PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?

ocenił(a) serial na 9
papusiak

Ja też zawsze mówię, że jestem grzeczna ;))
baska_89 - ładnych rzeczy tu się dowiadujemy o Tobie ;)) nieźle, hehe

acha_m

mam wrażenie, że wszystkie znacie się osobiście. czyżbym się myliła? :)

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Dziewczyny bardzo bym chciała sie spotkac,:) nie wiem do listopada może się wiele rzeczy zmienic :).Jak na razie nie odp wczesniej na posty bo mój komp jest zatakowany pzrez jakieś wirusa;/ eh.. musze znajomego prosić by to wyrzucił albo od nowa system wgrał, masakra;/ Nic nie mogę zrobić na kompie ledwo wam odp.mniejsza z tym, widze że coraz bardziej poznajemy dziewczynki od tej ciekawej strony :D hihi

ocenił(a) serial na 9
megi198919

Wiem, że baska_89 oraz papusiak znają się osobiście. Natomiast ja nie miałam przyjemności poznać żadnej z dziewczyn w realu. Po prostu tak sobie gawędzimy ;) i w międzyczasie obmyślamy spotkanie, heh

megi198919 - nic się nie przejmuj, to jest złośliwość rzeczy martwych. "Nigdzie się nie wybieramy" więc jak wyeliminujesz wirusy to tu zaglądnij ;)

ocenił(a) serial na 10
megi198919

Megi od jakiej ciekawej strony?:D
Acha_m jakich rzeczy sie dowiadujecie co? Czy ja o czymś nie wiem?:P:)
Kurcze,fajnie byłoby sie spotkać ale naprawdę do listopada może się dużo wydarzyć,możemy się np pokłócić haha,z resztą to spotkanie nie musi być w lisotpadzie,spotkajcie się wcześniej jak macie taką możliwość:)

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Baska myslisz, ze one chca spotkac sie bez nas? ja szczerze watpie;P:D

ocenił(a) serial na 10
papusiak

haha jakaś Ty skromna! ot żarty się Ciebie 'czymają' :)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

Dobra, dobra skoro tak bardzo chcecie wiedzieć to napiszę prawdę ;) Otóż miałyśmy się spotkać bez Was, ale skoro papucisiak tak to przeżywa to może jednak poczekamy, heheh ;P
A jakich rzeczy się się dowiadujemy?? Że baska_89 nie będzie chciała wychodzić z łóżka ;)) - normalnie ciekawostka przyrodnicza ;D

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Papusiak przeżywa haha,dobre Acha_m. Będę wychodziła z łóżka! Tam nie będzie czasu na spanie:D 'ciekawostka przyrodnicza' haha. Dzisiaj o 21 na tv4 film Kissing Jessica Stein,oglądałyście?Jak nie to polecam:)

mtx

hehe ja sie smieje ze jest to serial instrukazowy:P jak jakas laska nie wie jak to sie robi z dziewczyna wystarczy ogladnac 6 sezonów i juz sie wie wszytko:P

ocenił(a) serial na 10
oczywiscieja

Melduje się czwartkowo;D....kolega był w wczoraj na tyle dobry ze wziął kompa i się z nim pobawił:D od nowa śmiga bez wirusów.. hehe.. widzę że wątek się zapełnia tak trzymać dziewczynki :D

ocenił(a) serial na 9
megi198919

Witamy, witamy ;)) miło,że nas ponownie "nawiedziłaś" ;P Jak mnie się coś z komputerem dzieje to zazwyczaj wołam brata - on się zna na takich rzeczach. Ja na oprogramowaniu czy systemach operacyjnych to się nie znam, jak już muszę to działam na czuja (z różnym skutkiem):))
Do baska_89 - Kissing Jessica Stein nie widziałam ale na szczęście ustawiłam sobie nagrywanie więc pewnie w weekend sobie obejrzę. A skoro polecasz to tym bardziej ;)
"Tam nie będzie czasu na spanie" - grunt to pozytywne nastawienie, hehe

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Acha m- ja nie mam brata;) więc muszę radzić sobie na ogół sama ale z tym akurat już niestety .....dno:) Dziękuje za powitanie hehe:)
Co do poprzednich postów to powiem ze moja mama jest bardzo nadopiekuńcza;/ ehh niby to jest fajne ale ma swoje granice. Cóż tak jak wcześniej było wspomniane na zawsze pozostaniemy dziećmi w ich rozumowaniu taka prawda...:)

megi198919

jak macie problemy z kompami, to pamiętajcie, że tu jest informatyczka :)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

chciałam sobie podnieść samoocenę, a tu widzę, że się nie da, zostałam brutalnie sprowadzona do pionu:)
jessica ma średnie zakończenie, ale sympatyczny film.
mój sam się czasem wyłącza, jakieś sugestie?

ocenił(a) serial na 9
papusiak

Nie chciałam wyjść na brutala - to kompletnie nie leży w mojej naturze :)
No proszę... nie ma jak porady znajomego informatyka - dobrze wiedzieć gdzie (a raczej u kogo) szukać odpowiedzi, dzięki za info ;) teraz się pewnie nie opędzisz od problemów, heh
Papusiak - sam się wyłącza?? Pewnie jest to związane z nieodpowiednim stronami jakie oglądasz w necie ;P Komputer daje Ci znać, że powinnaś przestać, hehe ;D

ocenił(a) serial na 10
acha_m

jak ja wchodzę tylko na stronę radio maryja, więc jakże to?;P

ocenił(a) serial na 9
papusiak

I tu masz swoją odpowiedź, heh moherowe berety są już niemodne :)) A tak przy okazji to nie ściemniaj bo oprócz strony radia maryja zaglądasz jeszcze na filmweb - zostałaś przyłapana ;P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Papusiak- czasem też mi się tak robiło:D hm.. ale to raczej niezwiązane z tymi stronami xD
Wam się też pojawia dziwna mucha przy kursorze jak się logujecie na forum?:D -koniec świata normalnie;D

ocenił(a) serial na 10
acha_m

dziewczyny rozmawiające o komputerach...:D może pogadamy jeszcze o samochodach i motorach? so gay...:D Ide na impreze zaraz,aż się boję. Na całe szczęście nie zostałam organizatorką,biore flaszke w plecak i mam sprawki organizacyjne z głowy. Miłego łikendowego wieczorku:)

baska_89

kochana, jeżeli chcesz to o samochodach i motorach mogę rozmawiać z Tobą nawet całą noc. jakby nie patrzeć samochód mam, a na motorze też jeździłam. ;)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Virginia Satine,możemy gadać o autkach bo za motorami nie przepadam,a widok fajnej kobietki za kierownicą strasznie mnie kręci:D Impreza była przednia,przyszłam do domu o 5ej nad ranem a wstałam o 10ej z mega fazą ale już mi przeszła. Impreza miała być do 24ej ale się przeniosła do domku pracowników,podensiliśmy trochę i było ekstra. Organizatorką na szczęście nie byłam ale były konkurencje i miałam swój własny team,chyba lepiej sprawdzam się w roli 'przywódcy' niż organizatora. Zajęliśmy 2gie miejsce,całkiem nieźle:) Ale sie rozpisałam,sorki :)

baska_89

baska 89 jak impreza? mam nadzieję, że spoko.

PS. wszystkie imprezujecie? nice! widzę, że tylko ja mam tendencje do picia do laptopa :( <lol>

papusiak

przegrzewa się :) trzeba rozkręcić

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Ja mogę rozmawiać o wszystkim i o niczym:D
baska 89 Miłego imprezowania :DD

ocenił(a) serial na 9
megi198919

Ja samochód też mam, ale marzy mi się motor. Bardzo chciałabym się nauczyć jeździć - dwa kółka są bardzo pociągające. Do tej pory jeździłam jako pasażer ale to nie to samo ;) Virginia_Satine zazdroszczę Ci ;) Kiedyś na 100% wyrobie sobie prawko ;)
baska 89 - flaszka to zazwyczaj przedmiot rozkręcający imprezę więc sprawdzisz się jako organizatorka ;) Pozazdrościłam Ci i ja też się idę rozerwać (tym razem bez granatu, heheh)

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Ja też mam swój car ale nie wypowiadam się jak ja nim się ":bujam" ;] żal.pl:D
Ja siedzę w domu, wieczór pełen nudów... bez granatu ;p

megi198919

ja się nie 'bujam', bo moim zdaniem to jest dziecinne. u mnie pełno jest gówniarzy, którzy ledwo co zrobili prawko i jeżdżą po mieście dresowozami. tylko basy słychać... to jest żal pe el :)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Wy możecie imprezować, ja nie, w tym faszystowskim kraju jest wszystko zabronione. Mam 20 lat i nawet piwa się nie mogę napić. Tragedy comedy:/ wiec piję sok do laptopa.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Papusiak- czemu??:)
Ja piwko czasem sobie strzele;)a czystej nie lubię ( drink ewentualnie)-też patrzą czasem na mnie krzywo;/
No ale nie pamiętają jak sami młodzi byli i co robili?:D hehe

papusiak

papusiak szczerze ci współczuję. następnym razem jak będę pić piwo, to się podzielę.
PS. na długo pojechałaś?

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

U mnie też takie dresy się wożą i zapuszczają basy na całe osiedle - to chyba jakaś plaga jest ;/
Papusiak - straszne biedactwo. Wracaj szybko w takim razie ;) Następnym razem wypije Twoje zdrowie ;) Trzymaj się ;)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Papusiak,jesteś tam dopiero tydzień,może się wszystko rozkręci?:D Poznasz jakąś dziewoje albo ze dwie i pewnie zmienisz zdanie:) A jak nie to przyjedź tutaj:D

ocenił(a) serial na 10
baska_89

To Papusiak jest gdzieś na wakacjach?? Jak tak to nie wiedziałam :)

ocenił(a) serial na 10
megi198919

jestem w usa do października, a tu strasznie przestrzegają ustawy(?) mówiącej o tym, że jeśli nie masz 21 lat nie możesz pić/posiadać/kupować alkoholu. już zdążyłam zgarnąć mandat za picie we własnym domu (!), a wypiłam zaledwie 3 drinki. będę miała 3-miesięczny detoks:)
a dziewoje są tu nie za ładne i z tego co się orientuję hetero. Tęsknię za Polską!

papusiak

biedactwo. :( ściskam Cię mocno. trzymaj się!

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

ooo ściskasz mnie, od razu lepiej:D:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

No bo w Polsce same les albo heteroelastyczne dziewoje:D Dlatego tęsknisz jo?:D

ocenił(a) serial na 10
baska_89

przypuszczałabym nawet ze w stanach takie szobki odstawiają bez sensu kurde;/ jakoś to minie:D i będzie good... Poniekąd Papusiak zazdroszczę Ci bo mi się Stany marzą:D

Przepraszam nie same les bo ja jestem hetero ;p

ocenił(a) serial na 10
megi198919

Stany są konserwatywne, zwłaszcza pod względem picia. Ogólnie ok kraj. Szału nie ma:)
W Polsce są o wiele ładniejsze dziewczyny:)

ocenił(a) serial na 9
papusiak

Ale teraz pojechałaś pod publiczkę, heheh
Mój kuzyn mieszkał w Stanach dość długi okres czasu i trochę się nasłuchałam o tym kraju. Z opowieści nie robił urokliwego wrażenia. Grunt to się zaaklimatyzować - na początku chyba zawsze jest trudno.
Dasz radę, trzymam kciuki ;) a trzy miechy bez alkoholu jakoś wytrzymasz (mam nadzieję ;D)

ocenił(a) serial na 10
acha_m

sama prawda! jak narazie widziałam może jedną dziewczynę, która przykuła moją uwagę (w moim typie może dlatego). jakoś wytrzymam, odbiję sobie po powrocie:D

ocenił(a) serial na 9
papusiak

hehe, w to nie wątpię ;)) Pozdrawiam ciepło

ocenił(a) serial na 10
acha_m

dziękuję, także ciepło pozdrawiam:)

papusiak

papusiak, a jaki jest twój typ?? ;)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Ja:D haha żartuję:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

No to się nam opisz a wszystko będzie jasne ;))

ocenił(a) serial na 10
megi198919

Megi a nie heteroelastyczna? To mnie teraz zaskoczyłaś:P

ocenił(a) serial na 10
baska_89

jeśli chodzi o wygląd to preferuję brunetki z długimi włosami i najlepiej jasnymi oczami (szare, niebieskie, zielone). ale zwykle gdy "wpadam" to te dziewczyny ni jak nie mają się do mojego typu (baśka była żywym przykładem bo jest blondyną:))

ocenił(a) serial na 9
papusiak

Tak to już jest, heh W każdym razie już wiem skąd to zdjęcie w avatarze - Twój typ jak nic ;)