dowiedziałam,
przede wszystkim co jest na telefonie A- filmik o Garecie, Jennie i Ianie, o tym że byli w pokoju Allison i że mieli szkatułkę, Jasona nie było.... choć dziwi mnie fakt czemu on oddal szkatułkę Arii jeżeli był w klubie NAT z innymi i powinien o niej wiedzieć....
Caleb jest bardzo hojny w swoich czynach i podobał mi się w tym odcinku , fajnie że chce chronić dziewczyny no Hannę ale chyba wie najwięcej o całej sprawie z obcych ..... możliwe że powinien się dowiedzieć wszystkiego i pomagać dziewczynom pod warunkiem że nie jest A :)
mówcie co chcecie ale ta piosenka jak Toby wychodził ze szpitala i późniejsza akcja była urocza i słodka, strasznie mi się podobała Aria i Ezra :) wybaczcie wielbicielki Jasona i Arii :) w końcu Ezra zmądrzał i chce być z Arią :)
Holden możliwe że coś ukrywa , ciekawe co na pewno nie jest gejem...
mina Mony jak zobaczyła Noela i Jennę była dziwna jedyne co mi przyszło do głowy to to jakby była zadowolona z obiegu sprawy i jej się to podobało, tak naprawdę nie wiemy czy
Jenna i Mona się przyjaźnią bo nigdy nam tego nie pokazali ale akcja z nimi w Hallowen daje dużo do myślenia ...
Spencer nigdy chyba nie wybaczę za to kłamstwo - no niestety ale nie biorę pod uwagę kłamstwa w celu ochrony, to było głupie skrzywdziła mojego Tobego i jakoś zaczynam się na Spencer wkurzać. Toby był słodki biedaczek spadł i w przykry sposób dowiedzial się o Wrenie....
Wren jakiś taki przystojny bardziej się zrobił i kurde ten jego akcent
Wybaczcie za post pod postem ale musiałam:P Wren owszem mi sie podoba ale w tym odcinku jak dla mnie miał za długie włosy:P Mnie Aria i Ezra nie ruszają ale piosenka była prześliczna przyznaję:P A Jason dał to pudełko Arii bo się w niej zakochał zreszta po rozmowie jak Garrett przyszedł do niego z tym piwem pogadać to widać było że Jason już nie jest z nimi tylko się odłączył, ciekawi mnie nadal co widział Jason a czego boją się że sobie przypomni... ale mam nadzieję że się dowiemy:P Co do Mony może rzeczywiście masz racje, że ona coś knuje z ta diabelną Jenną... Co do Spencer to nie zgadzam się z Tobą bo wiedziała że jeśli dalej z nim będzie to skrzywdzi go jeszcze bardziej że może tego nie przeżyć tym bardziej po sms-ie od "A"... to byłby egoizm z jej strony gdyby narażała go na niebiezpieczeństwo...:)
Ja mam 17 lat , ale tak dobrze mi się z wami pisze, że wgl tego nie odczuwam ;)
Dobra, lecę oglądać Pll ;)
Dziewczyny przecież nie liczy się wiek tylko pokrewieństwo dusz;))) Dobrze się nam gada bo w jakiś sposób jesteśmy podobne do siebie:)
Już po odcinku.
Dla mnie był bardzo fajny, na pewno lepszy od ostatnich. Jak już mówiłyście dużo się dowiedziałyśmy .
Co do Spencer/Toby/Wren to rozumiem Spencer i wiem ,że chce go chronić i oczywiście kocham Tobyego ale mam nadzieje, że znowu coś zaiskrzy z Wrenem..:D
Caleb chyba najlepszy w tym odcinku ;) Nie dość, że słodziak to jeszcze taki męski, tak bardzo chce ochronić Hanne .Bardzo mi się podobało jego zachowanie.
Teraz Aria i Ezra ...czyli jak stanąć autem na środku drogi, nie dając możliwości przejechania nikomu plus całować się w deszczu . Zbyt filmowa scena jak dla mnie plus Ezra taki nijaki jak zwykle i aż mi się nie chce na niego patrzeć xd
Chce Jasona <3 A ten jej kolega , wypadło mi imię, byłam pewna ,że okaże się gejem a tu proszę, jestem ciekawa co ukrywa , pewnie nieźle nas zaskoczy ;)
Też jestem za teorią ,że Jenna bo operacji odzyskała wzrok i teraz tylko udaje. I ta kolacja z Noelem?;o Chyba dobrze mówisz Iza i Jenna po prostu chce zaliczyć poł miasta ;D
No dokładnie tylko żeby się za Jasona nie brała małpa jedna:p Niech sobie weźmie Ezrę niech Aria to zobaczy rzuci go Jason ją pocieszy i wszyscy będą szczęśliwi;D
Przed chwilą przeczytałam spojlery co do dalszych odcinków VD i się tylko zdenerwowałam bo Damon ma wylądować w łóżku z wampirzycą jaką znamy no....;/ A oglądacie 90210??;)))
Słyszałam o tym spoilerze..;/ Jestem prawie pewna,że to będzie Katherina która wróci aby po rozrabiać.
Ja jak już kiedyś mówiłam zawsze chciałam oglądać ale nigdy nie zaczęłam. Tylko w tv pojedyncze odc :(
Weźcie sobie ku*wa flejmerki załóżcie swoje forum jakie to nie jesteście zakochane w fikcyjnej postaci z filmu której nigdy w życiu na oczy nie widziałyście na żywo, i nigdy nie poznacie w realu, a nie spamujecie tymi porąbanymi shitowatymi tematami na całym filmwebie, takie coś powinno być karane!
Ja jest na bieżąco z 90210 ale wiem jak długo wytrzymam, póki co to trzyma mnie przy tym serialu Navid i to, że na Liama mogę sobie popatrzeć bo fabuła to kompletnie abstrakcyjna się stała.
ja oglądałam ostatni odcinek i akcja z nową laską Liama jest dosyć ciekawa a do tego wyszło że dziecko nowego chłopaka Silver to córka Adrianne więc będzie się działo :)
no całkiem całkiem hehe też o tym czytałam że Damon wyląduje z kimś w łóżku.... no niestety ale będę musiała jego za to porządnie zgonić bo tym samym przekreśla związek z Eleną, dziewczyna nie zaufa mu jak będzie latał na prawo na lewo bo stwierdzi że jej nie kocha ... cóż Damon lubi mieć kłopoty
Ja wcześniej oglądałam 90210 ale 3 sezon mnie rozczarował od początku i przestałam oglądać. Wczoraj mnie coś wzięło, bo chciałam zobaczyć czy Liam się zjedzie z Annie i odcinek był ciekawy, spodobał mi się. Co do fabuły to ostatnio mi zaczęła przypominać trochę Modę na sukces ale może jakoś się rozkręcą;)))
Karane powinno być jak się ktoś wtrąca w nie swoje sprawy, nie podoba Ci się temat?? To po co wchodzisz?? Zawsze mnie intrygowało, po co ludzie wchodzą na tematy, które ich denerwują jakiś rodzaj masochizmu?? W każdym bądź razie mówimy żegnaj!!!
Izuniu droga, mam radę nie psujmy sobie zdrowia i humoru takimi ludźmi, po prostu ignorujmy takich ludzi. :)
Wiem staram się nie przejmować, ale jestem typem choleryka i tak mnie to wkurzyło, że sobie nie potrafiłam odmówić:P Ale następnym razem już nie odpisze najlepsze jest olewanie, masz rację;)))
hehe ja tak przeczytałam i ominęłam ,przeszłam do innych :) Nie ma co sobie języka nadwyrężać :)
Ejjjjj nie wiem co myslec o tym nowym odcinku PLL :D mam mieszane odczucia ;P
Bylo mi cholernie zal Toby'ego i Spencer, ale ..... Wren <3 jego cudowne, czarujace i w ogole bezbledne "c'mon mate" do Toby'ego :D:D:D Gosciu pojawia sie raptem na kilka minut i kradnie odcinek jak dla mnie ;P
Do tego wszystkiego zgrzeszylam dzisiaj ;P usmiechnelam sie na scenie Ezrii w deszczu :( jak to sie stalo no?! potem wprawdzie byla kontynuacja w samochodzie i znowu nie moglam scierpiec gargulca, ale za te pare sekund wczesniej mam wyrzuty sumienia ;P
Holden chyba nie jest zadnym niewiniatkiem. Wydaje mi sie, ze cos knuje i to na dodatek cos bardzo niedobrego :/
Na koniec powiem tylko, ze zaczelam lubic Caleba :) podoba mi sie to, ze jako jedyny nie zachowuje sie jak dziecko we mgle tylko szybko kojarzy fakty i zada odpowiedzi! oby tak dalej to moze Caleb rozwiaze w kilka odcinkow zagadke, nad ktora dziewczyny pracuja juz 2 sezony i moze to on dowie sie kim jest A. ;) w kazdym razie trzymam za Niego kciuki :)
haha bo /ci przechodzi momentami ze mnie na ciebie jeśli chodzi o Ezrę więc nie miej wyrzutów, czasami trzeba przychylnie spojrzeć nawet na tych co ich nie lubimy :)
troszkę ścieżki do TVD przejrzałam i piosenki które mi się podobają to (jeszcze ich trochę pewnie będzie :P)
Kyler England- yo wait for rain
Snow Patrol- GivE me strength
Jason Walker – Echo
Matthew west – family tree
Ocean wide- the afters
Ron pope- a drop in the ocean
3OH!3- don’t trust me
Alex Band- only one
Andrew Belle – in my veins
Birdy –skinny love
Cary brothers- free like you make me
Kris Allen- I need to know
Levi Kreis- I should go
Linkin Park- breaking the habbit
Breaking the Habbit bylo w TVD ?! ;P a to Ci niespodzianka ;D
Z tych co wymienilas to ubostwiam: Echo; Skinny Love i I should go :) ale z TVD akurat mam cala kolekcje do uwielbiania ;P
PS. Gdzie jest Jason do jasnej ciasnej?! :D juz mogliby skrocic moje cierpienie ;D
coś mam przeczucie że będzie w kolejnym odcinku w związku z całym nagraniem :)
Teraz widac jakie z nas fanki od siedmiu bolesci ;P nawet nie wiemy kiedy Jason wraca do PLL, ale badzmy szczere, ten temat juz dawno przestal dotyczyc tylko Jasona ;P w zasadzie powiedzialabym nawet, ze dotyczy go w znikomym stopniu ;P
W kazdym razie dziewczynki mnie dzisiaj nie bedzie :( zaraz wyjezdzam na mecz do Liverpoolu i wroce dopiero bardzo pozno w nocy, jak nie nad ranem ... Zycze Wam owocnych dyskusji ;* Mam nadzieje, ze ktos z dyrekcji bedzie nad Wami czuwal ;P Apeluje do Madzi o wyjscie z cienia ;P Do uslyszenia jutro.
Wasza dyr. Naczelna SWJ.
no cóż to musimy troszkę się zainteresować Jasonem i innymi naszymi Panami z grafiku, żeby nie było zastrzeżeń Rady Naczelnej SWJ.
Życzymy miłego meczu :) Apelujemy o powrót Naszej Dyrekcji na łono SWJ.
Parę fotek Jasona dla przypomnienia :)
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110713184006/prettylittleliars/images/th umb/6/6c/JasonD.jpg/300px-JasonD.jpg
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110623111524/prettylittleliars/images/3/ 36/203_010.jpg
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110713154834/prettylittleliars/images/5/ 54/PLL02E06-03.jpg