SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Ale nowe odcinki dodaja caly czas przeciez :) tylko na zastepczych serwerach :) wiec nie jest tak zle.
tylko przeważnie pierw puszczają na mega a potem na innych więc może bedą umieszczać od razu na innych
Już po TVD...
Odcinek średni . Najbardziej mnie wkurzył tak jak Ize Stefan który byl 'oh, ale ja cie nie kocham Elena, weź spier***** ' a teraz taki urażony i załamany i oczywiście musiał uderzyć Damona jakby ten pocałował ją , gdyby byli wciąż razem -,- W przeciwieństwie do was , wgl mi się to nei podobało.
I znowu muszę się z godzić z Iza, też uważam,że pani doktor wzieła ten pierścień. Na stówę xd
Plus ciekawi mnie co dalej z Tylerem choć ten motyw mnie nie zachwycił jakoś. I nic nie było z Klausem i Caroline :(
Sama nie wiem czy zabrać się teraz do tego GG lub TSC , czy włączyć sb jakiś film.. Musze to przemyśleć ;D Monika warto oglądać TSC?;>
No mnie ta mina Stefana jak dowiedział się że Elena całowała się ze Stefanem była powalająca po prostu taka zraniona sarenka obrażona na cały świat no proszę o co on ma pretensje po tym wszystkim co zrobił?? Uderzył Damona jeszcze po tekście do Eleny, że on jest lepszy od niego... ale Damonek sie na szczęście nie przejął tym zamachem:P I bardzo dobrze:P On się nie podda bo wie że ten pocałunek dla Eleny też coś znaczył tylko ona się nie che przyznać do tego;P
Przepraszam za post pod postem ale z wrażenia pomyliłam imiona oczywiscie chodzilo mi o mine Stefana po tum jak Elena sie calowala z Damonem:P Przepraszam za ta karygodna pomylke:P
no szczerze to odcinek jest dobry bo dowiadujemy się sporo istotnych rzeczy związanych z pożarem i ojcem Cassie więc sama zdecyduj. Mnie odcinek mile zaskoczył choć mało było akcji między Adamem i Cassie- w skrócie nic między nimi nie ruszyło :( Zaś GG jakieś nie porażające.... Tyler i Caroline w ogóle mnie nie kręcą a szczerze to nawet za Tylerem nie przepadam więc nie zależy mi na tej parze zbytnio zaś luknę jeszcze raz na tą akcję z pierścieniem....
No jestem w trakcie GG i potem zobaczę , może jeszcze oglądnę TSC ;)
A gdy czytałam twój post Iza to automatycznie przeczytałam ,że z Damonem się całowała i się dziwie jaki bład zrobiłaś? ;D Trzy razy sprawdzałam xd
no ja też normalnie przeczytałam :) obejrzałam końcówkę odcinka i faktycznie Meredith mu zdjęła chyba ten pierścień.... lipa będzie
Od początku mnie wkurzała i wiedziałam,że będzie nie dobrą postacią w serialu :D Wgl , hahahha, w sumie starałam się wcześniej nie przeklinać tutaj a we wcześniejszym poście jakoś tak samo wyszło i daje wyslij i tu komunikat ' troche za bardzo pojechałaś ;/ sprawdź synonim słowa ' padłam xd nie zastanawiałam się w sumie na tym,że tu nie można przeklinać i coś takiego wyskoczy ;D
Jestem w trakcie GG, i mam ochote na Dana a więc prosze;
http://data.whicdn.com/images/21439782/tumblr_ly20aeR6Gc1qce097o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/19011861/tumblr_lvwflpKq7m1qablhto1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/19230658/tumblr_lw3b4n9PQd1qkwqwho1_500_large.png
http://data.whicdn.com/images/20668206/tumblr_lxe9cekK6f1r449zxo1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/21257876/tumblr_lxx8hyrsv81qaa163o1_500_large.gif
http://data.whicdn.com/images/19935201/tumblr_lwpyawBM5K1qzwncko1_500_large.gif
słodziak z niego , choć jak na razie nei powala w tym odcinku ;)
hehe dobre mi raz też tak wyskoczyło jak chciałam na Sutton z TLG napisać słowo na s...:) niezłe ot było a jak chcesz słowo z portalem umieścić to też pisze że nie zgodne z regulaminem :) uśmiałam się :)
no faktycznie zaczyna mi się coraz bardziej podobać to chyba źle ze mną zaczyna się dziać... pierwsza fotka fenomenalna a ta z fajkiem bleeee
Też mi się strasznie podoba pierwsze zdjęcie ;)
A co do tego z fajką to sama nie pale, i nie lubi osób palących, ale zdjęcia, szczególnie facetów niesamowicie mi się podobają :D
I wgl zapomniałam wcześniej napisać Sandrze, na prawde wolisz Serene? ;o Mi się jej uroda wgl nie podoba , choć przyznaje nie raz wygląda ślicznie. Blair jest taka naturalnie, kobieco piękna :)
przyznaję rację ja zdecydowanie wolę urodę Blair, Serena jest pospolita dla mnie nic szczególnego jedyne co to że wysoka i zgrabna .....
No ja tak jakoś czytam patrze dwa razy Stefan coś jest nie halo i szybko piszę wyjaśnienie żeby wstydu nie było a Wy nawet nie zauważyłyście;D No tak to jest żyjemy wszystkie ta Delena i nikt nie dopuszcza innej wersji;D
Aaaa wlasnie ogladalam TSC :) odcinek rzeczywiscie bardzo dobry :) na taki wlasnie czekalam! mowilam, ze akcja ruszy dopiero jak pojawi sie ojczulek Cassie i mialam racje :) teraz tylko czekam az wparuje w rzeczywistym czasie a nie tylko wspomnieniach ;P
Nie bylo nic z Adamem i Cassie :( ale podobalo mi sie jak panikowal kiedys zobaczyl Cassie uwieziona w pamieci Jake'a ;P mialam wrazenie, ze zaraz zacznie plakac hahahahaha :D
oj widzę czekasz na Jake i Cassie, akcje z ojcem jej będą na pewno ciekawe zaś, ojciec Adama jakby był zamieszany w to wszystko bo nie wiem czy zauważyłaś, że sobie poszedł gdzieś jak ten facet ciągnął matkę Jake'a za sobą i nic mu nawet nie zrobił....
Pewnie poszedl z nimi na jakis uklad ! ale to dziwne, poswiecil zycie wlasnej zony a matki swojego dziecka?! kosztem czego? bo nie uwierze, ze wlasnego zycia! nie wydawal sie taki podly wczesniej :/
Olus, zdjecia sa piekne! i fakt, pierwsze zdjecie boskie! zachowalam do ulubionych ;D no i co do Sereny, wizualnie jestem zachwycona Blake Lively :) przewaznie jakos wole brunetki od blondynek, ale obok Blake nie moglabym przejsc obojetnie, uwazam ze jest naprawde piekna kobieta :) co do postaci, w tej chwili nie przepadam za zadna z nich z zupelnie roznych powodow ;P
no dla mnie to dziwne, mam wrażenie że ojciec Adama skrywa jakoś tajemnicę o której dowiemy się w późniejszym okresie i coś przeczuwam, że nie zachwyci nas zupełnie .....
a ze mną coś nie tak bo Dan mi się w ogóle nie podobał jako facet a teraz coś zaczyna....zawsze mi się podobał cukierkowy Nate :)
No tak, ja też wole na ekranach brunetki choć sama jestem jasną blondynką (naturalną) :D A Blake mnie jakoś nie porwała, ma po prostu specyficzną urodę i to ją wyróżnia :)
Ale i tak kochamy Dana i Blair, co nie Sandra?
http://data.whicdn.com/images/17509557/tumblr_ltfd75tiIo1qbgacqo1_500_large.jpg
Uhuhuhu, plus mam bonus ;
http://data.whicdn.com/images/17606175/gossipgnget_174680763_large.jpg
Ale słodziaki ;D
Ahahahaha Ed jak lekko opoznione dziecko ;P
Oczywiscie, ze kochamy Dana i Blair, ale meczy mnie juz to co robia mojemu Danowi :( on zawsze byl w tym serialu moja ulubiona postacia i to dla niego chce jak najlepiej (wybaczcie mi w tym momencie wszyscy hardcorowi fani Blair;P).
No w sumie też jestem wkurzona bo robią z niego taka meczy dupę :( Też wolałam dawnego Dana i wcześniejsze początki przyjaźni/ miłości Dana i Blair.
I Ed najlepszy jest na tym zdjęciu ;D
I wgl też z początku kochałam cukierkowego Nate , więc się nie przejmuj Magda , czas zmienić kierunki ;P
jeśli chodzi o facetów wolę brunetów lub ciemnych szatynów ale jak jakiś blondasek mi wpadnie w oko to czemu nie :) a z kobietami to różnie choć chyba też wolę brunetki a zresztą zależy od wyglądu kobiety :)
dobre te dzieciaki :) podobni są do siebie co poniektórzy ale Blake jakoś nie bardzo...
a tak w ogóle to zamierzam obejrzeć sobie jakoś komedię.... coś polecacie fajnego i lekkiego?
Z komedii romantycznych polecam "Ilu mialas facetow?". To tak z ostatnich ;) Naprawde mi sie podobala:)
Ja nie mam okreslonego typu faceta. Dla mnie sie liczy to "cos" w spojrzeniu ;P
Nate jest slodki :) jakbym miala wybierac to moim numerem jeden bylby Dan, potem zaraz Nate a na koncu .... Ed! Bo Chucka to bym w ogole nie wybrala ;P
Ahh, ja też brunetów i ciemnych szatynów <3
Obowiązkowo wysocy ;D
Jak nie widziałaś to oglądnij sb to Crazy, Stupid, Love o którym mówiłyśmy wczoraj z Sandra ;)
no waham się między jeden dzień a kocha lubi szanuje....
no dla mnie też liczy się te coś a składa się na pewno trochę rzeczy na to na pewno uśmiech i spojrzenie :)
No wiadomo, że wiele rzeczy się na to składa . Ale jak gościu jest wysokim, przystojnym brunetem z czarnymi oczami i do tego przystojny to brałabym w ciemno ;D
I wgl avatar z twoim prywatnym zdjęciem?;>
Jak dla mnie obydwa, bo Jeden dzień też jest ładny, ale nie przebije niesamowitej książki ;D
I jesteś śliczna ! :)
dziękuje ale nie zawstydzaj mnie hehe na ślubnym zawsze się ładnie wygląda :) dobra oglądam kocha, lubi ,szanuje :) a książkę jeden dzień siostra zamówiła, więc chyba najpierw przeczytam później obejrzę :)
Ogladnij Crazy, Stupid, Love :) powiedzialas, ze chcesz cos lekkiego i przyjemnego, a One Day zdecydowanie lekkie nie jest ...
No zgadzam się ;) Choć książka była wspaniała a film bardzo podobny więc nie omeg go nie lubić . I przeczytaj najpierw książkę ;)
Jezu od półtorej godziny próbuje oglądnąć GG i w końcu nie skończyłam bo limit się właczył -,-
oj chyba kolejnej koleżance trzeba tłumaczyć jak ominąć limit :) co ja się z wami mam :) nie no żartuję z chęcią pomogę :)
Dan też był zawsze moją ulubiona postacią w GG, ale podobać mi się zaczął dopiero jakiś czas temu.
Ja mam kolejny dzień fazę na Josha Jacksona, ratunku!!!
czary mary hokus pokus odczarowuję Cię :) Kasia podziałało? Jak nie to trzeba zapytać dziewczyn z TSC o jakieś zaklęcie :)
Oj trzeba ci jakiegoś innego przystojniaka znaleźć ;D
I Monika wiem jak ominąć ale nie chce mi się nawet tego robić , za zmęczona jestem i odcinek jakoś strasznie mnie nie wciągnął więc sb odpuszcze.. xd
Nie wiem czy zauwazylas, ale Wren i Josh sa do siebie podobni ;P teraz dopiero do zauwazylam ;P juz chyba wiemy jaki jest Twoj typ faceta ;P
No właśnie ja też to wiem niestety, mogłabym jeszcze kilku podobnych wymienić ale wtedy już w ogóle nie zasnę :P
Wren i Josh podobni? to ja chyba ślepa jestem hehe żadnego podobieństwa nie widzę, choć muszę przyznać że Wren ma boski akcent :)
A ja jakos nie wiedziec czemu widze podobienstwo ;P przynajmniej jak Josh byl troche mlodszy bo jednak jest miedzy nimi chyba z 10 lat roznicy ;D
Wren jest cały boski <3
A co do niego i Josha to też nie widze podobieństwa..;D
To bodaj katia jakiegoś jeszcze , może tym razem mi się spodoba ;p
a tak z innego koszyka to tak słucham akurat piosenki z filmu Honey 2 i tak mi się przypomniało, że miałam napisać że choć Bonnie nie lubię zbytnio w TVD to w Honey 2 jej rola jest ok i dziewczyna świetnie tańczy .....
o wie wiedziałam, że Honey 2 jest, nawet czegoś pożytecznego się można tutaj dowiedzieć
Wilson Bethel ale tylko z lekkim zarostem, nawet ten wasz Damon z zarostem przejdzie :P
z zarostem są najlepsi ;D
A ten Wilson z tym lekkim zarostem niczego sobie ale nie przepadam za blondynami :(