PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493952}

Słoneczna Sonny

Sonny with a Chance
2009 - 2011
6,0 9,1 tys. ocen
6,0 10 1 9076
4,5 2 krytyków
Słoneczna Sonny
powrót do forum serialu Słoneczna Sonny

Już patrząc na zwiastuny widać że to będzie kolejne gówno typu "Hannah Montana" czy "Niema to jak hotel"."Serial komediowy o serialu komediowym" to usłyszałem w zwiastunie,tylko gdzie tutaj jest komedia??Jakiś obleśny kolo umazał się ketchupem przy jedzeniu kanapki,puścił bąka...ja pie***le co jest w tym śmiesznego!!??To jest żenujące!!!A najbardziej ci którym podoba się taki "humorek".Poza tym widać już na pierwszy rzut oka że powstał aby promować Demi Lowato.Jeszcze jedno.Dorośli którzy pozwalają swoim dzieciom oglądać ten serial,powinni zostać pozbawieni praw rodzicielskich.Ponieważ krzywdzą swoje pociechy zrzucając je do poziomu Neandertalczyka.Poprzez fundowanie im taniej i prymitywnej rozrywki jaką bez wątpienia jest "Słoneczna Sonny".Rozrywki jaką niemal codziennie dostarcza nam Disney Channel.Serial dla osób z niedoborami w DNA.To jedna z niewielu produkcji której dałbym 1 bez oglądania.Ale nie mogę ponieważ jest tak kiepska że nawet ocena zero jest dla niej zbyt wysoka.Ci którzy uważają że mam rację niech się wpisują.

Loolly

haha! Dokładnie! :) Też mi się to podobało.
Stwierdziłam, że odcinki w wersji angielskiej są zabawniejsze - więc jak ktoś ma nadal wątpliwości do kwestii humoru zapraszam na YT. :p

Czuję, że zaraz zostanę zjechana (jak moi przedmówcy) ale mimo wszystko powtórzę ich : NIKT nie zmusza Was do oglądania tego serialu! Nie pasuje? Wystarczy zmienić kanał i po kłopocie. Ja osobiście uważam że serial bywa zabawny i można się uśmiać. Wiem, każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii i o to właśnie chodzi w forach, ale przecież trzeba zachować trochę kultury, ludzie! zjeby, suki? to chyba nie to miejsce na takie odzywki. Jasne, wyrażajmy swoje zdania ale naprawdę, wystarczy trochę kulturalności a kłótni by nie było ;).

Pozdrawiam.

jadzko

Ten serialik jest najciekawszy z całego nowo serialowego chłamu Disney Chanel wg mnie. Można by o tym kulturalnie dyskutować, niestety niektórzy są zbyt żałośni i o kulturze słyszeli tylko w dowcipach. Szczególnie użytkownik gianluigibuffon1. Właściwie nawet Twój nick pokazuję, że nie szanujesz innych zdania. Ale ja jestem TOLERANCYJNA w przeciwieństwie do Pana. Używanie kolokwialnych, żenujących zwrotów w stosunku do innych użytkowników to największy dowód Pana głupoty.

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

mówisz, że masz 18 lat a wypisujesz takie żałosne wypowiedzi.
skoro nie lubisz tego serialu to po co oglądasz jakieś zwiastuny ?
nie będę mówić, że jesteś debilem bo tego nie lubisz ale każdy ma swój gust i lubi co chce. twoje komentarze same świadczą o twojej inteligencji.
ja np. nie lubię hannah montany, ale nie wchodzę na forum i nie wypisuje, że jest pusta, nudna, itd.

berecik96

kurde jak słyszę to kretyńskie "Czaaadowyyyyyy Czaaaaaad"to biorę pilota i przełączam chociaż mam ochote tv przez okno wyrzucić, demi miła dla oka ale to jej serialowe imię Soooony eeh dajcie spokój..

ocenił(a) serial na 8
pawel94

Ona ma na imię Alyson (chyba tak to się pisze ;) ) , a Sonny to jest tylko takie zdrobnienie.
:)

gianluigibuffon1

dla mnie 1/10 . ten serial jest żałosny a ta demi go jeszcze pogarsza.nie wiem jakim cudem ten serial ma tak wysoka note ;|

ocenił(a) serial na 8
gianluigibuffon1

Najpierw naucz się pisać (niema, lowato) , a potem przeklinaj dzieciaku .
Jak ci się coś nie podoba, to czemu tak interesujesz się produkcjamia disney'a ? Idź oglądać telenowele typu Majka, albo jakieś brazylijskie seriale !!!

gianluigibuffon1

Okej , nie podoba Ci się . Ale moim zdaniem nie musisz od razu zakładać takiego tematu . Jasne , krytyka jest potrzebna . Ale czy naprawdę trzeba tak od razu obrażać wszystkich , którzy lubią ten serial ? Szanuję Twoje zdanie na ten temat , ale prosiłabym o to samo . Moim zdaniem ten serial da się znieść , widziałam wiele dużo gorszych programów - np . na Cartoon Network , które przynajmniej mi nie przypadły do gustu .

gianluigibuffon1

No właśnie serial poprostu... debilny tak jak te wszystkie amerykańskie komedie z disneya.

Stevie_konisiowata

Zgadzam się z założycielem. Ten serial to gówno. Również żałosny jak Hannah Montana. Moja ocena 1/10.

gianluigibuffon1

ni załosne to jest ;D.
chcą być smieszni ale im to nie wychodzi :D
są żałośni xD

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

gianluigibuffon1 jeśli ci się serial nie podoba to nie obrażaj innych bo to świadczy o tym jaki jesteś żałosny

ocenił(a) serial na 6
gianluigibuffon1

No niedobrze mi się robi jak to czytam wszystko. Kłócić się o to, czy serial jest fajny czy nie. To po prostu żenada.
Sądzę, że to pewnie nie jest serial dla Was, tylko dla młodszych dzieci. Może nie jest zabójczo śmieszne, ale przypominam, że małe dzieci śmieszy to, że ktoś się upaćkał keczupem!
Nie róbcie z tego nie wiadomo czego i błagam nie obrażajcie swoich rodziców na wzajem, bo to coś w stylu `Twoja stara cośtam`.
To żenujące. Każdy ma swój gust i nie można go za to krytykować Trochę tolerancji.

A dubbing to już nei wina Lovato.

Phantomia

zgadzam się z Phantomia.

gianluigibuffon1

"Tojest żenujące!!!A najbardziej ci którym podobasi etaki "humorek""
Czyli z tej wypowiedzi mamy wnioskować,że jesteśmy żałośni,głupi i puści Tak ???!!! A może osoby , które chcą się oderwć od rzeczywistości poprostu oglądają takie rzeczy.Mnie ten serial śmieszy,ale ja napewno nie jestem głupia ani pusta!!!A i jeszcze się do rodziców przywalasz!!!To jest ich sprawa na co pozwalają dzieciom patrzeć!!!

ocenił(a) serial na 6
jagodataj

nie masz prawa obrażać ludzi, którym się podoba ten serial. trzeba to traktować z przymróżeniem oka a nie osądzać jak niewiadomo jaki krytyk. dziwi mnie tylko że 18 latek ogląda dc i wszczyna durne dyskusje bez celu. chcesz się dowartościować? ubliżaj sobie a nie wszystkim tym ktorych wymieniłeś. fakt że rodzic pozwala to dziecku oglądać nie czyni go głupkiem. może ktoś jest bardzo wykształcony i docenia takie seriale. jak ci się podoba to omijaj te strony i nie oceniaj filmu po zwiastunie. ten post świadczy bardziej o tobie i odnosi się do ciebie w negatywny sposób. nawet jeśli uważasz że to gniot zachowaj to dla siebie lub wyraź w bardziej kulturalny sposub nikogo nie obrażając. pozdrawiam. ;)

gianluigibuffon1

Masz 18 lat, a piszesz jakbyś był gówniarzem,bo nie oglądniesz i sie nie zastanowisz, i piszesz za przeproszeniem pierdoły ... Ja mam 17 lat i "Słoneczna Sonny" lubie, bo według mnie jest to dobry serial i mozna sie rozerwac chwile przy ogladaniu ;) A jeżeli ci sie nie podoba, to spróbuj to wyrazic inaczej a nie w taki szczenięcy sposób ... Każdy ma inny gust,ty sobie ogladaj swoje filmy i seriale a nie pisz tu takich
p o p i e r d o l o n y c h postów i tematów ... Pozdrawiam pana doroslego autora tematu...

a i sory za pismo ale nie chce mi sie pisac z "altem" :P

gianluigibuffon1

Ludzie..skoro wam się ten serial nie podoba to po co się wypowiadacie!?
Owszem macie prawo wyrażać swoje zdanie ale przy tym nie musicie obrażać ludzi którym się to podoba. Ja też nie lubię Demi Lovato i uważam że ma dziwny uśmiech i zbyt ładna to ona nie jest ale gra w porządku i sam serial też jest dobry. Czasem humor dziwny i troszkę głupi ale to już amerykański humor. I serio nie wiem jak można oceniać to po obejrzeniu zwiastuna. To tak jak bym zobaczyła któreś z was z oddali, usłyszała kilka słów wypowiedziane przez was i stwierdziła od razu że z was jakieś gówna. Ja sama ten serial nawet lubię oglądać i moi rodzice siedząc w pokoju i jakoś nie mają nic przeciwko... i nie wciśniecie mi kitu że są nieodpowiedzialni więc łaskawie proszę ich nie obrażać. Tak samo bardzo fajnymi serialami są ,,Nie ma to jak hotel,, czy ,,Hanna Monthana". Lekkie i przyjemne do obejrzenia seriale disney'a. I serial wcale nie lansuje tylko Demi . Ja najbardziej lubię np. postać Chada graną przez Sterlinga. A na moje to po prostu zazdrościcie tym którym się udało wybić i mają jakiś talent.

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

drogi pustaku
jak smiesz wypowiadac sie za nas i pisac co mamy ogladac ?!
jestes dla mnie zalosny
to ze tobie sie nie podoba nie znaczy ze nam ma sie nie podobac !
zal mi takich ludzi jak ty !

Pozdrawiam fanow Tego serialu :)

gianluigibuffon1

Zgodzę się z twoim komentarzem, ale tylko w połowie. Sonny wg. mnie to rzeczywiście dziadostwo, Hannah podobnie (choć już lepsze to niż Sonny), ale Nie ma to jak hotel jest już np. całkiem fajne i nie za bardzo wiem co chcesz od tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

Hmmm... Inteligentna osoba dodała ten temat. Twierdzi, że Ci którzy lubią SS są PUSTE i GŁUPIE. Ale wychodzi na to, że to TY gianluigibuffon1 obrażając innych jesteś właśnie taki/taka. Bardzo mnie rozbawiłeś/aś swoimi komentarzami typu: Jaka zjebka. Naprawdę... Kto się zakłada że to ,,Wielce inteligentne" DZIECKO doda teraz komentarz typu: ,,Jaka zjebka, oceniła ten Benadziejny, idiotyczny, żałosny serial na 10 .??