PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177777
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Drugi sezon na Tvp?

ocenił(a) serial na 10

Witam, Walking Dead oglądam tylko na Tvp jakoś nigdy nie miałem okazji wcześniej obejrzeć, serial niezmiernie mi się podoba, cztery odcinki oceniam pozytywnie, lecz do końca sezony pozostało tylko 2 odcinki. Nie wiecie czasem czy TVP wyemituje drugi sezon? Bo serial mnie cholernie wciągnął i zawsze nie mogę doczekać się kolejnego odcinka.

Z góry dzięki za jakieś info.

Pozdrowienia dla wszystkich fanów Zombie Movies!

ocenił(a) serial na 7
Spinel

Też mnie to zaciekawiło, więc poszukałem i... nie znalazłem. Myślę, że decydujące będą wyniki oglądalności. Serial na szczęście puszczany jest o w miarę sensownej godzinie, więc być może zdołał zgromadzić wystarczające grono widzów.

ocenił(a) serial na 10
Gambit_s15

Mnie też niesamowicie wciągnął i wydaje mi się ze może TVP wyemituje drugi sezon tak za pół roku jak będzie dobrze choć różnie to bywa z TVP

ocenił(a) serial na 9
Olimpia_Delacour

Zawsze można obejrzeć sobie wszystkie odcinki obu serii na z a l u k a j .tv. Ja tak obejrzałem wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 6
Pep_filmweb

Albo na kinomaniak tv

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Wydaje mi się, że on(a) nie pytał, gdzie można obejrzeć drugi sezon. Pytał(a) tylko czy TVP pokaże drugi sezon :)

ocenił(a) serial na 10
Pep_filmweb

Chętnie bym tam obejrzał, lecz internet mi tego nie umożliwia (zbyt wolny).

Z góry dzięki za odpowiedzi. Mam nadzieje, że TVP wyemituje drugi sezon jak najszybciej.

ocenił(a) serial na 6
Spinel

Szczerze powiedziawszy to wątpię czy w ogóle wyemitują.

Spinel

Z tego co widzę 12. października emitowany jest ostatni odcinek pierwszego sezonu, ale 19. października dalej widnieje serial w ramówce, tylko już bez numeru odcinka, więc nie wiadomo czy to drugi sezon, czy pierwszy powtarzają. Trzeba poczekać, a jeśli oleją widzów, to zawsze możesz poprosić kogoś ze znajomych, by Ci ściągnął, a może też akurat ktoś ogląda. Osobiście z niecierpliwością czekam na 3. sezon. :)

Spinel

http://walking-dead.eu/ Proszę tutaj są całe dwa sezony, po co czekać :P

nira_89

Aha sorry nie zaważyłam ze masz wolny internet:(

Spinel

Zdziwicie się, ale tvp najwyraźniej puści 2 sezon. W ramówce na 19 października widnieje 1 odcinek 2 sezonU TWD.

ocenił(a) serial na 6
radek0000005

Tyle że większość osób już drugi sezon widziała, a jak nie to sobie to nadrobi w własnym zakresie, tak żeby móc oglądać nachodzący 3 sezon na bieżąco. Więc oglądalności raczej dużej mieć nie będą.

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Duża czy nie, to i tak nie ważne. TVP1 ma wykupione prawa do tytułu więc mimo wszystko będą serial puszczać. Poza tym popatrz o której godzinie figuruje w ramówce. Ten tytuł nie burzy codziennego harmonogramu stacji więc im tak naprawdę to wisi. Wydaje mi się, iż oni byli nastawieniu na możliwą niską oglądalność stąd godzina taka a nie inna. . A tak de facto to podejrzewam, iż telewizja publiczna dość sporo kasy musiała wyłożyć, aby mieć pozwolenie na puszczanie TWD u siebie.

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

Taki zapychacz?

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Akurat dla TVP1 tak. Gdyby prawa do TWD wykupiła inna stacja np. TVN to pewnie moglibyśmy oglądać serial o przyzwoitej porze, tak jak na kanale FOX.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Dyskutowałbym z tym, że tvn pokazałby TWD o przyzwoitych godzinach. Pokazali, co potrafią, z Supernaturalem.

ocenił(a) serial na 4
Gambit_s15

No to był tylko przykład, choć trochę nietrafiony do czego się przyznaję. Zresztą co by nie mówić, dla naszych rodzimych stacji najważniejsze są ich produkcje, tak de facto to bardzo marne, jak np. M jak Miłość i inne tego typu tasiemce, przez co wszystko inne schodzi na drugi plan.

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

No nie wiadomo. Takiego Breaking Bad, czy Housa to nie napuszczali za dużo.