Mam ochotę obejrzeć dziś premierę trzeciego sezonu bo o tym serialu dość głośno się zrobiło. Jeśli mi się spodoba mam zamiar zacząć oglądać od początku. Czy w tym E1S3 jest coś (jakiś wątek) co mogło by mi popsuć zabawę przy oglądaniu 1go i 2go sezonu?
TWD to nie jest sitcom, czy Moda na Sukces gdzie możesz sobie zacząć oglądać "od dupy strony" i będzie wiadomo o co chodzi. To serial, który ma ciągłość i trzeba go oglądać "uczciwie" od początku.
To tylko 18 odcinków, obejrzyj poprzednie 2 sezony.
Tak, w sezonie 3 są spoilery na temat sez. 1 & 2
szybko Ci to pójdzie, raptem jeden dzień ;p by najmniej ja tak miałem jak oglądałem cały sezon z archiwum x ;P
Na pytanie czy możesz odpowiadam, że tak bo kto Ci zabroni? :) Ale ważniejsze pytanie czy warto zaczynać od 3 sezony? Zdecydowanie zepsujesz sobie przyjemność z oglądania po zaczęciu od końca :)
E 2 sezonu ponoć nie warto oglądać nawet bo podobno nic się w nim nie dzieje.....;)
To zależy, jakie ma się oczekiwania względem serialu. Dla mnie jest to przede wszystkim dramat, który ma się skupiać na bohaterach. Dzięki temu, że w drugim sezonie właśnie na pierwszy plan wyszły relację ja czerpałem ogromną przyjemność (zresztą nie tylko ja) z analaizy charakterów każdego z osobna. Natomiast jeżeli ktoś oczekuje samej akcji rodem z RE czy Romero to może się akurat wielce rozczarować, choć i tak wiadomo, że nie o to chodzi w TWD.