PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493952}

Słoneczna Sonny

Sonny with a Chance
2009 - 2011
6,0 9,1 tys. ocen
6,0 10 1 9076
4,5 2 krytyków
Słoneczna Sonny
powrót do forum serialu Słoneczna Sonny

Już patrząc na zwiastuny widać że to będzie kolejne gówno typu "Hannah Montana" czy "Niema to jak hotel"."Serial komediowy o serialu komediowym" to usłyszałem w zwiastunie,tylko gdzie tutaj jest komedia??Jakiś obleśny kolo umazał się ketchupem przy jedzeniu kanapki,puścił bąka...ja pie***le co jest w tym śmiesznego!!??To jest żenujące!!!A najbardziej ci którym podoba się taki "humorek".Poza tym widać już na pierwszy rzut oka że powstał aby promować Demi Lowato.Jeszcze jedno.Dorośli którzy pozwalają swoim dzieciom oglądać ten serial,powinni zostać pozbawieni praw rodzicielskich.Ponieważ krzywdzą swoje pociechy zrzucając je do poziomu Neandertalczyka.Poprzez fundowanie im taniej i prymitywnej rozrywki jaką bez wątpienia jest "Słoneczna Sonny".Rozrywki jaką niemal codziennie dostarcza nam Disney Channel.Serial dla osób z niedoborami w DNA.To jedna z niewielu produkcji której dałbym 1 bez oglądania.Ale nie mogę ponieważ jest tak kiepska że nawet ocena zero jest dla niej zbyt wysoka.Ci którzy uważają że mam rację niech się wpisują.

użytkownik usunięty
gianluigibuffon1

Po pierwsze to Demi Lovato, a nie Demi Lowato.
Po drugie, jak możesz oceniać serial po obejrzeniu zwiastunu?
Po trzecie, po co interesujesz się produkcjami Disney'a skoro są dla ciebie gównami?
A po czwarte, to sprawa rodziców na co pozwalają dzieciom. Lepiej żeby oglądali seriale Disney'a niż filmy w których wszędzie jest przemoc i seks.

ocenił(a) serial na 1

"Po pierwsze to Demi Lovato, a nie Demi Lowato." XD
-I co?Napisałem jej nazwisko przez "w" a nie "v".Nie posraj się z tego powodu.
"Po drugie, jak możesz oceniać serial po obejrzeniu zwiastunu?"
-Właśnie że mogę.Zwiastun odzwierciedla poziom serialu/filmu,a ponieważ fabuła tych z DC jest prosta jak drut to niesposób niespostrzec tego czego można sie spodziewać po tym czymś.
"Po trzecie, po co interesujesz się produkcjami Disney'a skoro są dla ciebie gównami?"
-Ja jakos nie widze(w przeciwienstwie do ciebie) abym gdziekolwiek napisal ze uwazam WSZYSTKIE produkcje Disneya za gowna.Umiejetnosc czytania ze zrozumieniem to podstawa,ucza tego nawet malych gnojkow w zerowce.Ty chyba tego nie opanowalas wiec moze lepiej wroc do szkoly??
"A po czwarte, to sprawa rodziców na co pozwalają dzieciom. Lepiej żeby oglądali seriale Disney'a niż filmy w których wszędzie jest przemoc i seks."
-Pewnie ze to ich sprawa,ale odpowiedzialny rodzic nie pozwoli swojemu dzieciakowi na ogladanie takiego gowna(dlaczego?pisalem wczesniej i niechce mi sie tego robic drugi raz).I to dobrze ze dzieci ogladaja Disneya,ale nie jego filmy fabularne.Pelno w nich sytetycznosci,plastiku i glupoty od ktorej robi sie niedobrze.A gadka "a co dzieci maja ogladac?seks i przemoc?" to argumentacja pokemonow ktore nie maja czym uzasadnic swoich argumentow.
Wiec jakie wnioski wynosimy z tej dyskusji???...czytaj nizej.
ŻALOWA KLIENTKA Z CIEBIE.

ocenił(a) serial na 4
gianluigibuffon1

Gdy w zwiastunie mówią,całkiem nowy serial komediowy o serialu komediowym z udziałem Demi Lovato,wiadomo już o co chodzi.

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Widać że promują ją na siłę,bo tak naprawdę jest kiepska i nikt inny jej niechce.Takie promowanie młodych "gwiazd" na siłę jest strasznie irytujące.

to nie Demi Lovato a Demetria Devonne Lovato :)

ocenił(a) serial na 1
mp3maniak

Następna zjebka.

ocenił(a) serial na 1
gianluigibuffon1

Mnie też wkurza a jej piosenki to już wogóle nie porozumienie. Nie umie grać i nawet ładna nie jest i nie wiem dlaczego takich ludzi biorą.

martek0704

Czy jest ładna, to ocenia każdy sam.
Nie umie grać? Hm, spójrz chociażby na skecze, które pojawiają się w każdym odcinku albo na Program Ochrony Księżniczek - doskonale wczuwa się w każdą z ról i świetnie pokazuje emocje, które trzeba pokazać. Jeśli nie o to chodzi w potrafieniu grać, to o co?

ocenił(a) serial na 10

Haha..... Ty masz 18 lat?? A zachowujesz się jak 5 latek !! Po gówno piszesz na taakich stronach o Słoneczna Sonny jeżli uważasz że to gówno do spi***alaj z tad .To każdego osobista sprawa co ogląda . PILNUJ SIEBIE!!!!!!

gianluigibuffon1

Hah dobrze powiedziane zgadzam sie z tobą w 80 %. Reklamują to tak na DC wiec mowie... Obejrze ten jeden odcinek skoro tak CHWALA na DC...
oglądam oglądam i stwierdza że to totalne GÓWNO. Naprawde takiego chłamu dawno nie widzialem.inne zasrane filmy DC typu Hannah montana i czarodzieje z waverly place jeszcze da sie oglądać ale to? To w ogóle chwilamy mi sie wymiotować chciało... dam pare argumentow dlaczego to jest beznadziejne

1.Beznadziejny Dubbing demi lovato... głos dobrze dobrany bo porobnywalem wersje angielska i polska ale ta szmata w ogole nic nie umie dubbingowac. tak modelowala ten glos ze jakby ktos weszedl do pokoju to mialbym wstyd ze takie downy ogladam niedorozwiniete. Z Napisami czy lektorem lub przynajmniej z innym dubbingiem demi lovato i jej uszkodzonego gryzu podczas wsadzenie sobie do mordy bumeranga aborygenów serial może jeszcze by dal rade... Nie no teraz komentarz do innych aktorzyn w tym serialu. Skecz typu "Poniedzialki z mielonką rządza | UUUUU | Smakuje lepiej jak całość ląduje w ustach | ale ja to zostawiam na potem" Nie no extra humor... pozbawiony sensu i ladu i skladu...
Albo ze wystapili na scenie jako pszczoly i Sonny proponowala im skecz... wszyscy sie smiali nie wiem z czego? Mi to sie bardziej chcialo wymiotowac jak uslyszalem cos takiego ze ustawiac sie w kolejce do żądlenie i jej modelowanie Głosu.

SERIAL JESLI MOZNA TO TAK NAZWAC TO GORZEJ NIZ PORAZKA...

P.S Ale bajeczki za to na DC sa fajne chociaż :D

ocenił(a) serial na 1

Ja zastanawiam się jakim cudem to coś ma ocenę 7,66?

wojciechcejrowski02

primo
mnie sie ten serial bardzo podoba
jak zresztą wszystkie seriale na dc

secundo
moi rodzice oglądają słoneczną sonny razem ze mną i jakoś go nie ktytykują
podoba im sie tak samo jak mi

lepsze oglądanie takich seriali niż np włatcy móch
to jest dno i gówno dopiero

ciao; - dd

ocenił(a) serial na 1
paulinka_love

Primo
Niestety gust to niekiedy największa wda człowieka.W twoim przypadku tak jest.
Secundo
Twoi rodzice widocznie są niezbyt odpowiedzialni.
Tercio
Niektóre odcinki Włatców to nie tylko puste rzucanie ku**ami itp.To bardzo inteligentny humor,przy czym nie zawsze taki jest.

ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

paulinka_love widać że twoji rodzice są takim samymi niedorozwojami jak ty.

ocenił(a) serial na 4
gianluigibuffon1

Obejrzałam dzisiaj odcinek.Serial ani ciekawy,ani zabawny.Najbardziej irytujowało mnie szczerzenie zębów przez Demi.Oraz publiczność która śmiała się tak naprawdę nie wiadomo z czego.

ocenił(a) serial na 8
wojciechcejrowski02

Ja właśnie obejrzałam trzy pierwsze odcinki Słonecznej Sonny, może nie są jakieś specjalnie mądre, ale zabawne i nawet mi się podobają. Wg mnie nie powinieneś obrażać Paulinki_love i jej rodziców, to jej sprawa, co jej się podoba i co się podoba jej rodzicom. Zwróć uwagę, że ona jest dziewczyną, a to logiczne, że mężczyźni się nie podoba np. High School Musical. Każdy ma inny gust i każdy ogląda co innego. Wg mnie to właśnie Włatcy Móch to totalne dno, beznadziejny serial dla niewyżytych ;/ Idą jakieś niedopracowane ludki, przeklinają i rzucają jakieś beznadziejne teksty. To są cali Włatcy. I to oni są mniej wychowawczy niż Słoneczna Sonny. Gdyby to ode mnie zależało to w ogóle bym ich zdjęła z tv ;//

ocenił(a) serial na 6
paulinka_love

masz całkowitą racje seriale są fajne na Disney Channel no dobra nie lubie tekstów śmiesznych ale mają ciekawe historie. A i ze mną też oglądają rodzice i śmieją nawet z tego.

gianluigibuffon1

Powiedz mi gianluigibuffon1 po co w ogóle zakładałeś ten temat?? Przypuszczam, że masz już trochę więcej latek niż naście, więc już nawet zwiastuny takich seriali nie powinny cię interesować.
To nie jest żadna tajemnica, że Disney Channel tworzy seriale dla dzieci, bo 13 do 18 lat to jeszcze wbrew opiniom dzieci.
Może jesteś z tych co uważają, że taka ta młodzież wyrośnięta! Może im prawko dać i pozwolić oglądać Playboya nocami!
Ja już wolę żeby dzisiejsze pokręcone nastolatki oglądały prymitywne produkcje Disneya, ze słabo przemycanymi morałami, ale morałami! Niż filmy dla starszych, których na razie nie zrozumieją, bo to tylko DZIECI!!! Nie można z nich na siłę robić dorosłych...

ocenił(a) serial na 1
Buerrin

Laska,sorry ale ja mam 18 lat i to gówno absolutnie mi się nie podoba.Co ty na to?

gianluigibuffon1

Po pierwsze nie laska, bo nie jestem rzeczą i nie lubię być traktowana przedmiotowo. Po drugie napisałam do 18 lat bo tak zwyczajowo określa się wiek dzieci, ale może rzeczywiście trochę przesadziłam z tą granicą. Lepszym wyznacznikiem pewnie byłby wiek 15-16.
Wcale się nie dziwę, że ten serial ci się nie podoba. Też uważam, że daleko mu do czegoś przyzwoitego, ale na świecie jest wiele głupich i pustych nastolatek (jak napisałeś wcześniej) do których właśnie taki serial i jemu podobne tylko trafiają.
Dziwię się tylko, że w ogóle go oglądałeś i się o nim wypowiadasz. Zwyczajnie, jeżeli komuś się coś nie podoba w tv to ignoruje to i omija, ale po twoich innych postach widzę, że ty masz nieodparte pragnienie atakowania wszystkiego co tandetne w telewizji. Można i tak, chociaż ja nie widzę w tym sensu, lepiej cieszyć się z tego co się lubi.
Ale to jest tylko moje zdanie i wydaje mi się, że ty tak czy siak będziesz miał całkiem inne :p

ocenił(a) serial na 1
Buerrin

Laska,napisałem że widziałem tylko zwiastun reklamujący 1 odcinek.Czytaj ze zrozumieniem,proszę.

gianluigibuffon1

Lubię kiedy komuś brakuje argumentów i staje się agresywny i obrażający :D I jedyne do czego może się doczepić to zwykłe niedopatrzenie... Ech... Wiedziałam, że marnuję czas wchodząc z tobą w dyskusję.

ocenił(a) serial na 1
Buerrin

Laska zwróciłem ci tylko uwagę.A zwiastun w zupełności mi wystarczał.Niedawno obejrzałem kawałek jednego odcinka.I nie pomyliłem się co do tego serialu.

gianluigibuffon1

Hmmm... super. I na tym zakończmy tą jałową dyskusję.

gianluigibuffon1

Ja tez mam 18 lat! Moja młodsza siostra często ogląda DC i jak znajduję troszkę czasu to się do niej przysiadam. Nie uważam żeby to były jakieś "inteligentne i pouczające" filmy, ale czy naprawdę mamy ochotę oglądać dokumenty typu Discovery po 9 godzinach w szkole? Nie sądzę! Co do "Sonny with a chance", albo innych seriali jak "Hannah MOntana", czy "Zac and Cody on Deck" to uważam, że trzeba do nich podchodzić z dystansem. Oglądać dla chwili rozrywki a nie od razu potępiać młode dziewczyny za to, że nie potrzebują jeszcze bardziej wulgarnych seriali "na poziomie"....

Buerrin

Z Twojej wypowiedzi wynika, że wszystkie seriale i filmy dla dzieci są
produkcji Disneya. Zastanów się! Czy naprawdę oprócz DC do wyboru dzieciaki
mogą mieć tylko seks i narkotyki? Tu nie chodzi o robienie na siłę
dorosłych, bo to zbytnia nadinterpretacja - na telewizji, DC i Playboyu nie
kończy się świat. Kiedyś na przykład było coś takiego jak piłka nożna czy
książki... (SĄ książki dla dzieci tak jak i filmy, zdumiewające).

gianluigibuffon1

Nie unoś się tak, bo dostaniesz wysypki.

utopsie_

No w porządku, przypuśćmy, że wierzę w to, że masz 18 lat. I jak mniemam, powinieneś mieć już wyrobiony gust, jednak z tego, co zauważyłam, oceniasz same produkcje Disney Channel i tym podobne. To logiczne, że film Disney'a nie będzie filmem z jakimś głębokim przesłaniem, tylko po prostu lekkie kino, by móc się rozluźnić, trochę pośmiać. Jeśli szukasz produkcji skłaniającej do myślenia, proponuję odłożenia na bok Camp Rock czy Cheetah Girls. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
utopsie_

A widziałaś chociaż jeden odcinek albo zwiastun?

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Humor?Rety,co jakim idiotą podoba się ten serial.

wojciechcejrowski02

"Humor?Rety,co jakim idiotą podoba się ten serial."
Po pierwsze nie "idiotą" tylko "idiotom". Idiotą to można być. Chyba, że chciałeś powiedzieć: jakim idiątą trzeba być, zeby lubić ten serial. Wyrażaj się gramatycznie, skoro już masz zamiar obrażać innych.

Po drugie. Każdy jest inny, ma swoje gusta, lubi co lubi i nie ma sensu sie z tym kłócić. Tak samo jak nie powinno się obrażać innych z powodu jego gustu. To tak jakbym ja - osoba, której ten serial nie tylko się podoba, ale i widzę w nim sporo sensu - powiedziała, że osoby które tego sensu nie widzą, albo którym się ten serial nie podoba, to durne półgłówki, co do szkoły nigdy nie chodziły.

Ale że każdy jest inny, nie każdy myśli identycznie, to nie powiem tego, bo obrażanie ludzi z tak durnego powodu jak ich gust i upodobania, jest na poziomie poniżej 0.

ocenił(a) serial na 1
salamandria11

Jest jeszcze coś takiego jak rozum.A tego wam,zjebki najwyraźniej brakuje.

użytkownik usunięty
gianluigibuffon1

Zjebem to jesteś ty, bez krzty kultury i dobrego wychowania.
Ciekawa jestem skąd dowiedziałes się o Słonecznej Sonny... Przeglądasz Bravo w kiosku? A może sprawdzasz ramówkę Disney Channel w programie telewizyjnym? Jak produkcje Disney'a są dla ciebie gównem, to po cholerę oglądasz jego zwiastuny? Dla mnie gównem jest techno, ale nie wchodzę na Wrzutę i nie słucham go, po chwili obrażając fanów tegoż gatunku.

Jesteś totalnym idiotą, założę się, że dziesięciolatkiem z chorobą psychiczną i w tej chwili to nawet nie jest obraza tylko stwierdzenie faktów bo nikt po przeczytaniu twojego posta nie stwierdzi, że jesteś normalny. No chyba, że twoi równie "inteligentni" koledzy, bo nikt normalny by z tobą nie chciał rozmawiać.

Może zamiast wyzywać innych, wykaż swój jakże wysoki współczynnik IQ i wypisz filmy, które według ciebie są ambitne, a widzowie, którym się one podobają nie zostaną tak "wspaniale" przez ciebie określeni.

Wykaż się.

użytkownik usunięty
gianluigibuffon1

Acha, jeszcze jedno. Napisałeś że rodzicom powinni zabrac prawa rodzicielskie jeśli pozwalają oglądać SS dzieciom. No cóż, twoje dzieci same błagałyby żeby odebrano ci prawa rodzicielskie.

ocenił(a) serial na 1

-Pianista
-Cztery wesela i pogrzeb,z tych nieco lżejszych filmideł
-Amelia
-Tora!Tora!Tora!
-Kobieta samotna
-Dzieci niebios
-Czas pijanych koni
-Allo,allo
-Most na rzece Kwai
-Fineasz i ferb
-Szkoła złamanych serc
-Turecki dla początkujących
Wystarczy???
A oglądanie tego,cóż to minus posiadania młodszego rodzeństwa płci przeciwnej mała.

ocenił(a) serial na 1
gianluigibuffon1

Nie sądzę abym był głupszy od ciebie.Ale jeśli myślisz że ten serial jest chodź trochę śmieszny to na serio współczuję ci niskiego IQ.

gianluigibuffon1

Ciebie zaś co śmieszy? Widocznie jesteś "gburem 2009r." - zaszczytne miejsce! Młodsze rodzeństwo - czemu się tak wszyscy tego dopięli? Wydaje mi się, że nie jesteś przypięty do fotela przez cały dzień, bo "oglądanie ze starszym bratem kształci".
Pozdrawiam :)
P.S. Na święta telewizory po promocyjnych cenach, pewnie uzbierałeś na "prywatną twierdzę bez Disney Channel".

ocenił(a) serial na 4
_Olinka_

A czy ta cała Sonny jest śmieszna?I kogo to śmieszy?

użytkownik usunięty
gianluigibuffon1

Po pierwsze nie mów do mnie mała.

A po drugie teraz zachowujesz się jak hipokryta. Czy twoim rodzicom zabrali prawa rodzicielskie bo ich córka, a twoja siostra ogląda Disney Channel? O jakaż ona musi być pusta i żałosna...
Ale teraz nie dziwią mnie twoje żałosne posty, bo skoro oglądasz razem z rodzeństwem produkcje Disney'a, to musisz mieć niedobór DNA - twoje słowa.

Nie, nie uważam Słoneczej Sonny, ani za śmieszną, ani za niezabawną. A wiesz dlaczego? Bo jej nie oglądałam. A ja mam taki zwyczaj - może wydać ci się bardzo dziwny i trudny do zrozumienia - że jak czegoś nie widziałam, nie słuchałam itp. to nie oceniam tego, a zwłaszcza nie wystawiam najgorszej oceny.

O moje IQ się nie martwię, bo porównując moje komentarze do twoich, odczuwam ulgę, bo wiem, że nie jestem aż tak debilna jak ty.

Tak było, jest i będzie- jedym podoba isę to, drugim tamto. Ale po co obrażać innych?
Serial może nie jest ambitny: ale 100 razy lepszy od np.:Władcy Much. Nie jest wulgarny. A, że tobie isę nie podoba, to sprawa prosta: na pilocie mamy taki czerwony guzik.
Ja lubię SS. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Nie jest jakiś super ambitny, ale z jakiegoś powodu ogladam go.
I do założyciela tematu: nie obrażaj innych, dlatego, ze isę z tobą nie zgadzają. Według ciebie, każdy, kto ma odmienne zdanie jest głupi? No to współczuję- z takim podejścię pewnie będzie ciężko.

ocenił(a) serial na 4
aka13

Za to jest tempy i bezsensowny.

użytkownik usunięty
gianluigibuffon1

Tępa to ty jesteś bo nie umiesz nawet poprawnie napisać tego słowa.

Łooooo MATYLDO!!!!
Dzieci w przedszkolu potrafią się lepiej zachować! Jeśli macie zamiar wyzywać się od głupich, debilnych, itp. oraz porównywać swoje IQ, może najpierw zastanówcie się czy wogóle warto?
Takimi kłótniami dowodzicie tylko jednego: że sami nie macie swojego rozumu, albo go macie, a nie umiecie wykorzystać. No, rozumiem, jeśli jedna ze stron rzeczywiście ma około 10 lat. Gust to gust. Jedni lubią to, drudzy tamto. Zresztą, napisałam już o tym i nie będę tego powtarzać. Ale wieci co? Dam Wam dobrą radę. Jak Was ktoś zaczepia, to odwróćcie się i nie zwracajcie na niego uwagi. Znudzi mu się i da Wam spokój. W przypadku forum, możecie poprostu nie odpisywać. Gwarantuję Wam, że jak jes spokojnie, to się lepiej żyje, bo nerwy nie skaczą.

Zaś co do tego, że Sonny to mało inteligenty serial, to nie sądzę, żeby należało się z tego powodu wieszać. Komuś się nie podoba? Niech nie ogląda, proste i logiczne, niech wystawi ocenę, ale nie komentuje, a jak już musi, to niech nie obraża innych. Osobiście znalazłam w tym serialu nieco sensu. Ciekawe dlaczego? Przecież nie jestem głupia, nie mam niskiego ilorazu inteligencji, mam duże ambicje...
A jak nie wiecie co to za sens, to znaczy, że nigdy nic nie interpretowaliście :)

salamandria11

Całkowicie popieram przedmówczynię!
Każdy ma prawo do oddzielnego gustu i jeżeli tego nie rozumie, no to trudno.
I niniejszym kończę moje wpisy na tym forum.
Pozdrawiam wszystkich, którzy potrafią uszanować czyjeś zdanie.

ocenił(a) serial na 4
aka13

Jak to gówno może mieć ocenę 7,3 ????

gianluigibuffon1

Ty idioto...Uważam iż obrażasz niektórych ludzi swoimi komentarzami. Nie wiem co chciałeś udowodnić ale twoje bluźnierstwa świadczą o tym jakim jesteś ćwokiem.

użytkownik usunięty
gianluigibuffon1

Jaką Ty jesteś suką. Kto dał Ci prawo do pisania takich idiotyzmów. Jeżeli uważasz że jest to takie gówno to po co wogóle wchodzisz na tą stronę. Skoro jesteś taka cwana, mądra, itp. to sama wymyśl coś lepszego. Poza tym obrażasz wszystkich fanów "Słoencznej Sonny", bo skoro Ci się nie podoba to chyba możesz okazać to w bardziej kulturalny sposób. Na przyszłość myśl co piszesz, bo jak na razie nie wykazałaś się niczym pożądnym. A co do rodziców, którzy pozwalają dzieciom oglądąć ten serial to zachowałaś się jak jedna wielka świnia (nie obrażając świń). Ciekawa jestem co Ty będziesz pozwalała oglądać swoim dzieciom w przyszłości i czy wogóle będzie Cię to obchodzić skoro wolisz siedzieć na Filmweb i ubliżać innym. Mam nadzieję, że da Ci to trochę do myślenia i że jednak postanowisz zmienić swoje nastawienie.

użytkownik usunięty

Sorki że piszę w rodzaju żeńskim nie widziałam innych komentarzy więc myślałam że skoro komentujesz serial raczej dla dziewczyn to też nią jesteś.

gianluigibuffon1

Powiem tak jeden lubi truskawki, drugi gruszki. Ten serial jest czysto rozrywkowy i nie należy się spodziewać czegoś wielkiego... Fakt nie jest zły, momentami jest śmieszny, nieraz irytujący, ale dnem nie jest.

kicek3

tez tak myslalam (jak w temacie),ale obejrzalam odcinki w wesji oryginalnej i musze przyznajc ze jest calkiem smieszny. np tawni jako joker;p