Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
"Za bardzo go poniosło" ha ha
Po takim czasie to wcale bym się nie zdziwiła. Jednak on był bardzo delikatny.
Może dziewczyny z teleforów miały jakieś szkło powiększające ale jakąś lupę i się dopatrzyły bóg wie czego ;)))
Przecież nie może być zbyt idealny ale co fakt to fakt jest seksowny jak diabli ;)))
I też mi się wydaje, że przypakował , chociaż chyba jest mniej opalony ;)))
Heheh jeszcze się nie oduczyłam pisać elaboratów ;)
Dzięki Siostra ;))
Może jeszcze kiedyś zostanę pisarką ;))) dlatego teraz ćwiczę ;) hhehehe jaja sobie robię ;)
próbować każdy może :D
ja się nie nadaję na pisarkę, wyobraźnię mam przednią, ale fach już nie ten :>
Ja też nie mam fachu ani wykształcenia humanistycznego, przecież kończyłam jak Serkan ekonomię ;)
Ale może mamy wrodzony talent .... zawsze możemy zlecić napisane książki - biografii jakiemuś pisarzowi ;))) Celebrytki tak robią ;)
razem to na pewno damy radę ;)
a ty jesteś naszą specjalistką od liczb, więc będziesz zyski liczyć :D
hehhe pewnie tak ;))) liczby to moja miłość już to kiedyś napisałam ;)))
Zresztą to ja policzyłam ile natrzaskałyśmy komentów , teraz znowu musze policzyć, ale zdaje się zbliżamy się do 9 tysięcy ;)
Ja lubię matmę. Nawet maturę ustna i pisemną zdawałam z tego przedmiotu.
A z wykształcenia jestem technik żywienia i technik hotelarstwa ha ha
Matura ustna z maty?
Ja byłam pierwszym rocznikiem, który zdawał maturę z maty w 2010, nawet miał 60% (ale miałam korki):D
Tak , bo ja byłam rocznik gdzie można było sobie wybierać a ze byłam niezbyt dobra z geografii czy historii a dobra z matmy to wybrałam matmę.
Ja zdawałam jeszcze stara maturę.
Chodziłam także 8 klas podstawówki.
Taka "stara "juz jestem ha ha
Lata lecą nic na to nie poradzimy.
Najważniejsze jest to jak się czujemy w środku. Ja zawsze mówię że mam 18 lat + VAT ha ha.
Bo tak właśnie się czuje :-D.
Widzę, że dyskusja o wieku ;)
Bliski mi temat
Ja od miesięcy przezywam kryzys wieku.
Codziennie myślę o swoim wieku.
"Ja już bym chciała mieć zawsze 18 i się nie starzeć :D"
Ja też, ach, rozumiem Was dobrze.
Też już serio czuję się staro, cieszę się, że ktoś mnie rozumie.
Jak człowiek ma 18, to tego nie docenia.
Myśli, że to będzie trwało w nieskończoność.
Taaa, a tu szast prast i lata lecą.
Najbardziej mnie dobija, jak w komentarzach pod artykułami na różnych portalach ludzie złośliwie piszą (pewnie faceci albo gimbuski myślące, że będą wiecznie nastkami) -"stara rura, rupieć itp."
I to już o 30-letnich kobietach tak piszą.
masakra
Dobija mnie, że mnie niedługo też ktoś może tak nazwać z racji mego wieku albo już nawet teraz tak ktoś nazywa w myślach ;(
Wiesz co, ja też zawsze byłam słaba z matmy haha :D
Dobra, wygadałam się, siostro ;)
Warto się wygadać czasami...od tego tutaj też jesteśmy :).
Mi dają 18 czy 19..ale jak sobie tak myślę, ze ten czas tak szybko mija, ani się nie obrócę a stuknie mi 30 (mam 24)..wszystko za szybko leci...
"Mi dają 18 czy 19..ale jak sobie tak myślę, ze ten czas tak szybko mija, ani się nie obrócę a stuknie mi 30. wszystko za szybko leci..."
hahahah jakbym czytała o sobie ;)
ja też młodo wyglądam, już wiele razy ludzie brali mnie za młodszą niż jestem.
Ostatnio jedna kobieta pytała się, czy ja w ogóle jestem pełnoletnia hahhahahaa ;))
(W grudniu skończę 25 lat, niestety, ćwierćwiecze już)
I też obawiam się tej 30-tki.
Ale cóż, musimy się wziąć w garść :D
"Ale cóż, musimy się wziąć w garść :D"...i poszukać męzów..kandydata już mamy...Ayaz...i Omer też niczego sobie :D
Mnie ostatnio w sklepie pytali o dowód :D
hahahhahaha Ayaz, Omer kandydatami na naszych mężów ;)
Raczej pomarzyć tylko można, kurde ;)
Ale marzenie są piękne ;)
Dziś wieczorem bolała mnie głowa i mdliło mnie też trochę, aż chirurgów nie obejrzałam całych, bo mi dźwięki z tv świdrowały bolącą głowę :D:D:D:D (teraz już ok, bo się przespałam i mi minęło)
I tak sobie pomyślałam żartobliwie - mam mdłości, chyba jestem w ciąży z Ayazem, super.
hahahahahhahaa ;)
Migrena?..też mnie to spotyka i wiem, ż tylko sen daje ukojenie..tabletki nie pomagają.
Mnie też dzisiaj trochę boli głowa, ale na szczęście nie aż tak mocno.
współczuje :(...znam ten ból ;(
Był pewien okres, że jak chodziłam jeszcze na studia to np. w prawie każdy poniedziałek miałam migrenę (i ja zawsze wiedziałam: o zbliża się poniedziałek, będzie mnie bolała głowa)..w innym roku to były wtorki...
Wtedy trudno funkcjonować..więc najlepsze lekartstwo to sen...i do tego zawsze mi jest niedobrze
ból głowy nie jest przyjemny
u mnie to rodzinne (babcia, potem mama, a teraz ja) ;)
jak nie boli to nie boli, ale jak zacznie, to parę niekomfortowych dni gwarantowane
a moja meteoropatia dodatkowo nie pomaga :D
buhahahahhahahaha no i ciągnie się ta ginekologia za Serkanem ;))
Już któryś raz ktoś porusza ten temat ;)
Ja jednak jestem na nie ;)
Serio poszłybyście do niego w takich sprawach? ;)))
Bawi mnie ostatnio wątek w chirurgach z alexem.
Siłą przydzielili go na staż na ginekologię, a on nie chce hahhahaha ;)
A jego teksty ;P
Kiedyś pisałam do mistrzyni, ze jakby robili drugą wersję chirurgów, to Serkan pasowalby do roli Alexa (a ona stwierdziła, ze Fatih z Kontraktu na George'a).
;))))
Pewnie nie poszłabym...wstydziłabym się...taki przystojniak miałby mi tam zaglądać...
Już nie oglądam Chirurgów..nie gram tam Izzy. A Izzy I Alex to była moja ulubiona para.
Ja też bym nie poszła, żadna by nie poszła.
Nie miałby Serkan pacjentek, musiałby specjalizację zmienić :D
A Alex to przecież był taki bawidamek...ale w Izzie się naprawdę zakochał, potem jak miała raka się nią pięknie opiekował.
Podobno Heigl chce wrócić, ale producent jej nie chce :(.
A Alex teraz kogoś ma w serialu?
Nie wiem, czy kocha ją bardziej niż Izzie, bo ja też od dawna tego nie oglądam ;)
Dowiaduję się, co się dzieje z forum i kawałków na yt ;)