PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177777
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Wiem że jest wiele opisów promujących serial jako genialny, ale chcę usłyszeć coś od prawdziwych fanów bo skłaniam się w stronę oglądania.:D Pomóżcie:)) tylko bez spojlerowania!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bansuj_

Dzięki, ta informacja zmieniła moje życie.

użytkownik usunięty
bansuj_

Nie ma to jak pierwsza odpowiedź z pięknym spojlerem.

Paulla___

"The Walking Dead" to jedyny serial tego typu wart uwagi. Do jego niekwestionowanego sukcesu przyczyniają się: doskonały sugestywny klimat postapokaliptycznego świata, napięcie trwająca od pierwszej do ostatniej sekundy odcinka oraz pewne specyficzne zaszczucie, które odczuwa Widz oglądając serial. Produkcja naprawdę wciąga i to już po obejrzeniu pierwszego odcinka. : ) Polecam!

Paulla___

Aha... Jeżeli chcesz obejrzeć dwa poprzednie sezony, to chyba wiesz, gdzie ich szukać, co? ; ]

gramer_filmweb

Wiem. Nie martw się;)

ocenił(a) serial na 9
Paulla___

No właśnie powiedzcie mi skąd ściągacie i w jakiej jakości macie odcinki, bo te które do tej pory znajdowałem były w dość średniej.

ocenił(a) serial na 7
damian_hempel

Ja wcale nie ściągam. Istnieją stronki, na których można obejrzeć ten serial online.

Gambit_s15

Ja tak samo, chociaż nie zawsze są w dobrej jakości:((

ocenił(a) serial na 6
Paulla___

Serial ma akcje, napięcie, "horrorwaty" klimat, ciekawych i różnorodnych bohaterów i..cholernie wciąga;]

Tortuga033

Ok kochani filmwebowicze biorę się do oglądania... :DD Słodkich snów;)

ocenił(a) serial na 6
Paulla___

Miłego oglądania.

Paulla___

Całe dwa sezony są idealne :) z każdym odcinkiem napięcie wzrasta i wręcz nie można się doczekać następnej emisji, ( jeszcze zależy czy oglądasz na tvp 1 czy na komputerze ) . Osobiście obejrzałem przypadkiem dwa odcinki w tv a dokończyłem pierwszy sezon oraz obejrzałem cały drugi raptem w dwa-trzy dni :) i wręcz nie mogę się doczekać emisji pierwszego odcinka 3 sezonu na Fox :) .
To jeden z najlepszych seriali jaki może być obecnie i doceniony przez wielu ludzi :)

ocenił(a) serial na 9
Paulla___

Pierwszy sezon rewelacja, z drugiego zrobili modę na sukces, ale czekam na 3ci sezon, bo w komiksie więzienie to najciekawszy okres :)