Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
Baśka, droga wolna heheh ;) nic nie kombinuję. btw, widzę, że Gina zagościła! jednak się udało zmienić ava :)
Ty też wiesz? Nie no,teraz to musicie mi powiedzieć o co cho! i kto o mnie gada takie NIEPRAWDZIWE historyjki:P Jasne,że podołam na dwie,zawsze marzył mi się trójkącik,to mogłoby być ciekawe doświadczenie:D Co chcecie od kobiety21?
baska, czekaj aż cię przelecę... nie zapomnisz tego :P a na razie siatafaka! jak mam jakieś 'ale' do kobiety, to mam i zdania nie zmienię!!! taka sucz ze mnie!!! :P ejmen
roksa, co tam? żal dupeczkę ściska, że to nie będziesz Ty??? baska jest sexy i tego się trzymam. poza tym lubi seks tak jak ja. da!!! ale jak chcesz dupciu, to Tobą też się stosownie zajmę... :P
UWAGA UWAGA NIEWIASTY! Komenatarz Satine 'roksa, co tam? żal dupeczkę ściska, że to nie będziesz Ty??? baska jest sexy i tego się trzymam. poza tym lubi seks tak jak ja. da!!! ale jak chcesz dupciu, to Tobą też się stosownie zajmę... :P' jest komenatarzem miesiąca hahahaha. Ja sexy? Aż się kur... kawą oplułam ale dziękuje. Przyjmuję to z godnością. Spasiba! :*
ohhh tak bardzo, że aż nie wiesz jak! nie wiem jak ja to wytrzymam ;D
pomyślę o tym.. haha ;p
Ty przelecisz mnie?! O kur... chyba trafiła kosa na kamień. A może to ja przelecę Ciebie? Miej sobie do Niej ale to Jej ciśnij na privie ale nie psujta tutaj atmosfery:P
ja wszystko wiem:D nie pytaj skad...jakie nieprawdziwe historyjki cala
prawda i tylko prawda:P musisz sie wreszcie zdecydowac ktora chcesz nie
mozna miec w zyciu wszystkiego... chodz na trojkacik z checia bym sie
umowila:D
My z beti to tylko gage,perry i chylinska kochamy i nikogo wiecej,kazde
inne sa bleee
Prawda i tylko prawda? No ok,może troszkę w tym prawdy jest ale to nie moja wina,taka się urodziłam. Jestem wysłannikiem niebios i w wolnym czasie sprowadzam heteryce na naszą stronę haha:) Ja kocham jeszcze Fione Apple oprócz tych trzech które wymieniłyście:P
ja wszystko wiem:D nie pytaj skad...jakie nieprawdziwe historyjki cala
prawda i tylko prawda:P musisz sie wreszcie zdecydowac ktora chcesz nie
mozna miec w zyciu wszystkiego... chodz na trojkacik z checia bym sie
umowila:D
My z beti to tylko gage,perry i chylinska kochamy i nikogo wiecej,kazde
inne sa bleee
podoła albo nie podoła... ja tam wolę się nie dzielić, ew. wymieniać się mogę... :P
kobieto, nie siadłyśmy na Ciebie. nawet jakby mi dawali miliony dolarów, to bym na Ciebie nie siadła, więc się tak nie podniecaj, że jesteś gwiazdą na tym forum.
Co?????? Chciałabyś się mną wymieniać? hahaha. Podoła, może i jestem młoda ale lubię wyzwania:D Biedna kobieta21. Świnie jesteście. Tyle w tym temacie:P
ja lubię każdy z każdym. powtarzam again! baska, my świnie?? a Ty bejbe widziałaś kiedyś świnię?? no nie mów...
kobieta zjawiłaś się ch*j wie skąd i się panoszysz jak jakaś Doda elektroda. tutaj Gaga rządzi i Katy Perry of course. a z Gagą to na Sylwka nawet tańczyłam. ale wymiata!!! szkoda, że jej nie bzyknęłam...
No to jak każdy z każdym to chyba do trójkąta Cię długo nie będzie trzeba namawiać:P a jeśli nie to można zrobić orgię i się powymieniać,oby tylko nudą nie wiało. Kobieta chyba już odpuściła sobie udzielanie się na forum więc daruj sobie te monologi. Gaga rozjeba*a wszystkich w teledysku Bad romance. Niesamowita. Taka sucza.
jak chcesz to moge byc Twoja gaga... pokaze Ci wszytkie sztuczki a nawet i
wiecej...
Uhuhu Sherry cóż za wyznanie... A jakie sztuczki znasz? Może się wymienimy?:D
cala prawda oferuje sie... a powiem ze drugi raz juz Ci nie zaproponuje:P
jak sie ze mna spotkasz pokaze Ci wiele sztuczek bo tak na forum to sie
wstydze dawaj na priv...:*
Hoho sherry,czyli,że co? Taka okazja trafia się raz w życiu?:P To ja staram się być wierna, robie sobie celibat psychiczny (fizyczny też) a tu mnie tak kuszą! No nie zniese tego...:P
moze sie juz wiecej nie powtorzyc, wiec korzystaj poki czas:P lubie
kusic...:* wiec jak bedzie z nami??mow mi szybko bo inaczej koniec miedzy
nami...
Żeby był koniec musi być początek:P Nie no,ja lubię jak wszystko dzieje się powoli,lubię się starać,jestem w ogóle bardzo nieśmiała...<zawstydzony>
wiec zacznijmy wszystko od poczatku witaj basienko:* jesli chcesz mozemy
powoli dzialac a z ta niesmiala to chyba troche przesadzilas:P
Basieńka haha:) niezłe. Dlaczego myślisz,że przesadziłam? Ja naprawdę jestem nieśmiała:) nikt mi nie wierzy,ja nie wiem czemuż.
Hoho sherry,czyli,że co? Taka okazja trafia się raz w życiu?:P To ja staram się być wierna, robie sobie celibat psychiczny (fizyczny też) a tu mnie tak kuszą! No nie zniese tego...:P
Wiesz co!Twoje posty świadczą o tym, że jesteś zdrowo jeb***ta!!! Nie panoszę się, nie jestem żadną gwiazdą i nic nie zrobiłam a Ty myśl sobie co chcesz itp!! Sądzę, że wiele osób czyta to forum i chciało by się odezwać ale jak mają czytać oskarżenia takiej "mądrali" jak Ty to wolą się wogóle nie odezwać i sobie darować!!! Mogłabym napisać jaka to jesteś *** itp ale nie zniże się do Twojego poziomu!! Także ulże Wam dziewczyny i się stad zmywam bo aż się coś robi jak się czyta bezpodstawne oskarżenia!! Fajnie się klikało oczywiście z niektórymi z Was!! Życzę powodzenia!
Kobieto 21 nie opuszczaj nas. Wiadomo,że przykro jest czytać coś nieprzyjemnego o sobie,usuwać się w cień to ucieczka, czasem mądra ale nie okazuj słabości w ten sposób. Wyjaśnijcie to między sobą na privie i zostań tu z nami.
a czemu sie ciskasz od razu... troche kultury. co to za okreslenie zdrowo
jeb..eta chyba Cie troche ponioslo kobieto21 policz do 10 i bedzie git...
zastanów się dziewczynko!!! nie znasz mnie. przychodzisz tutaj i nawet się ku*wa wysłowić nie potrafisz. i ty masz 27 lat? jak czytałam Twoje wypowiedzi, to stwierdziłam, że pewnie jakaś szesnastka dołączyła do nas... a tak? szok!!! jesteś bardziej płytka jak mój talerzyk pod filiżankę!!! da!!! wiesz co jest Twym największym problemem?? zaburzenia osobowości i niedojrzałość emocjonalna!!! nie próbuj ze mną pogrywać!!! działasz na nerwy nie tylko mojej osobie, więc mam nadzieję, że już więcej nie przeczytam tu Twojego postu. i wiesz, nawet nie chodzi o twój wiek, bo to mi akurat nie przeszkadza. rażą mnie zaś wypowiedzi na poziomie gimnazjum. a tego nie zniosę. żegnaj!!! szerokiej drogi i życzę powodzenia w przyszłym życiu...
nie całuję się z pustakami, bo niesmak w ustach zostaje... i kac moralny następnego dnia... rzekłam!!!
oj tam,jak pustak to można zawsze mp3 w ucho wsadzić co by głupot nie słuchać haha
Jedynymi osobami jakie teraz chcę to Grażyna i pani z mojego avatara haha ale umówić się na 'kawkie' zawsze można hahaha
tylko na kawke?? nic wiecej nie bedzie zadnego ciasteczka??? a pytanie mam
kojarzysz grazyny 12 beti cos ostatnio ma obsesje o grazynie i numerku 12??
papusiak a co to znaczy kk?? jakos wolno myslaca jestem;/
Ciasteczko z pysznym nadzieniem? Jakaś kremówka albo coś? :D haha. Nie,nie kojarze żadnej grażyny i numerku 12 :) niestety a co?
wole ciastko z dziurka:D reflektujesz na taka opcje?? a nic tak tylko pytam
beti ostatnio wizje ma myslalam ze moze Ty bedziesz cos o grazynie
wiedziala:P
papusiak ja nie wiem czy to mozna nazwac sportem...
ja to się już zgubiłam. ale to zaczyna przypominać kk, gdzie wszyscy sobie jeżdżą....;P
kk to kobiety-kobietom, forum, gdzie też laski sobie jeżdżą o byle co. to chyba jakiś nowy lesbian sport.
papusiak- ja tu nie mam zamiaru na nikogo najezdzac ;]
Wlasnie sobie edytowalam profil (wiedzialam, ze filmweb jest zacofany troszke) i mnie szybko "przemeldowali" niedawno mieszkalam w Wroclawiu a teraz Łódź- wkoncu poprawnie ^^
nie mówię konkretnie o Tobie angie:) mam babcie we Wrocławiu, bardzo ładne miasto.
Ja bym Angie tego głośno nie mówiła bo zaraz Satine Cię zjedzie:P Że był Wrocław a teraz jest Łódź:P
Sherry,no takie ciasteczka są chyba najpyszniejsze...mniam mniam. Aż nie mogę o tym myśleć bo cukiernia tak daleko...:( Na pewno ja i Satine mamy wizję na inne Grażyny:)