Witam, Walking Dead oglądam tylko na Tvp jakoś nigdy nie miałem okazji wcześniej obejrzeć, serial niezmiernie mi się podoba, cztery odcinki oceniam pozytywnie, lecz do końca sezony pozostało tylko 2 odcinki. Nie wiecie czasem czy TVP wyemituje drugi sezon? Bo serial mnie cholernie wciągnął i zawsze nie mogę doczekać się kolejnego odcinka.
Z góry dzięki za jakieś info.
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Zombie Movies!
Też mnie to zaciekawiło, więc poszukałem i... nie znalazłem. Myślę, że decydujące będą wyniki oglądalności. Serial na szczęście puszczany jest o w miarę sensownej godzinie, więc być może zdołał zgromadzić wystarczające grono widzów.
Mnie też niesamowicie wciągnął i wydaje mi się ze może TVP wyemituje drugi sezon tak za pół roku jak będzie dobrze choć różnie to bywa z TVP
Zawsze można obejrzeć sobie wszystkie odcinki obu serii na z a l u k a j .tv. Ja tak obejrzałem wszystkie odcinki.
Wydaje mi się, że on(a) nie pytał, gdzie można obejrzeć drugi sezon. Pytał(a) tylko czy TVP pokaże drugi sezon :)
Chętnie bym tam obejrzał, lecz internet mi tego nie umożliwia (zbyt wolny).
Z góry dzięki za odpowiedzi. Mam nadzieje, że TVP wyemituje drugi sezon jak najszybciej.
Z tego co widzę 12. października emitowany jest ostatni odcinek pierwszego sezonu, ale 19. października dalej widnieje serial w ramówce, tylko już bez numeru odcinka, więc nie wiadomo czy to drugi sezon, czy pierwszy powtarzają. Trzeba poczekać, a jeśli oleją widzów, to zawsze możesz poprosić kogoś ze znajomych, by Ci ściągnął, a może też akurat ktoś ogląda. Osobiście z niecierpliwością czekam na 3. sezon. :)
Zdziwicie się, ale tvp najwyraźniej puści 2 sezon. W ramówce na 19 października widnieje 1 odcinek 2 sezonU TWD.
Tyle że większość osób już drugi sezon widziała, a jak nie to sobie to nadrobi w własnym zakresie, tak żeby móc oglądać nachodzący 3 sezon na bieżąco. Więc oglądalności raczej dużej mieć nie będą.
Duża czy nie, to i tak nie ważne. TVP1 ma wykupione prawa do tytułu więc mimo wszystko będą serial puszczać. Poza tym popatrz o której godzinie figuruje w ramówce. Ten tytuł nie burzy codziennego harmonogramu stacji więc im tak naprawdę to wisi. Wydaje mi się, iż oni byli nastawieniu na możliwą niską oglądalność stąd godzina taka a nie inna. . A tak de facto to podejrzewam, iż telewizja publiczna dość sporo kasy musiała wyłożyć, aby mieć pozwolenie na puszczanie TWD u siebie.
Akurat dla TVP1 tak. Gdyby prawa do TWD wykupiła inna stacja np. TVN to pewnie moglibyśmy oglądać serial o przyzwoitej porze, tak jak na kanale FOX.
Dyskutowałbym z tym, że tvn pokazałby TWD o przyzwoitych godzinach. Pokazali, co potrafią, z Supernaturalem.
No to był tylko przykład, choć trochę nietrafiony do czego się przyznaję. Zresztą co by nie mówić, dla naszych rodzimych stacji najważniejsze są ich produkcje, tak de facto to bardzo marne, jak np. M jak Miłość i inne tego typu tasiemce, przez co wszystko inne schodzi na drugi plan.