Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ cz.3+offtopy

ocenił(a) serial na 7

SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa

Enjoy! :D

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja mam z kolei jakąś fazę już od dłuższego czasu na Josha Jaksona

http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly0ub9Bcsl1qhzbmxo1_400.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lgxlfuRhaT1qb75hko1_400.jpg

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

tej to wogóle kojarzy mi się jedynie z Jeziorem Marzeń i nie rusza mnie :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

A mnie najbardziej rusza to, że jest z Niemką :P
Ale poważnie to uwielbiam go <3

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Ja to uwielbiam Jamesa Mcavoya, przede wszystkim za grę aktorską a do tego coś mi się w nim podoba :)

alexxa

Ryan <3

Z Goslingiem to akurat u mnie bylo zabawnie bo bardzo dlugo w ogole nie bylam co do niego przekonana. Pamietnik mnie kompletnie nie urzekl i dopiero ostatnio po Crazy, Stupid, Love go pokochalam :):):) Niesamowity film i niesamowita rola Goslinga ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Jezu nie gadaj, że cię Pamiętnik nie urzekł ;o Najlepszy melodramat <3 A crazy,stupid,love też mi się bardzo podobało i dawno nie widział takiej dobrej komedii ;)
I w drive też dobrze zagrał, a teraz czekam na idy marcowe :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no mam na kompie ale jeszcze się do niego nie przybrałam jakoś mi ciężko ale może obejrzę sobie. Drive to naprawdę dobry z nim film, podobała mi się jego kreacja...

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Ja akurat nie uważam ten film za wybitny ale też nie jestem z tych którzy mówia ' co to wgl jest, gościu sb stoi i nic nie mowi przez cały film'. Po tym filmie widać że Ryan umie grać ;)
Ja sb też pewnie ściągne za niedługo, i wgl nie wiedzialam ze jest z Ewa ;o Też jej nie lubie strasznie ;/
A Josh Jackson mnie też jakoś nie rusza .

ocenił(a) serial na 7
alexxa

no właściwie ta jego małomówność w tym filmie urzekła, całkiem mu do twarzy z nie mówieniem :)

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Dla mnie ze wszystkim mu do twarzy ;D

alexxa

A mnie rusza jak najbardziej! Jest swietny w Fringe :):):) Poza tym sentyment po Jeziorze Marzen pozostal :)

Pamietnik jest przereklamowany, a Rachel McAdams irytujaca ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a ja właśnie lubię Rachel do tego jest słodka i śliczna a Pamiętnika nie oglądałam :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nareszcie ktoś kto mnie rozumie :) i Jezioro to był dopiero serial dziś już takich nie ma i zdania na ten temat nie zmienię
a oni w Fringe są wszyscy świetni

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a tak apropo to oglądałam ostatnio Koszmar z ulicy wiązów i tam występuje nasz Adam z TSC:)

monisia99

Jezu! Ten nowy Koszmar ...? Widzialam ten film, ale jakos zupelnie go nie kojarze stamtad ;P

Kasia, Fringe jest swietne :) widzialas ostatni odcinek? Leca tam z akcja rowno ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No film jest bez sensu, ale faktycznie tam gra jakoś w 1/3 filmu może więcej nie :) Ale podobnie wygląda...może się nie przypatrywałaś :)

monisia99

Bo pewnie ogladalam ten film zanim wzielam sie za TSC ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

aaaa no pewnie tak, a dziś odcinek TSC prawda? Jestem ciekawa co będzie się działo w piwnicy:)

monisia99

A ja jestem bardziej ciekawa TVD ;P Cadam czy Cake ;D jeden pies ;P no dobra ;P wcale nie jeden ;P

http://images5.fanpop.com/image/photos/25800000/Adam-Cassie-adam-and-cassie-2583 7115-500-580.jpg

;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no ja też i jak już mówiłam jestem rozdarta :) muszę zobaczyć te dwie pary to wtedy się może zdecyduje :) Oj no ja bardziej też jestem ciekawa TVD ale przez przypadek widziałam spojlery więc....

monisia99

Cos to nie zabrzmialo obiecujaco i az zaczelam sie bac ;D wolalabym zobaczyc zdanie "przez przypadek widzialam spoilery iii... jestemw siodmym niebie" ;P:p:P Monia, Twoj brak entuzjazmu moze oznaczac tylko ... powrot Steleny ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie koniecznie, ja po prostu mam chyba dziś już nastrój śpiący :) ale te spojlery to troszkę dotyczące następnego odcinka i dalszych bodajże 3x14 spokojnie nie denerwuj się...

a widzieliście to?

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/a6b880b76440c29f085c8100e17cff16.j pg?1326917230

monisia99

Hehehehe :) moje ogladanie TVD jak najbardziej zgodne z wykresem ;P

Macie tu cos cudnego fani Dair .... no i fani Chucka kij wam w oko ;P

http://www.youtube.com/watch?v=xlCv6IWENyk&feature=related

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehehe no moje oglądanie podobnie jak Twoje :P

filmik słodki, niektórych momentów w ogóle nie pamiętam ale coś Dan zrobił się jakiś przystojny w tym filmiku.... hymm dziwne ale w krótkich włoskach mu lepiej jest

monisia99

Dan wreszcie ogarnal to gniazdo jakie mu wyroslo przed przerwa na glowie ;D juz w tym ostatnim odcinku wygladal fajnie :) a w krotkich rzeczywiscie wygladal jakby lepiej ;) tzn. pamietam, ze bardzo mi sie podobal na poczatku drugiego sezonu na bialym przyjeciu w Hamptons :) chyba po prostu do twarzy mu w bialym ;P

Nie no ludzie! Ja chce Dair :( nic sie dla mnie w tym serialu juz nie liczy ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

mnie sojusz Chucka i Lois strasznie wkurzył i też jestem sercem ostatnio za Dair....... życzymy z Tobym wszystkim słodkich snów i zmywamy się do spania. Branoc

monisia99

Slodkich snow ;* Dobranocki ;*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Filmik przecudny, tak powinien się zakończyć serial a tymczasem słyszałam jakieś plotki o Selenie i Danie :/

A ostatni odcinek Fringe widziałam już już w sobotę chyba, teraz czekam z utęsknieniem na następny. Peter w końcu w formie, widać jego intelekt, dwóch tych no mniejsza z tym i Bolivia mające jakieś ludzkie odruchy. Mega!

katia_2007

Wiem :/ tez slyszalam plotki o ich powrocie :/ no coz, zobaczymy jak to sie wszystko ulozy ;P z tego co producenci mowili w wywiadach to zakonczenie watku trojkata Blair/Chuck/Dan wywolalo burze w pokoju scenarzystow, ale nie wychodzili stamtad dopoki nie osiagneli ostatecznego porozumienia ;P cokolwiek by to mialo oznaczac ;)

Dobra, my jedziemy teraz z Jasonem kupic mi buty ;P odezwiemy sie znowu jakos popoludniu jak obejrzymy nowy odcinek TVD ;P Jason juz nie moze sie doczekac! ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

odcinek całkiem nieźle się zapowiada, Bonnie miała zwidy że Klaus ja gryzie i chowa do trumny, zdała sobie też sprawę, że tylko jej matka może jej pomóc otworzyć trumnę....

Zaczynają się poszukiwania, gdzie z pomocą przychodzi Damon. Przyniósł on Elenie i Bonnie dane jej matki a do tego specjalnie powiedział że się całowali hehe a minę miał cudowną
Tyler przyszedł do Caroline się wytłumaczyć z ugryzienia....a do tego ,ściągnął do domu jej ojca..... żeby pomógł mu wyzwolić się od Klausa..... nieźle

Alaric umawia się z Meredith która nie powiedziała mu że jej były został zamordowany, co oznajmił mu sam Damon strojąc przy tym niezłe minki i pytając jakie szkody są wyrządzone...

Klaus sobie słucha głośno muzyki i popija whisky w domu Stefana gdy ten nagle przychodzi...... Klaus oznajmia Stefanowi, ze pozbył się wszystkich hybryd z miasta i pora żeby spełnił swoją obietnicę oddania mu jego rodziny

Dziewczyny wybrały się na poszukiwanie matki Bonnie, niestety Stefan jest sprytniejszy i też ma jej dane i adres .....ale najsprytniejszy jest Klaus i jego hybryda która znalazła matkę Bonnie.... :(
Dziwne jest jednak to ze jej matce nic się nie stało i dochodzi do ich spotkania w domu.....

Ojciec Caroline przywiązuje łańcuchami Tylera a ten zamienia się w hybrydę..

Matka Bonnie użyła swojej całej mocy aby przegonić Michaela, wygląda na to ze była najlepszą przyjaciółką matki Eleny a do tego prawie przy tym nie zginęła i straciła swoje moce. żał tylko że nie wróciła do swojej córki....

Stefan robi niespodziankę Elenie i zjawia się przy domu matki Bonnie...

.... zaś Damon odwiedza Dr Fell i oznajmia jej że wszystko wie ataku wampira na jej byłego chłopaka, wspomina również że Alaric to jego kumpel i boi się że ona jest psychopatką, zaś Dr Fell pyta jakim cudem nagle umierający Alaric wraca do żywych i perfidna jędza wstrzykuje mu coś a on biedaczek pada :((((((( a do tego pobiera mu krew i ją zabiera...

Matka Bonnie nie ma serca i stwierdziła że bez mocy może zacząć nowe życie bez magii, dowiaduje się przy tym że babcia Bonnie nie żyje.....

wiedziałam że coś tu jest nie tak, że zostali zaczarowani czy coś matka Bonnie i ten chłopak. Chłopak strzela do Stefana a matka usypia jakimiś ziołami Bonnie. Wychodzi na to że są zaczarowani przez hybrydę Klausa i robią to co on im kazał.... na szczęście naszej Elenie udaje się odwiązać i przywalić chłopaki nieźle z broni..

Wychodzi że Klaus znalazł kryjówkę trumien bo czekał w piwnicy na Damona z zapalonymi świecami dookoła ....
i ukazując się mu trumny zaś nie ma ten najważniejszej hahaha

Elena zdołała uratować Stefana i wyciągnęła z niego te naboje a on biedny nagle dostrzegł, że ona zrobiła się silniejsza i mocniejsza. Ona głupiutka w podzięce chyba zdradziła mu że ona pocałowała Damona. ona nie wierzę !!!!!!! przecież to on normalnie jaja a do tego Stefan miał taką minę jakby ktoś mu ćwieka zasadził hahaha dobrze mu tak a potem wstał i odszedł.... no tak nie do końca bo uważa że oni są oboje lepsi od niego

Dr Fell pomaga umierającym wpuszczając krew wampirów i zrobiła to właśnie i ojcu Bonnie a Alaric ładnie się uśmiechnął :) A do tego zdradził jej swoja tajemnicę bycia łowcą wampirów i że posiada nad naturalny pierścień który go chroni przed śmiercią. pocałował się z Meredith ale przeszkodziła im Elena. Mnie tylko ciekawi heehe co na to Paul :)

hahah śmiechem żartem ale było to dobre jak Stefan przywalił Damonowi hahah nawet Stefan mi się spodobał bo zauważyłam w nim dawnego Stefana który kocha Elenę :) Damon ma sztylet czyżby wyciągnął sztylet Rebecce? hahaha nie Elijah ale jaja

ocenił(a) serial na 7
monisia99

A ja jestem po odcinku GG i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to że Blair jakaś szczuplejsza bo twarzy się wydaje.
Ogólnie odcinek na plus, aczkolwiek bez rewelacji.
Zaczynam na nowo lubić wątek Nate'a, ciekawe kto go chciała zabić?
I oficjalnie nienawidzę Louisa, sama nie wiem co przeważyło szalę. Również oficjalnie ogłaszam, że kocham Dair, nawet jak to się skończy tylko przyjaźnią aczkolwiek ciągle liczę na coś więcej.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

A ja właśnie zauważyłam że Blair jest jakaś pucowata na buzi i jakaś brzydsza zrobiła się

ocenił(a) serial na 7
monisia99

a mnie się znów ładniejsza wydaje :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

no i weź tutaj uzgodnij wersję, ciekawe co inni napiszą :)

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Kurcze troche mi to zajmie ale zaczynam oglądać GG,TVD, TSC , więc napisze co myśle gdy skończe pewnie oglądać któryś ;)

monisia99

Ale się rozpisałaś;P No ja tak trochę zacznę od końca ale napiszę co mi sie nasuwa i po oglądnieciu odcinka śiweżo i po przeczytaniu Twojej notki. Nasza pani doktor moze i pomaga ludziom , ale boję się że będzie chciała zaszkodzić naszym wampirkom... mam takie pytanie czy tylko ja zauważyłam że ściągnęła pierścień Alarica i (tak mi sie przynajmniej wydaje) wziela go korzystając z zamieszania gdy weszla Elena??? Mnie akurat postawa Stefana wkurzyla bo wczesniej wielki zly Stefan bez serca itd a teraz tak go zatkalo ze Elena sie calowala, z Damonem, to co on myslal ze bedzie czekac na niego do konca zycia?? W koncu mu powiedziala kiedys ze jak sie nie zmieni to nie bedzie czekac cale zycie bo w koncu jej zycie jest smiertelne...do tego zauwazyl ze sie zmienila no co tylko on ma limit na to?? a juz lubilam tego zlego Stefana:P No i tak masz rację Damon wyciagnal sztylet z piersi Eiljah i on teraz wraca do gry to mi sie podoba:D Zapowiada sie ciekawie;D Moment Damon i Elena w kochni jak powiedzial ze sie calowali i ten jego wzrok cos w stylu( nie odpuszcze sobie Ciebie):P byl bezbledny;P Ale w tym odcinku najbardziej podobal mi sie Tyler ktory z milosci sie poswiecil a przynajmniej probuje odzyskac swa wolna wole... No ta para mnie podnosi na duchu zeby tylko ich polaczyli ;D Niech w miedzy czasie Caroline sobie manipuluje Klausem do woli tylko w ostatecznym rozrachunku niech beda razem:D Ogólnie odcinek bez rewelacji jeden z gorszych w tej serii przynajmniej jak dla mnie. A Wasze odczucia dziewczynki??:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

mi się zdaje że on ten pierścień przytrzymał i nie dał jej do końca ściągnąć z palca, zaś podobnie jak Ty mam wrażenie, że ona będzie próbować zaszkodzić wampirom i ma jakiś tajny plan.....

izka21gramowa

Iza :) moja odczucia masz tam na dole ;P ale w sumie bardzo podobne do twoich ;) nawet nie wpadlam na to, ze dr Fell mogla sobie zakosic ten pierscinek :/ co za jedza!

_Joy

Blair jak Blair ;) moim zdaniem pod wzgledem urody nigdy nie dorowna Serenie ;) ale to chyba kwestia gustu :)

Co do TVD ....

odcinek chyba najnudniejszy jesli chodzi o sezon 3! niestety :( z reszta jaki moze byc odcinek poswiecony w 80% Bonnie?! :/ tylko beznadziejny ;P uratowalo gokilka scenek, ale nie na tyle by nazwac go ulubionym ;D

Okay, a wiec Tyler pragnie za wszelka cene zlamac swoja wiez z Klausem :) achhhhh, az nie wierze, ze kibicuje Klaroline po tym ile Tyler robi dla Caroline :( kocham Forwood, ale ..... ajjjjj! sama nie wiem :( balam sie, ze zabije ojca Caroline i wtedy bylby juz definitywny koniec ich zwiazku, a tu psikus ;D i dobrze ;) Tyler! Kocham Cie! nie zwracaj uwagi na moje bredzenie o Klaroline ;P;P;P

Dr Fell okazala sie dobrym czlowieczkiem :) jak milo :) wykorzystuje krew wampirkow, zeby leczyc ludzi :) sweet :) ciekawe czy rzeczywiscie jest taka fajna czy to tylko takie pozory ;P

Nie obrazcie sie, ale musze to powiedziec i nie sadzilam, ze kiedys to zrobie: stesknilam sie za Stelena! ;) Scena z "I kissed Damon" i milczacy Stefan - wymowna! Potem wprawdzie Stefan wszystko spie**** swoim "You're better then him" --> pfff! chcialo sie powiedziec co za frajer, ale mimo wszystko podobaly mi sie dzisiaj interakcje S&E :)

No i oczywiscie pozniej Stefan nokautujacy Damona za jego pocalunek z Elka ;P hahaha przynajmniej zachowal sie jak facet ;P

Koncoweczka i Ellijah :):):) nie spodziewalam sie ;P wnioskuje, ze Madzia skacze pod sufit ;P za to motywy Damona sa zupelnie mi nieznane ;P ktos mnie oswieci po co mu Ellijah?! ;P

Tekst odcinka oczywiscie nalezy do Damona: "We kissed. Now it's weird" z glupkowatym, lobuzerskim usmieszkiem ;P --> kocham tego faceta! :):):)

sandra_crashdown

btw. Recenzja Moniki rzadzi! ;P prawie jak esej :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

haha bo pisałam na bieżąco wiesz play, stop , wrote i tak dalej, no ciekawi mnie po co mu Elijah może po to bo wie że on strasznie nie znosił Klausa i chciał go zniszczyć, więc teraz wyciągnął jego brata za grobu żeby troszkę mu poprzeszkadzać.

Fakt scenka z Stefankiem i Elenką fajna była i całkiem mi się podobała :)

dobra obejrzałam właśnie TSC i muszę powiedzieć, że całkiem dobry odcinek, nie piszę co było bo ogrommmmnnnnyyyyy spojler bym musiała napisać :)

monisia99

Ja zaraz bede ogladac :) potem mozemy pospoilerowac razem ;P

W ogole my z Jasonem jestesmy oburzeni! Na kolejny odcinek TVD znowu trzeba czekac 2 tygodnie!!! :( przynajmniej wedlug tego co mowi kokpit filmwebu ;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to faktycznie tragedia bo już dawno przetrawimy ten odcinek a do tego jesteśmy ciekawi po co im Elijah. A kupiłaś buty z Jasonem?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

hahaha jak ja skończyłam oglądać TSC to pojawił się odcinek z napisami no ładnie...

monisia99

Kupilismy buty :) Jason pomagal mi wybierac ;P sam sobie kupil jakis perfum i koszulke ;) powiedzialam mu, ze nie potrzebuje bo lepiej wyglada bez koszulki, ale stwierdzil, ze teraz za zimno, zeby tak paradowac nago ;P nawet po domu :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jej a miałaś skończyć z tą nagoscią itp.... aj Sandra :)eeh do tego wyszło że jest odcinek TVD z napisami a ja mam pecha i oglądałam po angielsku, kurde chyba wszystko co możliwe oglądałam bez napisów. Zaś z mojego eseju z oglądania po angielsku TVD jestem dumna, jednak coś tam rozumiem :)

monisia99

Ja tez jestem z Ciebie dumna :) lepsze to niz wyczekiwanie na napisy :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe dobre :) a widziałyście na ekino to?

Odtwarzacz megavideo nie działa, firma ta została zakmnięta.
Pracujemy nad znalezieniem alternatywnych linków.
Dajcie nam trochę czasu, nikt się nie spodziewał takiego obrotu zdarzeń.

monisia99

A czy ta aplikacja, ktora mi podalas na oszukanie limitow dziala tez na te inne programy? czy tylko na megavideo?

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to znaczy na i.i.t.v taka informacja jest, więc teraz jak nie umieszczą na innym serwerze naszych seriali to lipa...

tak działa na innych a jeszcze nie sprawdzałaś?