Bohaterowie uciekający z domu,farmy dziadka przed zombie uciekają autostradą gdzie na koniec jakby była w głębi pokazana twierdza, ale oni o tym jeszcze nie wiedzieli czy były dalsze odcinki na FOX czy na tym był już koniec,bo zawsze co powtarzali to na tym odcinku sie konczyło;///
Trzeci sezon będzie miał swoją premierę 14 października w USA, czyli u nas pewnie będzie dzień później na FOX z lektorem. Przynajmniej do tej pory tak było. Na YT są już zwiastuny, zapowiada się ciekawie :)
Aha dziękuję ;). No ja też z niecierpliwością czekam na 3 sezon strasznie uwielbiam ten serial;) a ciekawi mnie strasznie,bo jak Andrea uciekała przez las przed tymi zombie pojawiła sie tajemnicza postać z kapturem na głowie nie było widac twarzy z mieczem bodajże ciekawe kto to bd;)
Obejrzyj zwiastun oficjalny na YT, a się dowiesz. Nie wiem, co to za postać, ale przynajmniej widać, jak wygląda bez kaptura :)
aha dzięki; ) a jaka jest wasza ulubiona postać, bo moja zdecydowanie Norman Reedus
Daryl Dixon ;) według mnie najlepiej gra ;DD
serial i komiks ma to do siebie, że jedni odchodzą, przychodzą następni więc może znajdziesz następnego faworyta ;)
"jedni odchodzą, przychodzą następni" Łatwo powiedzieć, ciężej zrobić :D. Dajmy na to przez X tam zeszytów śledziłeś losy dajmy na to Andrei (tak ulubiona :D) a tu nagle "bum". Nie chcę zaspoilerować, choć to i tak oddalona przyszłość, jednak po jeden postaci już pusta w komiksie została.
nie chcę spoilerować, ale po Dale'u polubiłem nie pamiętam jak on się nazywa, ale tego wojaka, który miał doprowadzić kogoś gdzieś tam.
Też mi się wydaje, że o niego chodzi. Raczej nikogo innego, pasującego do opisu, nie było.
Swoją drogą, trzeba być nieźle ''ogarniętą'' osobą, aby zadawać takie pytania, jak ''czy to był koniec sezonu?''.
Dokładnie, ale wiesz, po co samemu sprawdzić, lepiej napisać na forum zakładając kolejny zbędny temat. Staram się nie być opryskliwy jednak od ostatnich 3 tygodni za dużo tego.
Wiesz, to nawet nie chodzi o zakładanie niepotrzebnych tematów (czego nieznoszę). Szczerze mówiąc porównując do tego, co się działo na forum w czasie emisji serialu (w ciągu godziny po 5 tematów pt. ''kiedy napisy''?/''gdzie moge obejrzeć wczorajszy odcinek''/''skąd pobrać wczorajszy odcinek?''/''tytuł piosenki z wczorajszego odcinka?'' itd.), teraz jest względny spokój. Zastanawia mnie jednak jaki jest sens oglądania czegokolwiek jeśli jest się tak nierozgarniętym, że nie wie się ile owy serial ma odcinków, czy który odcinek jest ostatnim. Ludzie przestali korzystać ze swoich mózgów, bo i po co? Mamy przecież Internet :)
Po raz kolejny się zgadzamy :D Co najważniejsze, najgorsze jest to, że już początkiem października będzie "WIEEEEEEELKI COME BACK" tej sytuacji, i tak przez następne 7 miesięcy. Aż się boję tego co tutaj będzie się działo.
jeśli w USA serial ma premierę w niedzielę to u nas na foxie jest w sobote czyli tydzien po usa, a nie dzien :)
ale w necie można ściągnąć już dzień po premierze w USA, przynajmniej ja tak robiłem tylko, że często bez napisów PL więc jak ktoś nie zna ang. to lipa, ale ja ten serial muszę obejrzeć jak najszybciej się da ;S
Zgadza się, można, a napisy pojawiają się dość szybko na napiprojekt. My jednak mówiliśmy o wersji z lektorem, jeśli ktoś jest zbyt leniwy, aby czytać napisy ;)
tak przewaznie po 9 nastepnego dnia już serial jest do zdarcia i ja też ogladam od razu, a później drugi raz oglądam na foxie ;)
pomimo jak juz gdzie pisalem ze jestem fanem klasykow starych gangsterskich filmow westernow i roznego rodzaju arcydziel to nie widzialem lepszej rzeczy niz ten serial ^^
zobacz moj profil zanim cos skomentujesz :)
TWD jest czyms niesamowitem ale tylko dla tych co kochaja klimaty z zombie
ale zapraszam na profil i nie pi**** ze niewiele widzialem bo mam same klasyki na swoim ;]
Sorry, zobaczyłem profil, zmieniam zdanie, po prostu się nie znasz. :)
Ale podzielam twoją ocenę Incepcji.
Cóż, tak się składa, że u nas premiera będzie akurat dwa dni po USA. Tam jest 14 października, a u nas 16. Oficjalnie potwierdzone przez stację FOX :)
o a masz gdzies to info??
szczerze myślałam że dalej będą puszczac TWD w soboty o 22 a nie we wtorki :/
we wtorki były powtórki chyba czy czwartki
Ten serial jest genialny w tak krótkim czasie zyskał tak dużą widownie mogę się założyć,ze jak tak dalej pójdzie to nie skończy się na 3 sezonie ;D