Wiem że jest wiele opisów promujących serial jako genialny, ale chcę usłyszeć coś od prawdziwych fanów bo skłaniam się w stronę oglądania.:D Pomóżcie:)) tylko bez spojlerowania!!
"The Walking Dead" to jedyny serial tego typu wart uwagi. Do jego niekwestionowanego sukcesu przyczyniają się: doskonały sugestywny klimat postapokaliptycznego świata, napięcie trwająca od pierwszej do ostatniej sekundy odcinka oraz pewne specyficzne zaszczucie, które odczuwa Widz oglądając serial. Produkcja naprawdę wciąga i to już po obejrzeniu pierwszego odcinka. : ) Polecam!
No właśnie powiedzcie mi skąd ściągacie i w jakiej jakości macie odcinki, bo te które do tej pory znajdowałem były w dość średniej.
Ja wcale nie ściągam. Istnieją stronki, na których można obejrzeć ten serial online.
Serial ma akcje, napięcie, "horrorwaty" klimat, ciekawych i różnorodnych bohaterów i..cholernie wciąga;]
Całe dwa sezony są idealne :) z każdym odcinkiem napięcie wzrasta i wręcz nie można się doczekać następnej emisji, ( jeszcze zależy czy oglądasz na tvp 1 czy na komputerze ) . Osobiście obejrzałem przypadkiem dwa odcinki w tv a dokończyłem pierwszy sezon oraz obejrzałem cały drugi raptem w dwa-trzy dni :) i wręcz nie mogę się doczekać emisji pierwszego odcinka 3 sezonu na Fox :) .
To jeden z najlepszych seriali jaki może być obecnie i doceniony przez wielu ludzi :)