PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ciąg dalszy...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.

ocenił(a) serial na 10
angie_89

A ja mam ciotkę we Wrocławiu. Można się kiedyś umówić i spiknąć jakoś:D

ocenił(a) serial na 9
angie_89

ide baska o mnie zapomniala;(( schowam sie do szafy i bede plakac...;/
narty sexowne cipeczki tylko nie robcie nic glupiego co bym nie musiala sie
za was wstydzic;P

sherry86

tylko nadal nie wiem co dokladnie basce dolegalo ?? hehe

ocenił(a) serial na 10
angie_89

sherry chodziło Ci chyba o to, żebyśmy nie robiły czegoś, czego sama byś nie zrobiła:)

ocenił(a) serial na 10
angie_89

Dolega mi ponoć seksoholizm ale to nie jest prawda!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Nie zapomniałam o Tobie! Przecież Ci odpisuje bajbe:* Właśnie trzeba wychodzić z szafy a nie się tam chować:P

baska_89

a ja ide ogladac sobie filmik :) :* dobranoc :**:

angie_89

i oby sie Wam przysnilo cos milego ;] moze byc erotycznego:P

ocenił(a) serial na 10
angie_89

dobranoc,miłych snów:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

jak mam sie nie chowac skoro mnie juz nie kochasz, zamkne sie w sobie i tyle bedzie juz mnie nie ujrzysz na tym forum....;/

ocenił(a) serial na 10
sherry86

No przestań Sherinko,coś Ty sobie ubzdurała? Kocham Cię ale ja taka nieśmiała jestem już z natury:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

nic sobie nie ubzduralam mowie cala prawde....Aczkolwiek jak powiedzialas ze mnie kochasz od razu mi sie lepiej na sercu zrobilo, nie oderwiesz sie teraz odemnie:* Jak chcesz to Cie osmiele:D

ocenił(a) serial na 10
sherry86

No ostatnio to ja się bardzo kochliwa zrobiłam:P Ośmiel mnie kochana,próbuj szczęścia:D:P

baska_89

baska, to kochasz sherry czy mnie?? ja już nic nie rozumiem... :(

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

podejrzewam, że Ona sama nie wie....;P

ocenił(a) serial na 9
papusiak

jak mi powie ze jak sie bede starac to moze cos z tego bedzie, a w innym wypadku podziekuje...

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Papusiak,Ty już wiesz kogo ja kocham najbardziej...

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Satine no ofkors,że Cię kocham! Sherry też kocham, bo przecież mamy nasz własny trójkącik co nie? Ej Sherry,ja się lubię starać:P Za dużo tutaj chyba 'dominatorek' :P

ocenił(a) serial na 9
baska_89

no nie wiem czy tak we troje mi odpowiada, ja tak jak satine moge sie wymieniac jak juz cos... nie pytam czy lubisz sie starac, ja sie zapytalam czy ja mam sie starac??

ocenił(a) serial na 10
sherry86

A ja też będę się mogła Wami wymieniać? No pisałam Ci już wczoraj,że możesz próbować szczęścia:P

ocenił(a) serial na 9
baska_89

my z Satine miedzy soba sie wymieniamy:)nikt inny nie wchodzi w gre wiec jak juz cos to mozesz robic szarady tylko w obrebie nas trzech<hahaha> tak na forum mam szczescia probowac???

ocenił(a) serial na 10
sherry86

'szarady' hahaha. To może zrobimy jakiś tercecik? Jak to w piosence jednej śpiewają 'było więcej kobiet,wszystkie były piękne taaaaaa lepiej jak jest więcej!' haha. Sherry już się gubię czy Ty serio piszesz czy żartujesz:P
Papusiak,no Ciebie też kocham to wiadome no ale chodzi mi o takie kochanie kochanie...:D:P

ocenił(a) serial na 9
baska_89

ja serio mowie, a czemu mam zartowac???

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Bo tu tata atmosfera żartów mnie się wydaje...

ocenił(a) serial na 10
baska_89

*taka miało być. To z przemęczenia.

ocenił(a) serial na 10
sherry86

powiedziałabym, że mnie, ale może to być opacznie zrozumiane:)
dziewuchy swoimi romansami wystraszyłyście świeżaków i już żadna nie pisze!

ocenił(a) serial na 10
papusiak

hahahha świetnie się to czyta! a najbardziej podobał mi się fragment z "szaradami" ;D

ocenił(a) serial na 10
roksa_m

Roksa też się z tego uśmiałam,nie ma co,dziewczyny są udane:) Ale czemu nikt tu się nie odzywa?

papusiak

Bo nie mam zamiaru sie wtracac w Wasza wymiane :)

ocenił(a) serial na 10
angie_89

No przestań:) Przecież to forum i takie nasze luźne gaTki :)

baska_89

wiesz ja to czekalam na rozz_i ale skoro sie nie zjawia to moze kogos upoluje :P no i co najwazniejsze pokocham

ocenił(a) serial na 10
angie_89

A co ta nasza rozz_i ma takie branie?:) Serio jesteś tu na polowaniu? Fajnie:)

baska_89

baska daj spokoj! Ja i branie na forum ? haha dobrze by bylo ;] al nie dla mnie takie rzeczy :) Jestem tu jak wiekszasc z Was :)) :*

angie_89

wiekszosc*- za krotka wiadomosc!! OMG ;]

ocenił(a) serial na 10
angie_89

Taaaa a skąd wiesz po co jest tutaj większość z nas?:P Może mamy złe zamiary? Zeby gwałcić niewinne niewiasty albo coś...

ocenił(a) serial na 9
baska_89

nic sobie nie ubzduralam mowie cala prawde....Aczkolwiek jak powiedzialas ze mnie kochasz od razu mi sie lepiej na sercu zrobilo, nie oderwiesz sie teraz odemnie:* Jak chcesz to Cie osmiele:D

sherry86

zastanawia mnie czy serial Słowo na L wplynal jakos na Wasz życie ?Na moje wplynął i to bardzo i ciekawi mnie czy jest wiecej takich osob :)

kocurek29

wplynol i to w dosyc waznej sprawie ;) pewnie jest wiecej osob ktore pewnie zdaly sobie sprawe ze swojego zycia po obejrzeniu tego serialu ;D

serenoma

hmm ja bylam heteryczką , a pozniej po zranieniu przez faceta wpadlam w glęboką depresje i ten serial pomogł mi z niej wysjc ;)uwierzylam ze nie tlyko faceci sa na swiecie a widzac jak szczesliwe zwiazki tworza kobietysama sprobowlaam i nie zaluje ;)

ocenił(a) serial na 10
kocurek29

To jest ciąg dalszy tematu w którym wiele osób wypowiadało się na ten temat i zapewne wielu z nim nie będzie się chciało powtarzać więc poczytajta sobie poprzednie wpisy. To bardzo fajna i zabawna a czasem dramatyczna lekturka:)

ocenił(a) serial na 10
baska_89

*z nich miało być. Kur... Jestem pijana miłością do Sherry i SatineNic a Ona dosłownie NIC na to.

ocenił(a) serial na 9
baska_89

jakos nie zauwazylam kazalas mi sie postarac...:D pytalam juz czy chcesz zebym zaczela na forum, ale zero odzewu;/ wiec pozostalam niewzruszona jak skala...<hahaha>

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Sherry ale z Ciebie womanizer uhuhuhuhuhu:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

wiec jak to bedzie z nami baska jest jakas szansa na prywatne rozmowy...czy mam sobie glowy nie zawracac??

ocenił(a) serial na 9
baska_89

jakos nie zauwazylam kazalas mi sie postarac...:D pytalam juz czy chcesz zebym zaczela na forum, ale zero odzewu;/ wiec pozostalam niewzruszona jak skala...<hahaha>

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Witam:* Dziewczyny w życiu się nie spodziewałam, że przyłączając się do Was na forum dojdzie do tego, że ktoś będzie walczył o moje względy, mimo to bardzo miło mi z tego powodu. Widzę, że wiele mnie ominęło przez ten weekend i doszłam do wniosku, że nie mogę Was zostawiać na tak długo :) Kobieto21 rozumiem, że poczułaś się urażona (z tego co przeczytałam) i nie masz zamiaru tutaj się już odezwać, ale gdybyś chciała kontynuować znajomość z kimkolwiek z forum to zawsze możesz napisać na 'is'. Co do Was Dziewczyny ja nie wiem co mam począć by żadnej nie urazić. I to wyznanie miłości SatineNic mnie po prostu zaskoczyło heh ;P buziaki.

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Sherry to do mnie napisz a nie tutaj się czaisz. Rozz_i komu SatineNic wyznała miłość? Bo może coś przeoczyłam:P

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

hello dziwuszki, człowiek na jakis czas opusci forum a tu znowu rozpusta ;P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Oooo i acha_m przyszła:) Ale fajnie. Trzeba się kiedyś na czata umówić,dawno nie gadałam z Wami na czacie. Jaka rozpusta?:P

ocenił(a) serial na 9
acha_m

hello opuscilas nas i nie wiesz co sie dzieje...<hahaha> rozpusta pewnie sama przez ten czas nieobecnosci niezle szalalas:P